ya kızlar aslında şöle bir şey yapsakmı kadınlar klubü ocak annelerinde yaptık biz böle bişey facede gizli bir grup açtık açsakya öle bişey gene paylaşımlarımızı burdan yaparıs olmazmı ? zayıflayanlarlada muhabbetimiz ordan devam eder ???
ya kızlar aslında şöle bir şey yapsakmı kadınlar klubü ocak annelerinde yaptık biz böle bişey facede gizli bir grup açtık açsakya öle bişey gene paylaşımlarımızı burdan yaparıs olmazmı ? zayıflayanlarlada muhabbetimiz ordan devam eder ???
Olabilir bencede. Ama şimdi garip bir şey sorucam. Gizli grupta ne oluyor. Ben facede sadece duvarında paylaş ve beğeni biliyorum. Başkada kullanmam kendisini. Açıp kim ne yapmış diye bakar sonra kaparım hep. Fakat yapılırsa katılırm.
bencede olur ileriye dönük kopmamak adına ama burdaki takıma ilgimizn azalacağı ihtimali aklımdan geçiyor
Gırgırına kesinlikle katılıyorum. Bende burada o eski arkadaşlıkların tadını buluyorum sanırım. Hiç birimizin birbirini tanımamasının verdiği rahatlıkla herşeyimizi paylaşıyoruz. Birbirimize üzülüp, iyi bir şey olunca sevinebiliyoruz. winston kargayı yakalayabildi mi acep diye düşünüp, cerenin kayınvalidesi elimize geçse şöyle yaparız diye planlar kuruyoruz. suhanın tayini nereye çıkacak diye merak edip, yakar sınavı kazanınca seviyoruz. vb.
Ve ben insanlara herşeyimi anlatamam çünkü gerçekten çok kazık yedim bu konuda. Ama burda öyle bir şey yok ve insan çok rahat anlatabiliyor herşeyi. Lise dostlukları tadında bu sayfa gerçekten. Ve ortak özelliğimizin çok olması da cabası. insan rahatlıyor gerçekten. Çünkü gerçekten insanlar yalan söylerken artık yüzü kızarmıyor. Sana hiç yakışmayan bir kıyafete "ay ay ay ne kadar güzel olmuş" diyebiliyorlar hiç çekinmeden. Sana gülüp arkandan konuşabiliyorlar. Benim kına gecemde çooookkkk samimi arkadaşım eşime " ya iyi düşündün mü? Hani se_zen iyi kızdır falan ama çok hovardadır, çocuk gibidir" falan demiş. Hemde kına gecemde. Sonra gel de insanlara güven. Ben artık birine bir şey anlatırken kötü olunca benim alehime kullanabileceği kadar şey anlatıyorum. Ve evet bütün arkadaşlar evlilik öncesi ve sonrası diye iiye ayrılıyor ne yazık ki. Her seferinde eşini ya da arkadaşını tercih etmek zorunda kalmıyorsun belki ama işte paylaşımlar azalınca dostluklar da bitiyor.
yuhhhhhhhhhhhhhh deseydin benim en yakın arkadaşım eşimden hoşlandığımı bile bile evlenmeden hatta çıkmadan önce ona yanaşıp beni egale etmeye çalıştığını sölemişmiydim sonunda benim oldu çatlasın patlasın banada siz nasıl olsa ayrılcaksınız biz senle nasıl olsa barışcaz demişti Allahım yarabbim resmen sarkmıştı çocuğa
Ohaa aman bu daha fena be. Nasıl insanları işte hayatımıza alıyoruz. Allahım evlatlarımızı doğru insanlarla karşılaştırsın. insanları anlamak mümkün değil bazen gerçekten. Bi de nasıl bir insan bunu der ya siz nasıl olsa ayrılacaksınız. Aman işte ne insanlar görüyoruz. Onlarda bize tecrübe işte.
karsınızda 2 saat spro yapmış bir hatun bulunuyor. 7 9 spora basladım. hoca cılkımı cıkardı ilk günden. hadi hayırlısı. sizler nasılsınız. bu arada ben bişey yaptım cok kızacaksınız.fx15 aldım bugün. eczacı arkadastan. kız gözümün önünde incelince al lan dedim. zayıflama ugruna cekilen çile verilen para kutsaldır diye
karsınızda 2 saat spro yapmış bir hatun bulunuyor. 7 9 spora basladım. hoca cılkımı cıkardı ilk günden. hadi hayırlısı. sizler nasılsınız. bu arada ben bişey yaptım cok kızacaksınız.fx15 aldım bugün. eczacı arkadastan. kız gözümün önünde incelince al lan dedim. zayıflama ugruna cekilen çile verilen para kutsaldır diye
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım.
Ben kötüyüm ya. Günlerdir aynı kilodayın. Artık verrmiyorum sanırım. Sabah kalktım koşa koşa tartıya gittim sonuç aynı. sinir oldum ya. Sanırım ben bu kiloda kalıcam gerçekten. Nasıl vericem bilmiyorum. Kaçamakta yapmıyorum sözde öyle aman aman. bir kurabiyenin sadece ucundan ısırıp, tatlı için 3 tane kayısı yiyorum. Metebolizmam durmasın diye sürekli salatalık falan yiyorum ama veremiyorum. Çakıldı kaldı kiloma ya. Haftalardır aynı kilodayım. 48 hayal olmaya başladı. Sanırım artık durumu kabullensem iyi olacak. Winston bacım senin çeki ben hafta sonu alayım bari. Buluştuğumuz da da teslim ederim. Belki onun stresinden veremiyorumdur.
EE akşamın 8:30 unda yemek yersen olacağı bu işte. Ama ne yapayım eve erken gidemiyorum ya. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?