Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar,
Herkesler nerelerde acaba. Kaçamak yok kızlar.
kimsenin sesi çıkmıyor bu gün yahu. Hiç uğrayan yok gruba. Winston nerelerdesin sen olmayınca buralar daha bir sessiz kalıyor ya.
Sabah yine güzel bir kahvaltı yaptım.
sucuklu tost yedim yanında da kızermış hellim.
Ya ben sabahları az yiyince mutsuz oluyorum. Benim her sabah tost yemem lazım illa ki. Öğlen ve akşam salataya devam.
Artık evdede kimbilir neler yerim.
Öğlen gidip bir de yoğurt alayım kendime. Yoğurt ve koca kase salatamı yiyeyim.
Acıktım sanırım.

Tünaydınlar hatunlar,

Bir haftadan sonra bu gece yatağımda yattım ilk defa ve sabah ne kendi alarmımı, ne eşimin alarmını duydum.Kütük gibi uyumak varya aynen ondan yapmışım.Eşim öğle yemeğine 12de çıkıyor, adam beni arayınca ben sabah 7 alarmı çalıyor diye telefonu susturup uyumaya çalışırken bir baktım saat 12. ne rüyalar gördüm ne ama hatırlamıyorum.Ölü gibi uyumuşum resmen ama kendime geldim valla.Şimdi yanaklarım bile şiş, yastık modeli suratımda geziyorum

Neler kaynatmışsınız az ona bakayım, hepimize mutlu bir gün diliyorum.

Pek bir şey kaynatmamışsınız

@Hürrem konusunda; geçen sezon daha heyecenlıydı zaten senarist değişimi yüzünden dizi bu kadar sıktı son zamanlarda.Bir de devam sıkıntısı oldu bence.Pargalı-Nigar büyük aşktı, adam her şeyi göze aldı, senin gibi güzel bir kızım olsa dedi, kardeşine sevdiğim kadın Nigar ile buraya geleceğim falan dedi, 2 bölüm sonra "vay sen kimsin ki be kadın, defol git, ah haticem gerçek aşkım" len ortaokul çocukları bile böyle 1 haftada aşık olup durmuyor, ne alaka?
Bir de son sahne falan etkileyiciydi dün ama Hürrem'in 3 senede bir türlü oturtamadığı Türkçesi ile resmen ekran başında sövdüm.Hala mihrimah diyemiyor, ben Hüreeem sultan diyor, en bari kendi ismini bari 200 kere tekrar edip Hürrem de, eline de son metni vermişler, heralde fazla makara gitmesin diye tek seferde okutmuşlar, ne esler var, ne vurgu var.Kadın "haremi değil, tüm dünyayı yöneteceğim" diyor ne heybetli bir cümle, ama sanki "evde patates kalmamış, gidip de 2 kilo alıveriyim" der gibi ruhsuz, vurgusuz...Hürrem'i bulsam para da almayacağım hem zayıflatacağım hem de sevabına Türkçe öğreteceğim
He Hatice sultana da acil beyin nakli lazım bence, hala mıymıy hala beyinsiz.Hürrem inat etmese, "ah İbrahim, aşkım" diye gezecekti.
Aldatılmayı hiçbir kadın haketmez ama erkek olsam, karım da Hatice gibi salya sümük hep ağlayan, dertlenen, küsen, "izahat ver" diye tuvaletimin kapısında bile hesap sorsa, hep depresif, hep mutsuz olsa valla 40 kez aldatırdım bu kadar süzme bu kadın.
Ayrıca boşanacağım falan da hikaye, yeni bölümde "ah ibrahim, beni affet, sen gerçek aşkımsın, elinin kiri, amaaaaan boşver " der, ona sarılıp, aşk kuşu gibi pozlar vermezse ben de bir şey bilmiyorum.

@Çikolata-kaçamak hakkında; valla dün eklerden yedim demiştim, sabah 200 gram kadar eksik çıktım.Ben artık kaçamak falan hakkında konuşmayacağı arkadaş.Yiyorum kilo veriyorum, bazen hiç bir şey yemiyorum yerimde sayıyorum O yüzden ye bacım ya, arada lazım.Metabolizmayı şokluyoruz demek ki, harekete geçiyor işte.

