Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu makul oldu, hem doluysa boşta kalmayız hem de sezen hanımın masası der geçeriz, gerçi bu sefer de garson bunlar buluşacakları sezen hanımı bilmiyorlar ya da körler der ama neyse

İkimizde rıhtımdan bineceğiz demek, güzel güzel
9da binsek yollar boş olur heralde, 45 dakikayı aşmaz değil mi?
Ejje sen duraklara göre çarpı bekleme süresi bölü yolcu sayısı artı şöförün gaz pedalına basış sıklığı diye varış süresini de ayarlamışsındır 9 da binsek 10da yetişir miyiz sence?

oooo bütün kızlar burdaymış .
ay sezen harbi lesli kardeşliği olduk.lesli walk walk dedikçe benim kız anne bu kadın neden vak vak diyor . bende bu kadın vaklaya vaklaya ananı zayıflatacak diyorum. kuzucum bu annem iyice uçtu diyordur artık.

Kızlar hayrıdır bu saatte burlarda kimse olmazdı ben hep yanlız dolaşırdım burda

Kızlar hayrıdır bu saatte burlarda kimse olmazdı ben hep yanlız dolaşırdım burda

benim kızı bekliyorum canım. öksürük krizi geliyor .sonra çıkarmaya başlıyor . bende bundan çok korkuyorum. yoksam tavuk gibi tünemiştim yatağa

benim kızı bekliyorum canım. öksürük krizi geliyor .sonra çıkarmaya başlıyor . bende bundan çok korkuyorum. yoksam tavuk gibi tünemiştim yatağa

Ah canım benim (( Çok geçmiş olsun ya inşallah kısa zamanda düzelir.

anneler böyle ya hakları ödenmez

ya gece gece güldürdün beni ya ama dinle söyleyeceklerim daha bitmedi otobüsün kalkış saatleri25-8:40-8:55-9:10 en uygun olan saatler bunlar fakat şöyle bişey de var ki 8:25 ve 8:55tekiler özel halk otobüsü yani klimasız ben zeki insan bunlara binmeyi düşünmüyorum.yolda bayılırım sonra havasızlıktan görüyosunuz neleri neleri düşündüm aaa şu anda aklıma gelen bişey hemen se_zene soruyorum oraları biliyo çünkü bu otobüsler yeşil klimalılardan dimi?o eski körüklülerden değildir inşallah tüm planlarım gider yoksa

Bacım eşime şimdi sordum; Tuzlaya körüksüz gider mi, uzak yer ya çok yolcu gidebilsin diye neredeyse hepsi körüklüdür dedi
Ben de körüklü otobüs mü kaldı diyecektim mesajını okuyunca
Bizim kadıköydekiler pek bir aristokratik, hem küçük, hem klimalı falan ondan topluca kalkmıştır falan diye düşündüm.
Körüklü de iyi ya, ortada dururuz, körükler kıpırdadıkça her virajda, bizimde yan yağlarımız oynar inene kadar 10 cm inceliriz

Benim en son tuzla kadıköy otobüsüne binmişliğimin üstünden 6 sene geçti. O zamanlar körüklüydü yani. Ama şimdi yolda görüyorum hep klimalılar var ama arada körüklülere de denk gelebilirsiniz. Sabahın o saati de öyle aman aman sıcak bana kalırsa. Hatta kesin ben olsam üşürüm.

Winston hayırdır bu saatte kedi mi uyumadı Yoksam leptin çalışsın diye mi uyumuyon. Kız leptin uykuda da çalışıyor. Sen orasını kaçırdın galiba. Ben onun da kitabını hatim etmiştim 2 günde.

Neyse kızlar bende yatayım bari. Winston burada ama bizim grupta değilmiş. Kesin kim ne yapmış nasıl zayıflamış diye bakıyordur.
Bu akşam yediklerimden sonra sanırım tğm gece kabus görücem ve yarın dereceye de giremiycem
Bu arada winston bacı senin sınav ne zamandı ben sigara bırakma işini ramazanın 15 ine erteledim. gönlüm yokya erteleye erteleye bu seneyi de geçiricem kesin. Gel beraber bırakalım bacım. Az bir şey kilomuz kaldı bu ay onları da verelim. Temmuzda 20 gün onları sabitleriz ramazan da bırakırız ne dersin bacım buradan sonra sigarayı bırakma topiğine beraber geçelim mi?
Oradan da "önce kadınlar kulübünün yönetimini ele geçiririz, sonra da hürrem gibi kadınlar kulübü ne ki dünyayı yöneticez biz" diye ortalıkta salınırız tabii daha ince olarak.

günaydın kızlar geçen hafta bilindiği üzere diette fenaydım ve hafta sonuna kadar yedim cuma buraya 71,9 sölemiştim ama pazartesiye kadar 72,6 oldum ama doyasıya yedim fakat bu hafta kendimi topladım ve dietimi düzgün yaptım ve düştüm aslında 72,6 dan düştüm ama size 71,9 sölediğim için hesap bundan dönecek ( yani cuma buydum )

geçen hafta :71,9
bu hafta :71,4

500 gramcık vermiş bulunmaktayım

belki yeşillerin körüklüleri gider öyle olursa iyi tabii

herkese günaydınnnnnnnn kilo bildirimimi yapıyorum izninizle
geçen hafta:85.6
bu hafta:84.4
giden:1.2 hiç yoktan iyidir diyorum.vee bugünkü sonuçla birlikte toplam verdiğim kilo 40 kiloyu aşmış durumda efendim ve de vermem gereken kilo da artık yirmili sayılar pek mutlu oldum sabah böyle hesaplayınca şimdi hemen çizelgemi değiştireyim (tam görmemiş durumu oldu ama neyse artık )

Tebrikler. Bak yediklerini az da olsa arttırdın ama daha fazla kilo verdin bence. Süper. Üstelik çok az yerken vucut anca alışmıştır bu yeni düzenine buna rağmen 1,2 kilo süper bence bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…