Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ney iştah mı kesiyormuş. Bak bu herşeyi değiştirdi şimdi. Hemde zayıflatırsa hemde sigarayı bıraktırısa bundan sonra sırf ilaç firması daha zengin olsun diye hr ay alabilirim bir iki paket kullanmasam da. Adamlar yapmış derim, hakları derim, hem kiloya hem sigaraya çare bulan şey bence ilaç olamaz bence o bir iksir, mucize, melekler falan yapmış olmalı bunu. Ayy heyecanlandım, hem fiyatı çok makul ya. 3 ayda kullanılır ohh vucuttada bir gram yağ kalmaz. Ayy bu ne saadet böyle yahu.

Kızlar ya benim cumatresi kaçırmam hala devam ediyor kendimi toparlayamadım bir sürü. Paylaşım alanına da geçen hafta yaptıklarımı yazıcam şimdi. Yakar bacım fırsat bulursan sen de yaz. Biliyrosun dereceye girenlerin yazması gerekiyor.

hastalıklardan bıktım artık
dirsekte kararma var sebebi kilo
kolestrol düşük sebebi kilo
şeker hastalığı riski var sebebi kilo
bel fıtığı var sebebi kilo
bacaklarım kan topladı sebebi yine kilo
neymiş bu kilo ya
neyse bugün çorba diyetine başladım ramazan bayramına kadar en az 35 kilo vericem diyorum hadi hayırlısı
sabah 1 kase mercimek çorbası
öğlen 1 kase mercimek çorbası
akşam 1 kase mercimek çorbası

70 gün kalmış bayrama naısıl 35 vericen tatlımm beklentiyi yüksek tutma istediğn olmayınca motiven düşerr
yda doğruysa banada ver formülüü :) bu arada benim iddaya girdiğim bi arkadaşım sırf çorba içitim 1 ay diyip 13 kg vermişti buda bilgine olsun :)

sana diyetisyen vermedimi diyet canım

diyetisyenin sana eğer bir diyet programı vermediyse ve tatmin olmadıysan sana ısrarla dukan diyetini araştırmanı söylüyorum 1 ay sonra 10 kilo vermiş olunca bu ağrıların şikayetlerin hep azalmış olacak nebilim genede sen bilirsin çorba ile ne kadar doyacaksın ki faceden sayfaları araştır inan bir sürü kişi yaptı benimle birlikte kimseye bişey olmadı ben yaptım bu dediklerinin hepsi vardı hele bacaklarım nebiçim ağrıyordu belim şimdi oğlumla atlayıp zıplıyorumki yinede 10 kilo fazlam hala var

valla bilmiyormda canım benim bu işi başarmam lazım.
bu hafta çorba olacak.
haftaya tavuklu salata
böyle deniycem şansımı
sana diyetisyen vermedimi diyet canım

yok canım ben çok önceden birkaç kez gittimde diyetisyene listeye bağlı kalamıyorum.bana verdikleri liste 1800 kalorilik liste oluyo zaten.

Tünaydınlar,

Derse gittim, eve girdim, baktım tam da o sırada güzel bir parça çalıyor, kulağımdan çıkarmadan hem soyundum hem dans ettim.Sonraki sonraki şarkı derken ben direkt evde kedime striptiz yaptım yahu İçime yılan mı kaçmış ne, tepindim tepindim durdum, şimdide koltuğa donla attım kendimi.Ayy ne erotik gacıyım ya soyunmalar, donlar falan

@Gırgırına, umutsuzluk yok bacım, hem sen de kendini görmüş oldun işte, baka 1-2 gün yiyince pek almıyoruz ama ipin uzunu 3 günden fazla kaçırınca alıyoruz, sen de bunu test etmiş oldun bacım.Bundan sonra arada kaçamak yapsan da toptan diyeti savsaklamazsın işte.Kıyafetlere falan da üzülme, nasılki içine girdin, gene rahatrahat girersin.Sevgilin de ne güzel destek olup, birlikte yapalım diyormuş işte bacım yaa.Keşke benim de eşim bana destek olsa.Kötü düşünme yani.Nasıl yaptıysan daha önce gene yaparsın bacım.Bak annen de yok, evde şahane yemekler de pişmeyecek, kendine göre hazırlarsın işte.Umutsuzluk yok rambo, acı yok, yağlara elveda demek var bacım.

