Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yine bir 3. takım klasiği yaşanmış ve takımdaki herkes aynı anda aynı olayları yaşamış valla demek ki ben de evli olsaymışım ben de kocamla kavga etcekmişim
bu sabah tartıda cuma günkü kilomla aynı çıktım sonunda.vücut önce bi şaşırdı kilo aldı ama yeniden düzene giriyor inşallah.dün taze fasulye pişirdim akşam onu yedim.bu akşam da ondan yemeyi düşünüyorum.bi de ne farkettim biliyo musunuz?diyete başlamadan önce ağzıma yoğurt ayran fasülye vb sebzeleri sokmazdım.şimdi onlar olmasa ne yerim diye düşünüyorum.sabah doktorumda ayça kaya vardı yine onu izledim.şubat ayında bi aile gelmişti hepsi şişmandı şimdi 3 ayda toplam 107 kilo vermişler.benim tüm bu zayıflama işlerim bittikten sonra doktoruma çıkma isteğim var.acaba dedim ben de annemle babamı da alsam mı yanıma.biz de ailecek onlar kadar olmasa da iyiyiz yani.
babam:119du şimdi 101 kilo--18 kilo
annem:90dı şimdi 79--11 kilo
ben zaten 124ten 85e düştüm--40 kilo valla iyiymiş ya toplam 69 kilo

selam kızlar
demek gene topluca heriflerin canını okumuşuz.
kızlar sbahtan başlayayım sabah kalktım benimkiler uyuyorken lesli bacı ile zıpladım tam 10 dakika oldu benimkiler uyandılar neyse diyip kahvaltı işine giriştim. kahvaltıdan önce 1 kayısı ve 1 erik ve 1 bardak su
kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek çok az peynir ve maydanoz yedim.
işe geldim yallah köye dediler. köye gittim. öğlen eve gelince benimkiler miskin miskin oturmuşlar pc başına 1 türk kahvesi içip kendime geldim . açtım lesli bacıyı 30 dakika hopladık baktım benim herif ve kızda bana katıldılar ama onlar anca 20 dakika dayandılar. duş alıp öğlen yemeği hazırladım. kızıma hazırladığım 1 köftenin yarısı 3-4 kaşık tazefasulye ve 1 kase cacık içtim . işe geri döndüm. cuma gününden beri 1,100 gram vermişim. cumaya kadar aldığım 2 kiloyu vermem lazım. akşama dışarı çıkıp yürüyelim dedi eşim ama pek güvenmiyorum . akşam olunca hemen yorgun oluveriyor . bende koşu bandında 1 saat yürürüm. cumaya kadar kendime ceza verdim. ne var her zaman böyle hırslı olsam ah ah.
heza geçmiş olsun. bende yeni atlattım. yazın hastalıkta hiçç çekilmiyor bee.
evet kızlar bu hafta şaha kalkma haftası geçen hafta hepimiz iyice yaymıştık totoları. bu hafta derece lazım takıma .

Tünaydın Kızlar,

Sabah 7ye kadar oturdum.En son doğum hikayelerini okuyorken buldum kendimi.Sitede okumadığım şey kalmadı,Allahtan o saatte pek kimse yoktu da hatun sabaha karşı doğum konularını okuyor manyakmıdır demedi arkamdan Eşimi işe yolladım, sonrası koptu bende, sızmışım koltukta, yeni kalktım, bir yumurta haşlayıp yedim.

Dün yediğim yoğurt mu yaptı ya da gece 10da çamaşır suları içinde halı sildim cıbıldak cıbıldak o mu etkiledi ya da cumartesi regl olacağım diye mi bilmem ama çok şiştim, ya üşüttüm ya regl şişlinliği ya da gaz sorunum oldu epey şişkinim ve rahatsız rahatsız geziyorum evde.

Havadan mı yıldızlardan mı bilmiyorum ama hala pek tadım yok.
Hepimize güzel ve hafif bir gün diliyorum.

winston yazdığın biş yorumda merkürmü venüse girdi yada kim kime ne gidiyse artıkk aynen dediğin gibi
tat tuz yok habire çok şkür şükür diyip diyip duruyorum ama insan hali işte tek kendinin sııkıntıda olduğunu düşünüyor
ben çıkamadım hala bu moddan

YA RABBİ ŞÜKÜR DEMEK;
Daima nimet ve ikram-ı Rabbaniye karşı duyulan minnet ve Mahcubiyetin ifadesidir.
Şükrün ifadesinde; Tekrarının, Devamının ve fazlalaşmasının arzu edildiği gizlidir.
Çok şükür denilince Ya Rabbi bunu devam ettir, bunu çekme, bunu kesme arzusu vardır insanda. Yemeği yedin çok şükür dedin, ne güzel. Ya Rabbi bunu yine devam ettir demektir.

