Sen sanki kilo almayı bekliyordun değil mi? O yüzden bence başarı.
Evet analar, bacılar , canlar, kankalar............
Mutlumuyum evettttttt.
Geçen hafta: 52,3
bu hafta: 49,9
Fark: 2,3 kg
Aslında dün daha iyiydi tartıcım ama bu sabah bana azıcık hayinlik yaptı. Neyse 50 üzerine çıkmamak bile hoşuma gitti.
Şu anda aranızdaki en zayıf hatun olarak wintson bacıma emeklerinden dolayı teşekkürü borç bilirim.
bu hafta aslında son 3 gün tartı gitmeyecek nasıl olsa buluşmaya diye abartmasaydın gece yarıları 48 olurdum evet.
ama zaten 48 olsaydım bile cumartesi günü kıyafet bilmem ne derken 48 çıkamayacağım için çok dert etmedim yani.
Haftaya birazcık ara verip bu kiloyu sabitleyip bir sonraki hafta da inşallah 48 kilo olucam. Tabii araya regli falan da girecek ama olsun.
Mutluyum, mutluyum, mutluyum. La la ala la la la la
Mutlumuyum evettttttt.
Aslında dün daha iyiydi tartıcım ama bu sabah bana azıcık hayinlik yaptı. Neyse 50 üzerine çıkmamak bile hoşuma gitti.
Şu anda aranızdaki en zayıf hatun olarak wintson bacıma emeklerinden dolayı teşekkürü borç bilirim.
bu hafta aslında son 3 gün tartı gitmeyecek nasıl olsa buluşmaya diye abartmasaydın gece yarıları 48 olurdum evet.
ama zaten 48 olsaydım bile cumartesi günü kıyafet bilmem ne derken 48 çıkamayacağım için çok dert etmedim yani.
Haftaya birazcık ara verip bu kiloyu sabitleyip bir sonraki hafta da inşallah 48 kilo olucam. Tabii araya regli falan da girecek ama olsun.
Mutlumuyum evettttttt.
winston bacım bende zati agustos da bırakıcam kız sigarayı. Ramazanın ilk haftası hem oruç hem ilaca başlıycam. 10'u 15'i gibi bırakırım dedim. Yani beraber bırakabiliriz.
S.A (79,5 / 79,5 / 0,00 / 0,00 %)
Yakar76 ( 65 / 62,5 / 2,5 / 3,85 % )
Se_zen (52,3 / 49,9 / 2,4 / 4,49 % )
Winstonlight (72,3 / 74,0 / -1,7 / - 2 ,35 % )
Gölge_çiceği (66,0 / 65,50 /0,5 / 0,76 % )
Suhan2 ( 52,0 / 52,0 / 0,00 / 0,00% ) Kilosu aynı
Ejje89 (85,6 / 84,4 / 1,2 / 1,40 % )
Ozgey (71,9 / 71,4 / 0,5 / 0,69 % )
Hezaran82 (82,6 / 82,0 / 0,6 / 0,73 % )
Gırgırına (75,1 /
Cerensesil (109,4 / 108,5 / 0,9 / 0,82% )
3. Takım Ortalaması:
Kızlar gırgırına olmadan buraya yazdım ama 4 e kadar gelir inşallah. Bir şey olurda giremezsem diye korkuyorum da en azından bu kadarını birisi kopyalar belkim.
Se_zen, gırgırına mesaj atmış "çok yoğunum, buluşmaya geliyorum, nete giremiyorum, acil çıkmam lazım" diye.
Kilosunu istersen aynı oarakgeçip, bildirimde bulun.
Beklemenin anlamı kalmadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?