winston bak farkındamsın bilem senin kişiliğin değişmiş yahuu yay burcu rahat geniş takmayan sen baya baya kararlı iradelii bi hatun oldum çıktın ve ben sizi bi daha ki buluşmada garsona masadan kültablasını alırmısınız sigara kullanan yok derken göremk isityorum
açıkcası sezenden çok senden umutluyum sezenin kendi sölemiyle daha hazır değil giibi
idda konusuna gelince aslında senden iyisini bulamam rakip konusunda ama kilom yeni kilo 81,5 oldumyaa adil olmazsa san göre daha çabuk atarım ama seni içten içe kıskanıyorumda bunuda bil yani :) iradeni kararlılığını
bugün başladım 5 günde 5 kiloya süt yoğurt günü bitiricem inşalah acaba spora başlamsamda 3 hafta sonramı başlasam diyorum kg verimim düştükçe ozman destek olur
valla wiston bacım bak ben senle inatlaşıyordum içten içe sen bıraktın bende tosladım hadi ya elimize alalım şu iradeleri artık siz kilo ve sigara ben sadece kilo
Tamam bacım, valla ben gene kendime evde ajanda yaptım.Gün gün böldüm, spor şeylerini yazdım, öğünlere böldüm.Günlük gibi.Hem sigarayla ilgili değişimleri yazacağım hem gün gün tartılıp, yediklerimi ve sporumu yazıp diyet günlüğü olarak kullanacağım.
Ben de 63 dedim hedefe, hemen hemen aynı hedefteyiz, el ele gaza gelir gideriz buralardan.
tamam valla benden şu saatten sonra daha azimli olucam hergün birbirimizi eleştirelim lütfen ağır sert yapmayalım diye bende yazıcam bende hedefim 60 dedim ama tabi benim boyum senden kısa doğal olarak normal kıran kırana bir inatlaşma ve sonunda seke seke ayrılan biz olalım wistoncuğum hadi bakalım
Bacım burasını anlamadım, eleştirileri mi ağır sert yapmayalım, yani kırıcı olmayalım mı dedin, yoksa ağır diyetler yapmayalım yaparsak birbirimizi uyaralım mı dedin?
İlkiyse; sen dukancısın bacım senin kulvar farklı, ben menülerine karışamam.Ha orada dondurmalar, cipsler görürsem fikrimi söylerim o kadar
İkincisiyse; ben ağır diyet yapacağım.Yani sabah yumurta öğle akşam yoğurt ya da salata gibi az yeme, çok su içme ve çok sporu olan bir şey.Çünkü 6 aydır sıkıldım, artık bitsin istiyorum.
bende hafta sonu memlekete gittim eşimde oraya geldi çocuklara karne sürprizi yaptık ama gitmeden önce hasta oldum hastanede serum yedim biraz kendime geldim cumartesi günü gene kötü oldum mikrop kapmışım bağırsaklarım çok kötü durumda sersem sersem etrafta dolanıyorum bu gün gene dr a gittim ilaç aldım bakalım inşallah işe yarar.
diyetisyenin sana eğer bir diyet programı vermediyse ve tatmin olmadıysan sana ısrarla dukan diyetini araştırmanı söylüyorum 1 ay sonra 10 kilo vermiş olunca bu ağrıların şikayetlerin hep azalmış olacak nebilim genede sen bilirsin çorba ile ne kadar doyacaksın ki faceden sayfaları araştır inan bir sürü kişi yaptı benimle birlikte kimseye bişey olmadı ben yaptım bu dediklerinin hepsi vardı hele bacaklarım nebiçim ağrıyordu belim şimdi oğlumla atlayıp zıplıyorumki yinede 10 kilo fazlam hala var
düşündüğüm şeyleri aktaramamışım yazıyaağır sert yapalım tabiki diyetlerimize diycek bişey yok sporsuzluğu cipsi çikolatayı susuzluğu eleştirelim olabildiğince gaz istiyorum artık bistin şu 3 aşağı beş yukarı olayım temmuz sonu olmasada ağustos sonu ben burdan kaçar yerimi yenilerine bırakırım arkadaşlar
winstonnnnn özgeeeeeee hişt meydanı boş sanmayıın bende varım uleeeennnnnnn geçicem lan sizi
bu arade ejdende tırsın sesiz ama emin geliyo 40 kg vermiş bi hatun
Bu haftadan itibaren se_zen eskiden yazıyordu gruptaki bireyselleri gene yazar yanına da kilo verememişlere çikolata yiyen azman ikonu koyar, iyice gaza gelirizHe kızı da katip yaptım bu arada, yazar eder diyorum, biz de hazırlayabiliriz.
Böylece kim ne yaptı, kaç verdi o zaman ortaya çıkar.
3ümüz kapışabiliriz hatunlar o zaman.
Haftanın agasını seçeriz, aga olamamışlar "agam çok büyüksün" derler
gazlana gazlana gider, yaylana yaylana da mezun oluruz inşallah.
geçmiş olsun canım geçenlerde bir arkadaşımda olmuştu bol bol süt yoğurt ayran demişti doktoru ona
canım dukanı düşünmüyo değilim aslındada kitabını alıp bi inceliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?