Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hanımlarcıım

Yulaf kepeğinin dukanda rolü çok büyük

Fakat bence her diyette kullanılsın.. hepimiz kullanalım

--

Yulaf kepeğini diğer karbonhidratlardan ayıran en önemli 2 özelliği,

*Hacminin 25 katından fazla suyu emer ve midede şişerek doygunluk hissi yaratır.

*Yapışkan yapısı sayesinde besinlerin kendisine yapışmasını sağlar ve kana geçişlerini önelyerek vücuttan atılmasını sağlar.

--

bunu sizlerle paylaşmak istedim

Ya bende kullanıyordum bayaa da alışmıştım şu dukan tostuna. Ama olduğu gibi karbonhidrattan oluşuyor diye bu aralar bıraktım. 2 hazirandan sonra kalan stoklarımı da bitimek için yeniden başlıycam bende. Hem kilo kontrolündede yardımcı olur.

Akşam üstü profiterol yerine öğleden sonra 2:30 profiterollü pasta geldi.
1 tanecik profiterolünden bir iki çatalda pastasından yedim sadece.

hoşbuldum canlarım.spor + bugünki eylem beni mahvetti. bütün öğretmenler greve gitmek için kan aldırmaya geldi. öldüm resmen 8de bi basladım 10.5ta kıcımı sandaleye koydum. akşamda spro ve ben bitiğim. diyet yok suan için ttalı kola cipste yok.fxe basladım :) bakalım 1hafta sonra neler olacak

bende izliyorum ama yok inanmam o kzı 42 giyemez canım benim yalan bence bende boy 1.65 kilo 76 ama ben 44 giyiyorumya çok bzsenli de değilimdir yanii

günaydın buarada herkesin kandili mübarek olsun kalbinizden geçen hayırlı tüm dualrınız kabul olsun inşallah
ben cozuutum iyce iftarda kahvaltıyla 1 çiftli ekmek yedim spor zaten yok ve bugün geçen hafta giydiğim kumaş pantolonumun biraz sıktığını hissettim sanırım 2 kg falan aldım ben oda yarın belli olacak tartıda

Günaydın kızlar,

Kandiliniz mübarek olsun. Allah tüm dünyaya barış ve huzur nasip etsin. Hepinizin dilekleri kabul olsun.

ay kızlar sabah nasıl aç uyandım anlatamam. ama dayandım önce suyumu içtim, sonra türk kahvemi içtim. Ardından leslie bacımla 3 mil yürüdüm. Ardından duş aldım sonra da deli gibi yedim ama. Yani o ana kadar güzeldi herşey. sonra kahvaltıda coştum resmen. Peynirli salata yedim güzel güzel ardından kocamın yumurtasına saldırdım baktım bayaa bir yiyorum neyse zor durdum kendimi. Sanırım spor yapınca daha çok acıktım.
Dün o pastayı eriticem diye bütün gün bulduğum her fırsatta bir kaç harektet yaptım özellikle de niyeyse bel için olanlardan yaptım durdum ki benim bel zaten ince. Bugün felaket şekilde bel çevrem ağrıyor. Demek ki hiç çalıştırmamışım bugüne kadar. Mekik bile çekemem ben zaten. Akşam hürremi izlerken bacaklarım çalışsın diye sürekli plates çemberi ile bacaklarımı sıkıştırdım, azıcık bel çevirdim falan. Akşam parkta da 15 dakika falan aletlerle çalıştım. Sanırım 2 haziran yaklaştıkça ben sporu arttıracağım. ARtık haftaya da 1 hafta izin alır hergün 8 saat falan spor yaparsam olacak bu iş.

Sezencim ben yulaf kepeğini migrostan alıyorum.. hiç düşünmedim yani farklısı varmıdır diye burda bulmak zor olmadı..

hıı ilk başta yulaf tanecikleri vardı pirinç büyüklüğünde sonradan kepek buldum bildiğimiz un gibi :26:

ooh oh sen kalkmış sabahtan sporu yapmışsın

bende aslında yürüyüşe gidiyorum hergün fakat spor arkadaşımın beli çok ağırıyormş gelemiyormuş bende kendi kendime dedim önce internette keyif yapayım
sonra temizlik yapayım

öğleden sonrada 2-3 saat spor yapmak istiyorum..

