Ben de geçen sene gitmiştim bizim caddede olanına.Belki caddede ya hani pahalı diye bir şey bulamamıştım.gerçi kimse alışveriş yapmıyor, beleş dağıtlılan kokteyl ve numune ürünleri kovalıyordudün ben de tvde izledim , kadının biri sudan ucuz diyordu, demek su fiyatının kavramı herkese göre değişiyor O yüzden bu yıl gitmeyeceğim, nasılsa bir şey alamam, eğlenceyse evimde eğlenirim tek başıma diyorum
Bacım bana göre hiç gerek yok ama plates muhabbetine zayflatmıyor ama deli gibi inceltiyor diyorlar.
Düzenli yapmaya başlasan, acep istediğin ince kıvama gelir mi?
Bir de genetik mi acep? Benim de kuzenim benim kadar boylu, 38 beden giyer ama basen kısmı, bacaklarının kalınlığı asla değişmez.Yüzdü, plates yaptı, koştu, diyetler yaptı, şimdi kaşık kadar suratı ama hala bacakları aynı kalınlıkta, yani kemik yapısıyla alakalı ve bence değişmeyecek asla ama ısrarla hala kalın bacaklarına çözüm arar, durur.
Hani belki senin de öyle kemik yapısıyla alakalıdır, boşa kendini paralıyorsundur diye düşündüm.Ama eski yıllarda inceydi bacaklarım diyorsan, onu bilemem.
Bir de sen diyetten ziyade egzersize yönel bence.34 beden giyiyorsun, şimdi bacaklarımı incelticem diye diyet yaparsan sıfır bedene kadar yolu olacak bunun.Bence bacağa endeksli bir şey bulup, diyet faslını da sadece dikkatli yemek olarak değiştir yeter bence.
İşte bende bu hataya sinir oluyorum ya. Moralim bozuk yemek yiyeyim, nedir ya yedik yedik de ne olduk sanki. Yemek yiynce sınavdan iyi not mu aldık, kocamızla aramız mı düzeldi, daha iyi bir işimiz mi oldu, daha mı güzel olduk sanki. EEE sürekli yemek için bahane bulabiliriz o zaman biz. bu durumda bütün hayatımız haftada 3 gün yemek yiyip 4 gün diyet yaparak geçecek. insanın bahanleri bitmez ki hiç. bunları bir tek sana değil kendime de söylüyorum. akşam bende sinirlendim gittim tok karnıma koca dondurma edim sonra üstüne bir daha yemek ve onun üstüne çikolata yedim. neden kıyafteler olmuyor 34 bedenin bacakları dar geliyor. EE ben yiyince bacakları mı genişledi pantolonun hayır benimki genişledi. Onun yerine gerçekten mutsuz olduğumuzda ağzımıza minik bir parça bitter çikolata koysak hem gerçekten mutlu olmazmıyız acaba.
1 yıl dediğin zamanda gerçketen çabuk geçiyor o anı yaşarken belki zor belki uzun ama geriye dönüp bakınca gerçketen hızlı . Bence yüce Allahın bir bildiği vardır. Mutlaka bir hayır vardır bacım.
kızlar bu nasıl mümkündür isyan ediyorum artık... 2 haftadır yüzde 80 protein yiyorum ve halaaa aynı kilodayım bu ne ya??
dahadamı sıkayım??? o yüzde 20 protein olmayanları hayatımdanmı çıkarayım ? benim 2 haftacığım kaldı ya ne kadar verilirki en fazla kilo verilir herhalde
kızlar bu nasıl mümkündür isyan ediyorum artık... 2 haftadır yüzde 80 protein yiyorum ve halaaa aynı kilodayım bu ne ya??
dahadamı sıkayım??? o yüzde 20 protein olmayanları hayatımdanmı çıkarayım ? benim 2 haftacığım kaldı ya ne kadar verilirki en fazla kilo verilir herhalde
Bacım düzenli girip, yiyip içip yaptıklarını yazmıyorsun ki.
Bence kesin kaçamak yapmışsındır diyeceğim belki yapmamışsındır, düzenli spor yapmamışsındır diyeceğim, belki yapmışsındır, az su içmişsindir diyeceğim belki tam tersidir, su tutan şeyler yemişsindir diyeceğim bilemem ki, ya da fazla protein kabızlık yapar bol bol su ve bitki çayı içmemişsindir vücut alışmamıştır diyeceğim ama onun da pek detayını bilemiyorum.
