Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlaaar,

Çok yorgun ve halsizim bacılar ya.Bu ara eşimin telefonundan bir oyuna sardık.Gece 12de yatağa girip, ikiye kadar level level geçeceğiz diye oyun oynuyoruz.Sonra uyuması falan 3 oluyor, sabah da 7de kalkınca zombi gibi oluyorum.Belki de sebze sularına ara verdim ondan da böyle pörsük gibi emekli oldum.Kolumu kıpırdatasım yok, belki de mevsim geçişi, belki de az yemek belki de hepsi bilemiyorum

Biraz önce de eşim aradı, Antalya'ya taşınalım, devletten teşvik alalım, ekelim biçelim satalım oh stres sıkıntı yok, kendi işimizi yapalım diyor.Bunu diyen adam da maydonozla dereotunu birbirinden ayıramaz o kadar botanik konusunda bilinçli.Ben de 2 sene önce taze fasülye diye bakla alıp onu pişirmişliğim ve Allah Allah fasülyenin gdo'sunu değiştirmişler diye yiyememişliğim var.Yani ikimizde bu konuda Allah tarafından çok bilgiyle donanımlıyız Aslında her yaz Kemer tarafına gidiyoruz, evler falan da ucuz.Ot böceğe kalkışamam ama belki orada deniz, güneş, kum daha az kalabalık, daha az stresli bir hayat güzel olabilirdi.Ev alması bile ya da çocuk yetiştirmesi bile daha kolay olabilirdi. Neyse sabah sabah bu hayalle uğraşamayacağım

@Se-zen bacı, sporuna bayıldım.
Benim dün yediklerim;
sabah yok
öğlen: yok
akşam mercimek yemeği&yoğurt& 2 kaşık fırı sütlaç
su; 1 litre
spor; çok az hareket.
Şimdi de 2 yumurta haşladım kendime, belki protein gaza getirir, üzerimdeki yorgunluğu alır diye.Biraz dukanımsı protein tarzı gideceğim ama et olayına girmeden.Et yedim mi benim midem açlıktan deliniyor ve yedikçe yiyorum.Biraz yumurta, yoğurt eşliğinde son 10 günü kapatmayı planlıyorum tabii sporla birlikte.

@Yakar bacım, asıl Uğur Dündarcı olan senmişsin bacım Göre göre onca denetimden sonra insanın içi almaz tabii, en güzelini ekmeğini kendin yaparak yapmışsın, keşke bende becerebilsem bu işleri.Aslında salçasını, reçellerini, turşusunu,ketçap ve mayonezini,ekmeğini, yoğurt ve peynirini bile yapan bacılar var ya işte onarı çok kıskanıyorum, keşke yiyebileceğimiz şeylerin %50sini bile kendimiz yapabilsek, hem katkısız hem de çok sağlıklı olurdu.

Neyse bacılar herkese güzel bir gün olur inşallah.
Hepimizin kandili mübarek olsun, tüm dileklerimiz inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda gerçekleşir.

@S_A, ben de müziksiz yapamam hatta benim kulaklar sıkıntılıdır, kulaklık sürekli yara yapar ama ben inatla devam ederim.Yanımızdaki markete bile gitsem takarım kulaklığımı açarım müziği, hatta öyleki bir şarkı açarım, alışveriş yapıp geldiğimde hala şarkı bitmemiş olur, mesafe o kadar kısadır ama ben müziksiz yapamam.Ha bir de şarkı söyleyebilsem, sesim güzel olsa amenna ama hiç yeteneğim olmasa da, sesim karga gibi de olsa müziksiz yapamam.Bisiklet üstünde, mekik çekerken, yemek yaparken, bazen tuvalette bile şarkı
dinlerim Eski şarkılar eski günleri hatırlatır, yeni şarkılarda yeni yeni hayaller kurdurur bana, bazen öyle bir şarkı dinlerim ki yürüdüğüm yarım saatlik yolu nasıl yürüdüğümü unuturum, direkt hayaller dünyasına dalarım Bir de benim mp3ümde Ankaralı Turguttan, Yusuf islama, ondan şu Almanyalı metal giyinen bir hırbo vardı unuttum adını ondan, yabancı şarkılara ve hatta çok anlarmışım gibi jazz parçalarına kadar parçalar var.O gün moduma göre derse giderken Ankaralı Turgut dinleyip, otobüs duraklarında hafiften kalça oynattığım bile olur, bazen de çok asortikliğim tutar, jazz dinler, uzaklara gözümü belertir, hisli hisli saksafon soloları dinlerim ama dinlerim bacım Eğer şarjı falan bitmişse, adeta sokakta donsuz kalmış gibi olurum.O yol bitmez benim için, o gün geçmez, çok bedbaht olurum

