Buna bakınca mesafe çok gibi geldi bana.Resmen arada başka bir semt var gibi, ya da ilçe mi değiştiriyoruz diye düşündüm
Bu dobiş göbeği hala eritemedi, bari yürütelim de biz eritelim mi diyorsunuz ne anlamadım
Bu arada ben 5 yaşına kadar yürümemişim, yani yürümekten korkmuşum (sebep karıncalar, evet eğer yürürsem, onlara değerim onlar da beni yerler diye evde bile yürümemişim) bir de bebek arabasından ölesiye korkunca, babam beni evde bile bir odadan bir odaya omuzlarında taşımışBir de 4.5 kilo doğduğumu ve hep yabancı mamalarla beslendiğimi düşünürseniz ne kadar topaç bir bebek olduğumu da anlarsınız
Neyse artık biriniz beni bu halimle omuzlarına, sırtına alıverir artık
Ben gene yanımda az topuklu botlarımı getireyim, ne olur ne olmaz, mesafeden pis tırstım
slm kızlar şimdi doktordan geldim.şekerim risk sınırında çıktı.3 ayda bir açlık kan şekeri ölçümü yapılacakmış.kolestrolümde çok düşük çıktı bunun sebebide kiloymuş.doktor egzersiz önerdi.sakın spor salonuna yazılma sen ağır spor yapamazsın dedi.verdiğin kilo ayda 1,5 kiloyu geçmemeli dedi.karbanhidrattan uzak dur.onun dışında istediğini ye ve egzersiz yap dedi.bol bol meyve ye ve sabah kahvaltını ekmeksiz yap yumurtanı peynirini eksik etme dedi.
Evet mekanda buluşmak daha iyi. Aklıma bir yçntem geldi. Bende dukan diyeti kitabı var. Herhalde kendisini herkez 100 metre öteden görse tanır. Ben onu alayım yanıma. Tabii gazete de alırım. Sizden önce herhalde 9:30 gibi orada olurum. kitabı gören masaya gelir. Altımda kot üstünde tişört olacak ama bu tanıma uyan bir sürü insan eminim vardır. He birde saçlarım kısa yani omuz hizamda. Avatarım gibi tabii kahkülsüz. Beni gören gelsin masaya. He birde masaya bir iki kayu ve arkadaşlarının maskesini koyarım. Gerçi kayu sizlere ömür kardeşi ve kedisi sağlam. Sanırım onları da hepiniz tanırsınız tanımıyorsanız da buluşma hatırına akşam 7:30 da yumurcak tvde görebilirsiniz. Biraz sinir bozucu ama .
slmm kızlarr diyyetisyenden geldim ölçüm yaptı 300 gr yağdan giitmiş 1 paket margarin gitmiş yani birdahaki randevuya kadar 6-7 paket gider inş...
Çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin. Evde biri hasta olunca herkese bulaşmazsa zaten şaşarız değil mi?
Leslie ye bende takığım. Her fırsatta leslie yapıyoruz. Geçen eşimle mutfakta masada çay içiyoruz konuşuyoruz hemen açtım leslie yi boş boş oturmayayım diye yarım saat leslie yaptım. İyice alıştım artık sesini kısıp heryerde yapabiliyorum birde cep telefonuna yüklemem büyük avantaj oldu bana. hiç uğraşmıyorum.
bugün kahvaltımı geç ettiğimden o öğle yemeği gibi oldu.
sabah yani öğlen:1 porsiyon menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet activia kahvaltı
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 domates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:100 gram kiraz
sabah akla kara çıkacak meydana şahsen benim bu hafta çok beklentim yok.1 kilo bile olmaz gibime geliyo.ama ben napıyorum yarın arkadaşımla süper bi hamburger yemeye gidiyorum.sonracığıma cumartesi sizinle süper kahvaltı sanki 55 kilo olmuşum çoktan da diyet miyet hak getire.pazar sabahı da dayımlar brunc a çağırdı ama gitmiycem o kadar da abartmayayım yani
ay böyle tek tek yazıyorum biraz saçma oldu ama teker teker cevaplayayım dedim.se_zen bi şey söylücem ben şimdi winstondan özenip gideceğimiz yerin sitesine baktım da orda rezervasyon bölümü falan var.acaba rezervasyon yaptırsak mı sonra tüm güzel yerler kapılmış olmasın biz de kapalı alana talim etmeyelim.bir sonraki buluşma için burger kinge her zaman varım ahh ahh çok özledim kendisini baya bi ara verdik ilişkimizebu arada hergün iettden 130a bakıyorum ya sayfa sık kullanılanlara gelmiş resmen
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür (mektup gibi oldu bir sevgili kızlar yazmadığım ve tarih atmadığım kalmıştı )
Bugün buraya gelemedim öğleden sonra arkadaşımın evini hayırlamaya gittik.. Ve ben birdaha gitmicem ya ev hayırlamaya benim evim yok eşimden ayrıyım diye üzülüyorum ben yaİnşallah Allah banada tez zamanda nasip eder.
Yarın öğleden sonra bir iş görüşmem varİnşallah yarın güzel bir haber alırım inşallah bu iş olur
Kızlar Türkiyeye gitmeme tamıtamına 18 gün kaldı. Ben nasıl inecem ya 70 kiloya??
Sırf proteinmi yesem acaba o güne kadaR?
İnşallah işin olur ve de eşin yanına gelebilir diyorum.
Diyet konusunda bir şey demeyeceğim, bence hangi diyeti yaparsan yap; yeterki 18 gün kaçamak yapma ve her gün yarım saat spor yap, en azından 18 günde 8 kilo civarı bence gider.Ayrıca bunlar senin ilk kiloların olduğu için fazla fazla gider bacım, yeterki azıcık disiplin altına al kendini.
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür (mektup gibi oldu bir sevgili kızlar yazmadığım ve tarih atmadığım kalmıştı )
Bugün buraya gelemedim öğleden sonra arkadaşımın evini hayırlamaya gittik.. Ve ben birdaha gitmicem ya ev hayırlamaya benim evim yok eşimden ayrıyım diye üzülüyorum ben yaİnşallah Allah banada tez zamanda nasip eder.
Yarın öğleden sonra bir iş görüşmem varİnşallah yarın güzel bir haber alırım inşallah bu iş olur
Kızlar Türkiyeye gitmeme tamıtamına 18 gün kaldı. Ben nasıl inecem ya 70 kiloya??
Sırf proteinmi yesem acaba o güne kadaR?
Aynı otobüsle gideceğiz galiba bacım, sen uzunçayırdan mı biniyorsun şimdi?
Valla otobüs 180 dakika mı ne demiş, gidiş geliş için.
Rahat bir saat sürer diye düşünüyorum, gerçi cumartesi sabahı mesai yok bir şey yok, sabahın köründe tuzlaya koşan var mıdır
acep
Ben de uzunçayıra yakınım ama rahat rahat kurula kurula geleyim diye, ana durağa gidip boşken otobüs bineceğim.
Eğer aynı otobüsteysek böyle kurula kurula oturan, en şahane koltuğu kapmış birini görürsen ahanda o benim
İnşallah iş görüşmen iyi geçer. Hayırlısı ile iş bulursun.
18 gündede kesinlikle veririsin bacım kilo. Bak yarın ben 1 haftada kaç kilo verdim gör hele bir ona göre gözünde büyütmezsin. Ay böyle diyorum ama inşallah yarın fazla çıkmam bugünden. Bugün çok mutlu olmuştum kızlar ben. He he he amma merak ettiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?