Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slmm kızlarr diyyetisyenden geldim ölçüm yaptı 300 gr yağdan giitmiş 1 paket margarin gitmiş yani birdahaki randevuya kadar 6-7 paket gider inş...

Son düzenleme:

merak etme canım ben ölçtüm mesafeyi 114 metre falan görüyorsunuz her ayrıntıyı biliyorum bi durak daha var dedim ya o da 1300 metre uzaklığında

bence de spor salonuna daha gitme.mesela ben 2 sene önce sırf merak ettiğimden spor salonuna gidiyodum kilom da 116 falandı.resmen geberiyodum koşu bandında.üstelik 4.5-5 hızında falan giderken 5.5 yapınca kendimi 10 hızında koşuyomuş zannediyodum o zamanlar diyet yapmıyodum.spor salonunun hemen yanında market vardı.eve giderken bugün çok enerji harcadım bir tatlıyı hakkettim diyip kazandibini tavukgöğsünü alıp eve gidiyodum neyse konuyu dağıttım bu arada.bu sefer diyet yaptığımda bilerek başlarında gitmedim.116 kiloyla onları yapamazken 124 kiloyla hiç yapamazdım.ilk yazıldığımda 99 kiloydum.ve inanır mısın bu sefer koşu bandında normal ısınma yürüyüş hızım 6ydı ve bana çok normal geliyodu.
1,5 yıl önce annemler de beni zorla endokrinolojiye götürmüşlerdi.hiç bişey çıkmamıştı o doktor da bana kilo ver ama ayda 2yi geçmesin demişti.bana saçma geliyo bu.tamam biz biraz abartıp az yiyiyyoruz ama normal bir diyette zaten haftada verilen yarım kiloyla bir kilo arasında bu da ayda 2-4 arası eder.bi de biz çok kilolu olduğumuzdan bu 5 kiloyu falan buluyo napalım yani çok veriyoruz diye geri mi alalım

bence de mekanda buluşmak daha iyi.hem heyecan olur.mekana ilk girdiğimde etrafa bakınmak acaba bu winston mu bu gırgırına mı diye düşünmek çok güzel olur.kayu yu tanımaz olur muyum bi yeğenim var maşalla her bölümünü ezberliyoruz birlikte

çok sağol . aynen öyle sırayla hasta olduk. benim kızım senede 1-2 defa hasta olur ama canımıda okur. çok ağır geçiriyor. az önce esnedim . uykunmu var dedi .evet kızım dedim. anne çok özür dilerim ama çok hastaydım sana ihtiyacım vardı demez mi . ayy içimin yağları eridi. cadı canevimden vurdu.
bana mı öylemi geliyor yoksa lesli ile zıplayınca daha fazla terliyorum. yürüyüş yapıyorum ama onun kadar terlemiyorum. bende dün gece mademki uykusuz kalacağım kızımı beklerken lesli ile zıpladım evin içinde
ama inşallah yarına tartıda bir aksilik olmazsa baya iyi sonuç aldım bu hafta:26:

ay böyle tek tek yazıyorum biraz saçma oldu ama teker teker cevaplayayım dedim.se_zen bi şey söylücem ben şimdi winstondan özenip gideceğimiz yerin sitesine baktım da orda rezervasyon bölümü falan var.acaba rezervasyon yaptırsak mı sonra tüm güzel yerler kapılmış olmasın biz de kapalı alana talim etmeyelim.bir sonraki buluşma için burger kinge her zaman varım ahh ahh çok özledim kendisini baya bi ara verdik ilişkimize bu arada hergün iettden 130a bakıyorum ya sayfa sık kullanılanlara gelmiş resmen

bugün kahvaltımı geç ettiğimden o öğle yemeği gibi oldu.
sabah yani öğlen:1 porsiyon menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet activia kahvaltı
akşam:5-6 yk patlıcan musakka
1 domates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:100 gram kiraz

sabah akla kara çıkacak meydana şahsen benim bu hafta çok beklentim yok.1 kilo bile olmaz gibime geliyo.ama ben napıyorum yarın arkadaşımla süper bi hamburger yemeye gidiyorum.sonracığıma cumartesi sizinle süper kahvaltı sanki 55 kilo olmuşum çoktan da diyet miyet hak getire.pazar sabahı da dayımlar brunc a çağırdı ama gitmiycem o kadar da abartmayayım yani

evet kızlar sabah saatlerindeki bazlama olayından sonra öğlen yemek yemedim. akşam 1 kepçe fasulye yedim . onuda geç saate acıkıp onabuna saldırmayayım diye yedim.
lesli ile 1,5 mil anca yapabildim birazdan 3 mile tamamlayacağım. 1 saat diyorum ama genelde 45-30 dakikayı geçmeyen bir yürüyüş yapacağım . dizi izlerken dana gibi yatacağıma yürürüm diyorum.
ceren kardeş çok geçmiş olsun. bütün kötülüklerin anası içki ise bütün hastalıkların babasıda kilodur diyorum. sana acil şifa ve bol yürüyüşlü günler kardeş.
kızlar sizin buluşma yaklaştıkça bende heyecanlandım. ay şu anda istanbulda olmak vardı anasını hörmetle anayım.

bencede . bu kadar hovardalık yeter. sonrayada kalsın.