YA RABBİ HAMD OLSUN DEMEK;
Hamd edersen Elhamdülillah Yani Ya Rabbi bu kadar kafidir, fazlasını arzulamam, Kanaat hududundan bir santim ilerlemesini istemiyorum demektir.
Beni bu aleme bıraktın, beni bu halime bırak isteği vardır Hamd’da.
Elhamdülillah dedin ‘’Buna teşekkür ederim, Yani yeter Kafi bana demektir’’

Halbuki Şükürde, kafi Ya Rabbi ama devam ettir vardır.

O Halde; İnsanın başına Musibet, Felâket, Sıkıntı, Güçlük, ve Bela geldiği zaman en büyük silah Hamd’dır burada.

Hamd edilecek yerde şükür yapmak, Şükredilecek yerde Hamd etmek caiz değildir. Hemde tehlikelidir.

Elhamdülillah diyen bir insan ne demek istemiştir?
Ya Rabbi Kudretlerin kaynağı sensin, her şey senin arzunla mümkündür. Ben halime razıyım, Belaya’da Saadete’de, Beni bu halimden bu halimi arayacak hale sokma demektir Hamd.

Elhamdülillah çok şükür demek ise; Halime razıyım beni bu halimi bana aratma, Peşinende, Ya Rabbi sana teşekkür ederim demektir.

Ben seni tanıyan, Sen beni tanıyan yarattın, bunlardan dolayı Hamd ediyorum, fena bir kul, Asi münkir bir kimse yaratabilirdin bu bana kafidir demektir. Hamd bütün belaların önüne set çekmektir.

Çok ince haller vardır, Hamd veya Şükrün hangisini yapmak gerekir noktasında hataya girebilir insan.
Bundan dolayı bu hataları yok etmek için ESTAĞFURULLAH demek lazımdır.

Onun için çok Şükür Elhamdülillah deyip ikisini birbirine karıştırdımı insan, Bunların ikisini birbirinden ayıran ESTAĞFURULLAH’tır. Demek ki tövbe ESTAĞFURULLAH demek lazımdır.

ESTAĞFURULLAH ne demek; Ben bilemedim, kestiremedim, fakat Ya Rabbi niyetim halistir, fakat senden isteme edebini Kul olduğum için layıkıyla bilemedim, Bundan dolayı hatalarımı bağışla Ya Rabbi! !
arzusu vardır.

nedir.antoloji.com'dan alıntıdır kızlar. Aklınızda bulunsun istedim.

Kızlar yine saçmaladım ben bugün.

sabah
2 yumurta
yoğurt
kıvırcık (sabah sabah amma uyumlu şeyler)

öğle
ızgara köfte, kaşarlı köfte falan (karışık köfte)
yoğurt
salata

üzerine de çikolata :26::26:

