Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese selam ben de sağsalim evime ulaştım yaklaşık yarım ssat önce hemen buray gelip bugünkü izlenimlerimi yazayım dedim.öncelikle bu buluşmayı ayarlayan se_zen olmak üzere winstona ve gırgırınaya teşekkür ederim bana güzel bir gün geçirttikleri için (artık kanlı canlı gördüğüme göre ablalarıma diyiim daha doğru olur )yaptıklarımıza gelince mekanımızda bir güzel buluştuk tanıştık kahvaltılarımızı ettik.itiraf ediyorum çok yemesem de aylar sonra yenen beyaz ekmek beni benden aldı.o kadar konuşulacak şey vardı ki yemek ikinci plandaydı bizim için.kahvaltının ardından kahveler içildi fallar bakıldı.mekandan kovulma aşamasına gelindiğinde de sahilde yürüdük biraz resimler çektik.hatta ben birazdan o resimleri albüme koyucam ordan bakabilir merak edenler.sonra hazır diyeti bozmuşken bir de tatlı yiyelim diyi künefeler dondurmalar yedik.sabah hepimiz artıdayız o kesin o kadar eğlenceliydi ki zamanı bile unuttuk saat 3 olduğunda se_zen saatin daha 11 olduğunu düşünüyordu ardından vedalaşıp akşam görüşürüz diyip ayrıldık.kısacası çok keyifli bir gün geçirdim.bakalım bugün neler öğrendim:
bi kere se_zen gerçekten çok zayıf bakmayın siz onun dediklerine ve de çok sempatikti genel olarak kafamda oluşturduğum karakterin aynısıydı.gırgırına gerçekten çok eğlenceli süper muhabbeti var winston tam kafamdaki kişiydi maşallah Allah bi boy vermiş bi de topuklu giyince baya baya uzundu yanında ufacık hissettim kendimi.

hani albüm nerde albüm. meraktan çatladım .yazıktır bana günahtır bana çoook merak ediyorummmmmmmmmmmm

birdaha bu takımda kimsenin ben şimanım ben dobişim demesini yasaklıyorum. valla hepiniz harikasınız.
kızlar iyiki varsınız.

Selam hatunlar izlenimlerimi paylaşayım :)
winston : Onu gördüğüm andaki ilk tepkim hatundaki boya bak beee :) hele o uzun saçlarrr kesinlikle üretimden podyum niyetine yapılmış gibi
sandığım gibi benden geveze değildi yada ben kızın sözünü habire kesttiğimden de olabilir :)aynen burda olduğu gibi anlatımı güzel samimi olduğu gibi iyki seni tanımışım arkadaşım

eje : Maşallah diyorum bence iyki 55 falan değil yoksa baya bi başını ağrıtırdı o güzel maviş gözlerini görenler bu arada yaşı evet bizden küçük hala çıtırrr ama aklı başında çok olgun biri iyki buluşmayı ertelemişiz yoksa seni tanıyamazdım bu arada bence sesziz ilerleyen ama amacından sapmayan ben inanıyorum bir gün 55 olacak olansın tatlım

sezen : Yaa o varya hatunda bir popo varrrrrrrrr ben göremedim bir göğüs varr bi ben fark edemedim göbekten bahsetmiyorum bile bildiğin kendini şişko sanan biri yaaaaaa yok yok şaka bi yana akıllı olan hatunlardan biizm gibi obez olmayı beklemeye gerek duymayıp erken davranan lardan oo
bugünkü organizasyon için ve fotoğrafta senin yanında dahada şişko olduğumu bana fark etiripp benii gaza getirdiğin için iyki varsın sezenim

not: Meraklı sorularımı ve unutkanlığıma dayandığınız için teşekkürler :) fotoğraflarımıza bakıpta göbeğimi içeri çekmeyi unutuğum görüntü kirliliğ içinde resmimizi inceleyen diğer takım arkadaşalrımdan özür dilerim :)

Leeeen bir resimde perçemim beni tek kaş yapmış, hiç haber vermemişsiniiiiz
Diğer fotoda da maskeyi ters takmışım Gerçi Gırgırına bana bakıp bakıp çatlıyordu gülmekten, ben de "Allahım sanki kendi maskeyle çok ciddi durmuş da, benim maskeme gülüyor" diyordum Meğer maskenin ağzı benim alnımdaymış
Şimdi tekrar baktım da ben de çatladım gülmekten

Valla çok güzel bir gündü.Biraz önce annemle konuşuyordum, ona da Gırgırına'nın gider ayak "leeen benim kahve falım vardı, ona ne oldu?" demesi faslını anlattım, kadın da telefonda koptu."Arasanız bu kadar neşeli, anlaşan grup bulamazdınız, çok sevindim, ara ara görüşün, kopmayın birbirinizden " dedi. O bile anlattığım muhabbetimizden çok eğlendi.

