Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sende iyiki varsın bacım. Ve evet biz winstonla beraber bu gazla yakında dünyayı ele geçirip ülkeleri falan bölüşmeye kalkarsak şaşırmayın. Biliyorsunuz bir insan hem kadın hemde hırslı olursa dünyayı titretir. Kadınlıktan yırttık, yarışma ile azim olayını da çözdük. Artık dünya alem korksun bizden.

yürüyüş işin iyi olmuş. Arkadaş lazım böyle şeylerde. Hem canın sıkılmaz, hem mecburi gibi olur. Sen de inşallah tez zamanda kurtulursun bu kilolardan.

Sabah güzel güzel yumurtamı, peynirimi, domatesimi, salatalığımı yedim. (eski sıkı kahvaltı uygulamama döndüm )
Kızım uyanmadan 20 dakika falan leslie yapabildim.
Üzerime eskiden olmayan başka bir takımımı giyip işime geldim.

Şimdi dün hesapladım da benim en son tartıda gördüğüm tavan kilom 60,9 kiloydu. 61 diyelim. Şimdi 52 kilo olsam eder sana 9 kilo.
Peki bu 9 kilo ne eder biliyormusunuz. tam 36 paket 250 gramlık margarin eder. Yani tam 36 paket margraini vucudumdan uzaklaştırmışım. Böyle düşününce nasıl motive oldum anlatamam. Gitsin margarinler, gitsiiinnnn.....

sporun kesinlikle çok faydası var yağ yakması bi yana insan ağzına bir şeyler atacağında yahu ben bunu yersem yine 1 saat popomdan ter akana kadar spor yapmam lazım korkusuyla yemiyor kesinlikle ister yürüyüş ister koşu fark etmez motiveyi tama gaz sağlam tutmada birebir hadi hayırlı olsun arkadaşım yürüyüşün

Tünaydınlaaaar,

Yanlışlıkla 7.takıma girmişim, okudum okudum "Allah Allah ben çok da geç girmedim ama sabah sabah ne çok yeni üye gelmiş bizim takıma" diye böyle kaldım İşte az yemenin zararları

@Yakar bacı,
Hasip ile nasip iyi olmuş valla Sabah sabah güldüm. Politikayı falan sevmem ama se_zen ile el atsak aslında şöyle sahil kasabası gibi küçük bir yerde yaşasak, orayı sallardık gibime geliyor.Ben "şişman hatun kalmayacak, beni seçin sizi eirteyim" diye sloganlar yapar, se_zen evinde o otu, bu çayı hazırlayıp halka bedava dağıtır, ben mekik aletimde rambo gibi fotolar çektirir "hem güçlü, hem dürüst bir malkoçoğlu "diye afişler yaptırır, se_zen "ben winstonu bile zayıflattım, sizlere neler neer yaparım" diye elinde megafon o köyü, kasabayı inletirdik

@Özgey bacı; ben de sabah eşimi 8 kez dürttüm, adam sanki kış uykusunda.Her sabah aynı terane bizde de.Her sabah en son "işe gitmeye gönlün yoksa tamam gitme, ev oğlanı ol otur evde" diyip arkamı dönüyorum, sonra herüf gene pısır pısır uyuyunca artık dirsek ve tekmeyle zor uyandırıyorum.Erkekler biraz gevşek bacım ya.Benimki de her yeni işe girdiğinde 1 hafta takım elbiseyle gider, damatlık kravatına kadar giyip, görsen insana benziyor dersin.8.gün işe bir gider, yolda görsen eline para verirsin acıyıp.Üstte mavi gömlek, üstünde hacı dede yeşil hırkası altta gri pantolon, kravat zaten çoktan çıkartılmış.Kızıp, sorduğumda da "herkes öyle giyiniyor" der.Herkes dediği de teknik servisteki tamirci çocuklar.Eşim de onların müdürü, yöneticisi.Müdür, tamirci çocuklarla aynı giyinir mi ya?Özen, ciddiyet, disiplin yok adamda, hemen bir gevşeme, hemen bir laçkalaşma...İzin konusunu da eski iş yerinde sürekli yapardı.eski iş yeri eve 7 dakika yürüme mesafesindeydi, sürekli çocuk gibi başım ağrıdı, k.çım ağrıdı diye eve gelirdi.Len milletin ne ciddi hastalığı var gene çalışıyor, benimki başı ağrıyor diye eve geliyor, iç bir ağrı kesici otur.Başağrısından ölen insan mı var? Yani erkekler bazen çocuk, bazen gevşek, bazen duyarsız oluyorlar bacım.Malesef sabretmek ve olgunlaşmalarını beklemek lazım.