Özetle müziksiz bende yapamam bacım ha bir de iyi dans ederim.Bazen tvlere falan da çıkıyorlar ya şahane dans eden hatunlar.Bunların çoğu da şişman oluyor.İçimden diyorum ki "len dobiş, bu kadar kıvırabiliyorsan, bu kadar aktifsen ve dansı seviyorsan, her gün yarım saat dans et, bir ay sonra manken gibisin" benimki de o hesap, çok müzik dinler, şahane kıvırtırım ama tvdeki şişko gibi hala şişmanım

Bari doğru düzgün yemek yiyemiyoruz, bırakım müzik ruhun da midenin de gıdası olsun bacım

direk beni anlatmışsın ya ben de sürekli kulaklıkla dolaşırım.benim de bazen şarjım bitiyo sıkıntıdan patlıyorum otobüste.öbür türlü mis gibi kapa gözlerini dinle müziğini.bi de benim de deli gibi bi arşivim vardır her tür şarkı bulunur bende.ipoddda çiftetelliden dizi müziklerine sanat müziğinden cıstak cıstak club müziklerine kadar herşey vardır ben de ruh halime göre seçiyorum aralarından işte.aslında bu müzik dinleme işi küçüklüğümden gelir.annem gündüz evdeyken hep radyoyu açardı süper fm i iş yaparken ben de 3-4 yaşlarındayken elimdeki kumandayı mikrofon olarak kullanıp şarkıcılık oynardım.zaten benim hiç normal evcilik oyunlarım olmamıştır.kah izel olur çelikle ercanın arasını bozup onları kavga ettirirdim kah süper babadaki ipek olup fikoyu terkederdim gördüğünüz gibi böyle de anormal bi insanım işte ben

slm kızlar dün diyetisyene gittim ve bayıldım diyetisyenime onunda desteğiyle kurtulacam fazlalıklardan görüşmemiz terapi gibi geldi bana diyet listemi verdi 15 gün sonra kontrolüm var inş...kalori hesapladığımı falan anlatmıştım sen artık hesaplama o işi ben yapıcam senin tek yapman gereken kararından dönmemek ve benim dediklerimi yapmak dedi zaten onunla görüşmeden önce bekleme salonunda benden önceki hastasıyla konuştuk 1 ayda 5 kilo verdim çok seviyorum dedi gerçektende görüşünce bende sevdim inş bakalım tekrar baştan sarıldım diyetime sporuda şimdilik günde yarım saat yeterli dedi...benden haberler böle işte...

en doğru kararı vermişsin diyetisyene gitmekle ee artık bizde bedava bilgi koparırız senden haftalık bilgi paylaş biizmle sen diyetisyeninden bizde senden faydalanalım dimi amaaa :) senin için hayırlı olur etkili olur inşallah

selam kızlar,

çok hastayım 2 gündür grip oldum hiç halim yok ama genede yürüyüşe devam ediyorum meyve dukandan ötürü tüketemiyorum az evvel 1,5 kandil simidi yedim bir haftadır iyi gidiyorum ama akşamda yüriycem

bu kadar eski kilolarıma yaklaşmışken cozutmak istemiyorum ben 2 aylık hamileydim doktora gittiğimde 70 kilo çıkmıştım şuan ona çook yakınım valla hergün yarım saat yürüyorum birde arada arkadaşın odasına gidip 5 dk durmaksızın zıplıyoruz tıpkı ip atlar gibi

