bende hafta sonu memlekete gittim eşimde oraya geldi çocuklara karne sürprizi yaptık ama gitmeden önce hasta oldum hastanede serum yedim biraz kendime geldim cumartesi günü gene kötü oldum mikrop kapmışım bağırsaklarım çok kötü durumda sersem sersem etrafta dolanıyorum bu gün gene dr a gittim ilaç aldım bakalım inşallah işe yarar.
Bacım bunlarla mı şiştin? Okunmuş yiyecekler mi ne? Sabah sadece kahve , öğlen çok minik yemek ve şişsin he?
Valla ben de az yiyorum ama beyni tokum diye şartlıyorum, yoksa hiç şiş olmuyorum.
Gerçi şimdi regl hesabı davul gibiyim o ayrı da , midem şiş falan değil, bildiğin boş
aaaaaaaağzım açık kaldı inan hani seni profil resminden görüyordum zaten ama şu resimlerde heleki bebek arabasıyla gördüğüm resmiler arsında bildiğin 10 yaş varyaaaa ay maşallah sanaaa ya ben dukanıı yaprsamm geri aldırıyor diyeeeeee korkummm maşallahh maşalah topmal ne kadar sürede arda senin geri alışların kaç kg kada olduu
bende hafta sonu memlekete gittim eşimde oraya geldi çocuklara karne sürprizi yaptık ama gitmeden önce hasta oldum hastanede serum yedim biraz kendime geldim cumartesi günü gene kötü oldum mikrop kapmışım bağırsaklarım çok kötü durumda sersem sersem etrafta dolanıyorum bu gün gene dr a gittim ilaç aldım bakalım inşallah işe yarar.
inan özge resimlerine bakıp bakıp demekki ben daha genç gösterebilirm daa zayıf olabilirim diyorum yaa vallahi bu kg nası bişey böleee sakın kendinee bi daha bu zarrarı verme ya insan hakketen kendinde fark edmeiyo kiloyuu nası oluyo bilmiyorum ama oluyo işte insan kendi acınacak halini görmüyoo be
Çok geçmiş olsun ortim.
kendine dikkat et havalar da ısındı ya bakterilerde çoğalıyor bu havalarda. Beslenmene ve özellikle yoğurt yemeye özen göster bacım.
çok geçmiş olsun. dışardan birşey yerken iki kere düşünmek lazım. malum havalar ısındı. tekrar geçmiş olsun. hep böyle olmaz mı. en telaşlı zamanlarda hasta oluruz. kendine dikkat et.
S_A canım beni iki hafta izinli yazarsan sevincem yarın yola çıkıcaz tatile gidiyorum...inş kilo almadan dönerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?