Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

böle şeyler yapmak istiyorum belki ilerde ticarete dökerim ama şuanlık zevk için kendime dikiş makinası istiyorum renkli kumaşlar ipler kafam dağılıyor bunları yapınca

Hakikatten kıyafet konusunda benim durum vahim. normalde ben hafta sonu hayatta etek metek elbise falan giymem. Kot ve tişört altına spor ayakkabı, her yere aynı kıyafetle giderim. Ama şimdi zaten 48 olamayıp üsütne kotta giyersem rahat 52 kilo çıkıp utancımdan hiç bir şey yiyemem. Öyle çok ince kıyafetimde yok spor olarak. Hafta da 5 gün takım ve kumaş şeyler giyince iki gün için çok fazla alış veriş yapmıyorum ben bana gereksiz geliyor hep. Şimdi bir de 155 cm boyla yanımdaki hatunlar 170 cm iken yanınızda çocuk gibi kalmak da var. Hoş zaten ben hep çocuk kıvamındayımdır ama. Bilemedim yani ne giysem. Ya kotumu ve tişörtümü giyip gelicem tuvalette soyunup öyle tartılıcam. Ama bilemedim ne kadar hoş olur tuvalette çıplak bir hatun. elbise giysem diyorum yine de ama bu seferde çimlerde falan yayılacağımız tutar ne bileyim çekirdek alıp otururuz falan. Elbiseyle de rahat edemem şimdi karınca gelir falan. İşte ben kararsızım yahu bulamadım hala.

saat olarak ejje yi de düşünerek 10 gibi düşünmüştüm ama ben daha erkende gelebilirim benim için problem değil. Uyarım yani hertürlü.

Yerimiz belli ama durağın adını hala bulabilmiş değilim. Bu akşam ya da yarın akşam gidip bakayım diyorum.

Bana mail gelmiş, göbek eritme bantları 25 liraymış, şahane kampanyaymış
Sanırım internet bile benim göbeğin erimeyeceğine inandı, bana sevabına mail gönderiyorlar
Allah razı olsun

Vay, tartı falan getireceğine göre 48 olacak hatta kıyafet payıya 47 olacaksın Öyleyse bir he de ben bugün alışverişe gitmişken sana da çeki alayım bacım Ben cumaya kadar inşallah sadece şişkinliğimi atacağım, ya da daha da şişeceğim o yüzden baskül getirip ahanda 72yim diye taşımayacağım, nasılsa 68 bir hayal oldu şu anda
Valla ben de şu meşhur 29 beden kotumu giyip gelmeyi düşünüyordum ama cumartesi malum regl olacağım, kot zaten vücuda yapışık, hem rahat edemem hem de dediğin gibi yayılırız falan çimenlere yok beli açıldı, yok regl oldum sıkıntısı diye vazgeçtim.
Elbise düşünüyorum aslında, gene ota böceğe uygun olmaz, orası burası açılır diyorum, malum yollarda da gezeceğim epey.
Aklımdaki şey aslında şort,yüksek belli falan ve kısa ama İstanbul henüz şort giyen uzun bacaklı ama koca totolu bir dobiş görmeye hazır mı onu da bilmiyorum
Eşim de şortlara hep kısa dedi, kapri gibi al dedi, kapri giyeceğime ölürüm daha iyi, hiç sevmem, ne o öyle parası yetmemişte uzun alamamış gidip yarım boy almış gibi
Şöyle diz üstü hafif mutaasıp bir şort bulursam onu giyeceğim.He altına da spor ayakkabı falan giymeyeceğim o kesin.Ben düz ya da az topuklu giyemiyorum, illa topuklu olacak, üstüne de spor bir t-shirt.Yani üstü kaval altı şişhane mi ne ondan olacağım işte

Saat 10 bana uyar, daha erken yapmayalım, malum bizim yol bir saat helalinden sürer, daha da erken yaparsak sabah ezanında kalkmak gerekir

Yok bacım ya 48 olmak şimdilik bana da hayal. Yine de getireyim diyordum ama. bugün son umut aktara uğrayıp değişik değişik bir sürü ot aldım. Ellenmişinden. Son umut onlara kaldım bakalım. Mutemelen bende cumaya şişmeye başlarım belki. Neyse can çıkmadan umut kesilmezmiş. Ben yine de tüm çabalarıma devam ediyorum. ama o kadar kiloyu verirsem de bunu nasıl yaptığımı kime nasıl anlatırım bilemiyorum. Benim eskiden beri iddalarda son hafta bir feyz gelip dört elle sarırılır verirdim son haftaya girdik hatta son günlere de girdik ama daha feyz falan gelmedi. Olsun yılmak yok yola devam. Valla bende sanırım başka bir şey bulamyıp kot ve tişört ile gelicem altına da spor ayakkabı. Artık sizin 5 metre uzağınızdan falan yürürüm ne yapayım. Sanrıım ben cumartesi sabahı bile bir umut sabahın 7 sinde kalkıp 9 a kadar spor yaparım veririm umudu ile.