@Se_zen, sevinmişin bir de ilo verdirmesine Bacım sen şampiks alırsın artık, bunu kullanmazsın.Sen de yağ namına bir şey yok, düşünsene bir de bunu içersen 20 kiloya düşersin Bunun zayıflatma olayı şundan; bu ilaç aslında yoğun antidepresan, diğer depresanlar gibi iştah kesip adamı iğne ipliğe çeviriyor. Sözde antidepresan olayı sonra azaltılmış, nikotin bilmemnesi için renove edilmiş falan filan ama sonuçta antidepresan kaynaklı yani.
Öbür ilaç da sözde sadece bu amaç için üretilmiş, antidepresan değilmiş, zayıflatmıyor, enerji vermiyor daha da halsiz yapıyormuş.
Bu ilaç ise işte insana yılan kaçmış gibi bir enerji, yoğun duygu değişimi, zayıflatma vs vs sunuyormuş.
Bakalım ne kadar faydası olacak.
Bugün 1. günüm ve hala fosur fosur sigara içiyorum.Hoş, 7 günden sonra etkisi olacakmış ama neyse ölmem ya bekleyip göreceğim.

Herkeşlere mutlu, oynak, kıvrak bir gün diliyorum

bu arada çekiniz noldu yahu kim kazandı sonuç ne şimdi

selam kızlar
hava çok sıcakkk. su içip tuvalete gitmekten canım çıktı.
haftasonu sapıttım resmen.
sabah: yok 1fincan türk kahvesi
Öğlen : 1 hamburger köftesi+ yarım kase yoğurt
çok şiştim kızlar patlamak üzereyim.

bu arada çekiniz noldu yahu kim kazandı sonuç ne şimdi

Kimse kazanmadı bacım
Se_zen gerçi 49 olmuş ama çeki alması için tartılması ve tartıda bize 48 olduğunu göstermesi lazımdı.
Benim için de 68 olmak vardı, tabii ben 72 de kalıp, üstüne regl de eklenince 74 olarak gittiğimden hiç tartı falan götürmedim

Hoş, iyiki de se_zen kazanmamış, zaten 10 gramı vücudunda ya var ya yok, onu da 48 olmak için iyi ki vermemiş

Ödülü olmayan ama eğlencesi bol olan bir gün geçirdik özetle

Bir sonraki buluşma için Gırgırına ile iddialaşabilirim ama (Yenilen pehlivanın güreşe doymaması hesabı işte benimki )

Bacım bunlarla mı şiştin? Okunmuş yiyecekler mi ne? Sabah sadece kahve , öğlen çok minik yemek ve şişsin he?
Valla ben de az yiyorum ama beyni tokum diye şartlıyorum, yoksa hiç şiş olmuyorum.
Gerçi şimdi regl hesabı davul gibiyim o ayrı da , midem şiş falan değil, bildiğin boş

Bacım sen bana zayıflatıyor ve daha ucuz dedin ya artık hayatta ötekini almam. Hem enerji de vermiyormuş alırmıyım ben artık. sigara bırakma olayını zaten en çok kilo alırım korkusu ile bırakamıyorum böylece vermesemde almam. 3 ayda hem kilomu sabitlemiş olurum. 3 aysa benimde bir an önce başlamam lazım gerçi, eylül gibi 2. çocuğu düşünüyorum o zamana kadar kurtulurum bu illetten.
Hem öyle 10 gram falan değil benim yağlar daha nerden baksan 20 paket margarin çıkar benden. Hem 2 gündür tartılamıyorum korkudan. Yarın itibari ile bende eski halime döneyim bari. Sizin gibi çabuk toparlayamadım ben ya. Hala yiyorum hemde öyle böyle değil.

