Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gırgırına bu senin için geçen koyduğumda görememişsin ya.ilk resim 124.5 diğeri 90 falan.bi de dikkat edersen üzerimdeki kıyafet aynı karşılaştırma tam olsun diye o resmi seçmiştim

Yok canım konuk oyuncu olarak kalmana gerek yok ben püsküüte yazayım bu durumu..

Canım tualet problemini çözdüm açıkçası yediğim kuru incirler falan işe yaradı

ejje valla seni de görünce daha net fark ediliyor resim. Zayıflayınca özellikle yüzün inanılmaz değişmiş canım. Yüzünün güzelliği ortaya çıkmış resmen. Maşallah diyorum. Yılmak yok yola devam.

günaydın kızlar nasılsınız?Ben bugün daha iyiyim giyindim kuşandım biraz kendime geldim:))
manümüde yazayım
sabah:
1 dilim kepek ekmeği,3 yeztin,peynir,1 bardak vişne suyu
ara:
1 dilim mozyik pasta(
1 fincan türk kahvesi
öğlen:
çiğ köfte(dürüm) daha yemedim ama sipariş verdim(lavaşı çok ince aman kızmayın kızlar)/ayran
akşam:
ayran
spor:
yürüyüş

ejje teşekkür ederim fotolarınızı görebildim

hepiniz süpersiniz şekerler

sezen bence sen gerçekten hasetlenilecek kadar zayıfsın yaaaaaa

gırgırına gerçekten nickin gibi çok tatlı birisin benziyosun

ejje gerçekten kilo verince süper olma yolunda ilerliyosun bence hiç ara verme çok güzelsin maşallah arkadaşım sende

wınston bacım da beni ters köşe etti ben seni sarışın bir hatun diye biliyodum karıştırdım heralde :) ama saç boyamanla ilgili komik bir yazın vardıya ordan kalmış aklımda sarışın bir hatun diye canlandırıyodum seni kafamda:)

hepiniz çok tatlısınız

Tünaydınlaaar,

Ben onca sayfa akmıştır dedim ama suhan,özgey ve bihter hariç mesaj yazılmamış.Herkes iyidir inşallah.

Dünkü yediklerim;
sabah; 2 yumurta
öğle: yok
akşam; tavuk göğsü ve yoğurt
spor; 2 saat dans (gece yarısı 4e kadar sürdü)
su:Çok rahat 4 litre

Bugün yumurta ve tavuklarımı aldım eve geldim ders dönüşü.Bu arada ben ciddi ciddi dukan yapıyorum uzunca süredir galiba, bir bilmemne kepeği yok onun haricinde genelde dukan protein günü gibi geçiriyorum.

Bugün tüm dans şarkılarımı indireceğim ve bundan sonra dansı da spor olarak ekleyeceğim gece ve gündüz olarak.Bisiklete de binip, mekiğin de başından kalkmayacağım.Acayip gaza geldim (Sağol se_zen bacı ve sıskalığı )

Hazır havalar bu kadar sıcakken, kolumuzu oynatsak terliyoruz, bu faktörü de kullanıp iyice spor yaparsak çok avantajlı oluruz diye düşünüyorum.

Neyse bacılar, herkese bol sporlu güzel bir gün diliyorum.

Yok bacım ya, anadan kara kaşlı, kara gözlü doğmuşum Hatta saçlarım kıvır kıvır ve omuzlarımdaymış, kilom da 4,5 kiloymuş doğduğumda.
Annem beni ilk kez görünce "ben kola şişesi gibi ufak, filmlerde gördüğüm gibi kel bebek hayal etmiştim, bu kocaman ve saçları nerdeyse benim kadar uzun " demiş beni görünce Len 40 kiloyla hamile kalıp 70 ile doğurmuşun, az yiyeydin ben de kola şişesi gibi olurdum Babam 1.98, e ne olacaktı, 20 cm doğacak halim yoktu ya Annem bana hamileyken kızlara da anlatmıştım kömüre aşermiş, sabah akşam kömür yemiş, ee çocuk adana pamuğu gibi doğacak değildi ya yarım ton kömür sonucu, tee allam