Nasılsa akşamları giriyorsun, yiyip içip yaptıklarını bir hafta bile düzenli yazsan, belki birimiz bir şeye takılır, öbürü başka şey farkeder, sana da fikir vermiş oluruz.
Yoğurt ve sütü kes S.A. Yumurtayı günde 1 taneye düşür. Sarısını yani. Ne bileyim omletini bir sarı iki beyaz yap. Sütü özellikle tamemn kes, peyniri de kes eğer yiyorsan. Çok daha hızlı kilo verirsin böylece 2 haftada.
Bacım düzenli girip, yiyip içip yaptıklarını yazmıyorsun ki.
Bence kesin kaçamak yapmışsındır diyeceğim belki yapmamışsındır, düzenli spor yapmamışsındır diyeceğim, belki yapmışsındır, az su içmişsindir diyeceğim belki tam tersidir, su tutan şeyler yemişsindir diyeceğim bilemem ki, ya da fazla protein kabızlık yapar bol bol su ve bitki çayı içmemişsindir vücut alışmamıştır diyeceğim ama onun da pek detayını bilemiyorum.
Nasılsa akşamları giriyorsun, yiyip içip yaptıklarını bir hafta bile düzenli yazsan, belki birimiz bir şeye takılır, öbürü başka şey farkeder, sana da fikir vermiş oluruz.
bu konuda winstona hak veriyorum. bencede kaçamak yapıyorsun. nerdenmi biliyorum çünki bende öyle yapıyorum. kaçamak yapınca buraya hiç yazasım gelmiyor. yada yazmadıkça hep kaçamak yapıyorum.
Çok teşekkrüler bihter. ancak buna bir ben inanmıyorum. Acaba anoreksiya mı oldum ben. Tamam zayıf olduğumun farkındayım ama istediğim kilo bu değil. En az 48 olmak ve bacaklarımı inceltebilmek, tayt giyebilmek mini etek giyebilmek istiyorum ben.Benim birazda böyle bir huyum vardır böyle yaptıkça ben aslında kendimle ilgileniyorum ve bu benim hoşuma gidiyor, sanırım manyağım.
Yoğurt ve sütü kes S.A. Yumurtayı günde 1 taneye düşür. Sarısını yani. Ne bileyim omletini bir sarı iki beyaz yap. Sütü özellikle tamemn kes, peyniri de kes eğer yiyorsan. Çok daha hızlı kilo verirsin böylece 2 haftada.
yaaaaaaaaaaaa gerçekten bunları azaltınca daha mı iyi kilo verilir aaaaa şaşırdım bak şimdi
bendeki takılmanın da sebebi bumu acaba
çünkü yürüyüş,yüzme,hareket ve diyete rağmen takıldım aşağı inmiyo hain tartı
bende çok yerim yani bunları yoğurt ayran süt peynir hiç ihmal etmem yani
e ne yicez o zaman bunların yerine ?
Kızlar valla evet haklısınız ben nasıl hergün yediklerimi telefondaki kalori uygulamasına yazıyorsam burayada yazmalıyım bunu nasıl ihmal ettim ben ya
Kaçamak konsuunda evet kaçamak yapıyorum ama öyle aklınıza eskisi gibi tahin pekmez veya kek veya tatlı pizza falan gelmesin eğer kaçamak sayılıyorsa kızlar ben çok meyve yiyorum yani günde 3 öğün protein ise 2 öğünde meyve... ve havuç
meyveyi bugün ağzıma sürmedim valla bakın yani :
Sabah: 2 haşlanmış yumurta bir bardak light süt
öğlen: 1 kağıse yoğurt (içinde yulaf kepeği)
Akşam: fırına atılmış balık
1,5 litre suyumu içtim sporumu bugün yapamadım hatta spor tam 6 gündür yok çünkü düne kadar evde spor yapacak alan yoktu dışarı çıkamadım çünkü cuma gününden beri şakır şakır yağmur yağıyor burda
Ama allaha şükür evin şu tadilat olayı bitti başta nasıl bitecek diye hayıflanırken bitti bile çok şükür
Haa birde dün tualet olayını çözmek için kruu incir falan yemiştim kızlar..
bakalım şıu meyveyi sileyim bir süre hayatımdan belkide ondan kaynaklanıyordur..
Sezen özge özellike dukancılar hekesle böyle möenü yazmaya devam etsinki kopya çekeyim bende
bacım ben dukancı değilim ki. Bir ara yapmıştım sonra dayanamayıp bıraktım, berbat derecede kabız olmuştum. Ben free takılıyorum. Protein bol, karbon az, kalori orta. Ama arada bir ağzıma bir meyve atıyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?