çok canım sıkılıyor kızlar yahu şirket kapanışına girdik ama benim hiç iş yapasım yok üstelik işlerimin hepsini yapıp 29 u öğlen burdan çıkmış olmalıyım çünkü maraş a gideceğiz

Dur biraz bekle bari, daha ben de garip rüyalar, gece yatakta yatıp sabah halıda kulaç atarken uyanmalar, halisunasyonlar, mide bulantısı, baş dönmesi, paranoya başlamadı henüz Kendimi beyaz deney faresi gibi hissettim he

Bacım 3 ay muhabbeti de şöyleymiş; ne kadar ilacı alırsan sonraki o kadar süre rahat oluyormuşsun.Yani 6 ay kullanıp, sonraki 6 ayı da garantileyip 1 senelik rahatlık için 6 ay kullanan varmış.3 ay kullanırsak sonrası 3 ay rahat olur, kafadan 6 ay acı çekmezmişiz
valla işe yararsa değil 6 ayı, 6 sene kullanırım.
Düşünsene sigara içmiyoruz, kilo da almıyoruz hatta veriyoruz, enerjimiz full, hayat toz pembe...Bu sefer de hapçı oluruz valla
Ama şımarıp ben bıraktım diye ilavı da bırakanlar geri sigaraya dönmüş, o yüzden ben yoğun bir yan etki yaşamadığım müddetçe 3 ay kullanacağım.

20 paket margarin konusuna girmiyorum.Sende 20 paket varsa, ben öleyim o zaman.Allah benim belamı versin o zaman, ben insan mıyım o zaman, hayvanın önde koşturanıyım o zaman, margarin dükkanı açacak kadar kulak memem bile yağ bağlamış demek o zaman, Allah cezamı versin o zaman...

Havalr güzel bacım ya ondandır.Ben de bugün otobüs beklerken yanmış, şortla gezen kızlar gördüm.Bunlar ne ara tatile gitmiş diye söylendim.Ben derse gideyim, millet tatile dedim kendi kendime.Bir yandan da havalar iyi oldu, yağmur çamur derken ne su içebiliyorduk, ne spora gönlümüz oluyordu.Hoşş, şimdi de çok sıcak diye gönlümüz olmaz ya

Hepimiz sanırım tatili özledik ve güzel bir tatil hakettik.Onca diyetti, spordu derken biraz ödüllendirilmek bizim de hakkımız.
çalış çalış nereye kadar değil mi?

winston bak farkındamsın bilem senin kişiliğin değişmiş yahuu yay burcu rahat geniş takmayan sen baya baya kararlı iradelii bi hatun oldum çıktın ve ben sizi bi daha ki buluşmada garsona masadan kültablasını alırmısınız sigara kullanan yok derken göremk isityorum
açıkcası sezenden çok senden umutluyum sezenin kendi sölemiyle daha hazır değil giibi
idda konusuna gelince aslında senden iyisini bulamam rakip konusunda ama kilom yeni kilo 81,5 oldumyaa adil olmazsa san göre daha çabuk atarım ama seni içten içe kıskanıyorumda bunuda bil yani :) iradeni kararlılığını

bugün başladım 5 günde 5 kiloya süt yoğurt günü bitiricem inşalah acaba spora başlamsamda 3 hafta sonramı başlasam diyorum kg verimim düştükçe ozman destek olur

aynen öle hafta sonu herkes havuz başındaydı yaa bir günde bronz olmuş hatunla ben ya ben illa kıpkırmızı olup acı çekecem öğle sanırım forsatım olursa bu hafta sonu ebdne havuz sefası yapcam ohhhh gel keyfim gel yapcam çok yoruldum hem ruhsal hem fiziksel

bence önce diyetini yap zorlandığın anda takıldığın anda spor ile destekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…