Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla wiston bacım bak ben senle inatlaşıyordum içten içe sen bıraktın bende tosladım hadi ya elimize alalım şu iradeleri artık siz kilo ve sigara ben sadece kilo

Se-zen'i tanımadın heralde O şimdi yok mok der, yarın ilacı alır, ben fosurdatırken sigarayı bırakıp karşımda sıska sıska güler
Ben açıkçası ondan daha umutluydum, o beni bekledi, başlayacaktı ilaca.Yani çok kararlıydı, bahene bulan bendim sınav geçsin şu geçsin diye.Şimdi rolleri değişmişiz gibi oldu ama bence o da yakında katılır, çünkü istiyor.

5günde 5 kilo için de kolaylıklar bacım, patatesle başlamamışsın Ahh yağsız , tuzsuz, haşlanmış patates ahhh..Gençliğimi, en güzel günlerimi çaldın len Allahsız

valla wiston bacım bak ben senle inatlaşıyordum içten içe sen bıraktın bende tosladım hadi ya elimize alalım şu iradeleri artık siz kilo ve sigara ben sadece kilo

Tamam bacım, valla ben gene kendime evde ajanda yaptım.Gün gün böldüm, spor şeylerini yazdım, öğünlere böldüm.Günlük gibi.Hem sigarayla ilgili değişimleri yazacağım hem gün gün tartılıp, yediklerimi ve sporumu yazıp diyet günlüğü olarak kullanacağım.
Ben de 63 dedim hedefe, hemen hemen aynı hedefteyiz, el ele gaza gelir gideriz buralardan.

tamam valla benden şu saatten sonra daha azimli olucam hergün birbirimizi eleştirelim lütfen ağır sert yapmayalım diye bende yazıcam bende hedefim 60 dedim ama tabi benim boyum senden kısa doğal olarak normal kıran kırana bir inatlaşma ve sonunda seke seke ayrılan biz olalım wistoncuğum hadi bakalım

Bacım burasını anlamadım, eleştirileri mi ağır sert yapmayalım, yani kırıcı olmayalım mı dedin, yoksa ağır diyetler yapmayalım yaparsak birbirimizi uyaralım mı dedin?

İlkiyse; sen dukancısın bacım senin kulvar farklı, ben menülerine karışamam.Ha orada dondurmalar, cipsler görürsem fikrimi söylerim o kadar
İkincisiyse; ben ağır diyet yapacağım.Yani sabah yumurta öğle akşam yoğurt ya da salata gibi az yeme, çok su içme ve çok sporu olan bir şey.Çünkü 6 aydır sıkıldım, artık bitsin istiyorum.

bende hafta sonu memlekete gittim eşimde oraya geldi çocuklara karne sürprizi yaptık ama gitmeden önce hasta oldum hastanede serum yedim biraz kendime geldim cumartesi günü gene kötü oldum mikrop kapmışım bağırsaklarım çok kötü durumda sersem sersem etrafta dolanıyorum bu gün gene dr a gittim ilaç aldım bakalım inşallah işe yarar.

düşündüğüm şeyleri aktaramamışım yazıya ağır sert yapalım tabiki diyetlerimize diycek bişey yok sporsuzluğu cipsi çikolatayı susuzluğu eleştirelim olabildiğince gaz istiyorum artık bistin şu 3 aşağı beş yukarı olayım temmuz sonu olmasada ağustos sonu ben burdan kaçar yerimi yenilerine bırakırım arkadaşlar

hasta olduğum için doğru düzgün bişey yiyemedim ama eşim zorla 2 tane lokum yedirdi (Afyonda) heralde bu hepsinin yerine geçer(
bunun üstüne ekstra bişey yemeye gerek kalmadı(

geçmiş olsun canım geçenlerde bir arkadaşımda olmuştu bol bol süt yoğurt ayran demişti doktoru ona

canım dukanı düşünmüyo değilim aslındada kitabını alıp bi inceliycem

winstonnnnn özgeeeeeee hişt meydanı boş sanmayıın bende varım uleeeennnnnnn geçicem lan sizi
bu arade ejdende tırsın sesiz ama emin geliyo 40 kg vermiş bi hatun

He tamam anlaştık, ben de ilaca başladım ya, kafam mı durdu anlamıyorum diye kendimi sorguladım 3 kez okuyunca da baktım hala anlamıyorum, embesilliği göze alıp sorayım dedim
Tamam o zaman yaklaşık 10 kilo vereceğiz, ikimiz de çabuk olsun istiyoruz, ikimizin de gaza ihtiyacı var ve sen gerçek dukan, ben çakma dukan yapıyorum.
Cumadan cumaya zaten listede de kudururuz ve iyice gaza geliriz diye düşünüyorum.

Hoş, benim için artık gaz olayı=se_zen bacıdır ya neyse, aklımdan sıskalığı gitmiyor, elim yemeğe gitmiyor

Neyse bacılar, ben az yatayım.Dün 3 saat uyudum sadece, başım klavyeye düşecek şimdi.

