- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Kız ejje senin kafan iyi çalışıyor he. Boşuna o kazık bölümde okumuyorsun yani.
Ben yarın arayıp sezen adında rezervasyon yaptırayım. Cumartesi sabahı da gidip oturup masanın üstüne maskeleri koyayım. Sizde gelir garsonlara sezen diye rezervemiz vardı neresi diye sorarsınız. Bende erken gidince sezeni soranı bana gönderin derim.Böylece kimse kimseye sulanmaz. Ay aranızda da en normal insan ismi benimkisi yani. Ejje, gırgırına, winstonlight diye rezerve yaptıramazdık yoksa adamlar dalga geçiyor sapıklar der telefonu kapatırdı.
ben de ilk duraktan binmeye karar verdim.nerden baksan bi saatlik yol ayakta falan kalırım uzunçayırdan binince hiç gerek yok böyle actionlara mis gibi bin işte kadıköyden.ben de cam kenarına oturmuş kulağında kulaklıklarla dışarı bakınan hatta otobüsün içinde seni aramak için herkesin yüzüne dikkatli bakan bi tip olucam
Kızlar hayrıdır bu saatte burlarda kimse olmazdı ben hep yanlız dolaşırdım burda
benim kızı bekliyorum canım. öksürük krizi geliyor .sonra çıkarmaya başlıyor . bende bundan çok korkuyorum. yoksam tavuk gibi tünemiştim yatağa
Ah canım benim(( Çok geçmiş olsun ya inşallah kısa zamanda düzelir.
anneler böyle ya hakları ödenmez
İkimizde rıhtımdan bineceğiz demek, güzel güzel
9da binsek yollar boş olur heralde, 45 dakikayı aşmaz değil mi?
Ejje sen duraklara göre çarpı bekleme süresi bölü yolcu sayısı artı şöförün gaz pedalına basış sıklığı diye varış süresini de ayarlamışsındır9 da binsek 10da yetişir miyiz sence?
Kızlar hayrıdır bu saatte burlarda kimse olmazdı ben hep yanlız dolaşırdım burda
ya gece gece güldürdün beni yaama dinle söyleyeceklerim daha bitmedi otobüsün kalkış saatleri 25-8:40-8:55-9:10 en uygun olan saatler bunlar fakat şöyle bişey de var ki 8:25 ve 8:55tekiler özel halk otobüsü yani klimasız ben zeki insan bunlara binmeyi düşünmüyorum.yolda bayılırım sonra havasızlıktan görüyosunuz neleri neleri düşündüm aaa şu anda aklıma gelen bişey hemen se_zene soruyorum oraları biliyo çünkü bu otobüsler yeşil klimalılardan dimi?o eski körüklülerden değildir inşallah tüm planlarım gider yoksa
ya gece gece güldürdün beni yaama dinle söyleyeceklerim daha bitmedi otobüsün kalkış saatleri 25-8:40-8:55-9:10 en uygun olan saatler bunlar fakat şöyle bişey de var ki 8:25 ve 8:55tekiler özel halk otobüsü yani klimasız ben zeki insan bunlara binmeyi düşünmüyorum.yolda bayılırım sonra havasızlıktan görüyosunuz neleri neleri düşündüm aaa şu anda aklıma gelen bişey hemen se_zene soruyorum oraları biliyo çünkü bu otobüsler yeşil klimalılardan dimi?o eski körüklülerden değildir inşallah tüm planlarım gider yoksa
Bacım eşime şimdi sordum; Tuzlaya körüksüz gider mi, uzak yer ya çok yolcu gidebilsin diye neredeyse hepsi körüklüdür dedi
Ben de körüklü otobüs mü kaldı diyecektim mesajını okuyunca
Bizim kadıköydekiler pek bir aristokratik, hem küçük, hem klimalı falan ondan topluca kalkmıştır falan diye düşündüm.
Körüklü de iyi ya, ortada dururuz, körükler kıpırdadıkça her virajda, bizimde yan yağlarımız oynar inene kadar 10 cm inceliriz
günaydın kızlar
geçen hafta : 66,00
bu hafta : 65,50
fark : 500 gr
herkese günaydınnnnnnnnkilo bildirimimi yapıyorum izninizle
geçen hafta:85.6
bu hafta:84.4
giden:1.2hiç yoktan iyidir diyorum.vee bugünkü sonuçla birlikte toplam verdiğim kilo 40 kiloyu aşmış durumda efendim ve de vermem gereken kilo da artık yirmili sayılar pek mutlu oldum sabah böyle hesaplayınca şimdi hemen çizelgemi değiştireyim (tam görmemiş durumu oldu ama neyse artık )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?