özgey kardeş bayıldım valla. çok hoş olmuş.
hele uğurböceklerine bayıldım.
Hakikatten kıyafet konusunda benim durum vahim. normalde ben hafta sonu hayatta etek metek elbise falan giymem. Kot ve tişört altına spor ayakkabı, her yere aynı kıyafetle giderim. Ama şimdi zaten 48 olamayıp üsütne kotta giyersem rahat 52 kilo çıkıp utancımdan hiç bir şey yiyemem. Öyle çok ince kıyafetimde yok spor olarak. Hafta da 5 gün takım ve kumaş şeyler giyince iki gün için çok fazla alış veriş yapmıyorum ben bana gereksiz geliyor hep. Şimdi bir de 155 cm boyla yanımdaki hatunlar 170 cm iken yanınızda çocuk gibi kalmak da var. Hoş zaten ben hep çocuk kıvamındayımdır ama. Bilemedim yani ne giysem. Ya kotumu ve tişörtümü giyip gelicem tuvalette soyunup öyle tartılıcam. Ama bilemedim ne kadar hoş olur tuvalette çıplak bir hatun. elbise giysem diyorum yine de ama bu seferde çimlerde falan yayılacağımız tutar ne bileyim çekirdek alıp otururuz falan. Elbiseyle de rahat edemem şimdi karınca gelir falan. İşte ben kararsızım yahu bulamadım hala.
saat olarak ejje yi de düşünerek 10 gibi düşünmüştüm ama ben daha erkende gelebilirim benim için problem değil. Uyarım yani hertürlü.
Yerimiz belli ama durağın adını hala bulabilmiş değilim. Bu akşam ya da yarın akşam gidip bakayım diyorum.
Vay, tartı falan getireceğine göre 48 olacak hatta kıyafet payıya 47 olacaksınÖyleyse bir he de ben bugün alışverişe gitmişken sana da çeki alayım bacım Ben cumaya kadar inşallah sadece şişkinliğimi atacağım, ya da daha da şişeceğim o yüzden baskül getirip ahanda 72yim diye taşımayacağım, nasılsa 68 bir hayal oldu şu anda
Valla ben de şu meşhur 29 beden kotumu giyip gelmeyi düşünüyordum ama cumartesi malum regl olacağım, kot zaten vücuda yapışık, hem rahat edemem hem de dediğin gibi yayılırız falan çimenlere yok beli açıldı, yok regl oldum sıkıntısı diye vazgeçtim.
Elbise düşünüyorum aslında, gene ota böceğe uygun olmaz, orası burası açılır diyorum, malum yollarda da gezeceğim epey.
Aklımdaki şey aslında şort,yüksek belli falan ve kısa ama İstanbul henüz şort giyen uzun bacaklı ama koca totolu bir dobiş görmeye hazır mı onu da bilmiyorum
Eşim de şortlara hep kısa dedi, kapri gibi al dedi, kapri giyeceğime ölürüm daha iyi, hiç sevmem, ne o öyle parası yetmemişte uzun alamamış gidip yarım boy almış gibi
Şöyle diz üstü hafif mutaasıp bir şort bulursam onu giyeceğim.He altına da spor ayakkabı falan giymeyeceğim o kesin.Ben düz ya da az topuklu giyemiyorum, illa topuklu olacak, üstüne de spor bir t-shirt.Yani üstü kaval altı şişhane mi ne ondan olacağım işte
Saat 10 bana uyar, daha erken yapmayalım, malum bizim yol bir saat helalinden sürer, daha da erken yaparsak sabah ezanında kalkmak gerekir
Yok bacım ya 48 olmak şimdilik bana da hayal. Yine de getireyim diyordum ama. bugün son umut aktara uğrayıp değişik değişik bir sürü ot aldım. Ellenmişinden. Son umut onlara kaldım bakalım.Mutemelen bende cumaya şişmeye başlarım belki. Neyse can çıkmadan umut kesilmezmiş. Ben yine de tüm çabalarıma devam ediyorum. ama o kadar kiloyu verirsem de bunu nasıl yaptığımı kime nasıl anlatırım bilemiyorum. Benim eskiden beri iddalarda son hafta bir feyz gelip dört elle sarırılır verirdim son haftaya girdik hatta son günlere de girdik ama daha feyz falan gelmedi. Olsun yılmak yok yola devam. Valla bende sanırım başka bir şey bulamyıp kot ve tişört ile gelicem altına da spor ayakkabı. Artık sizin 5 metre uzağınızdan falan yürürüm ne yapayım. Sanrıım ben cumartesi sabahı bile bir umut sabahın 7 sinde kalkıp 9 a kadar spor yaparım veririm umudu ile.
Ay öğlende kotona gittim. çok güzel şeyler var ama çok pahalı ya. 2 ay sonra onların yarı yarıya düşeceğini bilerek o kadar para veremedim. Kendi kendime dedim 50 kuruşluk çikolataları yiyip durmasaydın şimdi 100 tl'lik çekini alırdın diye. Gerçi hala alabilriim ama sanırım sana alabilirim ben bu gidişle. .Sonra da hesp yapıp 100 tl çek alsam üzerine de şu kadar koysam şunu alırım diye hayal kurdum deli gibi.
