Hanımlarcıım
Yulaf kepeğinin dukanda rolü çok büyük
Fakat bence her diyette kullanılsın.. hepimiz kullanalım
--
Yulaf kepeğini diğer karbonhidratlardan ayıran en önemli 2 özelliği,
*Hacminin 25 katından fazla suyu emer ve midede şişerek doygunluk hissi yaratır.
*Yapışkan yapısı sayesinde besinlerin kendisine yapışmasını sağlar ve kana geçişlerini önelyerek vücuttan atılmasını sağlar.
--
bunu sizlerle paylaşmak istedim
S_A eski resimlerin süpermiş inşallah bir an önce o hallaerine dönersin ama şu anki halin de çok kötü değil yani.se_zen e ve winston a teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinliycem.yarın okul çıkışı avm ye gidip dolanayım bakalım birazcık inşallah üzerime uyan bi şeyler bulabilirim.yeni bir hayatı izliyo musunuz bilmiyorum ama orda elif diye bi kız var.yarışma başladığından beri kızı kendime çok benzetiyorum.yaşımız aynı başlangıç kilolarımız hemen hemen aynı ve şu andaki kilolarımız da aynı gibi.neyse işte geçen bölümde onları kuaföre götürdüler güzelleştirdiler sonra da bi modacıya gidip giydirdiler.kız 42 beden elbise giydi diyo inanamıyorum üzerimdeki elbise 42 beden diye.ben de işte ordan düşündüm belki ben de girebilirim diye.bi de korse falan giyeceğimden iyice ümitlendim bakalım inşallah hüsranla sonuçlanmaz.
Sezencim ben yulaf kepeğini migrostan alıyorum.. hiç düşünmedim yani farklısı varmıdır diye burda bulmak zor olmadı..
hıı ilk başta yulaf tanecikleri vardı pirinç büyüklüğünde sonradan kepek buldum bildiğimiz un gibi :26:
ooh oh sen kalkmış sabahtan sporu yapmışsın
bende aslında yürüyüşe gidiyorum hergün fakat spor arkadaşımın beli çok ağırıyormş gelemiyormuş bende kendi kendime dedim önce internette keyif yapayım
sonra temizlik yapayım
öğleden sonrada 2-3 saat spor yapmak istiyorum..
Bugün dayanamayıp tartıldım tartı beni üzmedi ama sevindirmedide.. kilo verimi durdu..dukan kitabında kilomuz aynı kaldığında yeniden sadece protein yiyin diyor...
bende öyle yapacam ya.. 79 u görene kadar protein yiycem
Ve sabahlarıda ne yiyeceğimi belirlicem.. yoksa dakikalarca ne yesem diyorum ya
Yok yulaf kepeği zaten böyle sarı renkte una yakın bir şey oluyor. ama tabii un gibi de olmuyor. Sabahları ne yiycem diye düşüneceğine ekmeğini hazırlayıp her sabah tost yapsan kendine, yanına da 1 tane yumurta hem tok tutar hemde dukana uyar. Benim dukanda en az zorlandığım öğün sabah kahvaltısı olmuştur. Hemen dukan tostumu yapardım, yanına 2 dilim jambon bazen jambonlu çanak gibi bir şey tarifi vardı 4 tane falan ondan yapardım fırında içine lor peynir ve yumurta katıp . en sevdiğim öğün sabahtı benim. Gerçi benim hep en sevdiğim öğün kahvaltıdır. Ay birde benim evde kahvaltı yapmayınca karnım doymaz. minik de olsa bir şey yiyeceğim evde yoksam dünyayı yesem bana mısın demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?