@Gırgırına bacım; valla Allah içimi biliyor bacım, geçen sene Şırnak falan bol bol yazmıştım, yeter ki olsun yeri yurdu farketmez.Allah biliyor ya, evimin yanındaki okulu değil Şırnak'ı tercih ederim.Doktoru gitmez, öğretmeni gitmez, memuru gitmez, sonra herkes "eğitim şart, hizmet şart", len kimse gitmiyor, gidenler torpille bilmemneyle hemen geliyor, oradaki çocuklara kim ışık olacak? Kim aydınlatacak?
Yok össde en kötü yer Ağrı'ymış, öğretmeni mi var, dershanesimi var, okulu mu var doğrudüzgün, ne olacaktı ellaaam?
O yüzden özellikle hocaya ihtiyacı olan bir yere gidip, hayatı öğretmek, görmediklerini onlara göstermek, ingilizceden ziyade dediğim gibi yaşamı öğretmek için gitmeyi çok istiyorum.Gittiğim yeri sallamak, çocukların yanı sıra analarına, babalarına okuma yazma öğretmek, 3 çocuk bile üniversiteyi kazansa onların hayatına elimi dokundurmak istiyorum.O yüzden özellikle doğu, sonra da güneydoğu anadolu ikinci tercihim.Yeter ki bayrak dalgalansın, her yere he an gitmeye razıyım yani.Kimse eşinden 2 sene ayrı kaldı diye ölmez, kalpler bir olur, belki o gelir,belki ben giderim ama 3 çocuğun geleceği benim eşimle bik bik yanyana 2 yıl geçirmemden hem onların geleceği, hem de toplum geleceği, ilerlemesi açısından daha faydalı olacaktır.Neyse ya, winston ve ütopik düşünceleri işte.İnşallah allah kalbime göre verir, bunları bana nasip eder diyorum.

Neyse bacılar, oruçlu olan arkadaşlara Allah yardım etsin, hepimizin günü güzel geçsin inşallah.

ay maşallah kaldımı ya böle düşünen kafalar hadi bakalım Rabbim sana içindeki güzel hayırlı niyetlerini yapmanı nasip eyleycek bunu hakeden ihtiyacı olan insanları çıkarsın karşına inşallah

insanlar artık okadar bencil ki çocuk düşünüyormusun cevabına bilee aman kim çocuk doğurupta bakacak yada bu dünyaya çocukmu getirlir gibi kusura kalmasın kimse ama aptal aptal kendini akıllı sanan cahil insanlar böle düşünüyor
halbukii asıl bilinçli akılı ailelerin bu dünyaya faydası dokunacak inanç ve eğitimi doğru verilip yetiştirilecek gençler yetiştirmeliyizki biizm karşımıza çıkan engeller insan ayrımları nerde dayın var hesapları tacizler aşşağılanmalar olmasın paran kadar hukuğun sağlığın olduğu şu düzeni değiştirmek için çabamız olsun

herkese selam.bu sabah kahvaltımı hazırlamadan bi tartılayım da sonuca göre ne yiyeceğime karar vereyim dedim ya ödül ya da ceza.aslında pek umutlu değildim dün yediğim şeylerden sonra çünkü dün buraya yazdığım şeylere ek olarak saat 10.30da falan 3-5 adet patates cipsi yedim.evet biliyorum aslında çok değil ama artık beynimde noluyosa direk suçluluk moduna geçiyorum ve sanki bir koca paket yemişim gibi hissediyorum.tartıda bir günde 600 gramın gittiğini görünce acayip sevindim ve hemen omlat çalışmalarına başladım yoksa sadece bir haşlanmış yumurta yiyecektim.2 yumurta ve biraz beyaz peynirle omlet yaptım dedim olmuşken tam olsun bıçağın ucuyla aylardan beri dondurucuda olan tereyağından koydum.bi de ekmeğim kalmamıştı yarım dilim de beyaz ekmek kızarttım offf nefis oldu valla karnım da hala tok bu saat olmasına rağmen.akşam da dayımlara gidicem aslında hiç gitmek istemiyorum onu ye bunu ye diye delirtiyorlar insanı.