Hepimize hafif bir gün diliyorum.

winstonnnnn özgeeeeeee hişt meydanı boş sanmayıın bende varım uleeeennnnnnn geçicem lan sizi
bu arade ejdende tırsın sesiz ama emin geliyo 40 kg vermiş bi hatun

Bu haftadan itibaren se_zen eskiden yazıyordu gruptaki bireyselleri gene yazar yanına da kilo verememişlere çikolata yiyen azman ikonu koyar, iyice gaza geliriz He kızı da katip yaptım bu arada, yazar eder diyorum, biz de hazırlayabiliriz.
Böylece kim ne yaptı, kaç verdi o zaman ortaya çıkar.
3ümüz kapışabiliriz hatunlar o zaman.
Haftanın agasını seçeriz, aga olamamışlar "agam çok büyüksün" derler
gazlana gazlana gider, yaylana yaylana da mezun oluruz inşallah.

anlaştık kilo kulvarlarımız birbirimize çok yakın ejje ayrı bir başarı ama benide unutma gırgırına bacım bende 24 küsür kilo vermiş insanım sen benim eskimi ve yenimi hiç görmedin galiba azman hayvan koca göbekli bir o kadarda sırtı olan bir hatunum şuan 71,4 üm ulan cuma 70 küsürleri görmektir hedefim bu akşam emir beni yatırsada ben yatmayıp spor yapacağım hafta sonuda havuz bu mudur budur bacılar hadi amacımız mübarek ola

özge nerde fotolarınız ejede aynısını dedi benimde önce sonra fotom var diyee nerden görebilirim

kızlar ben bu yazıyı beğendim..bi de siz okuyun bakalım....

**Siz siz olun metabolizmanızın hızını düşürmeyin. Eğer metabolizma hızınız 2 bin ise yemeyi kısarak onu 1500'e düşürebilirsiniz. Bu noktadan sonra metabolizmayı hızlandırmak sanıldığı gibi kolay değil.

Metabolizmayı öğün sayısını artırarak hızlandırın. Kuru kayısı, erik, dut, üzüm ve vişne bağırsakları çalıştırır. Meyveleri ara öğünde ve kabuğuyla tüketin. Karpuzu bile kabuğuna yakın kısmıyla yemeye çalışın.

Meyve sınırsız yenebilir mi?
Meyvenin kalorisiz olduğu düşünülerek sınırsız tüketilebileceği sanılıyor ama kalorisiz değil. Günde en azından iki porsiyon tüketilmesini istiyoruz. Normal büyüklükteki bir elma, bir muz iki porsiyon meyvedir. İki-üç bardak portakal suyu içmek diyet yaptığınız anlamına gelmez. Suyu yerine meyvenin kendisini yiyin.

Meyvelerden bizim için olmazsa olmaz hangileri?
Meyve adından çok miktar önemli. Hemen hemen hepsinde posa vardır. Özel durumlarda potasyum açısından zengin olanlar (muz) alınabilir. Karpuz çok yenir, çok kalorisi olmasa da çok aşırıya kaçılmamalı. Kuru meyveler çok önemli. Örneğin kuru kayısıyı her zaman her yerde yemek mümkün.

Neden kuru kayısı?
Bağırsak hareketlerini düzenliyor. Ama kayısı olmazsa kuru erik, kuru üzüm, vişne veya dut da yenebilir.

Meyveler ne zaman yenmeli?
Aslında A vitamini içeren gruplar için yemekle arayı çok açmamak gerekebilir. Çünkü vitaminin vücutta emilimi düşüyor. Meyve istendiği zaman yenebilir, ara öğün olarak iyidir. Kesinlikle kabuğuyla yenmeli. Karpuzu bile kabuğuna yakın kısmıyla yiyin Portakalın beyazı bile soyulmamalı.

Unutma!

• kilo vermek için öğün atlama.
• kilo vermek için hareket et.
• Metabolizmanı canlı tut.
• Su, doğal detokstur.
• Doğal vitamin, mineral ve antioksidanlardan vazgeçme.

Mutlaka yap!

• Günde en az beş öğün tüket.
• Her gün 10 bardak su iç.
• Haftada üç gün yürüyüş yap.
• Kalsiyum ve posa tüket.

Bir dene!

• Bir şey içmek istersen asitli içecek yerine acı soslu domates suyunun tadını dene.
• Salatayı yağ yerine yoğurtla lezzetlendirmeyi dene.
• Sevdiğin sebzeleri baharat ve az yağ ile fırın torbasında pişir.
• Canın tatlı istediğinde iki-üç tane doğal kayısıyı dene.

Uzak dur!

• Yağı tamamen kesme ama aşırı yağlı yiyeceklerden de uzak dur
• Tek çeşit yiyecekle diyet yapma, zarar görürsün.
• Çok az yemek yemeye çalışma, aç kalmak zayıflamak değildir.

Ekmek değişim listesi

(Bu grupta yer alan besinlerin karşısında yazan miktarlar 1 dilim ekmeğe eşittir)
Kuru baklagiller (kuru fasulye, nohut, mercimek, barbunya): 4 yemek kaşığı Mercimek çorba: 1 kâse.
Un çorbası: 1 kâse.
Şehriye çorbası: 1 kâse.
Pirinç çorbası: 1 kâse.
Domates çorbası: 1 kâse.
Tarhana çorbası: 1 kâse.
Pirinç pilavı: 2 yemek kaşığı.
Bulgur pilavı: 2 yemek kaşığı.
Kuskus: 2 yemek kaşığı.
Makarna: 2 yemek kaşığı.
Yufka: 1/4 adet.
Patates (haşlama): 1 küçük boy.
Grissini: 2 adet.
Galeta: 1 adet.
Etimek: 2 adet.
Beyaz leblebi: 1 çay bardağı.
Sarı leblebi: 1 çay bardağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…