Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

teşekkür ederim canım ilgi ve alakan için

Kızlar bende akşam akşam cozuttum resmen.
1 tabak kuru meyve yedim neyse. Hangisinin papaya, hangisinin mango falan olduğunu bilmeden hepsini yedim. Ne meret şeymiş ya. Birde bunları akşamın 11:30 unda yedim yani.

Tamam canım tabiiki hedefini 63 yaparım
böle şeyler yapmak istiyorum belki ilerde ticarete dökerim ama şuanlık zevk için kendime dikiş makinası istiyorum renkli kumaşlar ipler kafam dağılıyor bunları yapınca

ÖZgecim sana tek tavsiyem bence bunları mutlaka devam ettir t-shirt harika olmş canım çok beğendim. ben el işi yapmayı çok seviyorum ve herkesede tavsiye ederim. bende dikiş makinamı yenileyip yaptıklarımı satarım ilerde

eveet korkunç bir şekilde yorgunluk ve can sıkıntısı dolu bir günden hepinize merhaba. bugün yediklerimi paylaşmayayım çünkü bende hatırlamak istemiyorum protein yemedim malesef.. çünkü mutfağı görmek istemiyorum

Ev darmadağınık oley Pencereler değişti bütün evin yarın birazcık daha işleri varmış bu nedenle evi eski haline getiremedim.. heryere naylon sermelerine rağmen heryer kestikleri tahtalar sayesinde talaş olmuş

Tabii ben bazı mobilyaları çektim yerine sağolsun babam gelip yardım edecem dedi ama gelmedi neyse.. bende bir huy var bana yardım eden kişi yaparken çok konuşur yada söylenirse yapamam yani ozaman en ağır mobilyayı bile ben çekerim işte okadaarr..

yarın akşamı iple çekiyorum hem çamaşır yıkıyabilirim hemde temizlik yapabilirim.. temizlik yapmayı özledim

--

bugün bütüüün gün çarşıdaydım evde kalamıyordum.. bir iki butiğe girdim.. birindeki kıyafetlere öldüm öldüm ya.. ama ne varki mağazanın kalıpları dar ve istediğim hiçbirşey olmadı.. o hırsla akşam yemeği yemedm.. spor yapmadam çünkü evde spor yapacağım alan yok bu yüzden tüm gün ayaktaydım..

Bu haftayıda atlattımmı benden iyisi yok dhaada sıkı bir diyet yapacağım..!!

Kızlar bende akşam akşam cozuttum resmen.
1 tabak kuru meyve yedim neyse. Hangisinin papaya, hangisinin mango falan olduğunu bilmeden hepsini yedim. Ne meret şeymiş ya. Birde bunları akşamın 11:30 unda yedim yani.

Vay anam cozutmaya bak cozutmaya, en yarına +10 kilo çıkarsın, pehhh
Bacım hepi topu papaya mapaya işte (Görende anamdan papaya yiyerek doğmuşum sanır ),gören duyan baklavaları hüpletmiş sanacak, bir şey olmaz ondan.

@S_a, bitse de tadilat sen de rahatlasan bacım, sen yazdıkça ben darlandım valla.Bende evlenmeden önce evi boya badana yaptırdık annemle.Bir boyacı geldi, 3 güne biter giderim dedi, iyi dedik.Adam yeminle 12 gün boya yaptı, he sadece salonda antre boyandı toplasan 40m2 ya var ya yok yani, taaam 12 gün sürdü.Annem tabii pastanede çalışıyor ya adam da sabah 8de geliyor , akşam 10a kadar bizde, annem de buna kekler, börekler,pastalar, tatlılar derken adam benim odama gelip "5 çayını ne zaman vereceksin? yanına ne koyacaksın?" ya da son günlerde "hep patatesli börek, içim dışım patates oldu" diye söylenmeye de başlamıştı.En son beni laptop başında görüp, şu kutu açmalı zamanın yarışması var ya, ona katılmak istiyormuş, ben adamı elinde fırçalarla fotoğrafını çekip, form doldurmuştum.Annem de akşam "sen elin heriflerinin fotoğraflarını mı çekiyorsun?" diye beni papalamıştı.Herif resmen amele sümüğü gibi yapıştı gitmiyor, öyle böyle derken baktı biz artık keki, böreği azalttık, adama da beş karış surat yapıyoruz, gitmeye karar verdi nihayet

O yüzden boya, badana, tadilat dendi mi, hep aklıma o usta maceram gelir.
Sana da kolaylıklar ve sabır diliyorum bacım.

