Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bu nasıl mümkündür isyan ediyorum artık... 2 haftadır yüzde 80 protein yiyorum ve halaaa aynı kilodayım bu ne ya??

dahadamı sıkayım??? o yüzde 20 protein olmayanları hayatımdanmı çıkarayım ? benim 2 haftacığım kaldı ya ne kadar verilirki en fazla kilo verilir herhalde

Evet vala haklısın. Tamam ama 49'a da razıyım 49 olayım sonra hem onu sabitlerim hem de bacaklarımı inceltirim. Benim kemikler o kadar kalın değil ya, bacaklarım da öyle kaslı maslı değil, bildiğin yağ kıvamında yürürken sallanır durur, biraz kas yapsam toparlanır aslında, çünkü evde yere yatıp bacaklarla bisiklet çeviriken o bacaklar incecik oluyor. Ne sallanan bir şey görünüyor ne selülit. Benim de evet genetik bir şey annemin, ablamın, hatta kızımın bacakları da aynı. Ama bu kaderim olamaz ya. Kızıma şimdiden öğretiyorum zaten her akşam parkta çocuğa twister var ya backlar için ondan çalıştırıyorum. Ağaç yaşken eğilirmiş. Platesle inceltebilirim ben onları evet. Neyse başlayayım ben bir an önce platesle bacak hareketlerine o arada da 49 olayım oooohh bir daha ki buluşmaya da elbise giyer gelirim. mini.

Birde bir şey anlatayım ama aramızda Valla bunu hiç kimseye anlatamamıştım. İlk okula gidiyorum o zamanlar okul yolunda böyle yokuş yukarı çıkıyorum bizim mahalle den 3-5 tane böyle çingene çocuğu gibi kızlar vardı onlarda arkamda yürüyorlar. Kızların benim hakkımda konuşmaları aynen şöyle "bacaklarına bakın şunun ne kadar da kalın, yuhhh benim belim kadar ya, ay nasıl yürüyor bu bacaklarla" falan diye konuşuyorlardı. O gün onları duymamazlıktan geldim am ayüzüm turşu gibi olmuştu. Ve işte ben orada çok etkilendim bu bacak meselesinden. (çocukluğuma da indim be)
Bacaklarımı inceltip bende o kızları bulucam. tayt giyip karşılarına geçicem, ayyy siz amma yaşlanmışsınız, ne kadar kilo almışsınız, ayyy o bacakların hali ne öyle ne kadar kalın diycem. Kesin kilo almışlardır nasılsa.

Bence çikolataya bile gerek yok.geçen bir belgeselde uzmanın biri tamam bir parça çikolata bile endorfin salgılatır ama bir koli birle çikolata yeseniz, leyla leyla mutluluktan uçuyor gibi, dertlerinizi unutmuş gibi bile olamazsınız demişti.
Bizler bir endorfin-mutluluk hormonu duymuşuz ya çikolatada olan, hemen dertlenince yiyelim.
Hangimiz eşimizle tartışı, üstüne bir gofret yedi diye mutlu olup, derdini unutuyor ki?
Bizimkisi tamamen bahane yaratmak ve o bahaneyle o çikolatayı mideye indirmek.

Bence mutlu olmak için değil, sıkıntımızı yiyecekten almak için saldırıyoruz çikolata ve benzerlerine.Aslında her evde bir kum torbası olsa, sinirlenince çikolata yerine onu yumruklasak belki işe yarar he

Yoğurt ve sütü kes S.A. Yumurtayı günde 1 taneye düşür. Sarısını yani. Ne bileyim omletini bir sarı iki beyaz yap. Sütü özellikle tamemn kes, peyniri de kes eğer yiyorsan. Çok daha hızlı kilo verirsin böylece 2 haftada.

haftasonu ntv de bir belgesel vardı obezite ile ilgili. canlarım bu şişmanlık ve yeme dürtüsü hormonal bir şeymiş. o şerefsiz hormonu buldular ama sebebini bilmiyorlar .tahlil yaptılar hiç kilo problemi yaşamamış bir bayana yemekten önce ve sonra tahlil yaptılar .obez birninki ile karşılaştırdılar . bizim obezde hiç doyma hissini sağlayan hormon aynı seviyede ne azalıyor ne çıkıyor ama zayıf hatunda inişler ve çıkışlar vardı. yani işin meali bizde doyma hissini sağlayan hormon tembel.çalışmıyor. bizde mide çatlamaya başlayınca doyduk sanıyoruz. yani kendimi bilime adayıp o hormonu bulmam lazım. anca zayıflarım ben . ötesi yok. çok saçmaladım .mazur görün sıcaklık 34 derece

