slm kızlar dün çok hastaydım işe gelmedim.işe gelmeyince internetede giremedim.
neyse kolumdan 4 tüp kan aldılar sonuçları bugün çıkıyor.
şekerden şüpelendiler yarında şeker yüklemesi yapacaklar
şeker hastalığı çıkıcak diye çok korkuyorum:18:
Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.
Vallahi çok heyecanlıyım ben ya. buluşucaz diye. Sürekli planlar yapıyorum. akşam gidip kızımla maske alıcam evdeki maskeler hep parçalanmış. birde 5 tane çıkmaz diye korkuyordum ama artık 4 e düştük ya da bir kontrol edeyim de öyle gideyim. Kesşke şansımız olsaydı da hep beraber buluşabilseydik ne güzel olurdu. HErhalde sınava girecek çocuklar gibi cuma gecesi uyuyamam sabaha kadar.
slm kızlar dün çok hastaydım işe gelmedim.işe gelmeyince internetede giremedim.
neyse kolumdan 4 tüp kan aldılar sonuçları bugün çıkıyor.
şekerden şüpelendiler yarında şeker yüklemesi yapacaklar
şeker hastalığı çıkıcak diye çok korkuyorum:18:
EJJE- Senin binebileceğin otobüslerde Sahil Park durağından geçeni bulamadım.
:26:
Aklıma gelen yöntemler.
1- Tuzla köprüsünde inebilirsin ben seni oradan alabilirim. ama tabii beni tanımadığın için başkasının arabasına yanlışlıkla binme ihtimalin olabilir. Ben seni tanımadığım için herhangi birini arabaya davet edebilirim.Ben arabasız da gelebilirim tabii. Ya da ki muhtemelen beni eşim bırakacak. Bu durumda karar senin yani. Gerçi telefonlarımızı özelden de gönderelim diyorum zaten ama.
2- Metrobüsle gelmek daha rahat olacaktır ama tabii bayaa bir in bin yapıyorsun. Oradan binip metrobüsün geçtiği bir yerde inebilir, sonra metrobüse binebilir, sonra uzunçayırda inip 130 tuzla-kadıköye binebilirsin. Eğer böyle geleceksen otobüsteki gördüğün yüksek topuklu hatunun yanına otur, o kesin winston dur. 3 vesait oluyor yani.
4- Yine Tuzla otobüsüne (500 ES-Mecidiyeköyden kalkan ) binersin son durakta inip sahil boyunca yürüyebilri ya da taksiye binebilrisin mesafe kısa.
5-Tuzla otobüsüne (500 T) binersin, tuzla köprüsünde inebilir, oradan köprünün üstüne çıkıp tuzlaya giden minübüslere binip gelebilirsin.
3-Amannnn sizinle mi uğraşıcam siz gelin buraya diyebilirsin.
özge 1 yönetemi denedim olmadı 2 yönteme geçiyorum bakkkkkkk geçen haftada sizsiz olmaz diye ertledikk kaynananla cumartesi git pazarr buluşalım yada pazar git cumatesi buluşalımm lütfen elinden geleni yap sende gelmek için
zaten senin resimde gösterdiğin durak sahil park durağı kiben 130 ile gelmeyi düşünüyorum ama son anda karar da değiştirebilirim yani.bu uzunçayır dediğiniz yerden binsem otobüs kalabalık olur mu?bütün yolu ayakta geçirmeyeyim.ya da ben en iyisi söğütlüçeşmede inip ilk duraktan bineyim de yerim garanti olsun
Zaten senin mesajdan sonra gördüm krokiden baktım o durakmış. Sayende buldum yani bacım.. Yoksa burnumun dibindeki yerin durağını bilmiyorum. Ya ben senelerdir her yere araba ile gidiyorum o yüzden pek durak falan bilmiyorum ne yazık ki. Uzunçayır dediğim yer E5 üzeri kadıköyün salı pazarının kurulduğu yer. Cumartesi sabahı genelde tuzla istikamtine arabalar boş olur ama tabii hiç sabahın o saatinde tuzla istikametine binmedim. Söğütlüçeşmeden 130 lar geçiyormu dersen onu da bilmem. Benim bildiğim kadıköy rıhtımdan kalkıyor sonra direk E5 e çıkıyor. Ama sanırım sen benden daha iyi bilirsin.
Bu arada bugün aklıma geldi sen hangi bölümde okuyordun. Cumartesi şimdi dördümüz buluşucaz yaa senin için ne değişik olur. Bir bankacı, bin ingilizce öğretmeni, bir muhasebeci ay hepside çekilmez tipler beee.Kızlar sizde alınmayın ama kişisel değilde ünvanlar öyle duruyor şöyle bir söyleyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?