Artık bizim bu buluşma sohbeti bir hafta gider Güzeldi ama beee, bayağı bayağı 5 saat falan kaynatmışız bu arada.

Selam kızlar,
Ben tuzlaya ikinci tur yapıp bir dünya hamur işi yiyip geldim.
Resimlere bakınca buradan sonra boy uzatma topiklerine takılmaya karar verdim. Yeni hedefim boy uzatmak ama kimle iddaya giricem bilmiyorum.

Öncelikle bugünkü kıyafetimden dolayı o kadar o kadar zayıf duruyorum haberiniz ola. Tamam çok kilolu falan değilim ama zayıf ya da sıska falan da hiç değilim bi kerem.
Winston bi kere çooookkk uzun. Hani oturmasak karşılıklı falan hatunun aşşağıdan yüzünü göremiycem. Çok da komik, çok da sevimli, çok da sıcak. Ama sanırım yay burcu olmasından kaynaklı sıkıntıya hiç gelemiyor hatun. O kadar sıkıntıya gelemeyen arkadaşımızın bu kadar kararlı diyet yapması alkışlanacak bir şey.
Ejje, ahh o ejjje, o nasıl göz öyle. Maşallah eşime bile akşamdan beri anlatıyorum. O da çok beğendiysen sana alalım diyor. Valla çok beğendim, çok hanım, çok şeker, çok güzel, gayet istikrarlı, biz künefe yerken bile kalorisini düşünüp dondurma yemeyi tercih edecek kadar diyetine sadık.

Gırgırına çok hoş sohbet maşallah. Muhebbeti süper ve çok espirili. Fal baktırmaya o kadar düşkünüm diye 1 saat fal muhebbeti yapıp ardından yarım kalmış falını 4 saat sonra sorabiliyor. birde bana sürekli sen yiyorsun böyle ama kilo almıyormusun, o zaman senin metobolizma çok hızlı diye yaklaşık 3 kere falan sordu. Bacım o kadar yaksa bünye ne işim olur burada ya.
Sonra ejjeye doktordun sen demesine koptum. Et ye bacım et ye biraz. Dur ben sana hafızayı kuvvetlendirecek bir çay bulayım ben.

slm kızlar bugün en son 3te baktım bişi yoktu sonrada alışverişe gittim geldim eşim geldi misafirliğe gittik yeni geldik eve ve ben direk pc başına koştum eşim hayırdır dedi dedim bizim kızlar bugün buluşcaktı hangi kızlar dedi takım arkadaşlarım istanbuldakiler fotolarını koycaktı çok merak ettim dedim adam epey bi güldü halimede neyse eğlenmiş olmanız çok güzel çok sevindim fotolarda çok tatlı çıkmışsınız...

Son düzenleme:
benim için söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.bu arada ben birazdan yine kahvaltıya gidiyorum ama bugün gerçekten yemiycem.bu sabah 600 gram fazla çıktım.ama ben sebebinin dünkü kahvaltı ya da dondurma değil yediğim iki adet poğaçadan kaynaklandığını düşünüyorum.bi de winston sana bişey sorcam otobüs hemen geldi mi oturabildin mi?nasıldı dönüş yolculuğun?kendiminkiyle karşılaştırıcam da acaba ilk durağa yürümekle doğru karar vermiş miyim diye?gerçi o kadar uzak değildi ben daha uzakta sanırken bi baktım gelmişim

Ben korkudan tartılmadım bile Cumaya kadar da tartılmayacağım.
Biz dün çok yemedik ayrıca ya, sohbet muhabbet derken maksimum 2 dilim ekmek ve biraz peynir, ıvır zıvır hadi toplam fazla fazla 400 kalori diyelim ki o kadar da değildi, üstüne bizim dondurma da olsun olsun 250 kalori olsun, akşam da ağır yememişizdir, bence 1000 kaloriyle maksimum günü kapamışızdır ki bence az bile yani.

