Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sezencim boyum 176 olmasa o 80 kilo
Bende korkunc olurdu. Vücut hiiiiiiccc sıkı değil benimde en büyük sıkıntım o jöle puding gibiyim ya. ((

Fiziki bu hafta diskalifiye diye yazacagim. Bende bu durumdan rahatsizim.

Cerensesil sauna esofmanina benzer birsey kullaniyorum ben gorüntüsü astronot kiyafeti gibi olduğu icin dışarda yürüyüŞte giyinemiyorum. Ama cok
Memnunum süper terletiyor

kızlar şu haşlanmış tavuk+salata diyeti var ya. sabah öğle akşam yeniyormuş.iyi kilo verdiriyomuş.bunu uygulayanınız oldumu hiç.
birde sauna eşofmanı kullanan varmı?

Uyguladım ama bende pek işe yaramadı. Ya da tam yapamadım. sporla beraber iyi zayıflayanlar var. Ama ben 2 hafta kadar yaptım sadece 1 kilo gitti o da regli de aldığım 1 kilo oldu.
Sauna eşofman var bende. Yani bolca terletiyor ama o kadar. suyu atıp su içince tekrar aynı oluyorsun. ama benim gibi hiç terleyemeyen insan için iyi bir şey. Ben çünkü 15 dakika sauna da kalıp 1 damla terleyemeden çıkarım.

Cerensesil sauna esofmanina benzer birsey kullaniyorum ben gorüntüsü astronot kiyafeti gibi olduğu icin dışarda yürüyüŞte giyinemiyorum. Ama cok
Memnunum süper terletiyor

Benimkisi mavi böyle eşofman gibi olanlardan. Üstü kapşonlu falan. Gayet de sağlam. 2 yıldır falan kullanıyorum. Dışarıda da giyilebilir bir şey. ama ben hiç dışarıda yürüyüş yapmadığım için hep evde giyiyorum.

Tünaydın hatunlaaar,

Sauna eşortmanına hiç gerek yok, yaz günü kadife pantolon giyin siz görün terlemeyi ve erimeyi Sabah uyanamadım, uyandığımda da koştura koştura suratımda yastık izi ve aç bir mideyle derse gittim, kot pantolonumu da sözde ütüleyecektim, geç kalkınca gene kaldım fitilli kadife pantolona Elime adım bir su şişesi, bir de uzaktaki durakta hırpalanmış bir kedi vardı, ona da kedi maması aldım gittim.Kedi yoktu piyasada, ben de kedi mamasıyla kalakaldım.Bir an kendi halime güldüm.Kendim için 2 yudum yemek almamışım, ama kediye kahvaltı götürüyorum diye Neyse şimdi eve geldim, bir litre su içtim, hiç aç değilim, ilginç ama iştah falan kalmadı.Sizlerin yazdıklarınızı okuyayım dedim, birazdan belki hafif bir şeyler yerim.

Öğrenci de önümde gene bir şeyler yedi, ben de el sürmedim , bana da "sizin diyet hala devam ediyor yani?" dedi.İçimden sence manken gibi mi olmuşum, tabii ki devam ediyor ellaaam dedim.Hatun 95 kilo, vurdumu yıkan cinsten, hiç umru değil diyetti, kilolardı diye.Ama bana acıyan gözlerle bakması, zavallı diyet yapıyor işte diye düşünmesi falan beni biraz sinir ediyor.

@S_A
Fizik 2 hafta mide rahatsızlığım var gelemeyeceğim demişti, sanırım bir ay oldu.Zaten sadece cuma gelip kilosunu yazıp gidiyor.
Geldiğinde isterseniz uyaralım, her gün girecekse, yorumlar yapacaksa, buradaki kişileri motive edecekse devam etsin ama buraya sırf kilosunu yazmak için cuma girecekse, onu evde defterine de yazabilir, burada olmanın amacı ne ki o zaman? Hepimizin kağıdı kalemi çok şükür var, herkes cuma evinde tartılsın, yazsın bir kağıda.
Bu arada bacakların falan inceymiş, gerçekten de hiç 80 durmuyorsun.
Az göbek sorununu halletsen fıstık gibi olursun, hiç bence 60ları hedef haline getirme, sen 70 kilo olup, 10 kiloyu da göbek, bel kısmından verdin mi manken gibi olursun.