@Ejje, 114 metre ha, sen epey sayısalcıymışsın bacım, çok tersiz seninle. Benim hesaba kitaba beynim hiç basmaz.Geçen bir yerden bir yere yürüdüm anam öldüm resmen, eşime akşam dedim 300-400 metre yürüdüm çok yoruldum diye.Adam google earthden baktı, hesabına göre ben 3 km yürümüşüm. Eşim oha falan ne 400 metresi diyor, ben peki 3 km nasıl uzaklık? Bizim evden hastaneye kadar var mı, evden bilmemnereye kadar varmı diye hala uzaklık ölçüsü arıyorum.Len 3 km işte, insan bu kadar mı izansız olur, evet olur Ama 100 metreyi öğrendim, kısa mesafe, hatta ortaokulda ben 100 metreyi 15mi 20mi mi saniyede ne koşmuştum beden dersinde , hocada "yürüseydin bari" demişti. Ne yapayım, o zamanda şişmandım, o zamandan koşamıyordum, manyak hoca ne olacak ! sanki koşsam, atlet Elvan bacı olacaktım, hıh...

Ben de çok heyecanlıyım bacım, bende acep bu gırgırına mı, ejjemi, se_zen mi diye sürekli her hatuna sapık sapık bakarım artık yol boyu
Hayır isimleri de bilmiyoruz, düşünsene birbirimizden emin olur gibi olsak da "sen winstonlight mısın? " diye karşı tarafa sigara markasıyla seslenmek, hele de o ben değilsem işte deli gömleğinin tersten bağlandığı andır

Aynı otobüsle gideceğiz galiba bacım, sen uzunçayırdan mı biniyorsun şimdi?
Valla otobüs 180 dakika mı ne demiş, gidiş geliş için.
Rahat bir saat sürer diye düşünüyorum, gerçi cumartesi sabahı mesai yok bir şey yok, sabahın köründe tuzlaya koşan var mıdır
acep
Ben de uzunçayıra yakınım ama rahat rahat kurula kurula geleyim diye, ana durağa gidip boşken otobüs bineceğim.
Eğer aynı otobüsteysek böyle kurula kurula oturan, en şahane koltuğu kapmış birini görürsen ahanda o benim

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim çok şükür (mektup gibi oldu bir sevgili kızlar yazmadığım ve tarih atmadığım kalmıştı )

Bugün buraya gelemedim öğleden sonra arkadaşımın evini hayırlamaya gittik.. Ve ben birdaha gitmicem ya ev hayırlamaya benim evim yok eşimden ayrıyım diye üzülüyorum ben ya İnşallah Allah banada tez zamanda nasip eder.

Yarın öğleden sonra bir iş görüşmem var İnşallah yarın güzel bir haber alırım inşallah bu iş olur

Kızlar Türkiyeye gitmeme tamıtamına 18 gün kaldı. Ben nasıl inecem ya 70 kiloya??

Sırf proteinmi yesem acaba o güne kadaR?

İnşallah işin olur ve de eşin yanına gelebilir diyorum.
Diyet konusunda bir şey demeyeceğim, bence hangi diyeti yaparsan yap; yeterki 18 gün kaçamak yapma ve her gün yarım saat spor yap, en azından 18 günde 8 kilo civarı bence gider.Ayrıca bunlar senin ilk kiloların olduğu için fazla fazla gider bacım, yeterki azıcık disiplin altına al kendini.

Allaha şükür şu diyet konusunda kendimden son 1 haftadır memnunum ya.. en azından hemencik bozup bahane yaratmadım. Amin canım inşallah olur şu iş

ve inşallah dediğin gibi 8 kilo gider

Amanın yakar bacı senden gaza geldim gidip hem fatmagül izliyeyim(napayım başka bir şey yok tv de) hemde leslie yapayım bari yarım saat falan. Kızımda uyudu. Bugün hepten batırdım kızlar, çikolata, kuruyemiş, kurumeyve derken acayip şiş ve mutsuzum yarın tartıda üzülücem sanırım. Gideyimde biraz ter atayım bari.
Yakar bacı senle leslie kardeşliği kurduk galiba eski mekikçi ve 48 çi olarak.
48 olamadım ama bu hafta yarın +1 kiloyu görmez ve bugünle aynı çıkarsam bireysellerde olup oradan winstona selam yolluycam.

Kız ejje senin kafan iyi çalışıyor he. Boşuna o kazık bölümde okumuyorsun yani.
Ben yarın arayıp sezen adında rezervasyon yaptırayım. Cumartesi sabahı da gidip oturup masanın üstüne maskeleri koyayım. Sizde gelir garsonlara sezen diye rezervemiz vardı neresi diye sorarsınız. Bende erken gidince sezeni soranı bana gönderin derim. Böylece kimse kimseye sulanmaz. Ay aranızda da en normal insan ismi benimkisi yani. Ejje, gırgırına, winstonlight diye rezerve yaptıramazdık yoksa adamlar dalga geçiyor sapıklar der telefonu kapatırdı.

İnşallah iş görüşmen iyi geçer. Hayırlısı ile iş bulursun.
18 gündede kesinlikle veririsin bacım kilo. Bak yarın ben 1 haftada kaç kilo verdim gör hele bir ona göre gözünde büyütmezsin. Ay böyle diyorum ama inşallah yarın fazla çıkmam bugünden. Bugün çok mutlu olmuştum kızlar ben. He he he amma merak ettiniz değil mi?

ben de ilk duraktan binmeye karar verdim.nerden baksan bi saatlik yol ayakta falan kalırım uzunçayırdan binince hiç gerek yok böyle actionlara mis gibi bin işte kadıköyden.ben de cam kenarına oturmuş kulağında kulaklıklarla dışarı bakınan hatta otobüsün içinde seni aramak için herkesin yüzüne dikkatli bakan bi tip olucam

Umutlandırdınız beni kızlar Teşekkür ederim. Fakat ben yarın için kilomu aynı bildirmek zorundayım çünkü yarın buraya hiç gelemeyeceğim yarınki telaşta tartılmak eminim aklıma bile gelmeyecek. Yarın listeyi hazırlayabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…