Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlar dün çok hastaydım işe gelmedim.işe gelmeyince internetede giremedim.
neyse kolumdan 4 tüp kan aldılar sonuçları bugün çıkıyor.
şekerden şüpelendiler yarında şeker yüklemesi yapacaklar
şeker hastalığı çıkıcak diye çok korkuyorum:18:

Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey çıkmaz.

valla sizi burda okudukça ben heyecan yapıyorum..keşke keşke imkan olsada hepbirlikte buluşabilseydik süper olurduda pc almayı unutmayın arada canlı yayın bağlantısı olsun en azından...

canımm geçmiş olsun inş şekerin yüksek değildir ben geçen ölçüm yaptırdığımda normal sınırlar içindeydi ama diyetisyenim tokluk şekerin biraz yüksek dedi bakalım bi düz 60 olayım yine ölçüm yaptırcam...

selam kızlar
bugün ki menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
domates,salatalık,biber,4 zeytin,peynir
ara:
1 kupa ada çayı
öğlen:
taze fasülye(iş yerine yemek getirdim kendime inanamıyorumya aştım ben artık kendimi:))))
1 dilim kepek ekmeği
yeşillik(maydonoz,taze soğan,dereotu)
ara:
meyve(kayısı,salatalık,kiraz)
ara:
1 fincan türk kahvesi
akşam:yemek yemiycem
spor:
saba:20 dk yürüyüş
öğlen:20 dk yürüyüş
akşa1-1.5 saat)yürüyüş
1.5 lt su

öğlenleri yemek sorunu yaşıyorum arrtık eve gitmiyorum dışardada hep aynı şeyler var o yüzden bu gün yemeğimi evden getirdim bi süre böyle yapmak istiyorum bakalım ne kadar devam edebilirim ama iyi oldu herkes kıymalı pide yedi ben fasülyemi yedim gayet iyiydi en azından yemekten sonra pişman olmadım:)) yoksa burdakilere uyarsam ben 90 kiloya çıkarım kesin
tatlısı tuzlusu derken yemekler havada uçuşuyo vallaha bizim kurumda

Se_zen bacııı

Sana tel numaramı verecektim, buluşma için ama yazdım yazdım 10 kere ama gitmedi, mesaj kutun doluymuşşş
Akşama bir zahmet boşaltta, birbirimize telleri verelim, cumartesi kayıp, ziyan olmasın
Dobiş winston yatar, gece görüşürüz.

Ya sinir oldum kızlar ya.
Çalışıcaz diye bazen resmen öküz insanlara katlanıyoruz. Yahu bankacı olmuşsun ama insan olamamışsın ayı demek geçiyor içimden ama susuyorum. Tabii benim ne kadar susabileceğim muamma. İnsan olamamış azman bunlar ya. Nasıl çalıştırıyorlar bu insanları anlamıyorum. Adam sokak karısı gibi akşama kadar ağzında sakız cak cak sakız çiyniyor ya. sürekli bana onu yap, bunu yap diye emir verip duruyor sanırım beni sekreteri zannetti. Bu duruma ne kadar katlanırım bilemedim ama içimden çığlık atmak geçiyor.

Uyardığın için sağol winston. Ben ne bileyim öylece bırakıyordum hep. Hepisini sildim. Bende bugün gödnermiştim sana umarım gelmiştir.

benim geldiğim saatlerde de kimsecikler olmuyo burda önce bi yediklerimi yazayım sonra da bakalım dün akşamdan beri ne kaynatmışsınız onu okuyayım
bugün yediklerim:
sabah:klasik kahvaltı(1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir,1 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık)
ara öğün:yarım paket diyet bisküvi(şu sunta gibi olanlardan)
öğle:yarım kase ezogelin çorbası
3-4 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 salatalık
akşam:1 dilim kepekli ekmek
5 yk patlıcan musakka(yağsız)(kendim yaptım ilk defa gayet de başarılıydı ilk sefer için )
1 adet domates
ara öğün:1 porsiyon kiraz

zaten senin resimde gösterdiğin durak sahil park durağı ki ben 130 ile gelmeyi düşünüyorum ama son anda karar da değiştirebilirim yani.bu uzunçayır dediğiniz yerden binsem otobüs kalabalık olur mu?bütün yolu ayakta geçirmeyeyim.ya da ben en iyisi söğütlüçeşmede inip ilk duraktan bineyim de yerim garanti olsun

özgey ya gel lütfennnnnnn....bakın ben sırf sizleri görebilmek için istanbulun bi ucundan bi ucuna gelicem.ne olur ki bi gün kaynananla alışverişe gitmesen