durumum bu artık yarın görüşcez bakalım tartıyla nasıl olcak

merhaba kızlar
yemek yemedim. hala yağlı mıncıklanmış pohaçayla duruyorum. ama birazdan haşlanmış tavuktan bir kuple alıp yiyeceğim. bu arada evdeyim. bir yandan temizlik bir yandan yemek yapıyorum. azıcık mola vereyim kızlara bakayım dedim.
denetim yaparken o fırıncı küreğini adamların boğazına sokasım gelirdi. elinsaf ya merhamet ya.insanlara ekmek yediriyorsun nasıl vicdanın rahat derdim. gevrek adam ne olmuş ki ne olmuş nesi var bak bende yiyorum derdi.
bu hödükler yüzünden evde avuçiçi kadar balkonda tarhana , salça, turşu, reçel ekmeğide makinada hep kendim yapar oldum.önce zorlandım ama daha sonra pratikleştim. çokta iyi oldu. yani ben tam uğur dündar modunda gezer olmuştum . allahtan denetimlere artık gitmiyorum. artık haberlerde duyardınız . cinnet geçiren denetmen fırıncı boğazladı.
çiçek kardeş senin adına sevindim. faydalı ve beleş diyetisyen tiyolarından bekliyoruz

selam kızlar nasılsınız ben çok kötüyümya dün 800 km araba kullandım hala kendime gelemedim başım dönüyo kamyon şöförleri gibi oldum neyseki bi kaç gün evdeyim gerçi bide geri dönüşü var bunun(( nasıl kendime gelicem bilmiyoruya
fazla giremiyorum ama fırsat buldukça yazıları okuyorum ben bu ara 1 kilo falan aldım gibime geliyo hiç bişeye dikkat etmiyorum artık geri dönünce kendime bi sistem kurucam düzenli olarak yürüyüşe falan gidicem o aradada aldıysam geri veririm diye düşünüyorum bakalım.

Kızlar bugün hiç tadı yok topiğin.
Bende öğlen hellim peynirli salata yedim ama vıcık vıcık yağ içindeydi. Adama özellikle söyledim yağ koymayın, getirin ben burada koyayım diye iyiki de söylemişim vıcık vıcık yağ içinde geldi salata. ama ne yapayım yedim valla. Üzerine de 2 bardak kola içtim. Ayrıca artık hiç spora falan halim yok oturuken bile heryerim ağrıyor yahu.

Bu arada sanırım tuzla da karar kıldık değil mi. Ben yol planı yapyım size.

Kızlar poğaça ve bilumum yaptığınız ellenmiş gıdalar muhabbeti ile birlikte canım ellenmiş ve vıcık vıcık yağlı poğaça çekti.
Aslında tam tersi olması gerektiğini biliyorum ama napayım. Poğaçayıda dışarıda kahvaltı bile yapsam yemem yani. Hep börek falan yerim ama 2 gündür canım poğaça istiyor, birde pastane simiti, birde kıymalı börek ve de ellenmiş sıcak yağlı ekmek.

Şimdi Winston Tuzla Kadıköy iett otobüsüne biniyorsun. E5 üzerinden geçiyor ya da kadıköyde sahildeki otobüs duraklarının en sonundaydı. 130 A olanına biniceksin. 2 hat vardır biri 130 diğeri de 130A. Son durak POSTAHANE MAHALLESİ. Orada inersin. Orada buluşuruz artıkın.

@Sezen, bacım 130a ya baktım ben ama postane mahallesini göremedim.
Tuzla durakları ahanda bunlar;
37 ESENYALI SAPAĞI Tuzla
38 İÇMELER KÖPRÜSÜ Tuzla
39 TERSANELER Tuzla
40 ŞİFALI SULAR Tuzla
41 TUZLA BELEDİYESİ Tuzla
42 GÜLİSTAN Tuzla
43 EVLİYA ÇELEBİ CAMİİ Tuzla
44 SELVİ SOKAK Tuzla
45 TEKNİK LİSE Tuzla
46 GÜRSEL SOKAK Tuzla
47 AYIŞIĞI SOKAK Tuzla
48 NALBANT CAMİİ Tuzla
49 F.ÇAKMAK CADDESİ Tuzla
50 DÖRTYOL Tuzla
51 VALİLER SİTESİ Tuzla
52 ÇİÇEKÇİLER Tuzla
53 VATAN CADDESİ Tuzla
54 İSTASYON YOLU Tuzla
55 GALATASARAYLILAR SİT Tuzla
56 ADLİYE Tuzla
57 TUZLA LİSESİ Tuzla
58 KALEKAPI Tuzla
59 BAHÇELER Tuzla
60 TUZLA SPOR Tuzla
61 TUZLA SPOR Tuzla

