benim için söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.bu arada ben birazdan yine kahvaltıya gidiyorum ama bugün gerçekten yemiycem.bu sabah 600 gram fazla çıktım.ama ben sebebinin dünkü kahvaltı ya da dondurma değil yediğim iki adet poğaçadan kaynaklandığını düşünüyorum.bi de winston sana bişey sorcam otobüs hemen geldi mi oturabildin mi?nasıldı dönüş yolculuğun?kendiminkiyle karşılaştırıcam daacaba ilk durağa yürümekle doğru karar vermiş miyim diye?gerçi o kadar uzak değildi ben daha uzakta sanırken bi baktım gelmişim
Ben korkudan tartılmadım bileCumaya kadar da tartılmayacağım.
Biz dün çok yemedik ayrıca ya, sohbet muhabbet derken maksimum 2 dilim ekmek ve biraz peynir, ıvır zıvır hadi toplam fazla fazla 400 kalori diyelim ki o kadar da değildi, üstüne bizim dondurma da olsun olsun 250 kalori olsun, akşam da ağır yememişizdir, bence 1000 kaloriyle maksimum günü kapamışızdır ki bence az bile yani.
Otobüs kısmı başta çok umutsuzdu bacım ya.Bekle bekle tek başıma, kimse gelmedi, ben de 20 dakikadan sonra umudu kestim, senin tarafa yürüyecektim, sanırım kullanılmayan bir durak dedim.Sonra otobüs geliverdi.Yani 25 dakika falan bekledim orada.Neyse yarısı boştu otobüsün, oturarak gittim.Trafik de yoktu, bastı gitti.Ben kaybolurum, başka numaralı otobüse binerim diye biraz baştan tırsmıştım ama Allah heralde giderken kayboldun, bari dönüşte kaybolma yeter dediRahat rahat geliverdim eve.
İyi akşamlar kızlaaar,
Taaam 7 km yürüdümmm evet hem de ben yürüdüm
Se_zen Bacı, sabah nette dolanırken, oradan oraya derken en son sigara bırakma sayfasına geldim, (Allahın bir işareti işte)
Eşime de "hadi 2 paket alalım, başlayalım" dedim, o da benim diyete destek olmadığı gibi buna da olmadı.Hazır değilmiş,diyete de sigara bırakma işine de sonbaharda başlayacakmış.Ama beni gaz dolu görünce sana alalım dedi.Nöbetçi eczane bulduk ve 15 dakika yürüyüp gittik.Saat beşte çıktık evden, neyse eczanede yoktu, 7de depodan gelir bekleyin dedi, yok "çok acil hemen almalıyım" diye istemedimkadın da "ilaçla olmaz, kafada bitirmek lazım" dedi elinde sigarayla.Sanane be manyak, ben ister ilaçla bırakırım, ister ameliyatla, manyak! Neyse başka ezcane için yarım saat yürüdük orada da yokmuş, 3.ye yürüdük orada da yokmuş.En son gittiğimiz yerde de yokmuş, adam "7den sonra deposan gelir" dedi, saate baktık ki 7ye 10 var Tam 2 saat yürümüşüz hızlı tempoda.Neyse vakit geçsin diye gene yürüdük ve ilacı nihayetinde aldık.Yanımızda da kart vardı, para olsa taksiye binecektik o derece, bu sefer oradan eve de bir posta yürüdük ve 5te eczaneye diye gittiğimiz yoldan 8de döndük Ve ben elime prospektüsü alıp bir de sigara yakıp okumaya başladım.Eşim de "sigara bırakma hapını sigarayla okuyor muhahaha" yapıyor.Len elime hap kutusunu alıncamı bırakacağım hemen.Hap bile sigarayla 2 hafta kullanın diyor, manyak adam
Neyse yarın ben hapa başlıyorum bacım.Öyle gaza geldim ki.Ben ki boğazımı tutup, o kalkmaz totoyu kaldırıp kilo vermişsem, bunu da yaparım dedim kendi kendime.Ki kilolu olmak öldürmezken, sigara öldürüyor insanı.Niye sınavı bahane edeyim, niye onu bunu bekleyeyim dedim.Bir ay önce olması bir aydır, ne kadar erken olursa o kadar kardır dedim.
Sana da haber vereyim dedim, belki yarın alır sen de başlarsın benimle, birbirimize gaz veririz.
Hem bir sonraki buluşmamızda inşallah sigara içmiyor oluruz, tam duman avcısı olup, sigara içenlerin sigaralarını ağızlarından alıp kırar, yere atar, sonra da hızla yüzümüzdeki maskelerle kaçarızmaskeli gizemli duman avcıları oluruz
Neyse hepimize güzelbir pazartesi diliyorum.
Hangi ilacı aldın bacım ve kaça. Adı şampuana benzeyeni mi yoksa bir tanesi daha varmış onu mu arada 100 Tl fark varmış da. Ben 180 e almışlar falan diye duydum. Valla ben hala hazır olamadım, şimdi de ramazan dedim diye kaldım. Sen başla bakalım zaten 10 günde bırakmış olursun yani 10. gün. E bende senin deneyimleri görürüm olmadı başlarım bir an önce. Ertele ertele nereye kadar değil mi valla.
ben nie göremiyorum resimlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?