Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aslında ne tuaf değilmi hiç birimiz birbirimzi tanımıyor fakat tanımadığıımız kişilere burda annenden tut patronuna onu geç mahalledekii bakkalına hatta bana şişko diyen işçiye balkondaki kuşuna kadar herşeyi anlatıyoruz ve bu bildiğin bi terapi gbi geliyor bize belkide
eskiden şöle düşünürdüm arkadaşyaa o kadar önemlikii yeri geliyo ailemden bile farklı tutupp hani kankalık dönemleri vardırya evlenmeden önceki kız arkadaşların muhabbetii anne tembihler kızım anlatma herşeyini kızım paranı yedirme kzım bu kadar güvenme
yok deriz ya o benim dostumm takkiii evlilikk çat kapı dediğinde ne dost luk kalır ne kankalık kalır artık herkesin yeri yıurdu hatta bakış açısı değişirr hasetlenme kıskanma olurr sonra dersinki yalanmışş ya ailede biyere kadar arkadaşta herşeyy eşiymiş dersin insanın sonra geçer cicim aylarıı eşle sıkıntılar başlar anlatmak fikr almak istersin ama kime anlatıcan anneye anlatsan 5 gün sonra senin unutupp önüne bakacağın olayı ailen damata kin bürür hatta ilerde senin dertleşmek bağabında açılmanıı sana daha 1 sene önce bölee diyodun ama falan filan diye ısıtıp ısıtıp önüne koyarlar ide eşine kin yaparlar içlerinde
ama burda ohhh acaba dedikodumu yaparmı derdi yokk burda acaba beni küçümsermi yokkk acab ilerde bunu ban akarşı koz kulanırmı yokk ne güzel tanışmamak dermişim
yok yok bu terapi niyetine dertleşemiz paylaşımlarımız güzel benim fark ettiğim ilk konu aslında herkesin aynı şeyleri yaşıyor aynı sıkıntılarıı geçiriyor olması ama herkesin verdiği tepkilerle herkesin yaşadığı ortak olayalrın sonuçalrınında farklılaşması bi nevi yaşamdığım ama henüz bazı arkadaşların yaşadıklarıyla tecrübeleniyoruz iyki varsınız

bencede olur ileriye dönük kopmamak adına ama burdaki takıma ilgimizn azalacağı ihtimali aklımdan geçiyor

Olabilir bencede. Ama şimdi garip bir şey sorucam. Gizli grupta ne oluyor. Ben facede sadece duvarında paylaş ve beğeni biliyorum. Başkada kullanmam kendisini. Açıp kim ne yapmış diye bakar sonra kaparım hep. Fakat yapılırsa katılırm.

sadece bizim davet ettiğimiz burdaki kızlar oluyor bizim var ocak anneleri 18 kişi felanız hamile kaldığımız andan buyana herşeyimizi kaynana koca iş para kilo her derdimizi paylaşırız sadece biz görüyoruz yazdıklarımızı listedekiler akrabalar felan kimse bilmiyor ve görmüyor bir fikirdi benimki beğenilirse neden olmasın herkese sormak lazım yaparsakta haziran sonu gibi yaparıs belki kim bilir yada siz nederseniz ?

Gırgırına kesinlikle katılıyorum. Bende burada o eski arkadaşlıkların tadını buluyorum sanırım. Hiç birimizin birbirini tanımamasının verdiği rahatlıkla herşeyimizi paylaşıyoruz. Birbirimize üzülüp, iyi bir şey olunca sevinebiliyoruz. winston kargayı yakalayabildi mi acep diye düşünüp, cerenin kayınvalidesi elimize geçse şöyle yaparız diye planlar kuruyoruz. suhanın tayini nereye çıkacak diye merak edip, yakar sınavı kazanınca seviyoruz. vb.

Ve ben insanlara herşeyimi anlatamam çünkü gerçekten çok kazık yedim bu konuda. Ama burda öyle bir şey yok ve insan çok rahat anlatabiliyor herşeyi. Lise dostlukları tadında bu sayfa gerçekten. Ve ortak özelliğimizin çok olması da cabası. insan rahatlıyor gerçekten. Çünkü gerçekten insanlar yalan söylerken artık yüzü kızarmıyor. Sana hiç yakışmayan bir kıyafete "ay ay ay ne kadar güzel olmuş" diyebiliyorlar hiç çekinmeden. Sana gülüp arkandan konuşabiliyorlar. Benim kına gecemde çooookkkk samimi arkadaşım eşime " ya iyi düşündün mü? Hani se_zen iyi kızdır falan ama çok hovardadır, çocuk gibidir" falan demiş. Hemde kına gecemde. Sonra gel de insanlara güven. Ben artık birine bir şey anlatırken kötü olunca benim alehime kullanabileceği kadar şey anlatıyorum. Ve evet bütün arkadaşlar evlilik öncesi ve sonrası diye iiye ayrılıyor ne yazık ki. Her seferinde eşini ya da arkadaşını tercih etmek zorunda kalmıyorsun belki ama işte paylaşımlar azalınca dostluklar da bitiyor.

