Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun ortim.
kendine dikkat et havalar da ısındı ya bakterilerde çoğalıyor bu havalarda. Beslenmene ve özellikle yoğurt yemeye özen göster bacım.

He heyttttt
neler oluyor orada. Ufağız tefeğiz cüceyiz diye siz beni adamdan saymıyorsunuz demek.
küserim şimdi hepinize, gelmem he bi daha buralara.
Bensiz kılıçlar kuşanmış, savaş naraları atılmış, atlar hazırlanmış. Ben yokum ortalarda olur mu hiç . Birileri iddaya girerse bensiz olmaz.
Ben de tek başıma sizinle savaşırım işte. Kendim ufağımdır ama benim kocaman bir yüreğim vardır. HErkesle savaşabiliirm. İdda benim böbek adımdır. Ahanda yazıyorum 46 kilo olmadan da buralardan gitmek yok bana.
birdahaki buluşmaya ben 46 kilo olup gelicem ve hiç birinizde iştah bırakmayıp hepinizin hedefini 55 e düşürücem. Ben bunun için varım bu takımda.

aaaaaaaağzım açık kaldı inan hani seni profil resminden görüyordum zaten ama şu resimlerde heleki bebek arabasıyla gördüğüm resmiler arsında bildiğin 10 yaş varyaaaa ay maşallah sanaaa ya ben dukanıı yaprsamm geri aldırıyor diyeeeeee korkummm maşallahh maşalah topmal ne kadar sürede arda senin geri alışların kaç kg kada olduu

canım regl oldum. karnım varya ramazan davulu gibi .bel ağrısı ise eşantiyon.

şubattan bu yana dukan yapıyorum canım yaklaşık 2 aydırda böle hep kaçırıyorum ama 1-2 kilodan yukarı alma olayım olmadı

eylül 2011 den buyana diyet yapıyorum 12 kilosunu zar zor verdim geri kalanın hepsini dukanla verdima ama dediğim gibi son 2 - 2,5 aydır hep bozdum yaptığım diyeti ama kılıçlarımızı kuşandık yarından itibaren devam

bozmamaın nedenide yüzümde sorunlar vardı doktor bir ilaç verdi iice coştu diyetmi yapıyor acaba dedim ama neyseki yüzümde düzelti şimdi diyetime dönebilirim

özge maşallah ..
özürdiliyerek yazıyorum diğer resimler özge teyze enson resim çıtır özge. ağzım açık kaldı. bu kilo ne iğrenç birşeymiş . biz kendimize ne yapmışız. bende aynı durumdayım baksana .maşallah.
devam bacım devamm

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun. dışardan birşey yerken iki kere düşünmek lazım. malum havalar ısındı. tekrar geçmiş olsun. hep böyle olmaz mı. en telaşlı zamanlarda hasta oluruz. kendine dikkat et.

inan özge resimlerine bakıp bakıp demekki ben daha genç gösterebilirm daa zayıf olabilirim diyorum yaa vallahi bu kg nası bişey böleee sakın kendinee bi daha bu zarrarı verme ya insan hakketen kendinde fark edmeiyo kiloyuu nası oluyo bilmiyorum ama oluyo işte insan kendi acınacak halini görmüyoo be

ben 95 kiloydum evet kilolu olduğumun farkındaydım ama iğrenç göründüğümün farkında değildim ki ben 85 doğumluyum yani 27 yaşındayım eşim 29 felan ben hamileliğim süresince sadece 15 kilo aldım fakat süt olsun die herşeyi yedim ve sonuç oydu bacaklarım bile acıyordu birbirine sürtmekten çünkü pantolon olmuyordu ve etek giyordum hep inan oluruz facede kızın bir 83den 57 e düştü dukanla dukan yemek tarifleri die bir site var ordan bakabilirsiniz

çok geçmiş olsun. dışardan birşey yerken iki kere düşünmek lazım. malum havalar ısındı. tekrar geçmiş olsun. hep böyle olmaz mı. en telaşlı zamanlarda hasta oluruz. kendine dikkat et.

vallaha haklısın yakarcım tam çocukları görmeye gittim hasta oldum hiç bişey anlıyamadım 13 saatim yollarda geçti canım sıkıldı ya(
neyse artık eşimin son 2 haftası kaldı bundan sonra inşallah bütün sorunlar bitiyo bende düşündükçe kendimi daha iyi hissediyorum:)

Selaaam kızlar ben geldim geçmişi tam olarak okumadım kızlar ama bir bahanem var çok konuşmuşsunuz resmen 10 sayfa okuyacaktım ama yapmadım

Winstoncum Canım senin hedefi 63 yapacaktım ben ya.. son cuma günü bildirimlerde bildirildimi? yoksa hemen püsküüte yazayım?

Ve iş bulma konusuna gelince canım dileklerin için çok teşekkür ederim. Burda iş bulma süreci daha kolay gibime geldi. İş ilanı olan veya iş olup olmadığını sormak istediğin yerlere dosyanı ı yolluyorsun (içinde yazdığım mektup, diploman, iş yerinden verilen karne, çalıştığına dair belge ve tabiiki cv var ve işte çeşitli kurs belgeleri varsa falan yani iş bulmana yardımcı olacak herşeyi koyuyorsun ) bu gönderdiğin yer dosyaya bakar baktıki uygun değilsin dosyanı sana geri gönderir. Eğer görüşmek istiyorsa seni tanışma görüşmesine çağırır.. görüşme en fazla 1 saat sürer sana iş yerini anlatır bir sürü sorular sorar sen soru sorarsın.. Ve görüşmenin sonunda sana teşekkür eder ben sizi haftaya bidahaki aya seneye (seneye değil tabi ) arar kararımı bildiririm diyor. Belkide tekrar aradıklarında gel 1-2 gün çalış diyecekler bazıları hemen görüşmenin olduğu gün bir kaç saat çalıştırır..

yaanii böyle canım.. mesleklerin çoğunda bu sistem uygulanıyor. :26: bu bahsettiğim güzel((yani lanet) ülke isviçredir...