@Se_zen bacı, çeke boşuna para verme, parana yazık olur Valla ben çakılmanın ötesindeyim.Hala 71-72 arası debeleniyorum desem yalan olmaz.10 günde 4 kilo verip bir mucizeye imza atamazsam çeki falan alamayacağım.Bak istersen buluştuğumuzda tartılalım, ya da hedefe ulaşamadık diyelim boşa tartı getirmeyelim, eğer ulaşan varsa getirsin tartısını tabii ve kazananı teyit edip, adresini alabiliriz, çeki kargolarız ya da ne bileyim böyle ayda bir 2 ayda bir cumartesileri grup buluşması yaparız, bir sonraki buluşmada çeki veririz.Hoş çek mek önemli değil de, maksat göstermelik ödül işte.Ama sen perşembeden 48i falan görürsen bana yaz, ben senin çeki alırım, cumartesi de veririm ama karşı tarafın hedefine ulaştığını görmeden bence çek falan almayalım.Yani sen bana alma bacım, benim iş yaş yani.Ama ben sana alırım, sen söyle yeter önceden.

@Ceren bacı, simit zannediyorum ki 250 kaloriydi, 5 dilim ekmeğe bedel yani.Öğlende toplayınca 10 dilim ekmek yapıyor.İstersen akşamdan 2 dilim arasına sandviç yap, folyola,işe götür hem 100 kaloriyi aşmaz hem de daha sağlıklı beslenirsin diye düşünüyorum.
ay geçenlerde gırgına iş yerinde ne yesem demişti de ben de Ümit Usta gibi tarifler verip al bunu ye, al al al bunları ye diye tükürüklerimi saça saça fikirler yazmıştım O geldi aklıma.Yani istedikten sonra çok güzel seçenekler var önümüzde bacım.
Bence sen de biraz planlı hazırlık yaparsan, o pis pis mıncıklanan ellerle ne tür fırınlarda bile yapıldığını bilmediğimiz simitlere talim etmek zorunda kalmazsın bacım. (Uğur Dündar kılıklı Winston )

@Ejje bacım, ben se-zen'e katılmıyorum.pileli daha yayvan gösterir, sen drapeli düşün.Drapeler korse gibi vücudu sarar ince gösterir.Bacakların ince uzunsa, kısa elbiseler güzel olur.Koton bana genelde boydan kısa geliyor.Ama güzel elbiseler olabiliyor.adil ışıkta da abiye tarzı elbiseler bol bol var hem de 30a 40 liraya falan.Roman biraz pahalı ama kampanyalarını takip edersen belki ucuza bir şeyler çıkar.Mango genelde günkük spor, abiyeleri çok abiye ve genelde 34 beden, pek tavsiye etmem.
Senin akılında model, renk varsa internetten sana alternatif bir şeyler bulabiliriz.

Neyse tüm dostlara selam olsun,herkese güzel bir gün diliyorum.

Sezencim boyum 176 olmasa o 80 kilo
Bende korkunc olurdu. Vücut hiiiiiiccc sıkı değil benimde en büyük sıkıntım o jöle puding gibiyim ya. ((

Fiziki bu hafta diskalifiye diye yazacagim. Bende bu durumdan rahatsizim.