Ay öğlende kotona gittim. çok güzel şeyler var ama çok pahalı ya. 2 ay sonra onların yarı yarıya düşeceğini bilerek o kadar para veremedim. Kendi kendime dedim 50 kuruşluk çikolataları yiyip durmasaydın şimdi 100 tl'lik çekini alırdın diye. Gerçi hala alabilriim ama sanırım sana alabilirim ben bu gidişle. .Sonra da hesp yapıp 100 tl çek alsam üzerine de şu kadar koysam şunu alırım diye hayal kurdum deli gibi.

Birde tartıyı sen kesin getirirsin diye getireyim istiyorum. Sonra sen getirirsin ben getiremem sen tartılırsın, bende mecbur senin tartıda tartılırım daha da kilolu çıkarım ve benimle alay edersiniz diye düşünüyorum. Senin bu yediklerinde cumartesi sabahı 65 bile gelebileceğine inanıyorum ben bacım. Sen ne kadar yok desen de ben ikna olmam. Ama ben öğlenden beri şekerli kuru meyve kemirip duruyorum. (aktardan onu da almıştım, çok güzeller ya dayanamıyorum. söylemiyecektim ama kaçtı bir kere, hemde değişik değişik tropikal meyveler falan var içinde ya. çok güzeller birinin ucundan tadına bakayım demişti sonra arkası kesilmedi. )

Hmm hedefine ulaşırsan, kalan otları sevabına bana getir pls Senin nasılsa ihtiyacın kalmayacak
Valla ben sizlerle buluşacağım için mutlu ve heyecanlıyım, yarış marış kalmadı bende.
Bugün 74e yakın bir şey gördüm tartıda, ama dün sadece 4 biber ve yumurta ile günü kapattım, sıfır kaçamak ve hatta 400 kalori aldım sadece yani, o yüzden regl olayına vurup sakin sakin oturuyorum ya da pişkin pişkin mi desem O yüzden 68 olmak her gün saunaya bile girip 8 saat otursam imkansız O yüzden çoook rahatım ama inşallah sen ulaşırsın hedefine.Ben hedefi de şimdi geriye çektim, bir ay daha devam edip 6ların ortasına en azından ulaşmayı planlıyorum.

Ben de geçen kotona baktım, ben çok klasik buluyorum kotonu, yani tam bankacı gardrobu gibi.
Güzel şık şeylerle dolu ama bana pek bir bürokratik geliyor, elledim elledim bıraktım hepsini, bir de genelde düdük kadar oluyorlar bana.Şortlar kısa, etekler kısa.Biraz sanırım 34-36 beden ve 1.60 tarzına göre çalışıyorlar.
Geçen bir etek beğenmiştim, annem de tesadüfen başka şubesine gitmiş aynı eteği almış.
Ben de "gözüm kalmıştı" dedim, "hiç kalmasın, bende 1.60 boyla diz üstü oldu, sende don hizasında kalır,sakın alma" demişti
Buradan adil ışığı da kınıyorum.Gene orada kedili bir kloş etek beğenmiştim, resmen 3 parmak.Kim giyiyor bu kadar kısa etekleri anlamıyorum arkadaş.
Bir de Adilciğim ilk zamanlarında xxxxsmall furyasındaydı, ayar oluyordum, len Türkiye'de small kadın kaç tane ki bir de xxxsmall yapıyorsun hem de alt bedenleri diye her hafta gezer, her hafta söylenirdim.Şimdi şükür 40 bedene kadar çıktı kalıpları.Büyük lütuf caaanım
He bu arada lcw!de kınıyorum.Bu da kalıpları abarttıkça abartıyor, artık şişman kadınları mı mutlu etmeye çalışıyor ne? 90 kiloyken 38-42 yazan bir kotunu almıştım halbuki 46 beden falandım ve cuk diye kota girmiştim.Bu kadar da şuursuz değiliz lcw, az kalıplarını normale döndüür huuuu Geçen gün burada bir iki şort gördüm işte, 40 bedenler nenemin donu gibi açılıyor 8 karış, 38ler de keza, anca 36 olur bana halbuki 36 beden kim ben kim yani.Totosuna göre beden yazıyorlar.