Bacım düzenli girip, yiyip içip yaptıklarını yazmıyorsun ki.
Bence kesin kaçamak yapmışsındır diyeceğim belki yapmamışsındır, düzenli spor yapmamışsındır diyeceğim, belki yapmışsındır, az su içmişsindir diyeceğim belki tam tersidir, su tutan şeyler yemişsindir diyeceğim bilemem ki, ya da fazla protein kabızlık yapar bol bol su ve bitki çayı içmemişsindir vücut alışmamıştır diyeceğim ama onun da pek detayını bilemiyorum.

Nasılsa akşamları giriyorsun, yiyip içip yaptıklarını bir hafta bile düzenli yazsan, belki birimiz bir şeye takılır, öbürü başka şey farkeder, sana da fikir vermiş oluruz.

bu konuda winstona hak veriyorum. bencede kaçamak yapıyorsun. nerdenmi biliyorum çünki bende öyle yapıyorum. kaçamak yapınca buraya hiç yazasım gelmiyor. yada yazmadıkça hep kaçamak yapıyorum.

bu konuda winstona hak veriyorum. bencede kaçamak yapıyorsun. nerdenmi biliyorum çünki bende öyle yapıyorum. kaçamak yapınca buraya hiç yazasım gelmiyor. yada yazmadıkça hep kaçamak yapıyorum.

Kızlar valla evet haklısınız ben nasıl hergün yediklerimi telefondaki kalori uygulamasına yazıyorsam burayada yazmalıyım bunu nasıl ihmal ettim ben ya

Kaçamak konsuunda evet kaçamak yapıyorum ama öyle aklınıza eskisi gibi tahin pekmez veya kek veya tatlı pizza falan gelmesin eğer kaçamak sayılıyorsa kızlar ben çok meyve yiyorum yani günde 3 öğün protein ise 2 öğünde meyve... ve havuç

meyveyi bugün ağzıma sürmedim valla bakın yani :

Sabah: 2 haşlanmış yumurta bir bardak light süt
öğlen: 1 kağıse yoğurt (içinde yulaf kepeği)
Akşam: fırına atılmış balık

1,5 litre suyumu içtim sporumu bugün yapamadım hatta spor tam 6 gündür yok çünkü düne kadar evde spor yapacak alan yoktu dışarı çıkamadım çünkü cuma gününden beri şakır şakır yağmur yağıyor burda

Ama allaha şükür evin şu tadilat olayı bitti başta nasıl bitecek diye hayıflanırken bitti bile çok şükür

Haa birde dün tualet olayını çözmek için kruu incir falan yemiştim kızlar..

bakalım şıu meyveyi sileyim bir süre hayatımdan belkide ondan kaynaklanıyordur..

ben geldim herkese iyi akşamlar.her zamanki gibi yine kimsecikler yok.ya bana hep aynı şey oluyo ne zaman yiyip diyeti bozsam diyete yeniden başlayacağım gün bi tembellik geliyo.sabah kahvaltı hazırlamya üşendim.kuzenim activia almıştı ondan yedim.öğlen ne pişirsem diye düşünüp 4 parça tavuğu attım fırına öğlen ikisini akşam da diğer ikisini yedim.kanatlarım çıkarsa hiç şaşırmıycam bi de haftasonu bursaya döneceğim için alışveriş de yapmak istemiyorum ne süt var evde ne meyve böyle olunca ara öğün de yapamıyorum.yarın gideyim de bi şişe süt birazcık da meyve alayım olmuyo böyle ya
sabah:activia kahvaltı
öğle:2 parça tavuk
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 adet bisküvi
akşam:2 parça tavuk
1 dilim kepekki ekmek
ara öğün:4 yk light yoğurt

bu zayıfladıkça beyninde buna inanamaması bende de var mesela ben 78 kilo ile hamile kaldım 15 kilo aldım hamilelikte
şu an 70 kiloyum ve kendimi hala dev anası gibi hissesidyorum ve hala doğum kilolarımı veremedim sanıyorum :) birisi bana kilolu olduğumu söylediğinde evet yaaa doğumdan diyorum halbuki şu an çok daha zayıfım,
hamilellikte almış olduğum kilonun hepsini verdim hatta üstüne birde 8 kilo daha verdim yani ama gel bunu beyne anlat yok :)

benim beynim şişko hala galiba :))))))
bi onu eritemedim henüz

yaaaaaaaaaaaa gerçekten bunları azaltınca daha mı iyi kilo verilir aaaaa şaşırdım bak şimdi
bendeki takılmanın da sebebi bumu acaba