61. durak son o da tuzla spor diye geçiyor.Orası mı oluyor tam?
Bilmeyince ve kaybolma meyillisi olunca ısrarla sorayım dedim.
Bir de saati de kararlaştıralım bacılar.

Bak bu da sadece 130 olan hat
50 LOJMANLAR Tuzla
51 DOST KENT Tuzla
52 GÜLDENİZ SİTESİ Tuzla
53 MARMADOS SİTESİ Tuzla
54 ŞEHİTLER CADDESİ Tuzla
55 SAHİL PARK Tuzla
56 TUZLA Tuzla
57 YAKAMOZ Tuzla
58 İTÜ DENİZCİLİK FAK. Tuzla
59 MANASTIR YOLU Tuzla
60 SOSYAL MESKENLER Tuzla
61 AYDIN BAKKAL Tuzla
62 KARA KUVVETLERİ KAMP Tuzla
63 MERCAN YUVASI Tuzla
64 SÜLEYMAN DEMİREL Tuzla
65 DENİZ HARP OKULU Tuzla

Ejje sahil park durağında inersek yakın demişti.
Ben gene bilmediğim için soruyorum, iettde geçen bir durak adı verirseniz bulmak daha kolay olur derim ben.
Hepimiz orada buluşabiliriz.

Dur bacım benim aklım karıştı şimdi. Ben baktığımda postahane mahallesi diyordu. ama sizin dediğiniz durak daha yakın. Ben tuzlaya hiç otobüsle falan gitmedim ondan bilmiyorum durakların adını. Ben iyice bakayımda sizi kayıp etmeyeyim oralarda.

130 A biraz uzak bi caddeden geçiyo ama 130 direkt dibinden geçiyo.yanında da tenis kortu var dimi bu gitceğimiz yerin?bi hata yapmış olmayayım da.şehitler caddesi ve sahil park duraklarının arasında kalıyo ama sahil parka daha yakın gibi gene siz de bakın da iettnin sitesinden belki başka bi otobüs de vardır.

bugünü de 654 kaloriyle kapatmış bulunmaktayım.
sabah:1 haşlanmış yumurta
ara öğün:1 bardak süt
öğle:4 yk light yoğurt
ara öğün:10 badem
akşam:5-6 yk tavuklu mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 erik

Yaaaaa bugün resmen kafayı yiyordum öğleden sonra biraz çarşıya çıktım arabayla gitmiyor olsaydık varya herhalde yürüyemezdim müziksiz..

kendime yeni kulaklık aldım

Benimde telefonumda çooook şarkı var

bülent ersoydan murat boz a yani karmakaraşık canım ne zaman neyi isterseonu dinliyorum..

bide ben söz süz şarkılarıda seviyorm bazen dizi müziği bile dinlerim okul zamanı telefonumun pili bitince okula yakın oturan arkadaşımla şarjları değişirdik o derece duramıyorum yani
ille değiştirecem sırasına göre dinleyemiyorum

Ben eğer dışarda kulaklığımın olmadığını veya şarjımın bittiğini farkederseemm ya yenisini alırım bugünkü gibi yada eve yürümem abimi arkadaşımı ararım otobüse binerim müzik dinleyipte yürüyünce daha çok yorulyorum

Bugün herşey süperdi

sabah: 1 haşlanmış yumurta
öğlen: yağsız yoğurt + yulaf kepeği karıştırdım
akşam: 2 sert yumurta

kaçamak olarak: patates ezmesi 3 yemek kaşığı ( nefisti )

sporumu henüz yapmadım inşallaah yapacağım şu an iş arıyorum internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…