@Sa, hedefimin 63e çekilişi bildirilmedi bacım.
Sen bir ara yazarsın, yazmasan da farketmez ben 68den sonra burada konuk oyuncu olarak da kalırım, sorun yok yani.
Tuvalet probemi için kayısılı çayı öneririm, ben başladım başlayalı hiç sorun çekmedim.
Saç için de bir ton fark etmez bence.
Hani saçlarını sap sarı boyayanlar var, kaşları kömür karası ıyy çok berbat duruyor ama saçlar açık kahve , kaşlar orta kahve bence belli bile olmaz.
gırgırına bu senin için geçen koyduğumda görememişsin ya.ilk resim 124.5 diğeri 90 falan.bi de dikkat edersen üzerimdeki kıyafet aynı karşılaştırma tam olsun diye o resmi seçmiştim
Eki Görüntüle 442154
ejje teşekkür ederim fotolarınızı görebildim
hepiniz süpersiniz şekerler
sezen bence sen gerçekten hasetlenilecek kadar zayıfsın yaaaaaa
gırgırına gerçekten nickin gibi çok tatlı birisin benziyosun
ejje gerçekten kilo verince süper olma yolunda ilerliyosun bence hiç ara verme çok güzelsin maşallah arkadaşım sende
wınston bacım da beni ters köşe etti ben seni sarışın bir hatun diye biliyodum karıştırdım heralde :) ama saç boyamanla ilgili komik bir yazın vardıya ordan kalmış aklımda sarışın bir hatun diye canlandırıyodum seni kafamda:)
hepiniz çok tatlısınız
selam hanımlar dün gazım akşam hayallerimin suya düşmesiyle sona erdi sevgilimin bitmek bilmeyen okulana 1 yıl daha eklendi diplomayı almaya aynı şehirlerde olmaya evliliğe çocuk yapmaya hepsinin yaşanacağı vakte 1 yıl daha eklendi 12 ay ya dün bütün gün içtiğim sütü akşam o isyanımla ne bulursam yedim
bugün yine sütle başladım heralde dahada duyacağım büyük sıkıntım kalmadı iş yerm kapandı patron sen bekle 3-4 ay ama maşşını düşürelim dedi hayallerim 12 ay daha öteye gittii
tamam tama olan oldu yaşandı biti hepsi dünde kaldı bugün her gün yeni bir gün
ejje teşekkür ederim fotolarınızı görebildim
hepiniz süpersiniz şekerler
sezen bence sen gerçekten hasetlenilecek kadar zayıfsın yaaaaaa
gırgırına gerçekten nickin gibi çok tatlı birisin benziyosun
ejje gerçekten kilo verince süper olma yolunda ilerliyosun bence hiç ara verme çok güzelsin maşallah arkadaşım sende
wınston bacım da beni ters köşe etti ben seni sarışın bir hatun diye biliyodum karıştırdım heralde :) ama saç boyamanla ilgili komik bir yazın vardıya ordan kalmış aklımda sarışın bir hatun diye canlandırıyodum seni kafamda:)
hepiniz çok tatlısınız
Selam kızlar,
İki gündür hiç yazasım yok. Canım sıkkın sanırım verdiğim tüm kiloları aldım bile. Deli gibi yiyorum ya midem patlayacak. Aç da değilim.
dün akşam şu alış veriş festivali muhabbetine avm ye gittim. Anam nerde indirim ben anlamadım. Düdük kadar annemin basmasından entarisine 150 TL fiyat etiketi yapıştırıp üzerini çizip 80 TL yazmışlar. Ben de enayiyiydim sankim.
Koton'a gittim çok hoş takımlar vardı fiyatları da makul ama bedenim yoktu. 36 beden giyiyorum belimden aşşağı düşüyor. hani kızım falan yolda tutup çekse donla kalırım, 34 beden giyiyorum beli falan tam oluyor bacak kısımları klasik kesim pantolonun tayt gibi duruyor. Kendime sadece 20 TL'ye bluz alıp çıktım, onu da yine siyah aldım. Rengarenk alacaktım sözde. Yok yahu o kadar renkli giyemiyorum sanki bankada olmazmış gibi geliyor. Tek renkli şeyim mor bluzlarımdır 2-3 tane var, bir tane pudra rengi bluzum var. Geri kalan hepsi siyah, gri, kahve rengi falan. dün akşam o hırsla gidip evde trend........ dan bluz aldım 2 tane biri mavi biri de soğan rengimiymiş ne boz bulanık bir şey. Kendime pantolon almalıyım ama önce biraz zayıflamalıyım en azından bacaklarımı inceltecek mucize bir çözüm bulmalıyım. Bu gün valla yok lenf derenaj, yok mezoterapi bilmem ne araştırdım durdum.