Bugün 3 ayların başlangıcı ilk gün niyetliyim bakalım 9 günün sonunda inşallah kilo almam 2 haziraan b,t,yor zaten oruç o gün bayram yaparım artık

Allah kabul etsin canım.benim de annem oruçluymuş bugün.Ben de ramazanda hep tutarım baya acıkır ve susarım ama gel gelelim çorbayı ve suyu içtikten sonra o kadar şişerim ki ağzıma lokma atamam.hatta annemle babam yedikçe kendimi daha kötü hissederim.iftardan 2 saat sonra falan o da sırf yemem gerektiği için yani gene canım istemez zorla birazcık yerim.bi de hergün düşünürüm işte akşam bunları yeriz tatlı olarak şunu ondan sonra bunu yeriz falan diye sonra ağzımı sürmem çoğuna

o kadar haklısınki ya adam kalk traş ol düzgün giyin git biz babamızdan öle görmedik benim babam tık der kalkar giderdi hiç birimiz hissetmezdik keza bende öleyim bir keresinde uyan diorum uyanmıyor en sonunda yatakta zıpladım yaptım valla sonra noluyor depremmi oluyor diyor işine sahip çıkarsan her zaman helal yersin ekmeğini bence kocamda seninki gibi başım ağrıyor yorgunum hastayım len ben 38 derece ateşle ağlayarak akşama kadar durudum işyerinde bir kere yuhhhhhhhh be utanın utanın

o olgunluk dönemine geçerken sayesinde ben gerileme dönemime geçeceğim bu huyları beni kanser edecek yahu

Son düzenleme:
gırgırına allah kabul etsin .normalde kaçırmam böyle hayırlı günleri ama malum regl inşallah kandil gününü tutarım. allah kabul etsin kardeş
2 yumurta kırıp azıcıkda yoğurt yedim geldim. 500 mekik çektim öğlen hadi bakalım dedim.
winston kardeş sana bir kez daha hayran kaldım. eşim polis olduğundan türkiyenin her yerini gezer dururum. ağrı/ doğubayazıttaydık. inan artık ben sinir olurdum dışardan gelenlerin muhabbetine .herkesin derdi 1-2 ay kalıp hemen kaçmak.kaldıkları süre içinde habire eleştiri habire yargılama. onların yaşadığıda bir kültürdür. kimseyi yargılayamazsın. sana anormal gelen onun kültürü.sana normal gelen onun için anormal.
bazen dayanamazdım artık kimse kimseyi zorla buraya getirmedi arkadaşlar. beyenmeyen basar istifayı gider derdim.maalesef herkes çabalamazsa sacın bir ayağı hep yamuk kalacak.hiçç doğrulamayacağız.
inşallah senin gibi düşünenler çoğalırda bu ülke hakettiklerini yaşar.bize layık görüleni değil.

onlar analarının nazlı oğulları.yapmayın kızlar .isterlerki biz sırtlarına ter bezi koyalım .çaylarına şeker koyup karıştırıp birde üfleyelim.paşalara içirelim.
ne işi ne çalışması adamın elinden gelse 7/24 kanepede tv izleyecek

aaa bişeyi eksik söledin canım çayları içip yerlerine sindirelim onuda istiyorlar benim kaynana biz evlendiğimizde hafta sonu eşim kahvaltıda yok die ağlamış bide anlatmıştı çok güldüm annemle karıştırdı kendini kız anası sandı galiba zaten bizde bir istemey gitmedik çok nazlıdır bu analarının paşaları

daha dün akşam gecenin bi körü anneme söleniyodum 18 yaşındaki kardeşimin yatağını bana serdirttiği için senin gibi annelerin yüzünden gene kadın milleti çekiyor diye bu erkek çocuklarının yetiştirilmesinde bu annlerin hep evin paşaları modunda hizmet ettikleri ve hatta ettirdikleri için yarın bir gün o erkek çocuklar büyüdüklerinde eşlerine ne sofra kurmada ne kaldırmada ne çocuk yetiştirmede ne pazarda alışverişte ne evin temizliğinde bırak yardım etmeyi kendilerine ait yapılması gereknleri bile eşlerine kadınlara görev olarak yüklüyorlar Allahtan sevdiğim tabi nasip olurda evlenirsek 8 yıldır tek yaşadığı için öğrenci evinde alışkanlık edinmiş bi misafirliğe gitiğimizde bile kendi tabağını olsun kaldırmadan geçipde kenara oturmaz nediyim
korktuğum erek modellerindne biri sorumluluk almayan modeli biride bencil olanı

