Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet analar, bacılar , canlar, kankalar............

Mutlumuyum evettttttt.
Geçen hafta: 52,3
bu hafta: 49,9
Fark: 2,3 kg

Aslında dün daha iyiydi tartıcım ama bu sabah bana azıcık hayinlik yaptı. Neyse 50 üzerine çıkmamak bile hoşuma gitti.
Şu anda aranızdaki en zayıf hatun olarak wintson bacıma emeklerinden dolayı teşekkürü borç bilirim.
bu hafta aslında son 3 gün tartı gitmeyecek nasıl olsa buluşmaya diye abartmasaydın gece yarıları 48 olurdum evet.
ama zaten 48 olsaydım bile cumartesi günü kıyafet bilmem ne derken 48 çıkamayacağım için çok dert etmedim yani.
Haftaya birazcık ara verip bu kiloyu sabitleyip bir sonraki hafta da inşallah 48 kilo olucam. Tabii araya regli falan da girecek ama olsun.
Mutluyum, mutluyum, mutluyum. La la ala la la la la

süpersin yaaa çok tbrr ederimm...

tebrikler bravo valla yaklaştın hedefine

vay be maşallah Allah nazarlardan saklasın

günaydın arkadaslar gecen hafta sanırsam 82500tum. buhafta 82000yim. 3 ay aradan sonra regl oldum. menopoza giryorum diye cok korkmuştum. insallah hep düzenli olur

merhaba arkadaşlar
mutlu mesut ve bahtiyarım
geçen hafta 65
bu hafta 62,5
gelecek hafta 60
kilo veren herkesi tebrik ederim.
sezen harikasın valla.

Son düzenleme:
Tünaydınlar,

Sabah sabah cumartesiyi bile beklemeden koşa koşa gelen reglime selam eder,...neyse laf etmeyeceğim, bir keresinde bir gün geç gelmişti, o gün benim için ızdıraptı

Nereydeyse 1,5 kilo fazlayım, oysaki 3 gün önce değildim o yüzden gönül rahatlığıyla regle bağlayıp mutlu mesut dobiş şekilde geziyorum
Kilom: 74.
Aslında regli düşünüp önceden spora ağırlık verseydim böyle olmazdı, neyse şemsiye misali, açmaya çalışmanın anlamı yok olan
oldu

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum, özellikle se_zen ve yakar arkadaş deli gibi kilo vermişler maşallah
Böylesi güzel rakamları inşallah hepimiz görürüz.

@Se_zen, buranın oyun kulubü var bacım.Orada 2-3 oyun var favorim.Akşamları tvyi açıp arada bu gruba bakıp, sürekli orada oyun oynuyorum, ondan dün beni görmüşsündür Oyunlardan hoşlanıyorsan, burada orda da kapışabiliriz senle
Sınavım zannederim 7 temmuzda bacım, o geçmeden ilaca başlamak istemiyorum, malum rüyalar, psikolojik sıkıntılar gibi yan etkileri var.Hoş sınavdan bir beklentim yok ama gene de sonra sonucu bu ilaca bağlarım, kendimi yerim diye 7 temmuzdan sonra başlayacağım ben.1 ay, bir aydır bacım istersen sen erkenden başla, zaten kilo konusunda da istediğine neredeyse yaklaştın yani en azından senin bahanen kalmadı.
Bu arada-50 kilo olmak için maşallah diyorum.Benim tam yarım kadar olmuşsun demek

@Gırgırına, beğen butonuna basıp kaçmak yok bacım, nerelerdesin, neler yapıyorsun az anlat.
Cumartesi konusunda da yazmamışsın, ne giyeceksin, hangi otobüsle geleceksin falan bir ara yaz.
Özletme kendini.

Herkese güzel bir gün diliyorum.

winston bacım bende zati agustos da bırakıcam kız sigarayı. Ramazanın ilk haftası hem oruç hem ilaca başlıycam. 10'u 15'i gibi bırakırım dedim. Yani beraber bırakabiliriz.

winston bacım bende zati agustos da bırakıcam kız sigarayı. Ramazanın ilk haftası hem oruç hem ilaca başlıycam. 10'u 15'i gibi bırakırım dedim. Yani beraber bırakabiliriz.

Tamam bacım, ben temmuz 10dan sonra kafa olarak müsaitim.Hatta annem yıllık iznini ayarlarsa onunla tatile gitmeyi panlıyorum.Tatilde belki kendimi yemeğe vurursam sigara olayı da rahat unutulur diyorum.Yani plan proje çok da işte bir ay daha kendime süre verdim.

Gırgırına bu ara çok yoğun galiba iş yerinde.İnşallah sıkıntı yoktur ve de yarın bizimle buluşur.
Ceren zaten düzenli uğruyor,heralde unuttu ya da işi çıktı.
Başkan bildirdi mi ki kilosunu, ben de onu ve dukan sonucunu merak ettiydim.