Saç muhabbetini hatırlamadım bacım ama 4 ay altın karamel kullandım.Dipler sapsarı (bildiğin iri Alman Helga) ortadan aşağıya bildiğin Anadolu hatunu gibi dolaştım.Diple, uçları ayarlayamadım ya.Bir de benim saçlar çok çabuk uzar.Bu sefer her 10 günde dipler çıkar koyu kahve 5cm, ortalar altın sarısı kalır, uçlar garip bir renk.O yüzden normal rengini döndüm geçenlerde.Ben memnun oldum rengimden ama illa senin fazntazilerini gerçekleştireyim dersem bir sonraki buluşmaya sarı bir perukla gider, senin için öyle fotolar koyarım

selam hanımlar dün gazım akşam hayallerimin suya düşmesiyle sona erdi sevgilimin bitmek bilmeyen okulana 1 yıl daha eklendi diplomayı almaya aynı şehirlerde olmaya evliliğe çocuk yapmaya hepsinin yaşanacağı vakte 1 yıl daha eklendi 12 ay ya dün bütün gün içtiğim sütü akşam o isyanımla ne bulursam yedim
bugün yine sütle başladım heralde dahada duyacağım büyük sıkıntım kalmadı iş yerm kapandı patron sen bekle 3-4 ay ama maşşını düşürelim dedi hayallerim 12 ay daha öteye gittii
tamam tama olan oldu yaşandı biti hepsi dünde kaldı bugün her gün yeni bir gün

Boşver bacım ya, her işte bir hayır var.Ben bu lafı hiç sevmez ve ahmak tesellisi olarak görürdüm.
Taaki geçen yıl van tercihlerimi bir puanla kaçırıp hayattan vazgeçene kadar.
Ama tam da istediğim okullar van depremiyle yerle bir oldu ve nice insanlar öldü.
Yani o iş olaydı, belki ben de toprak altında olacaktım şimdi.
O yüzden ısrar etmemek lazım.Hayırlı zamanda, hayırlı şeylere vesile olacak şeyleri istemeliyiz diye düşünüyorum.

Bir yıl bir yıldır bacım, önünüze neler çıacağını bilemezsiniz.İyi taraflarından düşünün.Birbirinizi daha iyi tanırsınız, kenara köşeye bir yıl daha fazla para koyarsınız, daha iyi iş bulursun bu arada, o zamana kadar şahane zayıflarsın, birbirinizi daha çok özler daha aşık olursunuz vs vs..
Ve de zaman o kadar hızlı geçiyor ki, ben bile 2,5 senelik evli olmuşum ya hala dün gibi.Sana şimdi o bir yıl geçmek bilmez ama ömür dediğin akıp gidiyor işte.İnşallah o günler geldiğinde bu günleri gülümseyerek hatırlarsın, iyi ki de bir sene beklemişiz dersin.

selam kızlar
dün sabah ve öğle çok güzeldi ama akşam tazmanya canavarına dönüştüm. masada ne varsa kaşığı daldırdım. allahtan tatlıdan yemedim. kalburabastı yapmıştım. kızımın tabağında yarım birtane vardı onu yedim.lesli bacı ile 45 dakika beraber yürüyüp solo şarkılar söyledik.
bu sabah gene iyiydi şimdide canım yemek istemiyor ama paso birşeyler tırtıklamaya başladım. reglden dolayı +500 deyim ama kendimi frenlemezsem işler kötü.
az önce minik bir dondurma yuvarladım.
kendime kasıp sonra böyle saçmalamaya başlıyorum. of of. can çıkar huy çıkmaz derler yaaa