Zaten senin mesajdan sonra gördüm krokiden baktım o durakmış. Sayende buldum yani bacım.. Yoksa burnumun dibindeki yerin durağını bilmiyorum. Ya ben senelerdir her yere araba ile gidiyorum o yüzden pek durak falan bilmiyorum ne yazık ki. Uzunçayır dediğim yer E5 üzeri kadıköyün salı pazarının kurulduğu yer. Cumartesi sabahı genelde tuzla istikamtine arabalar boş olur ama tabii hiç sabahın o saatinde tuzla istikametine binmedim. Söğütlüçeşmeden 130 lar geçiyormu dersen onu da bilmem. Benim bildiğim kadıköy rıhtımdan kalkıyor sonra direk E5 e çıkıyor. Ama sanırım sen benden daha iyi bilirsin.
Bu arada bugün aklıma geldi sen hangi bölümde okuyordun. Cumartesi şimdi dördümüz buluşucaz yaa senin için ne değişik olur. Bir bankacı, bin ingilizce öğretmeni, bir muhasebeci ay hepside çekilmez tipler beee. Kızlar sizde alınmayın ama kişisel değilde ünvanlar öyle duruyor şöyle bir söyleyince.

Selamlar,

@Ejje, benim belim inceldi, göbeğim insana benzedi diyorum ya ama totom hala 2 kişilik yer kaplıyor, eğer aynı 130a binersek, ben yaşlı menapoz teyzeler gibi yanımdaki koltuğa da çantamı, şişlerimi, tansiyon haplarımı koyarım, sen de uzunçayırdan hoop yanıma oturursun.Ama birbirimizi tanımak için bir parolamız olsun, otobüse binip akbili basınca "Bir simit 250 kalori uleeeyn" de, ben sana el ederim yanıma gelirsin Aynı otobüste değilsek ç"yazık, güneş başına geçmiş "derler gene yer verirler (Allahım ne zekiyim ama )

@Se_zen, sabah yemen iyi olmuş, ben de akşam 4 sigara böreği yedim ve annemin elime tutuşturduğu yaklaşık 60 tane eklerden oluşan tatlı kutusundan da 3-5 eklerden aldım, birazdan onları da yiyeceğim. Eşim de hep diyeti boz, yeter derdi, adam beni ekleri tabağa doldururken sanki banka soyuyormuşum gibi yakalamış gibi "senden hiç beklemezdim, bari cumartesiyi bekleseydin" dedi.
Len cumartesiye kalmış 2 gün, artık kasmanın alemi yok ohh yiyeceğim işte dedim ama eşim kınayan gözlerle beni izledi

@Ceren bacı,geçmiş olsun.Kilolar başa bela işte, sağlık sorunlarını tetikleyip duruyorlar.Ben de 90lardayken bacaklarım çok ağrırdı, yağmur yağmadan neneler gibi diz ağrılarım bile olurdu, şimdi maşallah geçti.Umarım sende de ciddi bir sıkıntı çıkmaz ve en kısa sürede hedefine ulaşırsın.

@Özgey, sen bilirsin bacım.

He bu arada annem boy boy fotolarımı çekti, inanamadı tipime ki en son 15 gün önce görüşmüştük.Demek kilo vermesem de incelmişim.Kendisi de 2 kilo almış, bana ne yaptığımı sorup durdu, ben de "valla spor da yapmıyorum, bir diyet de takip etmiyorum, işte öyle" deyince, kadının tepesi attı "len zayıflayan hatunlara sorarsın, hık mık edip anlatmazlar, anana da mı oyun yapacaksın?" dedi Ama valla özel bir şey yapmamıştım zaten Neyse.. Güzel iltifatlar aldım, mutlu ama yorucu bir gün geçirdim ama şimdi ne yapacağım? Evet yiyeceğim, ee bunca gaza gelen insan ne yapar? Hemen yer

Hepimize hafif bir akşam diliyorum bacılar.(Kendim yandım, bari siz yanmayın misali )

endüstri mühendisliği okuyorum.bi de mühendis adayı var aranızda yani
ben an itibariyle güzergah planlamamı yaptım.bineceğim tüm ulaşım araçlarının saatlerini falan filan yazdım bi kağıda hatta görüşünce göstericem size de yoldayken karar değiştiririm diye alternatif şeyleri de yazdım.süper oldu ya.şimdi bu sahil park durağından sadece kadıköyden kalkan 130 geçiyor.bi de tuzla spor durağı var ki ordan baya otobüs geçiyo 130 a da burdan kalkıyo.dolayısıyla ben dönüşte bu duraktan 130a ya binmeyi düşünüyorum böylece rahat rahat otururum otobüste genel olarak 130 ve 130a aynı duraklardan geçiyorlar sadece tuzlaya girince değişiyo gittikleri yerler.bi de E7 var ekspres sanırsam ama o haftasonu çalışmıyomuş