sabah karman çorman öğle tam 12 ama öğleden sonraki ne kardeş ya olmadı sankim

evinizden benden 2 eksiği atmışsınız valla bravo

kızlar madem herifler,bencillik,egolar tarafından muzdaribiz ki buna bende dahil oluyorum çoğu zaman alın o zaman bana geçen hafta gelen bi maili sizlerlede paylaşayim.belki 3-5 kez okudum ve artık evde herşeye yetişen balerine cif bacı gibi değilde panpiş yada ciciş kıvamında takılmaya karar verdim :) belki işe yarar okuyun bakalım kızlar hele bir ve biz kadınlar...Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan. Anne babaları tarafından böyle yetiştirilen.. Onlar kendi paralarını kendileri kazanmak isterler.Evdeki tüm tamirat, tadilat işlerinden anlarlar. Bir erkeğe mecbur kalmadan hayatlarını devam ettirebilirler. Faturalarını kendileri yatırırlar. Hemen hemen tüm işlerini kendileri yaparlar. Hatta etraflarının yükünü de üstlenirler. Özgürlüğü severler, dik durmayı da, güçlüdürler çünkü!Aşık olduklarında hissederek yaşarlar! Aşklarına kurallar koymadıkları gibi büyük beklentilere de girmezler. Sevdiklerine problem çıkarmazlar. Bütün gün çalışıp durduktan sonra, akşam yorgun da olsalar sevgilileri buluşalım dediğinde, hemencecik hazırlanıp sevgililerinin onları evden almalarına gerek kalmadan, o her nerdeyse onun olduğu yere giderler!Çoğu zaman sevgililerinin ya da kocalarının haberi bile olmaz yaşadıkları sıkıntıdan, yansıtmazlar çünkü. Para var mı, işyerinde sıkıntı mı oldu, birine canı mı sıkıldı, hiç bunlarla yormazlar birlikte olduğu erkeği. Çünkü istemezler kimse onlara acısın!Sonra da bir bakarlar ki, bu kadar dik durmanın ve sorun çıkarmamanın karşılığında gerçekten de kimse onlara acımaz. Bu durum zamanla gelenekselleşir ve acınmama ve sorun çıkarmama hali yaşam tarzına dönüşür. Eskaza dayanamayıp paylaşmaya kalksalar, bu sefer de sorunlu kadın, kaprisli kadın, tahammül edilemez kadın damgasını yerler. Bu yüzden de terk edildiklerinde bile hiç seslerini çıkarmaz bu güçlü kadınlar! Terk eden erkek de bilir onun ne kadar güçlü olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini.. ''içindeki fırtınalardan bi haber''Sonra bir dosttan, eşten ya da tanıdıktan duyarlar ki onu terk eden adam gitmiş erkeğe muhtaç yaşamak zorunda olan biriyle beraber olmaya başlamış. Erkekler çok severler böyle kadınları. Birinin onlara muhtaç olduğunu görmek birçok duygusunu okşar erkeğin. Onlara kendini erkek gibi hissettirir! Bu zayıf kadınlar erkeklere bağımlıdır.Mesela fatura falan yatıramazlar, anlamazlar çünkü. Nerden yatırılır onu da bilmezler. Ev ya da yemek alışverişi de yapmazlar, çünkü taşıyamazlar onca yükü torbayı. Hep yorgun olurlar, bütün gün spor salonları, kuaför, o mağaza, bu mağaza gezerler.Akşama da yemek yapmaya fırsat bulamazlar. Akşam eşleri eve geldiğinde bugün nereye yemeğe gidelim, diye sorarlar. En kötü ihtimal dışardan yemek söylerler.Zayıf kadınlar doğurdukları çocuğa bakacak gücü de bulamazlar, pamuklar içinde yaşamaya alışmışlardır bir kere. Kendilerini hep altın tepsi içinde sunarlar. Huysuzluk da ederler, ama bu erkeğin hoşuna gider, çünkü kadın ona muhtaçtır, söylenmeyen güçlü kadının aksine. Hiçbir şeyi beğenmedikleri gibi devamlı da mutsuzdurlar. Pek teşekkür etmezler, kıskançlık krizlerini de severler. Kocasının ya da sevgilisi olan adamın hayatlarını karartırlar. Çünkü o güçsüz kadın kırılgan bir kadındır, ayrılırsa kurda kuzuya yem olur. Oysa bilmezler ki güçlü kadınlar kurdların ilgisini çeker.. Onlar için sadece, zayıf kadın koruyup kollanmalıdır her an ! Zayıf kadınlar hiç çökmez, buruşmaz ve yıpranmazlar. Ancak işin ilginç yanı her zaman daha değerli olanlar da onlardır. Ve geride kalan güçlü kadınlar içlerin de kopan fırtınalarla tüm bunların nasıl gerçekleşebildiğine sadece bakakalırlar !

sezennnnnnn hiç aklıma gelmezdi yanlışş algıladığım yanlış kullandığım evet bunun içn önce estağfurullah diyorum sonra sanada çok teşekkür ediyorum bunu çevremdeki herkese sölicem şükür etmek kelimesini sıkıntı belada kulanmamaları gerektiğini hani biz genelde isyan oolmasın buda yaradandandır diye şükredenler olabilir benim gibi yanılarak

Evet bacım bende eskiden herşeye şükür edenlerdendim. Sonra öğrendim ve şimdi dikkat etmeye çalışıyorum. Ve mümkün olduğunca etrafımdaki insnalara da dikkat edip onları da uyarıyorum. Herkesde ilk duyduğunda çok şaşırıyor. Her şey yerinde güzel değil mi ama

bende bende bende bilmiyordum bundan sonra çok dikkat edeceğim

Kendimden utandım valla, çok basit şeyi bile araştırıp öğrenmemişim ya da bize zamanında 85 sureden sınav yapan hocalar, en azından bunu anlatsaymışlar ya.
Ben de mesela kaza olur, dert sıkıntı olur, "Çok şükür hayattayız, çok şükür bu bela da gitti" derdim, meğer şükredince gene ver , gene ver ifadesi varmış, yani ben habire daha beterini, daha fazlasını istiyor kısaca kaşınıyormuşum