sağol tatlım kesinlikle haklı olduğunu her şerde bi hayır olduğununda farkındayım ama insna oğlu işte memnuniyetsiz illa herşey mükemmel olacah sorunsuz olacak her istediğimiz olacak halbukii dediğin gibi biizim istediğimiz biizm için hayırlı olmayabiliyor
tıpkı doktorun biizm istediğpimiz ilacı değilde biizm için tadı acı olsada yada canımız yaksada bizi iyi edicek tedaviyi uygulaması gibi yardan bilir biizm için hayırlsını biz kullarınada bunu fark ettircek akıl iman gönül razılığı nasip eylesin ben zaten artık kabullendim +1 seneyi ama hüseyinin üzülmesinee dahada üzülüyorum oda bana karşı sorumlu hissediyor kendini ben kendi aptalığuımı hatalrımın bedelini ödemek zorundayım ama sende ailemde benden dolayı bu bedele ortak oluyosunuz diyo anlıycağın bu bi süreç 1 hafat sonra dahada alışır kabuleniriz inşallah kaderin var olduğunu hatırlayark

Selam kızlar,
İki gündür hiç yazasım yok. Canım sıkkın sanırım verdiğim tüm kiloları aldım bile. Deli gibi yiyorum ya midem patlayacak. Aç da değilim.
dün akşam şu alış veriş festivali muhabbetine avm ye gittim. Anam nerde indirim ben anlamadım. Düdük kadar annemin basmasından entarisine 150 TL fiyat etiketi yapıştırıp üzerini çizip 80 TL yazmışlar. Ben de enayiyiydim sankim.
Koton'a gittim çok hoş takımlar vardı fiyatları da makul ama bedenim yoktu. 36 beden giyiyorum belimden aşşağı düşüyor. hani kızım falan yolda tutup çekse donla kalırım, 34 beden giyiyorum beli falan tam oluyor bacak kısımları klasik kesim pantolonun tayt gibi duruyor. Kendime sadece 20 TL'ye bluz alıp çıktım, onu da yine siyah aldım. Rengarenk alacaktım sözde. Yok yahu o kadar renkli giyemiyorum sanki bankada olmazmış gibi geliyor. Tek renkli şeyim mor bluzlarımdır 2-3 tane var, bir tane pudra rengi bluzum var. Geri kalan hepsi siyah, gri, kahve rengi falan. dün akşam o hırsla gidip evde trend........ dan bluz aldım 2 tane biri mavi biri de soğan rengimiymiş ne boz bulanık bir şey. Kendime pantolon almalıyım ama önce biraz zayıflamalıyım en azından bacaklarımı inceltecek mucize bir çözüm bulmalıyım. Bu gün valla yok lenf derenaj, yok mezoterapi bilmem ne araştırdım durdum.
Akşama sadece yoğurt yiycem ve yarın için tavuk gögsü aldım bir sürü onlarla kendime güzel bir çorba yapıcam kepekli felan. Aldıklarım yerleşmeden hızla atmalıyım.

ya varya siyahhhhhhhh rengi seviyorum ama aslında çok nefret ediyorum siyah evet beğendiğim ama ilk sebbebim zayıf gösterdiği içindir böle zayıf genç kızların özellikle siyah larla dolaşamsın akıl oluyorum misal ben hiç beyaz giymedim şöyle 60 kg olup beyaz buluz beyaz keten pantolon biraz dökümlü durucak üsütümde

sezen sözüm san o fi<ikel bırak allah aşkına siyahalrı bi kızrmızı sarıı yeşil ne kadr güzel renkler varyaaa
ışın karacaya bayılırım kadında siyah çok nadir gördüm ya hep beya zpembe falan giyer

Çok teşekkrüler bihter. ancak buna bir ben inanmıyorum. Acaba anoreksiya mı oldum ben. Tamam zayıf olduğumun farkındayım ama istediğim kilo bu değil. En az 48 olmak ve bacaklarımı inceltebilmek, tayt giyebilmek mini etek giyebilmek istiyorum ben. Benim birazda böyle bir huyum vardır böyle yaptıkça ben aslında kendimle ilgileniyorum ve bu benim hoşuma gidiyor, sanırım manyağım.