Valla başkan fizik arkadaşımız başından beri aynı. Yani hiç paylaşımı yok. Ben baştan beri rahatsızım açıkçası. Çünkü burada hem kendisi motive olacak, hem bizi motive edecek insanlara ihtiyacımız var bizim. Bence doğru bir karar. diğer gurplar 2 hafta paylaşım az olsun hemen disklalifiye ediyor.

evet bu mayıs ayı bana pek iyi gelmedi patronumuz 2 yıldır kapatı kapatacak derke bugün dediki herkesin çıkışını 31/05/2012 hesapla kapatıcam dedi sen burdasın ama dediii yaniii tacirlik yaparız diyoo deri fabrikası bizmkisi işlenmiş deriye çiçekler renkli desenler yapıyordukkkkk neysee benide en fazla 2 ay idare eder 2 ay sonra der maaşının yarısnı verebilirm falan filan bende işsiz kalıcam snaırım neyse rızkımız nerdeyse oraya gideriz ama kzılar bana yemek için bi bahane daha çıktı ya zaten niyetliyim şu yediğiniz menüleri okurken gözümü kırpmıyom bile :)
yok yok yok ben bayaa kilo veme modundan çıktım bi rahtalık genişlik geldi bana yada benim popom kalktı bi 13 kg verince halbuki bi 13 daha vermme lazım normale dönmek içinn

Hayırlısı olsun bacım, bazen bitişler güzel başlangıçlara gebe oluyor.Hem sen de şimdiden iş bakarsın, 2 aya kadar da belki daha iyisini bulursun.Bazı firmalar "yarın gelme" diye bile insanı kapı önüne koyabiliyor.Bir de yaz geldi ya, herkesin işleri daha bir hafifledi, patron kısmı çıkaracak eleman arıyor işte, mazerete gel yani..
Yeme kısmı da mevsim geçişi bacım ya, bir de dediğin gibi artık zayıflıyoruz, aynada daha bir güzel bakıyoruz kendimize, daha bir ışıldayıp, parıldıyoruz, daha küçük bedenlere giriyoruz ya bu bile bize mutluluk veriyor, sanki hedefe ulaşmışız gibi rehavet de veriyor.Bir de "onca kilo verdim, azcık yesem ne olur? dur kendime ödül vereyim" derken aslında süreci uzatıyoruz.Ama bunu hepimiz dönem dönem yapıyoruz işte.
Bak ben , sen oruçlusun diye yemek yazmadım. (Hehe şaka şaka gerçekten bu saate kadar sadece su içtim, yediğim bir şey yok, şimdi de yorgunluktan koltuğa çöktüm, aç da değilim mal gibi oturuyorum )
Neyse akşama saldırmayayım diye kendime hafif bir şeyler hazırlayayım.
Sana da kolaylıklar diliyorum bacım.

Sana şimdiden iyi iftarlar, bizlere de hafif öğünler diliyorum.

valla sezancim ben yarın başlayım bi diyorum şu tavuk salata olayına sporda yapıyorum kilomda fazla ya belki bende işe yarar

çok terleyip bunalırsam sporu yarıda bırakırmıyım ki diye düşünüyorum.bunaltıyomu insanı
ben ona göre alıcamda:44:

ayy winstoncum simitin naıl yapıldığını yazmışsın ya şimdi lavobaya gidip çıkarasım var.
neyse bir daha simit hatasına düşmiycem inşallah
dediğin gibi çoğu zaman evde hazırlayıp getiriyodumda dün benim bıcırığı uyuturken bende uyuya kalmışım.sabahta zaten üstümü zor giyiyorum fırlıyorum hemen otobüs durağına (bahanemde hazır)

Beni çok bunaltmıyor canım. Yani ben seviyorum giyinmeyi ve terlemeyi dediğim gibi normalde terlemediğim için bana bayaa bir iyi geliyor. Hatta rahatlıyorum bile diyebiliirm.

Sezen Evet canım ben o izin istediğinde tamam dedim dönmezse diskalifiye yazarım diyede düşünmüştüm ona dha fazla paylaşım yapmasını söyleyecektim tabii eğer dönseydi. O halde bu cuma onu diskalifiye olarak yazıyorum.