Otobüs kısmı başta çok umutsuzdu bacım ya.Bekle bekle tek başıma, kimse gelmedi, ben de 20 dakikadan sonra umudu kestim, senin tarafa yürüyecektim, sanırım kullanılmayan bir durak dedim.Sonra otobüs geliverdi.Yani 25 dakika falan bekledim orada.Neyse yarısı boştu otobüsün, oturarak gittim.Trafik de yoktu, bastı gitti.Ben kaybolurum, başka numaralı otobüse binerim diye biraz baştan tırsmıştım ama Allah heralde giderken kayboldun, bari dönüşte kaybolma yeter dedi Rahat rahat geliverdim eve.

Selam kızlar buralar yine sessiz.
çok yorucu bir gün geçirdim, sabahtan beri kızımla sokaklardayız, gezdik dolaştık oynadık zıpladık, eve geldim bir soluklandım şimdi yine çıkıyoruz.
Yediğimin haddi hesabı yok. Midem taş gibi oldu valla.

neyse oturmuşsun bari.ben ilk duraktan bindiğim için güneşin yönünü hesaplayıp istediğim yere oturdum.başşlarda boştu otobüs ama sonra baya doldu.gerçi ben oturduğumdan çok etkilenmedim kalabalıktan evet trafik yoktu Allahtan biz de 1 saatte geldik uzunçayıra ben de indim orda

İyi akşamlar kızlaaar,
Taaam 7 km yürüdümmm evet hem de ben yürüdüm
Se_zen Bacı, sabah nette dolanırken, oradan oraya derken en son sigara bırakma sayfasına geldim, (Allahın bir işareti işte )
Eşime de "hadi 2 paket alalım, başlayalım" dedim, o da benim diyete destek olmadığı gibi buna da olmadı.Hazır değilmiş,diyete de sigara bırakma işine de sonbaharda başlayacakmış.Ama beni gaz dolu görünce sana alalım dedi.Nöbetçi eczane bulduk ve 15 dakika yürüyüp gittik.Saat beşte çıktık evden, neyse eczanede yoktu, 7de depodan gelir bekleyin dedi, yok "çok acil hemen almalıyım" diye istemedim kadın da "ilaçla olmaz, kafada bitirmek lazım" dedi elinde sigarayla.Sanane be manyak, ben ister ilaçla bırakırım, ister ameliyatla, manyak! Neyse başka ezcane için yarım saat yürüdük orada da yokmuş, 3.ye yürüdük orada da yokmuş.En son gittiğimiz yerde de yokmuş, adam "7den sonra deposan gelir" dedi, saate baktık ki 7ye 10 var Tam 2 saat yürümüşüz hızlı tempoda.Neyse vakit geçsin diye gene yürüdük ve ilacı nihayetinde aldık.Yanımızda da kart vardı, para olsa taksiye binecektik o derece, bu sefer oradan eve de bir posta yürüdük ve 5te eczaneye diye gittiğimiz yoldan 8de döndük Ve ben elime prospektüsü alıp bir de sigara yakıp okumaya başladım.Eşim de "sigara bırakma hapını sigarayla okuyor muhahaha" yapıyor.Len elime hap kutusunu alıncamı bırakacağım hemen.Hap bile sigarayla 2 hafta kullanın diyor, manyak adam

Neyse yarın ben hapa başlıyorum bacım.Öyle gaza geldim ki.Ben ki boğazımı tutup, o kalkmaz totoyu kaldırıp kilo vermişsem, bunu da yaparım dedim kendi kendime.Ki kilolu olmak öldürmezken, sigara öldürüyor insanı.Niye sınavı bahane edeyim, niye onu bunu bekleyeyim dedim.Bir ay önce olması bir aydır, ne kadar erken olursa o kadar kardır dedim.

Sana da haber vereyim dedim, belki yarın alır sen de başlarsın benimle, birbirimize gaz veririz.
Hem bir sonraki buluşmamızda inşallah sigara içmiyor oluruz, tam duman avcısı olup, sigara içenlerin sigaralarını ağızlarından alıp kırar, yere atar, sonra da hızla yüzümüzdeki maskelerle kaçarız maskeli gizemli duman avcıları oluruz

Neyse hepimize güzelbir pazartesi diliyorum.