Ben de geçen sene gitmiştim bizim caddede olanına.Belki caddede ya hani pahalı diye bir şey bulamamıştım.gerçi kimse alışveriş yapmıyor, beleş dağıtlılan kokteyl ve numune ürünleri kovalıyordu dün ben de tvde izledim , kadının biri sudan ucuz diyordu, demek su fiyatının kavramı herkese göre değişiyor O yüzden bu yıl gitmeyeceğim, nasılsa bir şey alamam, eğlenceyse evimde eğlenirim tek başıma diyorum

Bacım bana göre hiç gerek yok ama plates muhabbetine zayflatmıyor ama deli gibi inceltiyor diyorlar.
Düzenli yapmaya başlasan, acep istediğin ince kıvama gelir mi?
Bir de genetik mi acep? Benim de kuzenim benim kadar boylu, 38 beden giyer ama basen kısmı, bacaklarının kalınlığı asla değişmez.Yüzdü, plates yaptı, koştu, diyetler yaptı, şimdi kaşık kadar suratı ama hala bacakları aynı kalınlıkta, yani kemik yapısıyla alakalı ve bence değişmeyecek asla ama ısrarla hala kalın bacaklarına çözüm arar, durur.

Hani belki senin de öyle kemik yapısıyla alakalıdır, boşa kendini paralıyorsundur diye düşündüm.Ama eski yıllarda inceydi bacaklarım diyorsan, onu bilemem.

Bir de sen diyetten ziyade egzersize yönel bence.34 beden giyiyorsun, şimdi bacaklarımı incelticem diye diyet yaparsan sıfır bedene kadar yolu olacak bunun.Bence bacağa endeksli bir şey bulup, diyet faslını da sadece dikkatli yemek olarak değiştir yeter bence.

Nedir bu regl ve tatlı kardeşliği yahu
Normalde işim olmayan nice tatlı şey varsa, regl oldum mu düğmeme basıyorlar ve malesef yiyorum.

Şimdi kullandığım ilaç, sözde beyindeki nikotin ihtiyacını tetikleyen bilmemneleri kapatıyormuş, şöyle tatlıydı, kaçamaktı, karbonhdrattı bunları isteyen beyin bilmemnelerini de kapatan bir ilaç çıksa ya, hayrına kullansak

genel sorun gelgitler.1 hafta iyi sonra yine eski düzen . keşke geçen haftaki hırsım azmim olsaydı.

İşte bende bu hataya sinir oluyorum ya. Moralim bozuk yemek yiyeyim, nedir ya yedik yedik de ne olduk sanki. Yemek yiynce sınavdan iyi not mu aldık, kocamızla aramız mı düzeldi, daha iyi bir işimiz mi oldu, daha mı güzel olduk sanki. EEE sürekli yemek için bahane bulabiliriz o zaman biz. bu durumda bütün hayatımız haftada 3 gün yemek yiyip 4 gün diyet yaparak geçecek. insanın bahanleri bitmez ki hiç. bunları bir tek sana değil kendime de söylüyorum. akşam bende sinirlendim gittim tok karnıma koca dondurma edim sonra üstüne bir daha yemek ve onun üstüne çikolata yedim. neden kıyafteler olmuyor 34 bedenin bacakları dar geliyor. EE ben yiyince bacakları mı genişledi pantolonun hayır benimki genişledi. Onun yerine gerçekten mutsuz olduğumuzda ağzımıza minik bir parça bitter çikolata koysak hem gerçekten mutlu olmazmıyız acaba.

1 yıl dediğin zamanda gerçketen çabuk geçiyor o anı yaşarken belki zor belki uzun ama geriye dönüp bakınca gerçketen hızlı . Bence yüce Allahın bir bildiği vardır. Mutlaka bir hayır vardır bacım.

bende hiç tatlı aramam . ama gel gör ki regl olunca canavara dönüşüyorum..eskiden bir çikolata hovardalığı yapardım onuda yapmaz oldum. ama regl olunca tatlı ölür oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…