Akşama sadece yoğurt yiycem ve yarın için tavuk gögsü aldım bir sürü onlarla kendime güzel bir çorba yapıcam kepekli felan. Aldıklarım yerleşmeden hızla atmalıyım.
selam kızlar
dün sabah ve öğle çok güzeldi ama akşam tazmanya canavarına dönüştüm. masada ne varsa kaşığı daldırdım. allahtan tatlıdan yemedim. kalburabastı yapmıştım. kızımın tabağında yarım birtane vardı onu yedim.lesli bacı ile 45 dakika beraber yürüyüp solo şarkılar söyledik.
bu sabah gene iyiydi şimdide canım yemek istemiyor ama paso birşeyler tırtıklamaya başladım. reglden dolayı +500 deyim ama kendimi frenlemezsem işler kötü.
az önce minik bir dondurma yuvarladım.
kendime kasıp sonra böyle saçmalamaya başlıyorum. of of. can çıkar huy çıkmaz derler yaaa
Selam kızlar,
İki gündür hiç yazasım yok. Canım sıkkın sanırım verdiğim tüm kiloları aldım bile. Deli gibi yiyorum ya midem patlayacak. Aç da değilim.
dün akşam şu alış veriş festivali muhabbetine avm ye gittim. Anam nerde indirim ben anlamadım. Düdük kadar annemin basmasından entarisine 150 TL fiyat etiketi yapıştırıp üzerini çizip 80 TL yazmışlar. Ben de enayiyiydim sankim.
Koton'a gittim çok hoş takımlar vardı fiyatları da makul ama bedenim yoktu. 36 beden giyiyorum belimden aşşağı düşüyor. hani kızım falan yolda tutup çekse donla kalırım, 34 beden giyiyorum beli falan tam oluyor bacak kısımları klasik kesim pantolonun tayt gibi duruyor. Kendime sadece 20 TL'ye bluz alıp çıktım, onu da yine siyah aldım. Rengarenk alacaktım sözde. Yok yahu o kadar renkli giyemiyorum sanki bankada olmazmış gibi geliyor. Tek renkli şeyim mor bluzlarımdır 2-3 tane var, bir tane pudra rengi bluzum var. Geri kalan hepsi siyah, gri, kahve rengi falan. dün akşam o hırsla gidip evde trend........ dan bluz aldım 2 tane biri mavi biri de soğan rengimiymiş ne boz bulanık bir şey. Kendime pantolon almalıyım ama önce biraz zayıflamalıyım en azından bacaklarımı inceltecek mucize bir çözüm bulmalıyım. Bu gün valla yok lenf derenaj, yok mezoterapi bilmem ne araştırdım durdum.
Akşama sadece yoğurt yiycem ve yarın için tavuk gögsü aldım bir sürü onlarla kendime güzel bir çorba yapıcam kepekli felan. Aldıklarım yerleşmeden hızla atmalıyım.
selam hanımlar dün gazım akşam hayallerimin suya düşmesiyle sona erdi sevgilimin bitmek bilmeyen okulana 1 yıl daha eklendi diplomayı almaya aynı şehirlerde olmaya evliliğe çocuk yapmaya hepsinin yaşanacağı vakte 1 yıl daha eklendi 12 ay ya dün bütün gün içtiğim sütü akşam o isyanımla ne bulursam yedim
bugün yine sütle başladım heralde dahada duyacağım büyük sıkıntım kalmadı iş yerm kapandı patron sen bekle 3-4 ay ama maşşını düşürelim dedi hayallerim 12 ay daha öteye gittii
tamam tama olan oldu yaşandı biti hepsi dünde kaldı bugün her gün yeni bir gün
Nedir bu regl ve tatlı kardeşliği yahu
Normalde işim olmayan nice tatlı şey varsa, regl oldum mu düğmeme basıyorlar ve malesef yiyorum.
Şimdi kullandığım ilaç, sözde beyindeki nikotin ihtiyacını tetikleyen bilmemneleri kapatıyormuş, şöyle tatlıydı, kaçamaktı, karbonhdrattı bunları isteyen beyin bilmemnelerini de kapatan bir ilaç çıksa ya, hayrına kullansak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?