çünkü yürüyüş,yüzme,hareket ve diyete rağmen takıldım aşağı inmiyo hain tartı

bende çok yerim yani bunları yoğurt ayran süt peynir hiç ihmal etmem yani

e ne yicez o zaman bunların yerine ?

Bihter eğer dukan diyeti yapıyorsan bir süre bunları azaltman işe yarayabilir.
Çünkü yağsız peynir zaten yok, sütün ve yoğrutun karbonhidratı da yüksek. Özellikle sütün karbonhidratı epey var. Yani günde 3 bardak süt içersen epey bir karbonhdidrat almış olursun. Zaten dukan amca da bunları ölçülü tüketin demişti. Yumurta zararsız ancak günce 2 taneden fazlasını tüketmek de kilo verimini yavaşlatabilir. Özellikle sarısı yağlıdır yumurtanın. Diğer diyetlerde de zaten yoğurt genelde vardır ama onu da ölçülü tüketmek gerektiğine inanıyorum. Yani günde 1 yumurta 100 gr kadar yoğurt ve 1 çay bardağı süt tüketilebilir bence ama fazlası kilo verme kızını yavaşlatabilir. Tabii bu benim fikrim.

S. A dukanı okumadın galiba. Bu yediklerin tabii ki kaçamak. Öyle çikolata tatlı gelmesin aklına kaçamak deyince. Sonuçta meyve yiyrosun ve meyve şekeri alıyorsun yani karbonhidrat da alıyorsun. Ki dukan özellikle karbonhidratı da azaltıyor. Aslında amaç o değil ama beslenme düzenine bakarsan düşük karbonhidrat yüksek protein. Sen almaman gereken bütün karbonhidratı meyveden zaten alıyorsun. Sonra da diyete boşuna suç bulma bacım. ayrıca menüne bakıyorumda öğlen yüksek protein almamışsın yoğurtun yanına haşlanmış tavuk olsa o zaman tam olurdu. Ve süt ürünlerini daha az tüketirsen rahat kilo verirsin bacım. Biraz sert eleştirdiysem kusura bakma. Ben eşinin yanına gideceksin ve gerçekten kilo vermek istiyorsun diye biraz sert yazmış olabilirim.

Günaydın arkadaşlar bu arada.
Vıcık vıcık nemli bir istanbul sabahı daha.
Sıcaklardan ne gece yatabiliyoruz, ne sabah kalkabiliyoruz ya. 2 gündür saçlarım enseme yapışıyor ki kısacık kendileri, ve o haldeyken bile hemen topluyorum yoksa dayanamıyorum sıcağa. Allahtan klimalı yerde çalışıyoruz ya. Allah güneşin altında çalışanların yardımcısı olsun.
bugünkü menüm

Sabah
tost ve 2 dilim salam

öğlen
ızgara balık ve salata

Akşam
tavuk suyuna çorba.

Yani umarım bu şekilde tamamlayabilirim listeyi.

günaydın hatunlar dünkü menüm;

sabah

peynir
yumurta

öğle

tavuk ve et döner ayran

akşam

yoğurt

malesef spor yapamadım yine oğlumla uyuya kaldım bu gün sebze günüm salata ayran yapıcam öğlen

çok şkür diyet başladım yaa
dünkü menüm
sabah 1 sütlü nescafe
ara 1 bardak süt
öğlen 1 kase yoğurt
ara 1 sütlü nesacafe
akşam 2 adet muz

Sezen özge özellike dukancılar hekesle böyle möenü yazmaya devam etsinki kopya çekeyim bende

Bacım ben dukancı değilim ki. bir ara yapmıştım sonra dayanamayıp bıraktım, berbat derecede kabız olmuştum. Ben free takılıyorum. Protein bol, karbon az, kalori orta. ama arada bir ağzıma bir meyve atıyorum yani.

desene seninkide winston gibi çakma dukan protein ağırlıklı olunca menülerin öyle sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…