Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçen hafta fritözümüz ve tost makinamız bozulmuştu... Annemle ne zamandır Kefal aktifry almak istiyorduk

Dedim hazır fritöz bozulmuşken actifry alayım. Ve bugün aldım çok şükür. Dediklerine göre çok iyiymiş.. tek eksi yanı sürenin uzun sürmesi. bende bugün patates kızartması yaptım sadece 1 ölçek yağ ile.. Fena olmadı ya yağsız olduğu belli herşeyin yağsızı zaten ''FENA DEĞİL''dir hiç ayyy çok lezzetli diyemicem ama sağlıklı!!

Ben beğendim patates kızartmamısı bu cümlemdende anlaşılıyorki evet yedim 10 tane abim pek motive olmadı bu işe ama alışacak mecbur ben annemi tanıyorsam bir daha asla eski fritöze dönmez ya

yaaa kızlarr haftaya tatile gidiyorum 1 haftada 10 kilo verdircek diyet olsa keşke hoş olsada ben yapamam nefret ediyorum şu iradesizliğimden 2 gün sonrada diyetisyene gitcem off off kadına o kadarda söz verdim kararlıyım dedim daha en baştan uymadım

Kızlar sanırım bir umutsuzluk sarmış bizi yine. Bende tartıya gıcık oldum sabah sabah yahu ne alıp veremediği var ya. Yahu şöyle ucuza bulsam yağımı, suyumu kasımı ölçtürsem diyorum acaba gerçekten yağ mı kalmadı nedir. En kıytırık yerde de 80 lira ya. Bende ona o kadar para vereceğime üstüne para koyarımda bisiklet alırım diyorum o yüzden gitmiyorum. Açlıktan kıvranıyorum akşamları, ama tartıda bir gram değişmiyorum ya nedir bu. Her gören küçücük kaldım diyor ama tartı bana öyle demiyor. Acaba benim tartının minumum gösterdiği kilo bumu. Daha düşüğünü tartmıyor mu? (Kendimi nasıl kandırsam diyip duruyorum )

Şöyle bir haftada 3-4-5 kilo verdirecek bir formül varsa denemeye razıyım. Bakalım bende azıcık dukan karması yapayım diyorum cumaya kadar. Belki fark eder. Hoş sonra daha çok alacağımı biliyorum ama valla takıntı oldu ya cumaya kadar vermem lazım. Kendimi şartlandırdım. Bir sonraki hatfa aynen geri alacağımı biliyorum ama en azından düşebileceğimi göreyim o kiloya.

Dün akşam sadece tavuk suyuna çorba yapıp onu yedim. (az tavuk gögsüne limon ve 1 yumurta sarısı ile sos yaptım, tamamen uyduruk bir şey yani )
Üstüne (2 saat sonra )yarım saat park ta spor yaptım. sabah tartıldım aynıyım.

■07-10 arası: Kepekli yada kepesiz fark etmek iki dilim arasına yağlı yada yağsız bir dilim beyaz peynir, 5 tane zeytin “krem zeytin olabilir” ve ekmeğinizi kaplayacak şekilde kırmızı biber. Kekik seviyorsanız arasına birazda kekik dökün. Bu iki dilim arasını 20 dakika içerisinde tüketmeniz gerekiyor. Aksi taktirde çabucak acıkabilirsiniz.
■10-11 arası: Bu saate kadar tüketeceğiniz tek şey su ancak onuda her seferinde bir yudum içmelisiniz. Bu saatler arasında tükeceteğiniz besinler şunlar olabilir, birini seçebilirsiniz; 1 avuç “15-20 adet” kavrulmamış badem, kayısı yada kuru üzüm, salatalık yada meyve. Ancak bunları dilim dilim yada tane tane olarak yarım saatte tüketmeniz gerekiyor.
■12-13 arası: Öğlen yemeğinizi kesinlikle bu saatler arasında yemelisiniz. 1 hafta boyunca öğlen menünüzde sebze yemekleri olmalı yada baklagil. Fasülye, ıspanak, semzi otu, fasülye yada nohut gibi besinlertüketin.Öncesinde azçorba ile yemeğe bağlayın. Yemeğinizde yarım porsiyon olmalı ve 1 dilim ekmek tüketin. Yemekle beraber yoğurt yemeyin çünkü yemekten sonra bir öğün yoğurt yemeniz gerekecek.
■13-14 arası: Bu saatler arasında yemek tadı iyice ağzınızdan gittiğinde bir kase yoğurt yiyoruz ancak yoğurtuda yavaş yavaş yemelisiniz.
■15-16 arası: Bu saatler arasında ara öğünlere devam ediyoruz. Bol bol salatalık ve meyve yemenizde sakınca yok ancak yine yarım saat içine yaydırıyoruz.
■19-21 arası: Akşam yemeğide bu saatler arasında kesinlikle yenmeli. Her akşama bölecek şekilde balık, tavuk, et, köfte, makarna, omlet ve bir akçada kaçamak yapabilirsiniz. Akşam yemeklerinden yarım saat sonra da bir kase yoğurt yemeyi unutmayın.
■Yemekten 1 saat sonra 1-2 adet meyve tüketebilirsiniz ancak son beslenmenizden sonra 1 saat geçmeden yatağa girmeyin.
bunları yaparsak 1 haftada 3 kilo veriyomuşuz ama ben bunların hepsini hemen hemen yapıyorum hiç haftada 3 kilo vermiyorum anlamadım yani((