yuhhhhhhhhhhhhhh deseydin benim en yakın arkadaşım eşimden hoşlandığımı bile bile evlenmeden hatta çıkmadan önce ona yanaşıp beni egale etmeye çalıştığını sölemişmiydim sonunda benim oldu çatlasın patlasın banada siz nasıl olsa ayrılcaksınız biz senle nasıl olsa barışcaz demişti Allahım yarabbim resmen sarkmıştı çocuğa

Ohaa aman bu daha fena be. Nasıl insanları işte hayatımıza alıyoruz. Allahım evlatlarımızı doğru insanlarla karşılaştırsın. insanları anlamak mümkün değil bazen gerçekten. Bi de nasıl bir insan bunu der ya siz nasıl olsa ayrılacaksınız. Aman işte ne insanlar görüyoruz. Onlarda bize tecrübe işte.

kesinlikle benim teyzem amcamla nişanlanmıştı vede teyzemin en yakın arkadaşı yediği iştiği ayrı gitmez amcamla kaçtı şuan evliler iki çocukları var teyzemde başka biriyle evli

Kızçeler güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Ailem, eşim dahil kimse desteklemiyori ee herkes hem benim rahatımı hem de kendi düzenlerini düşünüyorlar, beni fazla optimist buluyorlar ama herkes en iyisini, en güzelini isterse kim çabalayıp bunları yapacak değil mi? Neyse inşallah nasip olur, inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Face olayı da makul.Ben de se_zen gibi ara sıra girer kim ne yapıyor diye bakarım, hatta ona bile bakmam.Bir kaç arkadaşım var @maldives, @paris ertesi gün @Bodrum yazıyor, deliriyorum.Ben şurdan şuraya gidemiyorrum millet Çelebi olmuş geziyor diyorum ha bir de sürekli telefonundan @bilmemne restorant, @cafe with aşkım, @wc with b.kum yazmıyorlar mı ayar oluyorum.
Tamam paylaş ama katısından, sıvısına kadar da değil Sanki Bülent Ersoy olmuş da her adımını yazıp çiziyor diyorum, hoş Bülent Ersoy'u bile ipleyen kim ya neyse..Yani genel olarak uzakta yaşayan doğum yapan arkadaşlarımı görmek, evlenen arkadaşları tebrik etmek ne bileyim uzun zamandır görüşemediklerimle iletişim için kullanıyorum ama eş, dost hatta akraba muhabbeti bile saçma geliyor bana.Geçenlerde doğumgünümde amcam faceden kutladı, ya ara 2 lira yazmaz, çaldır ben seni arayayım, bu kadar mı face hayatımız oldu anlamadım.Eskiden iletişim içindi face, şimdilerde görgüsüzlük, görmemişlik falan için oldu.Millet utanmasa aldığı donu çekip onu etiketleyecek Amma doluymuşum arkadaş he bu konuda

Neyse özetle öyle bir grup kurabiliriz, ben varım.
Ya da birbirimizi de ekleyebiliriz, benim için o da sıkıntı olmaz.
Ama fotolar koyalım, zayıflama amaçlı olsun, bak buramda yağ vardı ahanda yok gibisinden muhabbet/foto falan koyacaksak tabii ki gizli olmasında fayda var
Açarsanız beni de dürtün pls

Neyse hepimize hafif bir akşam diliyorum.

