Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
sabah:1simit-1 k.k peynir yedim.
öğlen :1simit 4 kaşık yoğurt yiycem
akşam :henüz belli değil

Hem sabah hem öğlen simit çok değil mi bacım ya. akşamı bari salata ile falan geçirmeye çalışsan. Simit yerine 2 dilim kepek ekmeği ile tost da yapabilirdin ayrıca.

Canim vazgecme sakin ne demek ceki hazirlamak bazen vucut direnc gosteriyor beslenme aliskanligini degistir biraz farkli yontemler dene mutlaka verirsin ve spor da tabi

Ya bende vazgeçmek istemiyorum ama morlim bozuldu kaç gündür ya. Ben aynen devam ediyorum tabii ama. Sabah kalktım 3 mil yürüdüm leslie bacı ile. Sanırım sporu arttırmam lazım ama yok ya vaktim yok. Düşünsenize tuvalet bile gittiğimde bacak açıp kapıyorum falan, eğilip kalkıyorum bir şeyler yapayım diye. İş yeri 2 katlı resmen her yarım saatte bir bahane bulup aşşağıya iniyorum. Bazen yukarı çıkıyorum bir şey unuttum diye tekrar iniyorum. Ama olmuyor ya.

herkese günaydın.sabah tartıdaki şoktan sonra hemen buraya geldim.dünü 873 kaloriyle kapattım akşam dayımlarda olduğumdan dayanamadım yedim dolmaları.ama yine de artı çıkacağımı düşünmemiştim neyse artık bugün telafi edicem dün yediklerim:
sabah:2 yumurtayla peynirli omlet
1 dilim beyaz ekmek
öğle:10 erik
3-5 tane patates cipsi
akşam:2 adet ızgara köfte
5 adet zeytinyağlı yaprak sarma

şimdi de geçmişi okuyayım bakalım.

son 3 gündür menülerimi yazmadığımdan sizde az yiyemediğimn farkındasınızdır sanki midemi büyütmek için uğraşıyorum çokta mutsuzum aslında hem yemek yediğim için vicdan azabıı hem 30 yaşında olan sevgilimin son senesi diye hersene 1 yıl daha okulun bitmesine eklenmesi önümüzdeki sene son diye beklerken 1 sen daha uzayabilir dedi sanırım yaş 29 34 te evleneceğiz
acaba 5 sen sonrada böle kalabilecekmiyiz uzun süreli sevgiliklerede karşıyım ben evliliğin doğru zmanda olması taraftarıyımdır lakin ne çare

merhaba kızlar yürüyüş arkadaşım ilk günden sukoyuverdi.başım ağrıdı kıçım sızladı. boşver dedim çek 500 mekik.
akşam tavuk ve yoğurt yedim. saat ilerledikçe ben kıvranmaya başladım. üzülerek söylüyorum 3-4 büsküvi yedim.kızımın cipsinden 2-3 tane yedim.
sabah 1 dilim kapak ekmeğine 7-8 zeytin ve azıcık peynir yedim.
+1 kilodayım.cumaya kadar vereyimde kilomu aynı kalsın bari
face olayına gelince ben face kullanmıyorum. vardı kapattım şu zaman tüneline girince . olursa kk bünyesinde bir grup kursak olmamı. benim kide bir fikir .bende sizlerle muhabbeti seviyorum .40 yıllık arkadaşlara güvenmez oldum ama sizler yazınca inanıyorum. arada çıkar yok yalan yok .çok samimi geliyorsunuz(zaten öylesiniz ondan)
kızlar ben kaçayım evde kızım bekler.

Hem sabah hem öğlen simit çok değil mi bacım ya. akşamı bari salata ile falan geçirmeye çalışsan. Simit yerine 2 dilim kepek ekmeği ile tost da yapabilirdin ayrıca.
canım ben çalışıyorum.işyerinin mutfağı henüz hazır değil.simit pratik geldi o yüzden simit yemeyi tercih ettim.dediğin gibi akşam da ya salata yada hiçbirşey yemem.
spor olarak rütin günlük 7 km yürüyüşüm var.akşamda şu parklardaki spor aletleri varya onda çalışıcam

ya kızlar dün cildiye doktoruna gittim.dirseklerimde kararma ve çatlama var diye.hani ben masa başı çalışmaktandır diye düşünüyodum.doktor ne dedi biliyomusunuz kolundaki kararmalar fazla kilolu olmandan kaynaklanıyor dedi.acil kilo vermelisin falan filan......

Ay bu kilolar nelere kadir böyle ya. Kolundaki kararma ile ne alakası olabilir ki acep. Neyse doktor bizden eminim ki iyi biliyordur.
Sağlık için zayıflık.
7 kilometre yürüyüş mü dedin sen. Maşallah valla.
Parklardaki aletlerde gerçekten iyi oluyor yapabilene. Benim kız ne yazık ki izin vermiyor.

evet canım 7 km sabah 3,5 km akşam 3,5 km işe gelip giderken benim işyerim 2 vesait ben birinde yürüyorum.
valla benim kızda izin vermiyorda eşim onu oyun parkında oynatacak bende 1 saat aletlerle spor yapıcam.bakalım artık

Selaaam kızlar 1-2 gündür buraya uğrayamıyordum hemen dün bugün yediklerimi paylaşayım..

SALI:

Sabah: dukan ekmeğiyle tost
öğlen: kaçamak
akşam: diyet + kaçamak

su yaklaşık 2 litre

ÇARŞAMBA

Bugün yaptığım sporunda etkisiyle daha fit olduğmu hissettim..

Sabah: Yok
ÖĞlen: dukan ekmeğiyle tost (somon füme fileli )

Sabah neden yok derseniz saat 8 bcukta uyanıyorum 9da yürüyüşe çıkıyorum döndüğümde saat 11 oluyor bu yüzdende dukan ekmeğide yeyince akşama kadar acıkmıyorum öğle yemeğim olmuyor gibi birşey.