Başkan iş görüşmesine gidecekmiş, sabah telaştan tartılamam aynı yazın demiş şimdi gördüm.
Keşke dün tartılsaydı, onca gün dukan yapıyor, kesin güzel sonuçlar almıştır, kar kardır
Ben grubun ortalamasını b.kladım ya, bari başkan yükseltseydi dukanla diye düşündüm

Neyse..Cuma geldi, buralar köy bataklığına döner şimdi, ses soluk olmaz
Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum şimdiden, buluşmaya geleceklere de şimdiden bol eğlenceli dakikalar

S.A (79,5 / 79,5 / 0,00 / 0,00 %)
Yakar76 ( 65 / 62,5 / 2,5 / 3,85 % )
Se_zen (52,3 / 49,9 / 2,4 / 4,49 % )
Winstonlight (72,3 / 74,0 / -1,7 / - 2 ,35 % )
Gölge_çiceği (66,0 / 65,50 /0,5 / 0,76 % )
Suhan2 ( 52,0 / 52,0 / 0,00 / 0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (85,6 / 84,4 / 1,2 / 1,40 % )
Ozgey (71,9 / 71,4 / 0,5 / 0,69 % )
Hezaran82 (82,6 / 82,0 / 0,6 / 0,73 % )
Gırgırına (75,1 /
Cerensesil (109,4 / 108,5 / 0,9 / 0,82% )

3. Takım Ortalaması:

Kızlar gırgırına olmadan buraya yazdım ama 4 e kadar gelir inşallah. Bir şey olurda giremezsem diye korkuyorum da en azından bu kadarını birisi kopyalar belkim.

Se_zen, gırgırına mesaj atmış "çok yoğunum, buluşmaya geliyorum, nete giremiyorum, acil çıkmam lazım" diye.
Kilosunu istersen aynı oarakgeçip, bildirimde bulun.
Beklemenin anlamı kalmadı yani.

Se_zen, gırgırına mesaj atmış "çok yoğunum, buluşmaya geliyorum, nete giremiyorum, acil çıkmam lazım" diye.
Kilosunu istersen aynı oarakgeçip, bildirimde bulun.
Beklemenin anlamı kalmadı yani.

Tamam ben yayınlıyorum listeyi. Bir an buluşmaya gelemiyorum diye okudum çok üzülmüştüm valla. Neyseki buluşmaya gelebiliyormuş.

şekerler demek büyük gün geldi çattı

hadi buluşun sarılın koklaşın bakalım

size iyi eğlenceler dilemek için uğradım (gerçi pek burdan ayrılmışlığım yokta )

çok güldüm yine yazdıklarınıza Allah ta sizi güldürsün inşallah

istediğiniz kilolalara inip deli gibi pastalar börekler çörekler dondurmalar yağlı ballı yiyecekler yiyi yiyin de kilo alamayın ,

Allah'ım nasıl kilo alırız topiğinde deli gibi kıvranıp durun inşallahhhhhh

nasıl ama güzel beddua dimi :) ama sağlıkla olsun tabi bu dediklerimin hepiciği

3.TAKIM İSTANBUL ZİRVESİ​

TARİH: 9 HAZİRAN CUMARTESİ SAAT 10:00

PROGRAM PLANI

10:00 =İntikal ve Karşılama
Rezervasyonumuz Sezen Hanım adına yapılacaktır.Buluşma mekanına gelen hatunlar, gözleri keskinse masalarda Kayu'nun sülalesinin
maskelerini ya da Dukan diyeti kitabını arayacaklar.Bunları göremezlerse, kör taklidi yapıp garsona "Sezen hanımın masası nerede?" diye gözlerinin akını belertip, garson eşliğinde masaya eskortla getirileceklerdir.Karşılama evsahibi olan Se_zen hanıma aittir.
Ben şahsen Hawai ambiyansında çiçek kolyelerle karşılanmak istiyorum

10:00-10:30= Açılış konuşması
Bu kısımda winston özellikle 50 kilonun da altına düşen Se_zen bacıya gözlerini belertip belertip pis pis bakacak,ben zaten seni de sevmezdim, 48lik grubunu da, hıh pis sıska diyecektir.Konuşma sırasında winston; "kadın dediğin etli butlu olur,sıskalık fenadır, 49 diye kilo mu olur, her hatun en az 70 kilo olmalıdır, gerisini gaz odasına kapatalım, davranın aslanlarım" diyerek konuşacaktır.

10:30-11:30=Kahvaltı Keyfi
Se_zen bacı, belki winston yer de susar diye hemen sipariş aşamasına geçecektir.6 aydır ekmekle peyniri, tek başına zeytini, reçel denen varlığı ağzına sürmemiş winston ,hayvan adam şeklinde tabağa saldırırken diğer bacılar hayretle "bu da insansa, ben neyim?" diye kendilerine soru soracaktır.Kibarlık olsun diye diğerlerinin tabaklarında bıraktıkları tek parça domatesleri bile winston toplayıp, onları bile silip süpürüyor olacaktır bu sırada.

11:30-12:30=Kahve, soda , çay Keyfi
Kahveler içilecek, se_zen bacı hepimizin kahve falında "sizin yakında yağlarınız eriyecek, ahanda işte, tam 3 vakte kadar" diye
bize fal bakacaktır.Ağızlarımız kulaklarımızda güzzeeel bir kahve keyfi yaşayacağız.

12:30-13:00=Fotoğraf Sevinci.
Önden, arkadan, profilden, otururken, koşarken ve ters köprü kurarken boy boy fotolar çekilecektir.
Bunlar güzel anı olarak saklanırken, özellikle se_zen'in çaktırmadan çekildiği fotoğrafları eve gidince buzdolabının
üzerine yapıştırılıp, her yemek istendiğinde o fotoya bakıp hışımla dolap yeniden kapatılacaktır.

13:00-sonrası=Serbest zaman.
Yemek sonraki koca göbekler yerinden kalkarsa sahilde yürüyüş yapılabilir, çimenlerde sere serpe yatılıp keyif yapılabilir
etrafta okey, tavla, kağıt varsa turnuvalar düzenlenebilir.

Nihayetinde= Dağılma ve kapanış zamanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…