----

Kiloma gelince ah kızlar ah sormayın gitsin ben cuma günü akşam tartıya çıktım 8li bir takam gördüm.. ama tabii normaldi akşama çok çıkmam.. ama tam 4 gündür wc çıkamıyorum ve kocaman bir göbek oluştu bende ya normalde süt içerdim geçerdi bu durum ama şimdi bardak bardak süt içiyorum yokk işe yaramadı. çıldıracam ya regl şişkinliği desem olabilir bilmiyorumkii neyse bugün kalorisine hiç aldırış etmeden 1 saat önce kuru incir ve kuru erik (mor erik sanırım onlarında adı türkçede erik.. ) umarım bunlar bir an önce etki eder zira en son yediğimde çok fena olmuştum

ya ne iğrençtir bu ettiğim muhabbet şu halime bakın neyse kızlar kusura bakmayın ama

Kızlaar şaka maka gerçekten 15 gün kaldı ya Artık kilodan fazla bakımıma önem veriyorum yani kızlar

saçlarımı kesirmem lazım benim ama onu türkiyede halledicemm... ucuzda ondan burda tl ye çevirsem saç kesimine kesin 60-70 tl veririm fön çekimi dahil değil.. e zaten burdahi cahiller fön çekmek nedir bilmezlerki saçı düz yaparlarda düzleştiriciyleee...

sonracığıma manikürümü pedikürümü saç bakımımı kaçlarımı hepsini yapmam lazım şimdiden hazırlık yapıyorum...

kızlar ya.. saçımı boyamak istiyorum kızıl veya açık kahve gibi... benim kendi saç rengim koyu kahve.. açık kahverengi koyu kaşlarda kkötümü durur? en çok ondan korkuyorum ben..

arkadaş ne kaynatmışsınız ya bi gün girmedik hemen 10 sayfa atmış.beni mi bekliyodunuz muhabbet için?her gün gelir bakar bakar dururum 2 mesaj anca atılır sonra ejje olmasın 10 sayfa yazalım maşallah valla cuma günü hamburgerle başlayan önce sizinle sonra da pazar günkü yapılan kahvaltılarla devam eden nihayet bugünkü kokteylden sonra kaçamak kotamı doldurmuş bulunuyorum.artık bi iki aya kaçamak olmaz herhalde (ufak atayım da civcivler yesin )ama yok gerçkten bi süre sıkı diyet yapıcam.aslına bakarsanız ben sadece bu dediklerimi yedim haftasonu boyunca akşam yemeğği hiç yemedim ara öğün zaten yok ama artık bunların kalorisi ne kadarsa başka yemeğe gerek duymadan artı çıkartıyo insanı tartıda.neyse bu sabah kargalar kahvaltı etmeden yollara düştüm okula gittim ardından tekrar eve dönüp üstümü değiştirip avmye gittim.heee bu arada dün marks&spencerdan gömlek kotondan da pantolon aldım.daha önceden söylemiştim bugün kuzenimin kep atma töreni vardı o yüzden neyse kotondan pantolonumu aldım paçalarını kısalttırmıştım sonra da kuzenimin okuluna gittim.ama o ne sıcaktı kardeşim geberdim yollarda.bi de kuaföre falan gitmeyi düşünmüştüm bi ara saçlar mahvolurdu herhalde neyse işte sonra da ordaki kokteylde dağıtılan kanepelerden minik çilekli tartlardan yiyip geldim

@Sa, hedefimin 63e çekilişi bildirilmedi bacım.
Sen bir ara yazarsın, yazmasan da farketmez ben 68den sonra burada konuk oyuncu olarak da kalırım, sorun yok yani.
Tuvalet probemi için kayısılı çayı öneririm, ben başladım başlayalı hiç sorun çekmedim.
Saç için de bir ton fark etmez bence.
Hani saçlarını sap sarı boyayanlar var, kaşları kömür karası ıyy çok berbat duruyor ama saçlar açık kahve , kaşlar orta kahve bence belli bile olmaz.

bi de yazmayı unutmuşum en son eve geliyoruz arabadayız kuzenim dedi işte onun bi kankası var beni ne zamandır görmemişti.ablan ne kadar zayıflamış resmen yarısı gitmiş demiş.tabii ben direk bi sırıtma bi mutluluk zaten onlar da çok beğendiler çok güzel olmuşsun falan dediler kıyafetlerime.bu arada ben hep özeniyodum böyle paçası dar pantolonlara benim hiç öyle pantolonum olmadı hep dümdüz pantolonlar giydim tabii.bu aldığım öyle paçası dar o yüzden ayrı bi sevdim onu.bi de babet giymenin bi anlamı oluyo öbür türlü şallım şullum paçalarla hiç güzel olmuyodu.aslında dolgu topuklarımı giycektim almıştım yanıma ama biraz geç kaldım değiştirecek ortam bulamadım ama olsun yine de ben de pek beğendim kendimi bugün aman nazar değmesin benim kendi nazarım değer de böyle de saçma bi insanım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…