Birde tartıyı sen kesin getirirsin diye getireyim istiyorum. Sonra sen getirirsin ben getiremem sen tartılırsın, bende mecbur senin tartıda tartılırım daha da kilolu çıkarım ve benimle alay edersiniz diye düşünüyorum. Senin bu yediklerinde cumartesi sabahı 65 bile gelebileceğine inanıyorum ben bacım. Sen ne kadar yok desen de ben ikna olmam. Ama ben öğlenden beri şekerli kuru meyve kemirip duruyorum. (aktardan onu da almıştım, çok güzeller ya dayanamıyorum. söylemiyecektim ama kaçtı bir kere, hemde değişik değişik tropikal meyveler falan var içinde ya. çok güzeller birinin ucundan tadına bakayım demişti sonra arkası kesilmedi. )
Valla bacım ben kesin tartı getirmeyeceğim inanabilirsin.Bugün 73. bilmemne küsürü gördüm tartıda yani 74 de sen ona.Eee zaten regl hesabı şişeceğim falan.68 için 6 kilo vermem lazım, bir kiloda kıyafet payı de etti sana 7 kilo, ee kaç gün var3 gün.3 günde 7 kilo imkansız, yani ben kesin getirmiyorum, sen kafana göre takıl, hedefi tutturursan tabii ki getir, beni çatır çatır çatlat
Kızlar sanırım bir umutsuzluk sarmış bizi yine. Bende tartıya gıcık oldum sabah sabah yahu ne alıp veremediği var ya. Yahu şöyle ucuza bulsam yağımı, suyumu kasımı ölçtürsem diyorum acaba gerçekten yağ mı kalmadı nedir. En kıytırık yerde de 80 lira ya. Bende ona o kadar para vereceğime üstüne para koyarımda bisiklet alırım diyorum o yüzden gitmiyorum. Açlıktan kıvranıyorum akşamları, ama tartıda bir gram değişmiyorum ya nedir bu. Her gören küçücük kaldım diyor ama tartı bana öyle demiyor. Acaba benim tartının minumum gösterdiği kilo bumu. Daha düşüğünü tartmıyor mu?(Kendimi nasıl kandırsam diyip duruyorum )
Şöyle bir haftada 3-4-5 kilo verdirecek bir formül varsa denemeye razıyım. Bakalım bende azıcık dukan karması yapayım diyorum cumaya kadar. Belki fark eder. Hoş sonra daha çok alacağımı biliyorum ama valla takıntı oldu ya cumaya kadar vermem lazım. Kendimi şartlandırdım. Bir sonraki hatfa aynen geri alacağımı biliyorum ama en azından düşebileceğimi göreyim o kiloya.
Dün akşam sadece tavuk suyuna çorba yapıp onu yedim. (az tavuk gögsüne limon ve 1 yumurta sarısı ile sos yaptım, tamamen uyduruk bir şey yani )
Üstüne (2 saat sonra )yarım saat park ta spor yaptım. sabah tartıldım aynıyım.
@özgey,
Çok şeker olmuş.Vay ne maharetliymişsin sen
Ben de eğer yerimde saymaya devam edersem bana da "Dobiş Star "diye yaparsın bir tane değil mi?
He bu arada sen "story" yazmışın, ben bu kafayla star okumuşum
Eline sağlık, çok güzel olmuş.
Hakikatten kıyafet konusunda benim durum vahim. normalde ben hafta sonu hayatta etek metek elbise falan giymem. Kot ve tişört altına spor ayakkabı, her yere aynı kıyafetle giderim. Ama şimdi zaten 48 olamayıp üsütne kotta giyersem rahat 52 kilo çıkıp utancımdan hiç bir şey yiyemem. Öyle çok ince kıyafetimde yok spor olarak. Hafta da 5 gün takım ve kumaş şeyler giyince iki gün için çok fazla alış veriş yapmıyorum ben bana gereksiz geliyor hep. Şimdi bir de 155 cm boyla yanımdaki hatunlar 170 cm iken yanınızda çocuk gibi kalmak da var. Hoş zaten ben hep çocuk kıvamındayımdır ama. Bilemedim yani ne giysem. Ya kotumu ve tişörtümü giyip gelicem tuvalette soyunup öyle tartılıcam. Ama bilemedim ne kadar hoş olur tuvalette çıplak bir hatun. elbise giysem diyorum yine de ama bu seferde çimlerde falan yayılacağımız tutar ne bileyim çekirdek alıp otururuz falan. Elbiseyle de rahat edemem şimdi karınca gelir falan. İşte ben kararsızım yahu bulamadım hala.
saat olarak ejje yi de düşünerek 10 gibi düşünmüştüm ama ben daha erkende gelebilirim benim için problem değil. Uyarım yani hertürlü.
Yerimiz belli ama durağın adını hala bulabilmiş değilim. Bu akşam ya da yarın akşam gidip bakayım diyorum.
bu arada sadece istanbulda yaşayanlar mı katılıyo, kusurumaa bakmayın konuyu inceleyemedim. çok fazla sayfa var.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?