- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Se-zen bacım keşke sen bu sene kpss'ye gireydin, senin fişteklemelerin ile ben de ders çalışırdım
Hiç ders çalışasım yok kızlar ya, 10 tane ansiklopedi gibi kitap bana bakıyor ve ben sırf ders çalışmayayım diye gidip ütü yaptım yaptım vakit geçsin diye yanio derece sıtkım sıyrılmış.Bir yandan da kazanmayı ve atanmayı çok istiyorum.Ama çalışasım da yok
Şu yarışma ve mezuniyet sonrasında sigarayı bırakanlar topikleri var bacım, gel sonra senle orada kapışalım,ben sana inat olur da belki sigarayı bırakırım
Buldum ya dişime göre bir rakip, artık hayatta ne kadar kötü alışkanlığım varsa sayesinde bırakmam lazım
@Gırgırına Bacım, haklı olabilirsin.Ben de bu ara 1-1,5 litre arasında geziniyorum, hatta çoğu gün yarım litreyi zor içiyorum, akşama 1 litreyi döküyorum mideye direktAma mantıken çok yenilince ya da tatlıdır, tuzludur yiyince insan susar su ister gibime geliyor.Ben bugün çorba yaptım misal.Tatsız, tuzsuz bir sebze çorbası.Sabah, öğle içtim.Toplasan iki bardak su zor içmişimdir.Hiç susatmadı bile.Çorbanın üstüne de su içesim gelmiyor hiç.Spor yapasım yok, su içesim yok, ders çalışasım yok...Üleyyn bu havalar beni böyle emekli gibi yaptı hee hiçbir şey yapasım yok...yazdıkça kendimden utandım.
Ben biraz şu sahibinden az kullanılmış bisikletime bineyim yoksa garibim çürüyecek balkonda.
Hepimize fişek gibi hareketli bir gün dileyeyim bari.
Ben bişey farkettim ben 3 gündür biraz yoğunluktan yer değişkliğindne falan su içmiyorum ve benim büyük iihitmalle açılan bu iştahımın sebebi suyu içmiyor olmam
Ay gene güldüm yahu. Çok yaşa sen emi. Sigarayı da bırakabiliriz bak aslında. Benim nasıl olsa şu ilacı alıpta başlayasım bir türlü gelmiyor. 1 hafta daha unuturum ben (artık nasıl unutmaysa) şu ilacı almayı. Ondan sonra da 10 gün zaten içiyorsun muhtemelen sizinle görüştükten sonraki hafta bırakmış olurum. Hemde kilo da almamam lazım. Bak varsan gel beraber bırakalım. Haftaya ilacı alıp başlayalım. Ben seni zayıf, sağlıklı bir insan yaparım kendimde bu sayede olurum. Ama bak anlaşaılım sonra sen de benle beraber çocuk yap ki ben yeniden hamile kalıp kilo alıp buralara geldiğimde seni bulayım. hatta bak eğleniriz de hamile topiklerinde biz iddalaşıyormuşuz benimkinin boyu bu kadar olacak. yok benimki 4 kilo olacak. hadi kim önce doğuracak diye. eğleniriz valla.
Hay allahım ya iyiki varsın bu topikte winston.
Benim gelecek planım şöyle
Haziranın 2 sinde kilo işini bitirip sonuna kadar almamayı başarırsam,
Haziranın 2. haftasına kalmaz sigarayı bırakmak
Temmuzda hamile kalmak, hastneye varmadan yolda çocuğu doğurmak( o konuda bir yetenek var yani. Artık ikincide 9.aya girince eve bir ebe mi alırız ne yaparız bilmem yoksa tuvalette falan doğurabilirim. Hatta ben bu korku ile 9.aya girince tuvalete gidemem)
sonra da hatice gibi 8 aylıkken diyet araştırıp doğumun ertesi günü buraya başlamak.
Kilolarımı verip kızı okula göndermek, artık ikinciyi ne ederim bilmiyorum sonra işe başlarım
sonra onların okul biter onları evlendiririm falan
Torun olur onlara bakarım. İşte böyle bacım. Önümüzdeki 50 yılın planını yaptın ben.
önümüzdeki 5 yıllık bütçe planı gibi olmuş bacımInşallah tüm istediklerini gerçekleştirir,hepsi de hayırlı sonuçlar doğurur sana bacım.sen disiplinli ,hırslı, planlı programlı bir hatunsun bir kez daha bunu anladım.bense günü yaşayan ağustos böceği haylazlığındayım Benim planlar daha kısa vadeli.
Haziran 2-15 arası kilo sorunu bitecek.
Temmuz-ağustos arası bir tarihte annemle tatile gidilecek, yenilecek içilecek, yüzülecek.
Tatil dönüşü aldığım 5 kiloyu vermek için cebelleşeceğim.
Eylül ayında eşimle tatile gideceğim.
Yiyeceğim, içeceğim ve 5 kilo alacağım.
Tatil dönüşü kilo vermek için cebelleşeceğim.
Bu sırada sınavı kazanıp hakkari'nin köyüne bile atansam, allahım pılımı pırtımı, kedimi, kargamı alıp gitsem benden mutlusu olmaz.
Sonuncusu hayal diğerleri tabii daha makul.inşallah hepimizin istekleri, planları, programları gerçek olur.
Anaam telli baba türbesi gibi yaptım burayıDilekler, istekler...neyse ben biraz mekik çekeyim yoksa kilo vermek de bir hayal olarak kalacak.
Herkese şimdiden güzel bir sabah diliyorum.
Bugün 3 ayların başlangıcı ilk gün niyetliyim bakalım 9 günün sonunda inşallah kilo almam 2 haziraan b,t,yor zaten oruç o gün bayram yaparım artık
Bugün 3 ayların başlangıcı ilk gün niyetliyim bakalım 9 günün sonunda inşallah kilo almam 2 haziraan b,t,yor zaten oruç o gün bayram yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?