Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winston bacım yine güldürdün beni Allah ta seni güldürsün emi.

Rezervasyon yaptıramadım çünkü aradım aradım ulaşamadım. Biz geliyoruz çok yiycez diye kesin sahibi falan bizim takımı tesadüfen okuyup kapattı. Neyse kapatsa bile ben orada olucam. Artık winstona bir havai karşılaması hazırlayabilirsem hazırlarım. dukan kitabımı çantama koydun. Gidince garsona da söyliycem sezeni soranı buraya gönder diye. Kuzenlerim ben yurtdışından geliyorum da derim. Planlar çok güzel bu bu arada. MAskelerde hazır. Ayyy çok heyecanlıyım. çoookkk
Bu arada bacım ben yarın 50 nin altında inemem. Açılış konuşmasını bu doğrultuda ltf kısa tutalım.

EE oradan sonra tatlı yemeğe gitmiyoz mu? Ya burger kıng, olmadı köfte. Tuzlanın köftesi meşhurdur analar bacılar, yapmayın etmeyin. Yanında da süper paçanga var.

Biraz önce Gırgırına bacı ile konuştuk telde.
Beni iş numarasından aradı, tabii ben "kim ki bu?" diye teli açtım.
Görüşme şöyle oldu:

Gır; merhaba, mesajını aldım arıyorum.
ben; merhaba, buyur (lafa bak buyur, kız kesin bu manyak demiştir )
gır; ben kadınlar kulübünden arıyorum
ben; (Tenis kulübü mü? Eşim bana süpriz yapıp beni tenise mi yazdırmış? )ee evet buyrun.

Bu diyalog rahat 4 dakika sürdü, sonra beynime jeton düştü "haaaaaa gırgırınaaaa" diye bağırdım telefonda
Sonra "açım ya beynim çalışmıyor, kusura bakma " dedim.
Gırgırına yarın gelmezse, sebebi benim, kızı epey bir korkuttum

Gerçi o kibarlığına sonunda telefonda da olsa tanıştığıma memnun oldum dedi ama benim kebapçı gibi habire "buyrunnn buyruuun efendim buyrun aile salonumuz üstte" tarzı buyurlamalarıma kesin şok olmuştur

Yarın direkt 10da cafeye gelecek, kendi açısından sorun yok.
Ben gerçi rezervasyon tamam dedim, o yüzden se_zen bacı sen garsonları iyi tembihle.İlkokul arkaaşlarımla 20 yılın sonunda buluşuyoruz , beni tanımayabilirler diye de söyleyebilirsin.

Köfte, tatlı kısmı da şahane ama ben kendi açımdan onca şeyi yedikten sonra pek yemek yiyemem gibi geliyor ama tatlıdır ne bileyim waffle olur, kesme dondurma olur, dondurmalı profiterol olur, yok demem

Ben de çok heyecanlıyım bacılar yaa.
Şimdi foto makinamın ve telimin şarjlarını dolduracağım, çok yürürüz belki ya da ne bileyim spor yapasınız tutar diye yanıma düz ayakkabı da alacağım, serin olur diye üstüme de bir şey hazırlayacağım, yani bohçacı gibi geleceğim.Evde olsa taboo falan ya da scrabble getirmek isterdim, çimenlerde oyun da oynayabiliriz diye.

Güzel olacak yarın, güzel.
(Allahım inşallah Gırgırına benden korkmamıştır ve yarın gelir )

Allahım winston bu ne espiri yeteneği ya. Şu beğen tuşunun yanına gülümse tuşuda istiyorum. Her mesajında kırılıyorum resmen yahu. Kıkır kıkır adamlara yüzde bilmem kaç faizle kredi kullandırıken gülen bir bankacı. Karşımdakiler kesin sinir oluyorlar bana. Zevk alıyor herhalde faizlerden falan diye.
Ben sabah erkenden oradayım karşılama komitesini ayarlayacağım. Merak etmeyin hepinizi çok güzel karşılayacağım kızlar.
Güllüoğlunda tatlı yeriz o zaman.