Bak ben sana tee ne zaman yazdığım şiirde hacı se_zen demiştim, boşa dememişim.
Dini bilginle aydınlattın beni, zayıflattın beni, sigarayı da bıraktıracaksın ohhh daha ne isterim ben senden?
(Bu arada sigarayı bıraktın mı? İlaca falan başladın mı? Merakta koma beni )

sigara için ilaca hala başlayamadım bacım. bu hafta sonu da geçsin istiyorum ya. ne bileyim ilaç şimdi su tutar falan. Zaten regli öncesi şimdi. depresyon ilacı ya şimdi ben kabuslarla falan boğuşur, ne bileyim yemeğe sararım diye başlayamadım. bu hafta sonu başlayıp 10 gün sonra bırakırım inşallah. Zaten şişiyorum sürekli. en azından zayıflayabildiğim kadar zayfılayayım istiyorum çünkü bir sonraki hafta sanırım diyete tamamen ara vericem. sonra da dikkat etmeye başlayacağım. 48 olamıyorum sanırım. BEn çocuk falan doğurmadan olabilmiştim ama sanırım benim vucüt epey değişti ki bu kadar uğraşmaya 48'e yaklaşamıyorum. Sanırım bu durumu kabul etmem lazım. Netice de 1 tane çocuğum var ister istemez hamilelikte falan vucut bir takım değişikliklere uğramıştır. ama yine de benim akrep burcu olmamın ve inatçılığımın sayesinde pes edemiyorum. Son güne kadar umut içinde mucize bekliyor olacağım. Zaten dukan amca bile senin maksimum olabileceğin kilo 54 demişti. Hoş ben o sınırı kırdım ama daha ne kadar neyi kırabilirim bilmiyorum.

heh şöyle bizde gaza gelmiş insana ihtiyaç var.süpersin yakar devam

Allahın aşkına bunun neresi saçmalama?bi tek çikolata var o da ara öğün yerine geçti mi tamamdır.akşama dayarsın salatayı yoğurdu bitti gitti işte

vee bugünkü 900.1 kalorilik menüm huzurlarınızda
bugün yediklerim:
sabah:1 adet activia kahvaltı zamanı
ara öğün:8 badem
öğle:2 adet yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt
akşam:4-5 yk taze fasülye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 erik

Dukan amca gelsin benim totomu yesin, bana da sen 74.5tan gıdım inemezsin demişti, hoş 72-74 arası bir aydır cebeleşiyorum ama ben 68 de olmuştum daha da inerim bi kere pehh.Yeterki isteyip, devam edeyim.Hem kilo verince diyet bitti diye savsaklarsak gene buraya düşeriz bu yüzden heeep dikkat etmeliyiz, ee dikkat demek zaten dikkatli beslenmek ve gene zayıflamak demek.Varsın geç olsun, ben devam edeceğim.

Bugün annem aradı zaten, kuzenim kısa süre içinde (15 gün falan) nişan yapacakmış, şimdi yeni kıyafetler, tüm sülale ile görüşme derken önümüzdeki 15 gün içinde deli gibi diyet ve spor yapacağım.Sonrada zaten tatile falan giderim, o yüzden bu bir ay insana benzedim benzedim yoksa geç olacak.

Kilo olarak da 65e inmek şimdiki planım,kotta 27 falan giymek 36-38 beden olmak falan, ve bunlar varsın 3 ayımı alsın, sabırla devam edeceğim.

Bugünkü menüm;
sabah; bir haşlanmış yumurta ve yeşil çay
öğlen; yok
akşam; 1 yemek kaşığı zeytinyağda azcık çevrilmiş 4 biber üzerine dökülmüş 2 kaşık yoğurt (Üfff amma uzun açıklama oldu, halbuk, kendisi yarım tabak kadardı )
su; 2 litre civarı
spor; mekik ve akşam bisiklet çalışması (bu saatten sonra olacak kısmetse )

He bu arada ben akşam en geç 7buçukta sofradan kalkıyorum, kedi sebebiyle de cumaya kadar sabahlara kadar uyumadan oturuyorum.Eğer leptin diye bir gerçek varsa, bunu görüp kanıtlayacağım He yoksa leptini uyduranları bulup kovalayacağım.

Hepimize hafif bir gece, hafif bir sabah diliyorum.

Selam kızlar nasılsınız bakalım?

ben iyiyim dersem yalan söylemiş olurum evde pencere tadilatından dolayı heryer heryerde ya... heryerde naylonlar tahtalar tozlar kutular offf çarşamba akşamını iple çekiyorum herşey bitmiş olacak..!!

ve perşembe cuma full temizlik vaktidir heryeri pırıl pırıl yapacağım perdeler yıkanacak halılar silinecek bütün elbise dolapları dizilecek İnşallah herşey tertemiz olacak eskisi gibi kızlar..

ama önce şu iki günü atlatmalıyım şimdide gideyimde kalan 2 odanın pencere önündeki eşyalarını çekeyim spor olur bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…