Biz 3.grubuz bacım, toplamda 11 tane grup var.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir bölüm var oraya gidip, kendini kilonu, durumunu anlatıyorsun, sonra takım kaptanları üyeye ihtiyaç duydukça oraya başvurmuş arkadaşları takımlarına çağırıyorlar.Bir takıma kabul edilirsen günlük yediğini içtiğini, sporunu falan yazıyorsun yani paylaşım şart.Cuma günleri de kilonu yazıyorsun, her cuma yarışma yapıp 11 takım arasından en çok kilo vereni ve bireysel ilk 3 kişiyi seçiyoruz, falan filan işte ..Bu ara yaz geldi diye takımlar pek bir boş, hemen yer bulabilirsin kendine.
İstanbul diye değil yeterki elinin altında internet olsun uzaydan bile katılabilirsin.
Biz bu grubun İstanbul'da oturan üyeleriyle yüz yüze görüşme yapacağız, o yüzden hep İstanbuldaki buluşma geçmiş, yoksa yaş, memleket vs vs önemli değil bacım.
Tünaydın hatunlar;
Yok bacım burdayım ama insanlıktan çıktım.Dün oturdum gene, baktım saat sabah 6buçuk, 7de de eşimi kaldırıyorum, evde ne kadar ütü, ütülenmiş ama kaynana gibi ütümü beğenmediğim, ne bileyim ütülenesi kıvamda olan her şeyi döktüm önüme ütü yaptım, artık buhar heralde uykumu açtı Eşim gittikten sonra 2 yumurta haşladım, yeşil çayımı içtim.Yatak odasını toplamak için en son odaya girmişim, sonrası uykuuu Biraz önce kalktım, alışveriş ve yürüyüş yaptım.İçim yanmış, bir bardak diet kola koydum, onu içiyorum.
Biraz umutsuzluk sarmış her yanı, alın benden de o kadar.Bu sabah tartıda +2 kilo gördüm.Ve gazman gibiyim resmen, acayip şişim.Sanırım cumartesi regl bıdıbıdısından dolayı şiştim.2 gündür tuvalete de giriyorum, elimden su düşmüyor, et met de yemiyorum ama şişkinlik tavan yapıyor.
Neyse yoluma devam edeceğim, umutsuzluk yok
S_A bacım, benim hedefi bir ara 63 yapar mısın?Ben 3-5 kilo versem yeter diye savsakladıkça, sanırım şımarıklık oldu bende.Eskisi gibi kasmıyorum, halimden memnun memnun dolanıyorum ortalarda.Eğer hedef 63 olursa, verecek 10 kilom daha olur, böylece hırslanıp devam ederim.
Birazdan da kahve içeceğim, eğer ayılır , kendime gelirsem alışverişe gideceğim.Şu haftasonu elleyip bırakıp, eşim yüzünden alamadıklarımı alacağım
Eee millet cumartesi için yol durumu en son nedir? herkes ne giyiyor ayrıca? Pişti olmayalımSe_zen baskülü getiriyor musun? kayu maskeleri hazır mı? Saat kaçta buluşuyoruz? Az plan program yapalım, keyiflenelim.
böle şeyler yapmak istiyorum belki ilerde ticarete dökerim ama şuanlık zevk için kendime dikiş makinası istiyorum renkli kumaşlar ipler kafam dağılıyor bunları yapınca
Kızlar bende akşam akşam cozuttum resmen.
1 tabak kuru meyve yedim neyse. Hangisinin papaya, hangisinin mango falan olduğunu bilmeden hepsini yedim. Ne meret şeymiş ya. Birde bunları akşamın 11:30 unda yedim yani.
Vay anam cozutmaya bak cozutmaya, en yarına +10 kilo çıkarsın, pehhh
Bacım hepi topu papaya mapaya işte (Görende anamdan papaya yiyerek doğmuşum sanır),gören duyan baklavaları hüpletmiş sanacak, bir şey olmaz ondan.