Bacım öyle deme ya tam bir denyoluk yaptım.
Benim sol kulağıma 10 günlük bebekken su kaçırmışlar, o kulak bir türlü eskisi gibi olmadı Hayır kulağın duymuyor niye inatla sol kulağında telefon tutuyorsun? Madem kızın dediğini anlamadın tekrar ettirsene, buyrun buyrun ne ya, sonra kızı tanıyınca da bu sefer "ah canım, ah bacım, ah cicim", len biraz önce anketçiye çemkiren insan gibiydin, şimdi ne bu cıvıklık
Kız bir de "ben direkt cafeye geçerim" diyor, ben "istersen durakta da buluşuruz " diyorum.
Len hem sağırsın, hem mongol, hem telefonda konuşma özürlüsü.
Bir dur, bir duy, bir düşün yooook

Neyse..Bugünlük rezilliğim yeter.
Regl oldum ya tatlı bir şeyler yapacağım bacım, bir de şu yaz meyvelerinden hiç yememiştim bugüne kadar.
Alışverişe gidip hem tatlı, hem meyve alacağım.
Artık bu kadar rezil olduktan sonra yarın 1 kilo fazla çıkıp rezil olmak bana daha da koymaz diye düşünüyorum

Herkese iyi akşamlar diliyorum şimdiden.

mesajımı yazdım tam gönderiyodum site açılmadı neyse.Winston sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün.sen yazarken böyleysen yarını düşünemiyorum bile herhalde gülmekten yanaklarım ağrıycak program süper ba-yıl-dım sonrasında tatlı fikri de şu an gayet cazip bakalım kahvaltı ettikten sonra da hala bişey yiyebilecek kıvamda olabilecek miyim?okey falan inşallah vardır orda oynarız güzel güzel.kaybeden takım da tatlıları ısmarlar nasıl fikir?ayy çok heyecanlıyım ya baya stres oldum şimdi.birazdan saçlarımı düzleştiricem sonra ojelerimi sürücem sabah da giyinip makyajımı yapıp buluşmaya gelicem.bütün bu süs sizin için valla tabii fotoğraf makinemi de hemen şarja takmalıyım unutmadan

vay vay vay kızlar uçmuşuz bu hafta resmen.hem grup olarak birinci olmuşuz hem de bireysellerde ilk iki bizden süpersiniz kızlar özellikle se_zen ve yakar
CUMA zayiflama YARIŞMASI 260. ETAP SONUÇ LİSTESİ 1Haziran-8 Haziran 2012

Takım Dereceleri

1.) 3. Takım
2.) 5. Takım
3.) 13. Takım

Bireysel Dereceler

1.) 3. Takımdan ''Se_zen '' %4,49
2.) 3. Takımdan '' Yakar76'' % 3,85
3.) 7. Takımdan '' Pasam3405'' % 3,40

Cümlemizi Allah güldürsün inşallah bacım.
Okeye ben de varım, sen benim ortağım olursun,ben sana taş çalar, Recep İvedik gibi ayak parmak arama taşı koyup sana masanın altından uzatırım
Vardır heralde öyle çay bahçeleri falan, gider çay falan içeriz,okey oynarız, kaybeden takıma da hesabı kitleriz

Dün sen yazmıştın gerçi ama otobüsün numarasına, saatlerine bir kez daha bakayım.Eşim 1,5 saatten önce gidemezsin oraya, orası çok uzak diyor, ama cumartesi de trafik olmaz diyor bilemedim.Ben biraz erken yola düşecağim sanırım, yoksa ben uyanana kadar nasıl sayfalarda kaynatıyorsanız, ben oraya gelene kadar da kaynatmış olursunuz

@3.takım güzelleri, tebrikler bu arada.benim şişmeme ve kilo almama rağmen takımımız birinci olmuş.Se_zen bacı ve Yakar da bireysellerde, ohh ne güzel ne güzell..Bir haftalık değil ömürlük olsun diyeceğim de beddua gibi olacak Siz anladınız işte.