Bu arada amma yazıp durmuşum ama diyet namına bir kelam etmemişim

sabah; bir haşlanmış yumurta, yeşil çay
öğlen; bir bardak diet kola
akşam; bir tavuk göğsü ızgarada, yanına 2 kaşık yoğurt
spor; topuklularla 2 saat yürüyüş
su; taş çatlasın 1,5 litre.

Neyse şükür.. yok şükür neydi, hep ver gene ver demekti, aslında böyle cozutmadan gitmek için şükür mü demek lazım yoksa bunlar kafi demek için hamdolsun mu diyorduk? Len sezen bacı, 30 yaşımdan sonra beni çakma imam yaptın haaa, zaten açlıktan beynim çalışmıyor şimdi aklımda iki şeyi bile tutmak için extra efor harcıyorum ya..

Hepimize güzel bir uyku ve hafif bir sabah diliyorum.
Yarın erkenden anneme gideceğim, yeğenimle ingilizce çalışacağım, eve gelmem gene akşamı bulur sanırım.
Neyse, görüşürüz.

Ay valla ben hiç bu işçilere birşey vermedim banane ya adamlar planlı projeli çalışıyorlar öğle araları belli tenefüsleri belli. bide bu gavurlara yemekmi vercem en az 10 usta girip çıkıyor eve

hahahahha seninkide süpermiş ya sen sinir olmuşsun yapıştı gitmiyor diye ama ben okurken çok eğlendim ya demekki bak fazla ikram zararmış

Günaydın hatunlar,

Ay kedi eyleyeceğim diye imanım gevredi resmen.Yazlık kıyafetleri salona taşıdım, bir bir giydim.Yeni aldığım ayakkabı bugün ayağımı vurmasın diye ayakkabıyla oturdum, saçlarımı düzleştirdim, Mahsun styla olan perçemimsi şeylerimle oynadım, korku filmi seyrettim, diyette olan ve yediklerini yazmış tüm hatunların kafadan günlük kalorilerini hesapladım, bir derdim var köşesini okuyup dertlendim, manikür ve pedikür yaptım, kayısı çayı içtim vs..vs..Ve saat hala 6 arkadaş ya, zaman geçmiyor yeminle.

Bu arada sabahları fazla çıkmamım sebebini de anladım.Ben sabaha kadar uyumuyorum ya ama acımdan da sürekli su içiyorum, kahve içiyorum, bitki çayı falan.Doğal olarak tartılınca fazla ve de şiş çıkıyorum zannımca.Neyse bu ızdırap cuma günü bitecek, kedim de ben de normale döneceğiz.Eşim şu an yatakodasında yayıla yayıla fosur fosur uyuyor, ben de zombi gibi oturuyorum

Birazdan hazır güneş doğdu ve ben açlıktan geberiyorken yumurtamı haşlayıp kahvaltı edeceğim, sonra da bir kat daha saçları düzleştirir, eşimi yolcu eder, anneme gitmek üzere yola çıkarım.Eğer uyursam ayılmam zor olur, bari hazır sabahı etmişken bu saatten sonra yatmayayım diyorum.Akşama da Hürrem'in finali var, sanırım ben finali falan izleyemeden sızıp kalırım.

Neyse bacılar herkese güzel bir sabah diliyorum.(Uyanın leeeen uykuculaaar, benim canım sıkıldııııı )

Valla durak adı hala gizemini koruyor bacım Se_zen bacı oranın muhtarıyla falan konuşacak zaar, ben de merakla bekliyorum
Bugün yarın kesinleştirelim, çünkü ben kaybolmaktan zevk alan biriyim adeta Daha eşime onaylatacağım adresin güzergahını, krokiden bakacağım, elime yazacağım falan filan
Kıyafet seçimini de beğendim bacım, bizimlesin diyorum
Len biriniz topuklu giyin bari ya, herkes cool, casual gelecek, ben Bülent Ablanız gibi zaten iri kıyımım, tak tak topukluyla assolist gibi geleceğim
Ben düz ya da düze yakın bir şey giydiğimde topuk dikenimi ne öyle bir şey oluyor bende, yere bir hafta basamıyorum, topallıyorum.O yüzden spor yaparken bile evde topuklu terliğimle pedal çeviriyorum
Ayaklarım da kendim gibi bir garip işte Bu yüzden yazın denizde bile topuklu terlik giyip, kumlarda kaç kez düştüğümü bir ben bilirim ah ah
Gırgırına bacı ve Özgey'den umudum var hala, belkim onlar topuklu giyer