Winston Ya kızlar nasıl olur nasıl bencım bacaklarım ınce benım enine kocamaaaan yayılan bir totom ve daha beteri basenlerim var resimde tunik güzel örtmüş ya

Kızlar siz böyle deyince ben bir havaya girdim ayol Ya şu benim kilo olayına gelince annemde bana hep diyor 70 kilo ol sana yeter diyor.. 65 benim en son hedefim yani 70 e gelince bir bakacam memnunmym diye ayrıca giyindiğim bedenede bakıcam şu an 42-44 ben 38 giyinmek istiyorumm..

Ya ben şimdiki halimi paylaşmışım birde bundan 3-4 yıl önceki hallerimi paylaşayım

Burda 68-69 kiloydum, Elbiseyi zayıfların giyindiği bir butikten almıştım 40 bedendi oldukça dar kesimdi..

Ve gördüğünüz gibi Basen var herzaman var bizim sülaleyi toplasan ortak noktamız basen

Burda ise gene aynı 68-69 kiloydum elbise c&a dan alınmıştı 40 bedendi..

Ben bu hallerime dönmek istiyorm içime daha çok diyet aşkı doluştu bu resimlerimi görünce

Son düzenleme:

Kusura bakma bacım ya, hiç düşünmeden yazmışım işte.Açlık olunca beyin çalışmıyor işte
Ben aslında öyle elinde bezle gezen hijyen manyağı biri değilimdir ama işin içine eller girdi mi deliriyorum ben, o yüzden aktar kapısından içeri bile girmem, mıncık mıncık sürekli karıştırıp dururlar ps elleriyle gibime gelir
Bir de oldum olası açık ekmek alıp yiyemem.Bir kaç kez denk geldi, çoluk çocuk sokakta oynayıp o pis elleriyle seçe seçe tüm ekmekleri elliyorlardı, hem fırıncı elleriyle tek tek ekmek dolabına koyar, marketçi eller, her gelen tek tek mıncıklar.Iyy düşününce bile kaşıntı tuttu resmen.O yüzden paketlenmiş ekmek alıyorum, en azından daha ellenmemiş geliyor.
Simit, poğaça ve böreği ise annemin çalıştığı yerden ayda yılda bir alırım, onların da fırıncı ustasına kadar tanırım.
Rahatsız bir tipim işte özetle

S_A, bacım sen tunik falan diyorsun da asıl tunik gibi, bol ve uzun şeyleri kilolular giyince zayıf oldum sanır, halbuki daha geniş olurlar.90larda hani moda vardı totolar kapansın diye totoya mont, gömlek, sweatshirt falan bağlanırdı.Neymiş o koca şeyi bağlayınca totosu küçülecekmiş.Len asıl kuyruk gibi onu totona yapıştırınca 2 dünya oluyorsun haberin yok
O hesap sen tunikle bile fit durmuşsun bacım.70 kiloda da dar 40, bol 38 giyersin işte.Bence 10 kilo ver, bunun içinde sıkı çalış ve bu eziyet bitsin derim.Ötesi için hamile kalmaya karar verdiğinde extra bir 5-6 kilo verirsin, güzel bir hamilelik de geçirirsin, yeter işte.Hepimiz 50 kilo olamayız yani
Bir de basenim var diyorsun da çok afedersin basen toto yarısı işte, ben öyle kuru totolu hatunları da sevmem bacım ya hatun dediğin az popolu olacak, göğüsleri bir 80-85 olacak, beli tamam ince olsun ama arkadan baktığında totosuyla, önünden baktığında göğüsleriyle kadını andıracak biraz.Öyle süpürge yutmuş yılan gibi de olmaz bacım Bence basenli falan değilsin, 70 ol şahane olur, buralardan da fit fit gidersin.