Buna bakınca mesafe çok gibi geldi bana. Resmen arada başka bir semt var gibi, ya da ilçe mi değiştiriyoruz diye düşündüm
Bu dobiş göbeği hala eritemedi, bari yürütelim de biz eritelim mi diyorsunuz ne anlamadım
Bu arada ben 5 yaşına kadar yürümemişim, yani yürümekten korkmuşum (sebep karıncalar, evet eğer yürürsem, onlara değerim onlar da beni yerler diye evde bile yürümemişim) bir de bebek arabasından ölesiye korkunca, babam beni evde bile bir odadan bir odaya omuzlarında taşımış Bir de 4.5 kilo doğduğumu ve hep yabancı mamalarla beslendiğimi düşünürseniz ne kadar topaç bir bebek olduğumu da anlarsınız

Neyse artık biriniz beni bu halimle omuzlarına, sırtına alıverir artık
Ben gene yanımda az topuklu botlarımı getireyim, ne olur ne olmaz, mesafeden pis tırstım

merhaba kızlar
dün uğrayamadım. bizim evde bir hastalık furyasıdır gidir . önce oğlum sonra ben şimdide kızım hasta . dün onunla uğraştım . grip dlmuş. şimdide evdeyim. sabah görava gittim . köyde kadınlan bazlama yapmışlar 1,5 gitti. sen sağol yakar dedim. dün nerdeyse hiç birşey yemedim. öğlen sonu bir dilim karpuz akşamda yemedim. ama bugünde yemeği düşünmüyorum.çok acıkırsan yoğurt yerim .
bende bu aralar lesliye taktım . fırsat buldukça hoplayıp zıplıyorum.ama baya iyi geldi kızlar. bende arkadaki şişman zenci adamı merak ediyorum. yaşıyormu yoksam zafiyet geçirip ölmüşlerinemi kavuştu.
kızlar ben kaçayım sizlere kolay gele

slm kızlar şimdi doktordan geldim.şekerim risk sınırında çıktı.3 ayda bir açlık kan şekeri ölçümü yapılacakmış.kolestrolümde çok düşük çıktı bunun sebebide kiloymuş.doktor egzersiz önerdi.sakın spor salonuna yazılma sen ağır spor yapamazsın dedi.verdiğin kilo ayda 1,5 kiloyu geçmemeli dedi.karbanhidrattan uzak dur.onun dışında istediğini ye ve egzersiz yap dedi.bol bol meyve ye ve sabah kahvaltını ekmeksiz yap yumurtanı peynirini eksik etme dedi.

Ceren çok geçmiş olsun öncelikle. allah daha büyük sıkıntı vermesin. Hamd olsun diyelim.
Kan şekerin için suyunu hep tarçınlı iç bacım. Kabuk tarçın al suyunun içine at bütün gün o suyu iç. su içmek kan şekeri için bile çok önemli biliyorsun. Kolesterol yükseltmek de kolay protein ağırlıklı beslenirsin biraz doktorunda dediği gibi ekmek (özellikle beyaz ekmek, patates, nişasta, hamur işi, kızarma gibi şeylerden de uzak durmaya çalış )
en sağlıklısı bol bol haşlanmış tavuk gögsü ile salata yemen. Maydonozlu falan kötü kolesterolü yükseltmemiş olursun. Ayrıca yemeklerine zencefil koymayı ya da zencefil çayı içmeyi de ihmal etme şekere çok faydası var. Haftada bir iki günde bakliyat yersin. ama tabii öğlen saatlerinde. Meyve konusunda doktora katılamayacağım ama en azından yiyeceksen onları da sabah aç karnına ye çünkü meyveler kan şekeri dengesini çok etkiliyor.
Çayının içerisine yani bardağına mutlaka özellikle akşamları ve sabahları (yani arada içiyorsan çok önemli değil o) bir tane karanfil at. Tabii tansiyonunda çok düşük değil ise. O da şeker dengen için önemli.
Lokman se_zen bacıdan tavsiyeler bunlar.

dün eve gittim patlıcan oturtma yedim çatalladım ekmeksiz.
sabahta 2 haşlanmış yumurta sarısı 1 çatal peynir yeşillik yedim
şimdide leblebi yiyiyorum

Yok bacım ya 5 dakika sürmez orası resim çok yakında o yüzden öyle görünüyor. Duraktan alırım ben seni.
He sahi nerede buluşucaz. Durakta mı buluşalım hepimiz. Yoksa çay bahçesinde mi. şimdi çay bahçesinde ise ben maskemi takarım siz beni oradan tanırsınız gidip başkasının masasına oturmazsınız. durakta ise daha kolay çünkü sap gibi bekleyen birini görünce kesin hemen tanırız birbirimizi. Ben zaten sabahın köründe tuzla da olurum kızlar. Eğitime gidicem diyorum bizimkilere o yüzden 9 da tuzla da olur siz gelene kadar ilk posta kahvemi içer sahilde yürüyüş yaparım. TARTI KESİN GETİRİLMİYOR DEĞİL Mİ WİNSTON. KANDIRMA BAK BENİ. BENİM GETİRMEYE YÜZÜM YOK DA.

Çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin. Evde biri hasta olunca herkese bulaşmazsa zaten şaşarız değil mi?
Leslie ye bende takığım. Her fırsatta leslie yapıyoruz. Geçen eşimle mutfakta masada çay içiyoruz konuşuyoruz hemen açtım leslie yi boş boş oturmayayım diye yarım saat leslie yaptım. İyice alıştım artık sesini kısıp heryerde yapabiliyorum birde cep telefonuna yüklemem büyük avantaj oldu bana. hiç uğraşmıyorum.

teşekkür ederim canım.öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekür ederim.tarçını çok severim.tavuk göğsü ile salata yemeyi uzun zamandır düşünüyorum yarın onada başlayım artık diyorum.meyveyle hiç aram yoktur aslında.karanfilin tansiyonu düşürücü etkisi varsa evet düşük tansiyonla gezerim sürekli.
lokman se_zen bacıcım böyle güzel bilgilerden mahrum etme bizi arada sırada aklına geldikçe şu şifalı bitkilerden bahset

çok geçmiş olsun canım çocuların hastalığıyla uğraşmak daha kötü.ohh köy bazlaması ha afiyet olsun valla.

Ben de ayda 1,5 kiloyu geçmemek olayına takıldım.Hani uzmanlar ayda 4-5 kiloyu geçmeyin ya da kilonuzun %10undan fazlasını geçmeyin diyorlar, ayrıca kilosu çok olan çok, az olan az verir diyorlar.1.5 kilo sağlık sorunlarından dolayı mı ortaya atılmış yani?
Ben düz mantıkla kısa sürede en azından 10-15 kilo verirdim, böylelikle ciddi sağlık sorunlarını önlemiş olurum diye sıkı çalışır, halletmeye bakardım.Tamam kilo çok olunca ağır spor sakat.Benim eşim de 95 kilo, bisiklete bile binmiyor, kalp riski olur diye.Ama çok kilolu biri akşamları her gün 1 saat yürüyüş yapsa, yediklerine dikkat etse ayda 5-10 kilo rahat verir gibime geliyor.
Bir de meyve işine bende sezen bacı gibi hoş bakmadım.Sabah 6da yenen bir porsiyon meyve ancak ertesi gün sabah vücuttan gidiyor.Meyve dediğimiz şey full şeker; özellikle karpuzdu, kavundu yani yaz meyveleri paso şeker.
Bir meyve de bir dilim ekmeğe eşit ayrıca, ekmek yeme ama bol bol meyve ye demek bence daha riskli ve anlaşılmaz.
Neyse canım, sonuçta doktorlar elbet daha iyisini bilir.
Umarım bir sonraki kontrolde çook iyi sonuçlarla karşılaşır, güzel güzel de kilo verirsin bacım.

İsterseniz mekanda buluşalım.Ben biraz pimpirikliyim.İlk defa geliyorum ya oralara, yolu uzun diye, trafik olur diye, sizleri bekletmeyeyim diye sanırım erkenden damlarım oraya.Belki gecikenler olur, çok erken gelmiş olanlar olur.Otobüs durağında dikilmek yerine isterseniz gelen mekana geçsin.Sonra dördümüz ayrı ayrı 4 masaya oturmuş oluruz, artık birbirimizi bulup, ortak masaya otururuz Ya da rezervasyon isteniyorsa, bir isimle rezerve yapalım, gelen o ismi söyleyip masaya geçsin.
Ya da birbirimize giyeceklerimizin en azından rengini söyleyip değiştirmeyelim, orada o kıyafete göre gidelim masalara Ya da herkes kıyafetine ortak bir şey iliştirsin tanınmak için
Ay ne bileyim, kararsız kaldım.Ya da sezen gidip otursun cafeye, hepimize de cep telini versin, cafeye giren sezeni çaldırsın, sese doğru gitsin, bu da makul

Regl sebebi ve de hedefime ulaşamamış olmamdan dolayı boşuna tartı GETİRMEYECEĞİM bacım.Kendime boşa yük etmeyeceğim yani.
Sen ulaştıysan tabii ki getir, tartıl bizleri de çatlat ona sözüm yok ama ben %100 getirmeyeceğim.Onca yola bir de onu taşımayayım, zaten dediğim gibi şişkinlikle daha fazla geliyorum tartıda şu ara.O yüzden getirmeyeceğim.