Günaydıın kızlar sabahın 7sinde uyandaım ve uyanana kadar canım çıktı diyebilirim ya. Neyseki bugün pencerelerin bitecek olması beni mutlu ediyor:)

ayrıca bugün bir ayakkabı görmüştüm onu almaya gidicem oda ayrı bi mutlu ediyor

inşallah bugün düşük kalorili bir gün olur.. a yeni insan modu buldum

-nasılsın?
-az kalorili

günün nasıl geçti
- çok kaloriliydi berbattı

Evet troll bilimi sayfalarındaki gibi saçmaladıktan sonra kahvaltımı etmeye gideyim..

kahvaltı etmek istiyorum fakat adamlar heraan mutfaktaki işlerini bitirmek için gelebilirler..

ben ocakta yumurta haşlasam sonra adam gelip tezgaha çıksa yanacak ya

Günaydın kızlar,

Sabah ssabah eşşek tepmiş gibiyim. Popocuğumun bile üstüne oturamıyorum. Kolumu kımıldatamıyorum. her yerim sızlıyorum. Adım atacak halim yok valla.

Sabah dünkü saçmalamalarımdan sonra tartı uzun zamandır beni ilk defa sevindirdi. (dünkü o kadar spora rağmen varya sırf kuru meyvelerden dolayı aynı ya da fazla çıksaydım elime keser, çekiç alıp sabahın körü demeden oracıkta parçalayacaktım mereti) Ama artık cumartesi günü yanıma tartı almayacağım kesinleşti. winston bacım ben de kesinkez tartı getirmiyorum. Zayıfladım evet. İstediğim kıvama epey yaklaştım ama 48 olamayacağım kesin. Belki 49,9 olurum diye uğraşıyorum.

Sabah tartı ile olan sorunumu hallettikten ve 100 TL'yi gözden çıkardıktan sonra kendime gidip sucuklu kaşarlı tost yaptım. Eşim uynaınca ben üstümü giyerken ona da dedim ki domates salatalık var tezgahın üstünde onlar doğranacak. O da garibim başka bir şey yiycen mi diyor. Sonra beni elimde tost ile görünce "kadın kafayı mı yedin sen o kadar uğraştın 2 günün kalmış tost mu yiyorsun" dedi. Bende durumun artık umutsuz vaka olduğunu anlattım ona. Neyse işte en azından karnım doydu be. Ohhhhh.

Öğlende muhtemelen balık yerim yanına da salata ya da cola ile. Akşamda herhalde çorba demeye bin şahit isteyen tavuk gögsüne su ve limon katılmış yemeğimi yerim. Yağmur yağmazsa kızımla parkta belki spor yaparım sonra da hürrem keyfi. Pek spor modum yok ya bugün. Sabahta kalkamadım. son günlerin umutsuzluğu olsa gerek.

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım ben cumaya kadar 70 i görürmüyüm bilmem ama iyi gidiyorum sanırım dün yediklerim ;

sabah :

1 yumurta
peynir

öğlen

1 tane yaprak sarması yoğurt

ara

yoğurt

akşam

peynir bol miktarda

sonra eve gittim baktım oğlum çocuklarla konuşmayı oynamayı beceremiyor onunla topu alıp aşağı indik orda minik bir arkadaşı var beraber oynatmaya çalıştım ama çok yabani yahu napcam bilemiyorum

sonra eve gittik onu yıkadım çamaşırlarımı astık bunların hepsini spordan sayıyorum :) kendime dukan ekmeği ve keki yaptım güzel oldu kekimi akşam nescafe eşliğinde yedim 2 dilim ekmek kesim bu günde bir güzel kahvaltı ettim

50 adette mekik çektim aslında fazlasını yapcaktım ama oğluşum rahat vermedi :)

bu arada kızlar hafta sonu ki buluşma için beni mazur görmenizi rica ediyorum çünkü malum eşim işsizdi yeni iş buldu buluşma için kendime para ayarlamıştım ama işsiz olduğundan o parayı harcamak zorunda kaldım maddi olarak zor zamanlardayız biraz gelmeyi çok istediğim halde aklım ve kalbim sizde olacak ama böyle bir karar almak zorundayım zira şu zamanlarda kuruşun bile hesabını yapmak zorundayım lütfen beni affedin inş. başka sefere olurda gelirim

Son düzenleme:
EJJE- Senin binebileceğin otobüslerde Sahil Park durağından geçeni bulamadım.
:26:
Aklıma gelen yöntemler.
1- Tuzla köprüsünde inebilirsin ben seni oradan alabilirim. ama tabii beni tanımadığın için başkasının arabasına yanlışlıkla binme ihtimalin olabilir. Ben seni tanımadığım için herhangi birini arabaya davet edebilirim. Ben arabasız da gelebilirim tabii. Ya da ki muhtemelen beni eşim bırakacak. Bu durumda karar senin yani. Gerçi telefonlarımızı özelden de gönderelim diyorum zaten ama.