Birazda resim paylaşayım hanımcıklar

Eveeet huzurlarınızdaaa Beeeenn!! Bu Fotoğraf bundan tam 15 gün önce çekilmişti hatta burayada pamuk şeker yediğimi yazmışım.. Yaaa birde tanmadan kemerli tunik giyinmişim Pamuk şekerle yüzümü örttüm çünkü bu foto sizin için özel çekildi

Kızlar Fizikten bir haber yok tam 1 aydır izinli. hiç uğramadıda acaba bu izin drumu devammı edecek bir sürede belirtmemişti..

dün lcw den pantolon aldım 44 beden benim için çok büyük bi adım.eski pantolonlarımı giyiyorum.şu an giydiğimi lise sondayken giymiştim.ondan bir önceki pantolon da baya dar geliyo artık o ara çıplak mı dolaştım sokaklarda hatırlamıyorum ben de artık almak zorunda kaldım bi de 19.90dı hemen kaptım valla dün kuzenime de dedim.şu kilolarımı bi, vereyim lcw ve c&a nın kapısından girmiycem.onlar bana direk şişmanlık günlerimi hatırlatacak.direkt mangoya kotona falan gidicem artık gerçi sadece onlar da değil pazarlarda süper şeyler oluyo ama ben hep pazarlarda ayakkabı ve çanta bölümlerinde dolaşıyodum eskiden.

bi de size bişey sorcam 23 haziranda bi akrabamızın sünnet düğünü var baya güzel bi yerde bi de 11 haziranda kuzenimin liseden mezuniyeti var yani kep atma töreni.tabii beni aldı bir düşünce ben buralarda ne giyicem ve nerelerden alıcam bu kıyafetleri hiç bi bilginiz var mı nerden bulabileceğim hakkında?şimdiden evde topuklu ayakkabı kurslarına başladım.hiç giyemiyodum en azından şimdi bi süre giyebiliyorum ama bu süreyi uzatabilmem lazım.kuzenimin kep töreninde dolgu topuk giyerim de düğünde napıcam ben ya?topuklu giymek gerçekten bi sanat gerçi mesela ben 125 kiloyken bi ayağıma 62.5 kiloluk basınç yapıyodu.şimdi bu basınç 43 kiloya filan indi giden bir damacana su yani 55 kilo olunca 27 kilo falan olacak.böyle düşününce çok mantıklı geldi ben topuklunun üzerinde 2 dakika duramıyoken incecik kızların ordan oraya topukluyla koşması

merhaba kızlar
öğlen yediklerimi yazayım önce 3 yk b.pilavı üzerine 1 parça tavuk yanına tere.500 mekik çektim. saat 9,30 dan saat 11 e kadar yürüdüm. artık dizlerim ağrıdı.
ejje bende hiç yürüyemem topuklu ayakkabıyla.çok heveslenirim çokda özenirim ama maalesef topuk erimesi var bende giyemiyorum.şu mantar topuklarla idare ediyorum artık.
1,5 lt su aldım masaya koydum akşama kadar bitecek.
bu gün işyerinde bir bayan 3-4 kilo versen fıstık gibi bir hatun olacaksın dedi .kendince şakayla karışık ama ben mesajı aldım. hiç işim yokken çarşıda işim var diyip dışarda yürüdüm baya iyi geldi.
ama lafıda yedik.önce sinirlendim ama boşver moralini bozma 5 kilo ver şu gacıyı boz. dedim çıktım yürüdüm.

S.A resim güzel olmuş. .Tabii zayıflamaya çalışan birinin yüzünü pamuk şekerle örtmesi ayrı bir hoş olmuş.
bu arada resimde hiç 80 kilo falan gibi durmuyorsun. Sanırım vucut sıkı, boyda uzun. Zayıflasan kimbilir ne hoş hatun olursun sen başkan.
Fizik'i sormuşsun evet 3 haftadır gelmiyor. Ayrıca zaten gelse de haftada bir gelip kilosunu yazıyordu. Yani aslında karar senin ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Ve rahatsız olanlarında olduğuna inanıyorum. Yani burası bizim kilomuzu yazdığımız ajanda değil. Ama siz bilirsiniz. Benim şurda taş çatlasın 15 günüm var. Ondan sonra ben giderim.

Ejje bacım. Ben bu gibi durumlarda hep koton da buluyorum bir şeyler. Mesela şifon elbiseler çok moda. Şöyle mini pileli, dizlerde falan bir şifon elbise düğün için olabilir. Hem çok güzel kilo saklıyor kendisi. Mezuniyet töreni için de daha basit bir şey olmalı bence çünkü herkes genel olarak kot ve tişört ikilisi ile gelcektir. Ama sen yine kot üzerine şifon bir bluz ve dolgu topuk ayakkabı ile şık olursun gibime geliyor.

Kızlar bende yazayım ya yediklerimi hep unutuyorum

sabah
peynir, domates, salatalık, salata gibi yedim

öğlen
ızgara çupra
salata ( o da yağlıydı)

akşamda
tavuk ve salata yerim

Yanlız bu gün şubede tiramisu var. minnacık bir dilim yerim napıyım
Belki ters teperde yarın 10 gram veririm.

bu konuda sezen haklı. rahatsız olduğu için izinli sayılmak istemişti.ama takıma bol paylaşımlı yeni üyelerin gelmesinide isteriz.

kızlar şu haşlanmış tavuk+salata diyeti var ya. sabah öğle akşam yeniyormuş.iyi kilo verdiriyomuş.bunu uygulayanınız oldumu hiç.
birde sauna eşofmanı kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…