winston bacım yine güldürdün beni Allah ta seni güldürsün emi.
Rezervasyon yaptıramadım çünkü aradım aradım ulaşamadım. Biz geliyoruz çok yiycez diye kesin sahibi falan bizim takımı tesadüfen okuyup kapattı. Neyse kapatsa bile ben orada olucam. Artık winstona bir havai karşılaması hazırlayabilirsem hazırlarım. dukan kitabımı çantama koydun. Gidince garsona da söyliycem sezeni soranı buraya gönder diye. Kuzenlerim ben yurtdışından geliyorum da derim.Planlar çok güzel bu bu arada. MAskelerde hazır. Ayyy çok heyecanlıyım. çoookkk
Bu arada bacım ben yarın 50 nin altında inemem. Açılış konuşmasını bu doğrultuda ltf kısa tutalım.
EE oradan sonra tatlı yemeğe gitmiyoz mu? Ya burger kıng, olmadı köfte. Tuzlanın köftesi meşhurdur analar bacılar, yapmayın etmeyin. Yanında da süper paçanga var.
Allahım winston bu ne espiri yeteneği ya. Şu beğen tuşunun yanına gülümse tuşuda istiyorum. Her mesajında kırılıyorum resmen yahu. Kıkır kıkır adamlara yüzde bilmem kaç faizle kredi kullandırıken gülen bir bankacı. Karşımdakiler kesin sinir oluyorlar bana. Zevk alıyor herhalde faizlerden falan diye.
Ben sabah erkenden oradayım karşılama komitesini ayarlayacağım. Merak etmeyin hepinizi çok güzel karşılayacağım kızlar.
Güllüoğlunda tatlı yeriz o zaman.
mesajımı yazdım tam gönderiyodum site açılmadı neyse.Winston sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün.sen yazarken böyleysen yarını düşünemiyorum bile herhalde gülmekten yanaklarım ağrıycakprogram süper ba-yıl-dım sonrasında tatlı fikri de şu an gayet cazip bakalım kahvaltı ettikten sonra da hala bişey yiyebilecek kıvamda olabilecek miyim?okey falan inşallah vardır orda oynarız güzel güzel.kaybeden takım da tatlıları ısmarlar nasıl fikir?ayy çok heyecanlıyım ya baya stres oldum şimdi.birazdan saçlarımı düzleştiricem sonra ojelerimi sürücem sabah da giyinip makyajımı yapıp buluşmaya gelicem.bütün bu süs sizin için valla tabii fotoğraf makinemi de hemen şarja takmalıyım unutmadan
Hu huuuu kızlarrrr, birinci olmuşuz kızlarrrr.. hemde bende olmuşum hemde yakarda olmuş Allahım bu ne saadet.
Çok mutluyum çok. Çıkartma yapmışız resmen kadınlar kulübüne. Hu huuuuu.
Kızım yeni yattı ben yarına hazırlık yapayım makina falan ayarlayayım.
Selam kızlar anca gelebildim malesef..
iş görüşmem bugün iyi geçti tek kötü yanı karar için 1 hafta beklemek zorunda olmam..
neyse kızlar gelelim sizeee
1. oluşumuzu her ne kadar bugün katkım olamasada tebrik ediyorum kızlar inşallah haftayada güzel sonuç alırız. neolur kimse aa verdim ama ben moduna girip yayılmasın haftayada verelim kiloları kızlar..
sezen ve yakar sizi özel olarak tebrik edeyim kızlar bireysele girmişsiniz
herkese günaydın.görüldüğü üzre karga kahvaltısını etmeden ben burdayım.şunu da yazıp evden çıkıyorum iptal falan yoktur inşallah öyle bişey olursa valla bi daha gruba adımı atmam.hadi görüşürüz
hadi bakalım bekliyoruz resimlerigünaydın kızlar, biz buluştuk, sohbet, kahvaltı mükemmel. herşey çok güzel çok. resimler birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?