2- Metrobüsle gelmek daha rahat olacaktır ama tabii bayaa bir in bin yapıyorsun. Oradan binip metrobüsün geçtiği bir yerde inebilir, sonra metrobüse binebilir, sonra uzunçayırda inip 130 tuzla-kadıköye binebilirsin. Eğer böyle geleceksen otobüsteki gördüğün yüksek topuklu hatunun yanına otur, o kesin winston dur. 3 vesait oluyor yani.

4- Yine Tuzla otobüsüne (500 ES-Mecidiyeköyden kalkan ) binersin son durakta inip sahil boyunca yürüyebilri ya da taksiye binebilrisin mesafe kısa.

5-Tuzla otobüsüne (500 T) binersin, tuzla köprüsünde inebilir, oradan köprünün üstüne çıkıp tuzlaya giden minübüslere binip gelebilirsin.

3-Amannnn sizinle mi uğraşıcam siz gelin buraya diyebilirsin.

özgeeeeeeeeeeeeeeeeee tatlım benim bu dediğin sıkıntı bi dönem sende bi deönem bende bi dönem şunda bunda olur hepimiz yaşıyoruz şöle düşün bu hafta ben maaşımı geç alıcak plaladığım gibi olmadı ve param yok naprsın gel arkadaşım bu sfer benden olsun bi dahakinede senden olsun dersin demii
şimdi bende onu diyorum bu sefer benden olsun bi dahakine senden olur kahvaltıı hem biliyosun bu ilk ve son buluışma olmıcak he bu arada kabul etmeme şansın yok hayır dersen evine gelirizz çaylarda dukan keki yerizz
(ence kabul ett etmezsen evine gelirsek bide temzilik yapman lazımmm misafriz sonuçtaa)

canım çok saol keşke gelseniz ben size dukan keki yaparım gerçekten içtenliğin içinde teşekkür ederim artı kaynananın dünürleride gelcek alışverişe gitceklermiş çeyiz meyiz maddi durum büyük etken olsada şimdi gitmesem kaynana milleti laf yapar o nedenle bu seferlik mazur görmenizi rica ediyorum

özgey bacım eğer başka nedenlerin de yoksa tabii bence de gel. Biz burada çok yakın olduk gerçekten, aramızda da böyle şeyler olmaz yani. Kahvaltı benden olsun, bir dahaki buluşmaya da sen bana şu tişörtlerden yaparsın çok beğendim. NAsıl istesem diye düşünüyordum. Çok beğendim tişörtleri . Böylece karşılıklı olmuş olur sanırım sende kendini kötü hissetmezsin. Tamemen alış veriş yani. ama ben o tişörtlerden iki tane isterim biri bana biri kızıma. Bu durumda bir dahaki kahvaltı da benden olur anca ödeşiriz. Hep bir arada olalım diye o kadar uğraştık böyle basit ve halledilecek bir mesele yüzünden aramızda olmamanı istemem doğrusu. O kadarcık hatırımız olsun yani. Hem ufaklıkta gelir oynar oralarda.

slm kızlar nasılsınız...
3.takım istanbul çıkartmasına 2 gün kalmış krokiler falan çıkmış ortaya ne güzel...

slm kızlar nasılsınız...
3.takım istanbul çıkartmasına 2 gün kalmış krokiler falan çıkmış ortaya ne güzel...

Vallahi çok heyecanlıyım ben ya. buluşucaz diye. Sürekli planlar yapıyorum. akşam gidip kızımla maske alıcam evdeki maskeler hep parçalanmış. birde 5 tane çıkmaz diye korkuyordum ama artık 4 e düştük ya da bir kontrol edeyim de öyle gideyim. Kesşke şansımız olsaydı da hep beraber buluşabilseydik ne güzel olurdu. HErhalde sınava girecek çocuklar gibi cuma gecesi uyuyamam sabaha kadar.

özge 1 yönetemi denedim olmadı 2 yönteme geçiyorum bakkkkkkk geçen haftada sizsiz olmaz diye ertledikk kaynananla cumartesi git pazarr buluşalım yada pazar git cumatesi buluşalımm lütfen elinden geleni yap sende gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…