Artık bi diyetisyen kadar bu konuda uzmanlaştık ama bi türlü kendi derdimize çare bulamıyoruz ben anlamadım nerde hata yapıyoruz daha doğrusu çoğul konuşmuyayım ben nerde hata yapıyorum

günaydın herkese,

ben diyetime sıkıca sarılmış durumdayım arkadaşlar vallahi yoksa olmıycak bu ay sonu kesinlikle 6 lı rakamları görmeliyim tartı bu gün beni sevindirdi sağolsun cumaya kadar inş. iyi sonuçlar alırım

dün yediklerim ... artık düzenli yazacağım

1 yumurta
1 dilim peynir
1 fincan yeşil çay

öğle

tavuk sote

ara

yoğurt

akşam

atıştırdım yoğurt peynir

Yok bacım yok bunların hepsi denenmiş yöntem ve bizde işe yaramıyor. Yani bende de işe yaramıyor. Belki yeni başlayan biri haftada 1-1,5 kilo verebilir ama biz böyle yaparak ancak mevcut kilomuzu bile zor koruruz.

nacizhane fikrim var size kızlar zaten kalmış şurda 4 kilonuz 48 hedefine bence dukanı yapsanız ve bir ay ya bir ay nedirki düzenli yapsanız 1 ayda güçlendirme 2 ayda herşeyi 0 lar normal hayatınıza dönersiniz vücut artık bunlara alıştı farklı şeyler istiyor bence

merhaba kızlar
ay sezen allah razı olsun inan şükür edip dahada ver dediğimi hiç bilmiyordum.
dün akşamdan bahsedeyim. 1 tabak yeşilfasulye + yoğurt
yarım saat yürüyüş.
sabah da
1 yumurta maydanoz +salatalık domates peynir
öğleni yazayım.
1tabak sebze yemeği + 1 kase cacık
lesli ile zıpladım şimdilik bu kadar kızlar

Ne demek bacım, görevimiz. Allah hepimizden razı olsun. Gırgırınanın mesajını görünce aklıma geldi. Benim öğrendiğimden beri çok dikkat ettiğim şeydi. EEE insanın yaşı ne olursa olsun herkesin birbirinden öğreneceği bir şeyler mutlaka vardır. Her zaman ve her yerde.

winston nerdesin bacımmmm.....
Ne yapıyon açlıktan bayıldın kaldın mı kız yoksa. Ya da sabahlara kadar kedi mi avuttun gene.
Yoksa spor mu yapıyorsun. Yemek yeme ihtimalini düşünmüyorum bile yapmazsın sen öyle.

evet kızlar bu hafta baya azimliyim . aldığım şu ekstraları bir verseydim. utanç verici bir durum kilo vermeye çalışırkın birde üstüne al.anca ben yaparım onu.

Tünaydın hatunlar;
Yok bacım burdayım ama insanlıktan çıktım. Dün oturdum gene, baktım saat sabah 6buçuk, 7de de eşimi kaldırıyorum, evde ne kadar ütü, ütülenmiş ama kaynana gibi ütümü beğenmediğim, ne bileyim ütülenesi kıvamda olan her şeyi döktüm önüme ütü yaptım, artık buhar heralde uykumu açtı Eşim gittikten sonra 2 yumurta haşladım, yeşil çayımı içtim.Yatak odasını toplamak için en son odaya girmişim, sonrası uykuuu Biraz önce kalktım, alışveriş ve yürüyüş yaptım.İçim yanmış, bir bardak diet kola koydum, onu içiyorum.

Biraz umutsuzluk sarmış her yanı, alın benden de o kadar.Bu sabah tartıda +2 kilo gördüm.Ve gazman gibiyim resmen, acayip şişim.Sanırım cumartesi regl bıdıbıdısından dolayı şiştim.2 gündür tuvalete de giriyorum, elimden su düşmüyor, et met de yemiyorum ama şişkinlik tavan yapıyor.

Neyse yoluma devam edeceğim, umutsuzluk yok
S_A bacım, benim hedefi bir ara 63 yapar mısın?Ben 3-5 kilo versem yeter diye savsakladıkça, sanırım şımarıklık oldu bende.Eskisi gibi kasmıyorum, halimden memnun memnun dolanıyorum ortalarda.Eğer hedef 63 olursa, verecek 10 kilom daha olur, böylece hırslanıp devam ederim.

Birazdan da kahve içeceğim, eğer ayılır , kendime gelirsem alışverişe gideceğim.Şu haftasonu elleyip bırakıp, eşim yüzünden alamadıklarımı alacağım

Eee millet cumartesi için yol durumu en son nedir? herkes ne giyiyor ayrıca? Pişti olmayalım Se_zen baskülü getiriyor musun? kayu maskeleri hazır mı? Saat kaçta buluşuyoruz? Az plan program yapalım, keyiflenelim.

@özgey,
Çok şeker olmuş.Vay ne maharetliymişsin sen
Ben de eğer yerimde saymaya devam edersem bana da "Dobiş Star "diye yaparsın bir tane değil mi?

He bu arada sen "story" yazmışın, ben bu kafayla star okumuşum

Eline sağlık, çok güzel olmuş.

Son düzenleme:

yok bacım ya sende bu azim ve istek olduğu sürece sana istedi başardı yazarız sende seni uçağa almayan adamı arar bulur gözüne sokarsın

özgey kardeş bayıldım valla. çok hoş olmuş.
hele uğurböceklerine bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…