Neyse tüm markaları b.kladığıma göre ben yavaştan alışverişe gideyim, bir de yerinde söyleneyim

Valla bacım ben kesin tartı getirmeyeceğim inanabilirsin.Bugün 73. bilmemne küsürü gördüm tartıda yani 74 de sen ona.Eee zaten regl hesabı şişeceğim falan.68 için 6 kilo vermem lazım, bir kiloda kıyafet payı de etti sana 7 kilo, ee kaç gün var3 gün.3 günde 7 kilo imkansız, yani ben kesin getirmiyorum, sen kafana göre takıl, hedefi tutturursan tabii ki getir, beni çatır çatır çatlat

Valla bacım Koton Konusunda ben bankacı olduğumdan dolayı oradaki kıyafetler tam benim tarzım. He normalde de çok bayılmıyorum ama dediğim giib haftada 5 gün klasik giyindiğim için rahat kıyafet buluyorum. bir de bankacı bayanlar sürekli bir biri ile yarış halindeler ya bu seneler şifon bluz furyası var o yüzden bayıldım o şifon bluzlara falan. Şifon mini pileli elbiseleri falan çok beğendim.
Evet kalıpları biraz küçük ama ben zaten 36 rahat olduğum için sorun aşamıyorum.

LCW'nin evet kalıpları kocaman ya. Ben hep xsmall giyiyorum orada. niyeyse kendimi iyi hissediyorum ben orada.

Adil Işık'ta evet bedenleri küçük ama oradan da 34 beden aldığım bir takım elbisem ve 38 beden bir pantolonum var kesimlerine falan bayılıyorum kendilerinin. Yanlız onunda etek boyları hep kısa. Gerçi bana etek bulmak da zor diz üstü bacaklarım kalın diye giyemediğim için hep dizlerde etek bakıyorum. o yüzden araya araya anca buluyorum.

Bana da hep mango küçük gelir. Orası benim her avm'ye gittiğimde girdiğim ama hep hiç bir şey alamadığım yegane yerlerden biridir. Ya da hep dar falan olur bana yakışmaz.

İşte idda psikolojisi benimkisi. Ben böyle kaptırdım mı kaptırıyorum kendimi. Sen şimdi getirmiyorum diyorsun ya ben içten içe yok yok kesin getirir, kesin zaten zayıflamıştır, beni orada utandırır şimdi diye sıkı tutuyorum bacım. birde uzun zamandır buluşmadan sonra yiyeceklerimi hesapladığım için verdim verdim, veremedim kalacak gibime geliyor. Ben anca 1 hafta sonra kendime gelirim çünkü. 5 kilo falan almış olarak. kıyafetle falan olmasa bile sabah kalktığımda çamaşırlarımla 48'i görmek istiyorum. zaten ben saat 10'a kadar bir şy yemeden heleki içmeden hayatta duramam. Daha önce ameliyat oldum doktor su bile içmeyeceksin demişti öğlene kadar oooo ben 1 litre su içmiştim. Hadi aç durayımda gelene kadar 1 kahve ve en az 3 bardak suyumu içer öyle gelirim. Birde kıyafeti sayarsak ben yanınızda göremem o kiloyu. ama olsun bu zaten hep dediğim gibi benim kendimle ilgili bir mesele.

selam kızlar
ben yazayım yaptıklarımı
1 tabak türlü 2 yk yoğurt
1 tane mercimek köftesi
birazdan lesli ile 45 dakika zıplayayım diyorum . akşam çocuklar yatınca koşu bandında 1 saat yürümek istiyorum.
demek buluşmaya az kaldı. hadi bakalım şimdiden iyi eğlenceler.
hadi ben kaçar herkese iyi akşamlar.

biz sinbonun tartısını almıştık 25 liraydı sanırsam.bursada tabii o tartı burda normali var.ben her gittiğimde pazar sabahları ailecek sıralanıp tartılıyoruz.yağ,su,kas,kemik her bi şeyinin ölçüyo.sonuöların doğru olduğunu düşünüyorum.hatta spor salonunda tartılınca sadece yağı ölçüyo.yağ bu kadar yağsız kütle bu kadar diyo.ama bu suyu falan da biliyo.yani biz çok memnunuz sana da tavsiye ederim

özgeycim ben de çok beğendim.bi de şu var ben de star diye okudum.artık ne göz varsa bende

durağın adı sahil park teee halkalıdan yetişiyorum bakın tuzladaki durak isimlerine giyeceklerimize gelince.valla ben giyicem lcwden aldığım 20 liralık 44 beden pantolonumu.üstüme de t-shirt gelicem.doğru düzgün kıyafetim yok zaten.hiç bi şeyim olmuyo.belki eski şeylerim olmaya başlamıştır ama bir aydan beri bursaya da gidemediğimden bilemiyorum.neyse ayağıma da giyeceğim converse imi tamamdır işte.bildiğiniz üzre dolgu topuğu bile yeni yeni denemye başladım.zaten kaç aktarma yapıp gelicem o ayakkabılarla düşünemiyorum bile kendimi.belki bi de sonbaharda buluşuruz o zaman topuklularla ve elbiseyle falanm gelirim zayıflamış olarak.bu arada ben baya heyecenlanıyorum ya buluşmayı düşününce hepinizi çok merak ediyorum.se_zencim saat 10 uygundur ben artık 7de falan çıkarım