canım çok haklısın bir örneğide kardeşim pijamasını bacağından çıkarır olduğu gibi yere koyardı yatağını ben hazırlardım hatta soyup yatağa bile yatırdım askerlik çağına gelmiş çocuğu annem olmadan yumurta bile kırmaz

Haziranda kardesim evleniyor temmuzda yeterlilik sinavim var agustos basinda ise baskayacagim beni boyle sisko gorsunler istemiyorum acil zayiflamaliyim

Bu ara ben de fazla giremiyorum kizlar ama beni atmayin takimdan sizi seviyirum biraz motive olmam gerek sanirim surekli kacamak yapinca utaniyorum yazmaya

Bugun yediklerimi yazayim ama berbat menu
Ogkene sogru 3 mercimekli kofte biraz cilek ve bir paket kepekli uzumlu biskuvi yedim aksam sadece karpuz yiyecegim

Bugun yediklerimi yazayim ama berbat menu
Ogkene sogru 3 mercimekli kofte biraz cilek ve bir paket kepekli uzumlu biskuvi yedim aksam sadece karpuz yiyecegim

Bizim grup çok uyumlu ya.Aynı anda regl olmadan tut, bir örnek kocalar, bir örnek güzide(!) kaynanalara sahipliğimiz, hemen hemen aynı yaş dilimlerinde oluşumuz, ortak kilo sorunumuz, ortak iştah patlamalarına aynı dönemde girişimiz, hayata bakış açılarımız, dertlerimiz kederlerimiz bile çoğu zaman aynı.Hani isteseler, onca test/anket yapsalar bunca benzer kişiyi bir araya getiremezlerdi diyorum bu yüzden bu grubu çoook seviyorum ve gitmek istemiyorum. (Kilo veremeyen winston yan çizer, kalmak için totosuna yer arar değil valla 50 kiloda olsam burada bu muhabbetlere katılmak istiyorum ) Bizim çoluklar çocuklar olunca, büyüyünce, dertleri de büyüyünce onların sünnetti, askerliğiydi, okullarıydı, evlilikleriydi,kaynana oluşlarımız, torunlarımızdı derken bizden çok hikaye ve muhabbet çıkar eminim.Umarım zayıflayıp buralardan ayrılsak da ara ara da olsa kopmayız, iletişim halinde olur, birbirimizi motive edip, kah problemlerimizi dinler kah gülüp eğleniriz.

Neyse romantik winston gitsin, rambo winston gelsin.Ben spora kaçar, güzel bir öğledensonra dilerim herkese.

Winston hakikatten sen ne muhteşem bir insansın öyle. Bir insan kendinden önce başkalarını düşünür mü ya. Kaldı mı bu devirde böyle insanlar. Analar, babalar bile evlatlarına bu kadar kötülük yaparken bir insanın gideyimde 3 tane çocuğun hayatına bir güzellik katayım demesi kadar güzel bir şey varmı hayatta. Bacım inşallah emeklerin boşa çıkmaz da Allah da senin o yüce gönlüne göre bir yere atanmayı nasip eder. Ama biliyormusun sanki şimdiden atanmışsın gibi ben bir buruklaştım kız okuyunca. Sanki hepinizi gerçekten tanıyormuşum gibi bir duyguya kapılıyorum bazen. Gerçi hepimiz oluyoruzdur da. Ama ben hep zayıflayınca da hepimiz yine görüşücez, yakın olanlarımzı buluşucak ve hayat böyle devam edecek gibi düşünüyormuşum.

neyse bacım görüşüne, insanlığına, çabana sağlık.

ya kızlar aslında şöle bir şey yapsakmı kadınlar klubü ocak annelerinde yaptık biz böle bişey facede gizli bir grup açtık açsakya öle bişey gene paylaşımlarımızı burdan yaparıs olmazmı ? zayıflayanlarlada muhabbetimiz ordan devam eder ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…