Bugün dayanamayıp tartıldım tartı beni üzmedi ama sevindirmedide.. kilo verimi durdu.. dukan kitabında kilomuz aynı kaldığında yeniden sadece protein yiyin diyor...

bende öyle yapacam ya.. 79 u görene kadar protein yiycem

Ve sabahlarıda ne yiyeceğimi belirlicem.. yoksa dakikalarca ne yesem diyorum ya

Kızlaaarrrrr nerdesinizzzzzzz.....

Yemek yemeyin sakın he. Buraya yazmayan olunca hep yemek yediğinizi düşünüyorum. Kaçamak yok, kaçamak yok. Hadi bakalım.

ben burdayım
ay bir sürü şey yazdım .meğer site ile bağlantı kopmuş sinir oldum.

Yok yulaf kepeği zaten böyle sarı renkte una yakın bir şey oluyor. ama tabii un gibi de olmuyor. Sabahları ne yiycem diye düşüneceğine ekmeğini hazırlayıp her sabah tost yapsan kendine, yanına da 1 tane yumurta hem tok tutar hemde dukana uyar. Benim dukanda en az zorlandığım öğün sabah kahvaltısı olmuştur. Hemen dukan tostumu yapardım, yanına 2 dilim jambon bazen jambonlu çanak gibi bir şey tarifi vardı 4 tane falan ondan yapardım fırında içine lor peynir ve yumurta katıp . en sevdiğim öğün sabahtı benim. Gerçi benim hep en sevdiğim öğün kahvaltıdır. Ay birde benim evde kahvaltı yapmayınca karnım doymaz. minik de olsa bir şey yiyeceğim evde yoksam dünyayı yesem bana mısın demez.

selam kızlar
kandiliniz mübarek olsun.
önce dünü anlatayım kızlar. dün yürüyüşe gittim.ter topuklardan aktı valla. akşama sadece salata yedim. yermiyim hiç canım çıkmış anam ağlamışyürürken.
sabah ise 1 haş. yumurta ve yarım dilim ekmek az peynir ve zeytin yedim.
köye göreve gittim dönerken arkadaş kandil simidi ve pohaça almış öğlen yemeği niyetine 1 pohaça yedim.

yolda hem pohaçayı yiyorum hemde düşünüyorum ben yazacam 1 pohaça yedim diye .bizim kızlar yazmasada düşünecekler ki ıyyy nasıl yedin o yağlı yağlı şeyi. geçmişi okudum . eyvah hem yağlı hem mıncıklanmış pohaçayı nasıl da yedim
valla kızlar reçeli ağzıma sürmez oldum çubuk zaten yemez oldum simit va pohaçayada tövbekarım kızlar.
ekmek olayına gelince 1 yıldır kendi ekmeğimi kendim yapıyorum. fırın denetimlerine gidince dışardan ekmek yememeye başladım.

kızlan ben kaçar . akşam yine yürüyeceğim .akşama tavuk köfte aldım ondan 1 tane ve salata yesem yeter. hadi kızlar kolay gelsin.
tekrardan kandiliniz mübaretk olsun. rabbim hepimize sağlık huzur ve bol para versin:26:

bende normalde kahvaltıyı çok severim ama benim kahvaltı anlayışım böyle ekmekler tahin pekmez ymurta peynir zeytin domates recel

yani boyle ınsanı uyandıran sevındıren seyler

Dukanda zorlanmıyorum bugün sabah 1 haşlanmış yumurta yedim bazen tost yıyorum bazen tostu öğlen yiyorum

Kızlar bende adını bilmediğim bir hastalık oluştu..

ben müzik dinlemeden evin işini yapamıyorum birde kulaklığım kayboldu bulamıyorum evde ya nereye koyduğumu unttum demin neredeyse ağlayacaktım

abimin kulaklığını aldım onada alışkın değilim ben kulaklık takınca kimse benim ne dinlediğimi duymasın istiyorum abiminki hoparlör gibi ya

birde sokakta yürürkende kulaklıksız yapamam ben... illede olacak yoksa yürürken kendimi çok mutsuz hissederim yürümemek için bahaneler yaratırım..

eğer dışarda kulaklığım yanımda değilse yeni aldığım günler bile oldu yani

ne yapcam ben şimdi iş yapamıyorum evde ya müziksiz olmuyorrrrrrr

en iyisi.. abimin kulaklığıyla idare edeyim evde iş yaparken çıkar bir yerden eğeeeer çıkmazsa bugün yeni alacam demektir oda bi 10 kağıt eder ööööööööööööööööööf

cimride olduk iyimi işsiziz nede oolsaa

ben internette araştırayım

müzikoloji hastalığı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…