Şimdi şöyle birşey var benim tunik seçimim biraz yanlış çünkü kemeri var kemeri olmasa dümdüz olsa ben tuniğin gerçekten biraz daha ince gösterdiğini düşünüyorum veya ince göstermesede vücut hatlarını çok belli etmeyince güzel duryor.

Evet şu kazak veya hırka bağlamaya bende çok karşıyım ya büyük gösermesini boşver şakira kemeri takmış gibi otomatik kıvırma moduna giriyor insanlar

arkadanda önden bakıncada kadına andıralım peki ama birtek basenler gitse şu önden veya arkadan baktığımızda yanda o yarım kavunlar bir gitse güzel olacak

benim göğüslerim büyük değil göğüs altı yani iç çamaşırı bedeni diyeyim 75-80 olarak değişiyor

mesela ben sırf basen yüzünden dar abiye giyinemiyorum tabii göbekte bir etken ama ben göbeğin basenden daha hızlı eridiğine inanıyorum..

Birde deminden beri bugün ne örtünsemi izliyorum burdada kıyafet eleştirmenliğine başladım

Deminden beri düşünüyorum hedefimi 70 olarakmı yapayım diye

Son düzenleme:
S.A canım şu C.A dan aldığın elbiseye bayıldım. Bence yeniden o elbiseyi giymelisin. Rengi, kesimi, üzerinde duruşu falan süper.
Tam benim tarzım bir elbise. Ama bendeki bir bucuk metrelik boyla ben giyemiyorum o tarz elbise. Boyumu daha da kısa gösteriyor. Hoş daha ne kadar kısalacaksa.

Winston gerçekten titizsin sen. Hadi aktar muhabbetine anlam veriyordum hoş ekmek konusunda da haklısın. Ama ne bileyim başka birinin aklına gelmiyordur herhalde ekmeği mıncıkladılar ekmek almayayım diye. Hem o paketli ekmeklerle fırından çıkmış ekmekler aynı olmaz ki. Biz direk fırından alıyoruz ekmeği. en fazla 2-3 kişi elliyordur. Onlarda zaten fırıncı. Ama bakkalda olsa alırım ben ya. Aklıma gelmez benim elledikleri.

ahh canım o elibse artık bende değil annemin kuzenin kızına vermiştik ama ben o kızı sonra benim düğünde bir gördüm acaaaip kilolu..

o elbiseyi anneme söylicem uygun bir dille geri istesin..

bir gömleğim var 38 beden ona girmek istiyorm birde bu elbiseye girmek istiyorm

S_A eski resimlerin süpermiş inşallah bir an önce o hallaerine dönersin ama şu anki halin de çok kötü değil yani.se_zen e ve winston a teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinliycem.yarın okul çıkışı avm ye gidip dolanayım bakalım birazcık inşallah üzerime uyan bi şeyler bulabilirim.yeni bir hayatı izliyo musunuz bilmiyorum ama orda elif diye bi kız var.yarışma başladığından beri kızı kendime çok benzetiyorum.yaşımız aynı başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı ve şu andaki kilolarımız da aynı gibi.neyse işte geçen bölümde onları kuaföre götürdüler güzelleştirdiler sonra da bi modacıya gidip giydirdiler.kız 42 beden elbise giydi diyo inanamıyorum üzerimdeki elbise 42 beden diye.ben de işte ordan düşündüm belki ben de girebilirim diye.bi de korse falan giyeceğimden iyice ümitlendim bakalım inşallah hüsranla sonuçlanmaz.

kalorisepetine bugün yediklerimi yazdım geldim.bugünü de 640 kaloriyle kapattım.onu da nerdeyse hepsini öğlen yediğim sarmalar yaptı.yengem gece eve gelirken yanıma koymuş 8 tane.ben de tabii onları öğlen gümlettim.
sabah:1 haşlanmış yumurta
ara öğün:1 bardak süt
öğle:8 adet yaprak sarma
ara öğün:10 badem
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün:1 küçük kase çilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…