- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
günaydın kızlar
yoğun bi hafta sonu geçirdim cuma günü ankaraya gittim pazar geri döndüm sersem gibiyim şuan başım okadar çok ağrıyo ki
çok mutsuz hissediyorum bide kendimi ya napıcam ben böyle((
sabah biraz parmak çörek peynir ve 3-4 zeytin yedim
1 kupa nescafe ve 1 tanede sigara içtimçok canım sıkkınya eşimle çok pis tartıştık yemek yemek bile istemiyorum sadece yemek için yiyorum.
Gel bacım gel, aramıza gelllllll.....
bu hafta sonu ve bugün burası eşiyle kavga edenler grubu. Yine anlaşılan toplu kavgalar yaşanmış.
Çok seviyorum bu grubu yahu.
Bu arada kızlar diyet le ilgili birşey soracam..
Cumartesi gece yarısı yeni bir hayat ı izliyordum. Orda işte 2 kişi 1 haftada 8 kilonun üzerinde vermişti.. herneyse yarışmacılardan macit elendi. ve onun günlük hayatını gösteriyorlardı adamın yemeği geliyor ızgara tavuk göğsü salatalık falan.. birde havuç vardı.. adam işte diyet menümüz geldi ama ben havuçu yemiyorum tabiiki dedi..
havuçu neden yemiyor? diyette havuc yenmezmi? ben çok seviyorumda havuç yemeyi.. bazen arada yiyorum bitane limonla..
bir bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen ben internete havuç deyince sadece nekadar faydalı olduğu çıkıyor diyetle bir alakasını bulamadım henüz.
hemen sana söyliyeyim çünkü havuçta aşırı derece de şeker var dukan kitabındada havucu pek önermiyor zaten şekerli bir bitki çünkü
merhaba arkadaslar. kesin diskalifiye denen seyden olmuşumdur dedim ama şükür burdayım. mersine gittim dönünce havadanmı nedir üşüttüm pek önemsemedim. ama bronşit olmuşum. yok böyle bişey. ölüyorum zannettim hala iğneye devam ediyorum.kusuruma bakmayın .kiloma hiç bakmadım ne haldeyim bilmiyorumn. sizlerde iyisinizdir insallah
merhaba arkadaslar. kesin diskalifiye denen seyden olmuşumdur dedim ama şükür burdayım. mersine gittim dönünce havadanmı nedir üşüttüm pek önemsemedim. ama bronşit olmuşum. yok böyle bişey. ölüyorum zannettim hala iğneye devam ediyorum.kusuruma bakmayın .kiloma hiç bakmadım ne haldeyim bilmiyorumn. sizlerde iyisinizdir insallah
Dün yediklerim:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, light peynir, 1 bardak süt
akşam: dukan ekmek, az yağlı krem peynir, yarım domates
bu sabahki kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta light peynir ve 1 bardak light süt...
kızlar bende süt manyaklığı oluştu içmessem yapamıyorum bazen yemek yeme krizim olduğunda gidip süt içiyorum çok iyi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?