Hangi ilacı aldın bacım ve kaça. Adı şampuana benzeyeni mi yoksa bir tanesi daha varmış onu mu arada 100 Tl fark varmış da. Ben 180 e almışlar falan diye duydum. Valla ben hala hazır olamadım, şimdi de ramazan dedim diye kaldım. Sen başla bakalım zaten 10 günde bırakmış olursun yani 10. gün. E bende senin deneyimleri görürüm olmadı başlarım bir an önce. Ertele ertele nereye kadar değil mi valla.

Bacım şampuan gibi olanın bir başlangıcı bir devam ilacı varmış, 300leri buluyor dedi kadın zaten ben araştırmıştım.Diğeri daha ucuz ama sanki başarıları aynı gibi, yani hoş niyeti olan aspirinle bile bırakır ya neyse.Bir de en az 2 ay ortalama 3 ay bıraksan da ilacı kullan diyorlar, bana diğeri para açısından fazla geldi.Ben ucuzunu aldım, okunuşu ziban olanını.68 liraya aldık.
İkisi de 150 mgmış.Bakalım yarın bu gazla başlayayım diyorum.İkinci hafta bir gün seçin diyorlar bırakmak için.Hala sigara içerek o günü düşünüyorum Akşama karar verir, bir köşeye not alırım, ona da bir ajanda tutarım artık

Anneme de söyledim, o da rejim hesabı saf saf geziyordun açlıktan, birde bu ilaç kafa yapacak evin yolunu bile bulamazsın artık diyor

Hem ilaç ağız kuruluğu yapıp, iştah kesip, zayıflatıyormuş 1: Bu özelliğini daha çok sevdim
Neyse gelişmelerle ve inşallah güzel gelişmelerle haftaya burada detaylı bir haftalık deneyim paylaşırım.

Günaydın Hatunlar

Cumartesi-pazar yemek yeme sevinci sonunda bu sabah 2yumurta haşlayıp diyetime ve disiplinime geri dönmüş bulunmaktayım.
Bugün sigara için ilk hapımı birazdan alarak inşallah sağlıklı hayata da yavaştan bir adım atacağım.
Sabah sabah acaba hap beni çok sersem yapar mı, sakar yapar mı, ne gibi etkisi olur derken ütüyü koluma yapıştırdım, hay dedim daha düşüncesi bile bu kadar etkiliyse içtikten sonrasını düşünemiyorum
Krem mrem sürdüm ama şimdi damgalı inek gibi geziyorum, inşallah iz kalmaz.

Neyse ben derse gideyim yavaştan.
Hepinize hafif , stressiz ve mutlu bir hafta başı diliyorum.

Bu arada sıcaklıkla 10 derece kadar artmaya başlamış, artık doya doya su içer, tuvaletten de çıkamayız diye düşünüyorum

Günaydın hanımlar eet tam gaz burdayım
1. Neden o gün buluşmada ben kızların hepsini kıskandım çünkü onlar o kadar aç gezmenin ödülünü kahvaltıyla yaptılar bense 15 gündür yiyosun almışsın 6,5 kg hala niye yiyorsun be salak diyordum kendime en son çatalı elinden bırakan bendim düşünün halimi
2 neden burda yazıyordum olmayan pantolonum oldu çok mutluyum faln filan o pantolan şuan yine olmuyor ayne almışım kg yu
3. Neden sevgilim habire muhabbeti hep bende kg aldım yarın başlıyom hadi beraber başlayalarımla kibarca dürtüyo beniii hadi hadi hadi diyeee
4. Neden annem ümreye gitti 15 gün yok bu dmek 15 gün evde yemek de yokk yani annemel değil sadece irademle uğraşıcam
5. Neden kg vermesemde çaba gösterdiğimi bilmek beni umutlandırdığı için mutlu ediyormuş yerken çok mutsuzdum
en büyük nesenim verdiğim 13 kg nun 6,5 uğunu almışuım yağu sabah tartıldım 81,5 um en son rejimi bıraktığımda 75 tim neyse bugün satartı verdim niyetşim 5 gnde 5 kiloyu yapmak 3 set şeklinde bugün aldım 1 litre sütümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…