Hu huuuu kızlarrrr, birinci olmuşuz kızlarrrr.. hemde bende olmuşum hemde yakarda olmuş Allahım bu ne saadet.
Çok mutluyum çok. Çıkartma yapmışız resmen kadınlar kulübüne. Hu huuuuu.
Kızım yeni yattı ben yarına hazırlık yapayım makina falan ayarlayayım.

Kayu'nun sülalesini unutma bacım
Hepimiz kayu'yuz diyeceğiz yarın
Tebrikler bu arada birincilik için ama 49 kiloyla zaten haketmiştin bunu bacım, başkası olsa cıngar çıkarırdım

Ay ben yaydım oturuyorum.
Akşam çiğköfte yedim, su içtikçe şiştim, üstüne de kirazla, kavun yedim şu an oturduğum yerde kaldım lök gibi.
Ben de sabah sabah unuturum uyku sersemi, çantamı hazırlayayım bari.

Selam kızlar anca gelebildim malesef..

iş görüşmem bugün iyi geçti tek kötü yanı karar için 1 hafta beklemek zorunda olmam..

neyse kızlar gelelim sizeee

1. oluşumuzu her ne kadar bugün katkım olamasada tebrik ediyorum kızlar inşallah haftayada güzel sonuç alırız. neolur kimse aa verdim ama ben moduna girip yayılmasın haftayada verelim kiloları kızlar..

sezen ve yakar sizi özel olarak tebrik edeyim kızlar bireysele girmişsiniz

Hayırlısı olur inşallah bacım senin için, valla ben d ebugün merak ettim, nasıl geçti diye.
iyi geçmiş olmasına sevindim.Orada da Türkiye'deki gibi mi işliyor süreç?
Burada önce insan kaynakları çağırır, sonra gidip mal gibi bir daha form doldurursun sonra sana malca sorular sorar sen de yalandan onun istediği cevapları verirsin, sonra bir sonraki görüşme için beklersin.Eğer çağırırlarsa ingilizce ya da başka dil sınavına girersin o da olursa bölüm şefiyle ya da genel müdür yardımcısıyla falan görüşürsün o da olursa...öff sıkıldım

En son eşimin iş olayı olmuştu 2 ay önce.Birinci görüşme, ikinci görüşme derken 9 doğurmuştum valla.
Sanırsın bir de cumhurbaşkanı yapacaklar, onca görüşme sohbet gel git, bazıları bir de hepsiiiini geçersen maaşı söylüyorlar.
Len onca testten geçtip vereceğin maaş bu mu düdük, beni bu para için mi bu kadar sürükledin diye ümüğünü sııkasın geliyor karşı tarafın

Neyse bacım inşallah senin için güzel sonuçlanır, hayırlı bir iştir, ve eşini yanına hemen aldırabilir, birbirinize bu iş vesilesiyle kavuşursunuz.

herkese günaydın.görüldüğü üzre karga kahvaltısını etmeden ben burdayım.şunu da yazıp evden çıkıyorum iptal falan yoktur inşallah öyle bişey olursa valla bi daha gruba adımı atmam.hadi görüşürüz

Günaydıııın, gerçi çıktınmı bilemedim, çıktıysan geç kaldım.
Biz aslında sana şaka yapıyoruz, hepimiz sıcak yatağımızda fosurdayarak uyuyor olacağız, bir seni halkalı'dan Pendiğe yolluyoruz
Maksat sana gezelim görelim Anadolu olsun
Şaka bacım şaka

Ben sabah 5te yattım, şimdi kalktım.Gözler pörtlek, surat şiş, vücut şiş amaaaa hepinizi korkutmaya geliyorummmmm üleeeyyyyn
Bu arada Kayu maskesi fikrine önceleri ısınmamıştım ama şimdi kahvaltımı bile sezen'in vereceği maskeyle yapacağım, her şey sizleri korkutmamak için

Hepimize güzel bir gün diliyorum.