Akşam yemeğimi 8:30 da yedim ne yazık ki. Üzerine de kayısı yedim. Akşamda koca leğentavuklu salata yedim. Şimdi yatana kadar nasıl eriticem diye düşünüp duruyorum.

karsınızda 2 saat spro yapmış bir hatun bulunuyor. 7 9 spora basladım. hoca cılkımı cıkardı ilk günden. hadi hayırlısı. sizler nasılsınız. bu arada ben bişey yaptım cok kızacaksınız.fx15 aldım bugün. eczacı arkadastan. kız gözümün önünde incelince al lan dedim. zayıflama ugruna cekilen çile verilen para kutsaldır diye

Spor için tebrikler bacım, fx ise benim 5 sene önce 3 gün kullandığım ilk ve tek haptı, hatta bu siteyi bulmama vesile olmuştu, hatta bu sitedeki ilk mesajım "kızlaaar ben de kullanmaya başlıyorum" falandı Ben de iştah açtı hatta 3 hamburgeri bir seferde yediğim günlere kendisi imza atmıştır 4. gün bıraktım tabii.
Sen bir sağlıkçı olarak daha iyi bilirsin tabii içeriğini, artısını eksisini ama bence en abidik şok diyet bile ilaçlardan daha masum.5 günde 5 kilo diyeti 5 kilo verdirirken bence 5kilonun üzerine kısa sürede hiç bir hap çıkamaz ve de hiçbir hap yan etkisiz değildir.Senin evladın da var bacım, ona karşı iki kat güçlü ve sağlıklı olmalısın.Bu tarz ilaçlar kalp ritmini de bozuyor biliyorsundur.Milli piyango oynarken "bana çıkmaz" diyoruz, bu tarz haplarla da "bana bir şey olmaz " diyoruz ama 1000 kişiden biri ölüyor, kalp krizi geçiriyor, felç oluyor.Bize çıkmayacağı ne malum? Biz ne desek boş olacak ama ben sadece vazifemi yapayım istedim, okuyup da geçmek istemedim bacım.

günaydın kızlar
sabah:1simit-1 k.k peynir yedim.
öğlen :1simit 4 kaşık yoğurt yiycem
akşam :henüz belli değil

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım.
Ben kötüyüm ya. Günlerdir aynı kilodayın. Artık verrmiyorum sanırım. Sabah kalktım koşa koşa tartıya gittim sonuç aynı. sinir oldum ya. Sanırım ben bu kiloda kalıcam gerçekten. Nasıl vericem bilmiyorum. Kaçamakta yapmıyorum sözde öyle aman aman. bir kurabiyenin sadece ucundan ısırıp, tatlı için 3 tane kayısı yiyorum. Metebolizmam durmasın diye sürekli salatalık falan yiyorum ama veremiyorum. Çakıldı kaldı kiloma ya. Haftalardır aynı kilodayım. 48 hayal olmaya başladı. Sanırım artık durumu kabullensem iyi olacak. Winston bacım senin çeki ben hafta sonu alayım bari. Buluştuğumuz da da teslim ederim. Belki onun stresinden veremiyorumdur.
EE akşamın 8:30 unda yemek yersen olacağı bu işte. Ama ne yapayım eve erken gidemiyorum ya. :26:

Heza bacım ne yaptın sen.
Ya karışmaya hakkımız yok ama etme eyleme bacım. Winstonun da dediği gibi hepimiz dönem dönem sağlıksız şeyler yapsak da bunların hiç birini ilaçla falan yapmıyoruz. Çocuğun var onu düşün. Bu kadar sağlığından önemli mi kiloların. Hem bak spora da başlamışsın. Ne gerek var böyle şeylere. Biraz iradene sahip çıksan zaten verirsin bacım. Benim ablam 1 hafta kullandı öyle bir ilaç kadın baş ağrısından ölecekti. Hemen bıraktı. gti aktardan bağırsaklarını çalıştıracak şeyler var onlardan al iç. Ne bileyim başka bir şey iç. Eğer gerçekten sağlıklı olsa ve bu kadar mucizevi olsa zannediyormusun ki yeryüzünde zayıflama topiği olacağını, sibel canın, hürremin, ne bileyim başkalarının bu kadar kilolu olacağını. Sence almaya paraları mı yok. Bi yeniden düşün. Para verdim diye de zorla kullanma. düşünsene bir öksürüyoruz hastaneye gidip dünya para verip çıkıyoruz niçin sağlığımız için. Sen de onu götür şimdi çöpe at. Ayrıca ilaçla zayıflayarak kendini iyi hissedeceğini düşünmüyorum bacım. İradene hiç bir zaman güvenemeyeceksin bu durumda. Sürekli hayatımızda başka şeylere güvenerek yaşayamayız değil mi? Kendimize, kendi irademize güvenmeliyiz. Ve biz istersek yaparız. Yeterki istemeyi bilelim.

Canim vazgecme sakin ne demek ceki hazirlamak bazen vucut direnc gosteriyor beslenme aliskanligini degistir biraz farkli yontemler dene mutlaka verirsin ve spor da tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…