@S_a, bitse de tadilat sen de rahatlasan bacım, sen yazdıkça ben darlandım valla.Bende evlenmeden önce evi boya badana yaptırdık annemle.Bir boyacı geldi, 3 güne biter giderim dedi, iyi dedik.Adam yeminle 12 gün boya yaptı, he sadece salonda antre boyandı toplasan 40m2 ya var ya yok yani, taaam 12 gün sürdü.Annem tabii pastanede çalışıyor ya adam da sabah 8de geliyor , akşam 10a kadar bizde, annem de buna kekler, börekler,pastalar, tatlılar derken adam benim odama gelip "5 çayını ne zaman vereceksin? yanına ne koyacaksın?" ya da son günlerde "hep patatesli börek, içim dışım patates oldu" diye söylenmeye de başlamıştı.En son beni laptop başında görüp, şu kutu açmalı zamanın yarışması var ya, ona katılmak istiyormuş, ben adamı elinde fırçalarla fotoğrafını çekip, form doldurmuştum.Annem de akşam "sen elin heriflerinin fotoğraflarını mı çekiyorsun?" diye beni papalamıştı.Herif resmen amele sümüğü gibi yapıştı gitmiyor, öyle böyle derken baktı biz artık keki, böreği azalttık, adama da beş karış surat yapıyoruz, gitmeye karar verdi nihayet
O yüzden boya, badana, tadilat dendi mi, hep aklıma o usta maceram gelir.
Sana da kolaylıklar ve sabır diliyorum bacım.
durağın adı sahil parkteee halkalıdan yetişiyorum bakın tuzladaki durak isimlerine giyeceklerimize gelince.valla ben giyicem lcwden aldığım 20 liralık 44 beden pantolonumu.üstüme de t-shirt gelicem.doğru düzgün kıyafetim yok zaten.hiç bi şeyim olmuyo.belki eski şeylerim olmaya başlamıştır ama bir aydan beri bursaya da gidemediğimden bilemiyorum.neyse ayağıma da giyeceğim converse imi tamamdır işte.bildiğiniz üzre dolgu topuğu bile yeni yeni denemye başladım.zaten kaç aktarma yapıp gelicem o ayakkabılarla düşünemiyorum bile kendimi.belki bi de sonbaharda buluşuruz o zaman topuklularla ve elbiseyle falanm gelirim zayıflamış olarak.bu arada ben baya heyecenlanıyorum ya buluşmayı düşününce hepinizi çok merak ediyorum.se_zencim saat 10 uygundur ben artık 7de falan çıkarım
günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım ben cumaya kadar 70 i görürmüyüm bilmem ama iyi gidiyorum sanırım dün yediklerim ;
sabah :
1 yumurta
peynir
öğlen
1 tane yaprak sarması yoğurt
ara
yoğurt
akşam
peynir bol miktarda
sonra eve gittim baktım oğlum çocuklarla konuşmayı oynamayı beceremiyor onunla topu alıp aşağı indik orda minik bir arkadaşı var beraber oynatmaya çalıştım ama çok yabani yahu napcam bilemiyorum
sonra eve gittik onu yıkadım çamaşırlarımı astık bunların hepsini spordan sayıyorum :) kendime dukan ekmeği ve keki yaptım güzel oldu kekimi akşam nescafe eşliğinde yedim 2 dilim ekmek kesim bu günde bir güzel kahvaltı ettim
50 adette mekik çektim aslında fazlasını yapcaktım ama oğluşum rahat vermedi :)
bu arada kızlar hafta sonu ki buluşma için beni mazur görmenizi rica ediyorum çünkü malum eşim işsizdi yeni iş buldu buluşma için kendime para ayarlamıştım ama işsiz olduğundan o parayı harcamak zorunda kaldım maddi olarak zor zamanlardayız biraz gelmeyi çok istediğim halde aklım ve kalbim sizde olacak ama böyle bir karar almak zorundayım zira şu zamanlarda kuruşun bile hesabını yapmak zorundayım lütfen beni affedin inş. başka sefere olurda gelirim
özgeeeeeeeeeeeeeeeeee tatlım benim bu dediğin sıkıntı bi dönem sende bi deönem bende bi dönem şunda bunda olur hepimiz yaşıyoruz şöle düşün bu hafta ben maaşımı geç alıcak plaladığım gibi olmadı ve param yok naprsın gel arkadaşım bu sfer benden olsun bi dahakinede senden olsun dersin demii
şimdi bende onu diyorum bu sefer benden olsun bi dahakine senden olur kahvaltıı hem biliyosun bu ilk ve son buluışma olmıcak he bu arada kabul etmeme şansın yok hayır dersen evine gelirizz çaylarda dukan keki yerizz
(ence kabul ett etmezsen evine gelirsek bide temzilik yapman lazımmm misafriz sonuçtaa)
slm kızlar nasılsınız...
3.takım istanbul çıkartmasına 2 gün kalmış krokiler falan çıkmış ortaya ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?