Selam kızlar,
Yedik içtik geldik. En azından ben geldim. Winston umarım yolu bulur. Kızı kaybetmeyelim de. Fotoğrafları oradayken koyacaktım ama internet öyle yavaştı ki yarım saat bekleyince vaz geçtim. Şimdi de makinanın fişini arabada unutmuşum almaya gitmeye üşeniyorum çünkü şimdi ailenecek pikniğe gidicez.
Bu arada ben herkesi arkadaş olarak ekleyeyim resimleri de albüm yapar oraya koyarım.
Not: Hakkımda winston, ejje ve gırgırınanın söylediklerine inanmayın Tamamen kıyafetten o kadar zayıf duruyorum. Yoksa hala verilecek kilom var.

Selam kızlar,
Ben kendimden bekleneni gene yaptım ve kaybola kaybola buluşmaya geç gittim.
Bir Bülent Abla havasında, bir assolist havasında sonradan gittim
Herşeeeey çok güzeldi, sohbet muhabbetten 2 dilimden fazla ekmek bile yemedik, o kadar konuştuk, güldük eğlendik ki...
Fotolar çektirdik, kahvaltının üzerine gezdik ve tatlı yemeğe gittik.
Herşey çok güzeldi.

Başta ev sahibeliği yapıp bizim bu organizasyonun yerii, yurdunu, ayarlayan sezen bacıya, katılımlarından dolayı da gırgırına ve ejje'ye teşekkür ederim.

Dedikodu olarak;
Gırgırına; çok samimi, çok şeker ve çok güldürükçü bir hatun.Sayesinde bol bol kahkaha attık.Kilo olarak normal insan ebatlarında.Sıska olmadığı için bizimlesin diyorum.

Ejje; çok şeker, yemekle içmekle arası olmayan, çayı bile sevmeyen istikrarlı ve disiplinli biri.Bizim kaynana, evlilik bıdıbıdılarımıza sabırla katlanacak derecede de sabırlı ve güer yüzlü.Kilo olarak da normal insan kıvamında, ona da bizimlesin diyorum.

Se_zen bildiğin sıska, hani yolda görsen marketten aldığın ekmeğin ucunu koparıp verirsin, "al güzelim, ye de bayılma buralarda " denecek cinsten, hasetten insanı çatlatacak, ölüm diyetlerine insanları sürükleyecek, yemekten adeta insanları soğutacak kadar, hani "yiyorum yiyorum kilo alamıyorum" diyen tipler gibi, insanı ortadan çatlatacak cinsten...Kısacası o bir pis sıskaaaaaa
Eğer 5-10 kilo alırsa bir sonraki görüşmeye işte o zaman bizimlesin diyeceğim

Kısacası çoook eğlenceliydi.Herşey için tekrara teşekkürler bacılar.
Umarım bu buluşmanın devamını getirir, bu güzel sohbetleri tekrar yapabiliriz.

merhaba kızlar
inanın merakımdan çatladım. bizim kızlar neler yaptı diye. çokta kıskandım ne güzel eğlenmişsiniz.
evet gelelim sebebi ziyaretimize kızlar sabah ve öğle tam bir felaketti. ama akşam toparladım masadan aç kalktım ama anca erir yediklerim.
gene bizim takımı al basacak. regl oldum. bu ay çok erken oldu sanırım sıcaklardan.inşallah kilo almadan bu dönemi kapatırım.
neyse ben kaçayım . bu arada harbi çatladım kıskançlıktan. hepinizi çok merak ediyorum. hepinizin birbirinden güzel hatunlar olduğunu biliyorum ama birde dünya gözüyle görmek daha hoş olurdu. neyse ben kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…