yediklerimi yazmadan da geçmeyeyim
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
ara öğün:yarım bardak süt
öğle:1 kase ezogelin çorbası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:4 yk light yoğurt
akşam:5 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 adet domates
ara öğün:10 erik

bu arada sadece istanbulda yaşayanlar mı katılıyo, kusurumaa bakmayın konuyu inceleyemedim. çok fazla sayfa var.[/B]

Biz 3.grubuz bacım, toplamda 11 tane grup var.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bölüm var oraya gidip, kendini kilonu, durumunu anlatıyorsun, sonra takım kaptanları üyeye ihtiyaç duydukça oraya başvurmuş arkadaşları takımlarına çağırıyorlar.Bir takıma kabul edilirsen günlük yediğini içtiğini, sporunu falan yazıyorsun yani paylaşım şart.Cuma günleri de kilonu yazıyorsun, her cuma yarışma yapıp 11 takım arasından en çok kilo vereni ve bireysel ilk 3 kişiyi seçiyoruz, falan filan işte ..Bu ara yaz geldi diye takımlar pek bir boş, hemen yer bulabilirsin kendine.

İstanbul diye değil yeterki elinin altında internet olsun uzaydan bile katılabilirsin.
Biz bu grubun İstanbul'da oturan üyeleriyle yüz yüze görüşme yapacağız, o yüzden hep İstanbuldaki buluşma geçmiş, yoksa yaş, memleket vs vs önemli değil bacım.

Son düzenleme:
Selamlar zayıf ve de zarif hatunlar,

Ben en son markalara laf ede ede alışverişe gittim ya, anam etme bulma dünyası gibi laflar ağzımda kaldı
lcw'ye kalıpları nenemin bol donu gibi dedim ya, gittim siyah bir şort aldım hem de 42 beden, eve geldim ki, düğmeyle ilik arasında 2 karış rahat var Ben de bol bol dursun totom başım gözükmesin diye sözde çoook bol aldım ama kalıbı beni deli etti üleeeyn...Şimdi 40 beden olmuşken lcw'nin 42sine girmek için diyete gaz vereceğim hale bak

Koton'u sevmem çok ciddi dedim ya tüüüm ayakkabıcıları gezdim ya çok klasik ayakkabılar ya da sandaletler vardı, istediğim sportif ama topuklu, topuklu ama rahat, ayrıca renkli olan genç işi ayakkabıyı koton'dan aldım.Birisi bana kotondan ayakkabı aldım dese, ne alaka derdim ama ben aldım

Defactoyu da hiç sevmem, ucuzcu kalitesiz gelir bana.Bir kazak almıştım, daha ilk gününden üstümde yakası sünmüştü sonra tövbe ettim, oraya da girip bir bluz aldım

Mangoda da şortlar vardı güzel güzel ama 60 liraydı, şimdi indirimde 30dan almak varken, bildiğin 2 karış şorta o parayı vermem dedim, hıh deyip çıktım Adil Işık gene bir örnekti, Kızılay dağıtmış gibi, onlara da hıh deyip çıktım.

Yalnız kızlar, Adildeyken kadının biri bir şeyler bakıyordu, beğenmedi heralde evirip çeviriyordu, görevli geldi "hanımefendi büyük bedenler şu askıda, oradan bakabilirsiniz" dedi kadına.Kadında kızara kızara o tarafa gitti, sonra da çekip gitti.Valla içim acıdı ve görevliye de çok sinirlendim.Len belki zayıflayınca giyecek , belki kardeşine alıyor, kızına alıyor, hemen "şişşşkoooo" demenin, etiketleyip kırmanın ne alemi var.

Neyse eşim de işten geldi avmye, bana kemer al demişti, tabii ben koştura koştura alışveriş çılgınlığından kemer memer akılda kalmadı, bir postada eşimle dolaştık ve kemeri aldık.Onu sonra yemek katına postaladım, o da iskender yemiş, ben de alışverişe devam ettim.Neyse biraz önce eve gedik, tavuk göğsünü ızgarada çevirip yedim, hem ayaklarım hem de midem şiş şu an itibari ile.

Benim cumartesi buluşma kıyafetim olacak şort da nanay oldu, el mahkum kot giyeceğim artıkın.
Neyse bacılar, hepinize hafif bir akşam diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…