Fıkra gibi olmuş, bir öğretmen, bir bankacı, bir mühendis ,bir muhasebeci buluşmuş ve sonra başlarına şunlar gelmiş gibi
Ay yalnız hepiniz rakamlarla, hesaplarla, matematikle kafa yoran tiplersiniz, bir ben yazayım, çizeyim , okuyayım hesabı sözelci ve dilciyim Artık hesap gelince benim payımı üçünüz hesaplarsınız, malum ben en fazla çarpım tablosuna hakimim matematikte

Ben de acep tayyör giyip, saçlarıma topuz kurup, gözlükle mi gelsem, hani hocadır ağır olur hesabı

Bu arada Hürrem' e peeeh diyorum, sözde sezon finali.Ben yazsam daha heyecanlı yazardım, final olmasa kanal değiştireceğim o derece sıktı bu gece.Ahh Meral Okay aahh , nur içinde yat, sen gittin dizine bak ne hale geldi.

Ayrıca dışarda deli gibi yağmur yağıyor ama ben terden sırılsıklamım, ya yediklerim terletti ya da yağmura rağmen hava sıkıntılı.

Neyse şu dizi bitsin, günlerden sonra ilk defa doya doya uyuyacağım.Yarında 12den önce deli dürtse uyanmam , o derece yorgunum.

Herkese güzel bir uyku, hafif bir sabah diliyorum.

Hürrem bitti nihayet. Valla ne yalan söyliyeyim ben sırıta sırıta izledim neden hürremin zekasından dolayı. Kadın onu yaptı bunu yaptı sonunda istediğine kavuştu. Akıllı kadınmış vesselam. Bende artıkın yatayım kuzum beni bekler. Bu akşam da cozutmama devam edip kuruyemiş yedim hürrem izlerken gerçi sonra da kalkıp bir taraftan hürrem izlerken bir taraftan cep telefonumdan leslie bacı ile spor yaptım. Ya bu kadın yaşıyor mu acaba hala. Yaşıyorsa eğer oradaki şişmanlar zayıfladı mı ve orada zayıf kız şimdi ne alemde, leslienin bacaklar inceldi mi kalınlaştı mı. yaşlılık resimleri var mı bunların acep her izlediğimde aynı şeyi düşünüyorum. kocamda ben bir taraftan hürrem izleyip bir taraftan leslie yaparken geldi ve benim kafayı üşüttüğüme kesin kez inandı. Artık ne uğraşıyorsun daha sabah kaybett,m diyen sen değilmiydin diyor. Dedim valla bende alışkanlık yaptı dizi izlerken kızımda uyurken boş oturunca kendimi kötü hissediyorum. Hakikatten ya dedim ki bugün artık spor falan yok sezen ama duramadım ya. Yediğim bir tabak kuruyemiş bana bir enerji verdi ki sormayın. Hala uykum yok sabahın köründe kalkıcam dün akşam 4-5 saat falan uyudum ondan önceki günlerde taş çatlasa 6 şar saat ki uyanarak . Neyse gidip uyumayı deneyeyim hava biraz serinken. sıcaklarda uyunmuyor.

günaydın kızlar...
hürreme akşam biraz baktım heyecan yoktu fazla bende kapattım gittim yattım yorgundum zaten...bugün diyetisyene gitcem bakalım inş artıda ve yağdan almış olarak çıkmam sabah tartılamadımda korkumdan...

günaydın bacılar,

hürremin sonunu oğlum yüzünden kaçırdım onu izleyeceğim bu gün, bu arada kaynana eşime işte özgeninde çocuk var ama büyük kız hiç bişeye yardımcı olmuyor felan demiş noldu düştünmü sonunda bana zamanında atıp tutyordun iteledin çok hakkımız yedin gidip yardım edicem ne kadar büyük haksızlık annem ben evlenirken herşeyi tek başına yaptı kadıncağız herşeyin en iyisini aldı bana gelenler neyse gene aklımı salak şeylerle karıştımıyayım

sabah :

2 dilim peynir
2 dilim dukan ekmeği
dukan keki

öğlen

köfte 8 adet
ayran
zero kola

akşam

cacık
2 kaşık bulgur pilavı

spor yok emir var hayatımda çünkü

bu kadar yıl sonu geliyor işlerime yoğunlaşayım

sizi öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız?
buluşma gününüze az kaldı vallaha ben bile heycanlandım bütün fotolarınızı bekliyoruz bak ona göre bol bol resim çekilin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…