Evet mekanda buluşmak daha iyi. Aklıma bir yçntem geldi. Bende dukan diyeti kitabı var. Herhalde kendisini herkez 100 metre öteden görse tanır. Ben onu alayım yanıma. Tabii gazete de alırım. Sizden önce herhalde 9:30 gibi orada olurum. kitabı gören masaya gelir. Altımda kot üstünde tişört olacak ama bu tanıma uyan bir sürü insan eminim vardır. He birde saçlarım kısa yani omuz hizamda. Avatarım gibi tabii kahkülsüz. Beni gören gelsin masaya. He birde masaya bir iki kayu ve arkadaşlarının maskesini koyarım. Gerçi kayu sizlere ömür kardeşi ve kedisi sağlam. Sanırım onları da hepiniz tanırsınız tanımıyorsanız da buluşma hatırına akşam 7:30 da yumurcak tvde görebilirsiniz. Biraz sinir bozucu ama .

Hehe çok komik olacak Maskeler makul, cafeye maske getirip, masaya koyan senden başka kimse olmaz heralde o açıdan hemen farkederiz.Yalnız geçen ben buranın sitesine bakmıştım, gerçi 2 ay olmuştur belki, orada bir yeşillikli armut tip sanalyelerin olduğu yer vardı, bir çardaklı yer bir de üstü kapalıydı sanırım restoran gibi yer vardı ya da ben karıştırıyorum belki de.Şimdi biz 4 tarafı kapalı bir yerde mi olacağız, çardak gibi yarı kapalı yerde mi yoksa yer de çayır çimende mi olacağız? Eğer açık havaysa da kapalı alansa da farketmez de bilmiyorum cumartesi çok kalabalık olursa 40-50 masası varsa, bu sefer masa masa gezip, kayu'nun kedisini aramak zorunda kalabiliriz

Ben şu yere bir daha bakayım, şelale cafe miydi, şelale teras cafe miydi, hepisine bir bakayım bakalım.
İnşallah cumartesi izdiham olmaz da hem rahatça yer içeriz hem sohbet ederiz.

Bence oradaki havuz başında kenarda bir yerde otururuz gibi. Yani bence tabii sizde bilirsiniz. Kapalı alanda ne işimiz var yaz günü. minderlerde rahat gibi görünüyor ama pek de öyle rahat gelmedi bana. ya da masada kahvaltı yapar, minderlerde de kahve keyfi yaparız. Adı şelale teras cafe. Hem sanmam cumartesi çok kalabalık olsun öyle. Gerçi şelale genelde kalabalık olur ama daha çok akşamları kalabalık olur. Bende hoş 2 kere gittim sadece. Neyse nerede oturmak isterseniz söyleyinde ona göre yer kapayım.

Ayy çok heyecanlandım kızlar ben ya. Sankim ne bileyim öss sınavı falan gibi acayip heyecanlıyım.
Çok sabırsızım ben şimdi. Sanırım çok eğlenicez. Oradanda hep beraber burger king e mi gitseydik ya

Bence bu görüşmeleri (daha ilkini yapmamız 2 ayımızı aldı ama neyse ) ara ara yapalım.Nasılsa grupta yolumuz uzun ya da savsaklaya savsaklaya gidiyoruz ya da gitsekte gruptan ayrılmayız, o yüzden ayda bir buluşabiliriz ya da 2 ayda bir, hem birbirimizi görerek zayıflama namına motivede bulunuruz hem de sohbet etmiş oluruz.Bir sonraki buluşmamız güzel terası olan bir burgerking olur mesela, önce deli gibi yer, sonra kahve ya da shake alır sohbet ederiz.Sonraki görüşme yerimiz sahil kenarı bir yer olur, balık yeriz, bira içer, kalamar, midyeydi patlatır üstüne de helva yeriz, bir sonraki görüşmemiz otantik bir anadolu yeri olur, gözleme falan yer, ev mantısı yer, ohh üstüne de tatlı olur.
Son görüşmemiz de aynı diyetisyenin ya da zyıflama kampının içi olur bu gidişle
Benim planlara bakın yalnız hepsi yemek üzerine

Buluşup da havuza gidelim, buluşup da spora gidelim, tenise gidelim yok paso yemeğe gidiyoruz

Bakındım bu arada bacım, sitesini bulamadım yerin.Gene akşama bakınırım.Olmadı sen garsona "adım sezen, gelen arkadaşlar beni soracak" dersin, bizde geliriz.Amaan buluruz elbet, sorun yok.

Ben de heyecanlandım valla, evi kolaçan edeyim, sen şimdi maskelerle falan geliyorsun, ben de işimize yarar bir şey var mı
bakayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…