Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlaaaar,

Sıcaaak sıcaaak sıcaaak üleyn
Tamam yaz gelsin dedim ama ben tatile gidince gelsin istedim u ne sıcak yaa

Dün pişe pişe yattım,rüyamda da Van'a otobüsle gidiyormuşum 15 saat bu sıcakta, ayy tam kabustu.Sabah ter içinde kalktım ve bingo 400 gram eksiğim Sabaha kadar eşim beni itekledi, ben onu itekledim birbirimize değmeyelim diye.Benim saçlar zaten yatağın yarısına saçılmış durumda, oradan oraya saçlarımı ata ata uyumaya çalıştım.

@Gırgırına, bacım benimki çakma dukan diyorum ama meyve yemiyorum, sebze de çook az yiyorum.O yüzden dukana çok yakın diyebilirim.Ama yok az yağlıi yağsız falan yemiyorum, bildiğin normal yoğurt falan tüketiyorum.

Genelde %90 şu şekilde yiyorum:
sabah 2 haşlanmış yumurta ve yanında yeşil çay
öğlen yok
akşam; 1 tavuk göğsü yanına yoğurt ya da bir tavuk göğsü yanına 3 kaşık salata ve yoğurt

Gece de çok rahatsız olursam bitki çayı içiyorum, öncesinde 3-4 kupa şekersiz çay ve 2 litreye yakın su.Sabah da 2 litre içiyorum, bu ara 4 litre oldu su sıcaklardan.

Zahmeti olmuyor pişirmesi etmesi, maliyet açısından da sıkıntılı olmuyor.Et yediğim için de doyuyorum ama günlük 600 kaloriyi de aşmıyorum.Senin gerçi etle aran pek yok ama sonrasında deneyebilirsin istersen bir hafta.

Neyse bacılar, hepimize serin bir gün olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar.
maşallah bir sıcak var .üşüyorum nerde güneş dediğim günler aklıma geldi . hasretle yadettim.
evet gelelim bana spor iyi su iyi sabah ve öğlen öğünleri iyi . gelelim akşama inanın kendimi kontrol etmekde zorlanıyorum. içime şeytan kaçmış gibi . bir yeme isteği sormayın. normalde yemeyeceğim şeylere aşerer oldum. acil toparlanmam lazım. bu böyle olmayacak.
az önce 500 mekik çektim. lesli ile 30 dakika yürüdüm. ama 1 gofret yiyip hepsini mahvettim. şu regl bitsede bende kurtulsum.
neyse fırsat buldukça yazayım. herkese serin bir gün diliyorum.

Selamlar,
Topik bugün hiç akmamış, demek hepimiz sıcaktan öleyazdık
Biraz önce markete gidip alışveriş yapıp şu reklamlarda bas bas bağırılan 55 kalorilik dondurmayı aldım

Tadı güzel (çilekli), içi ferahlatıyor, 60 gramlık dondurmanın 13 gramı karbonhidrat ama 55 kalori yani hem dondurma yemiş, hem kaçamak yapmış, hem de mutlu olmuş oluyoruz (Şu benim çikolata namına yediğim tahıllı şey vardı ya, onu yiyeceğime artık bu dondurmayı yerim) Bir magnum 250 kaloriyken ve iç bayarken ve bize löp löp yağ olarak dönerken, bu dondurma arada imdadımıza yetişebilir diye düşünüyorum.Ammaaan yeter, sanırsın babam çıkarmış bu dondurmayı, anlata anlata bitiremedim

Herkese şimdiden afiyet olsun, hafif bir akşam olsun.

hepinize sıcak bir istanbul gününden merhaba.bugün kim bilir kaç dereceydi hava börttüm resmen.yağmurlar flan yağarken herkes yaz gelsin artık diye dua ediyodu ya ben hiç istemiyodum.ben sıcağa ve yaza dayanamaıyorum ya mis gibi ılık esintili, bahar havaları varken vıcık vıcık yapış yapış yazı napayım ben?bi de hep şişman olduğumdan terliyorum sanıyodum ama pek öyle değilmiş sanırsam ben 55 kilo da olsam yazları epey terliycem.bi an önce bursaya gitsem süper olucak huzura kavuşucam resmen.ya burda otobüslerde canım çıkıyo orda en azından dolmuşa ya da arabaya biniyorum genelde otobüs kullanmıyorum.yediklerime gelince bugün az biraz kaçamaklı oldu nedenine gelince bendeniz pazartesi sabahı 85.7 idim.yani 2 günde tam 1.5 kilo almış vaziyetteydim.sonra bu sabah tartıldığımda 84.2 görünce bi havalandım dedim ben demekki yesem de verebiliyorum o zaman bunun şerefine ne zamandır canım çekiyodu bi makarna yiyeyim dedim.bu arada sanırsam boşuna havalanmışım çünkü bugün regl oldum yani o aldığım ve 2 gün iinde verdiğimi sandığım kilo aslında ödemmiş ama benim ne kabahatim var tam yediğim zamanlara denk gelmiş artı çıkmam neyse yazayım yediklerimi:
sabah:4-5 yk menemen
1 dilim kepekli ekmek
öğle:1 tabak bildiğiniz bir tabak domatesli kıymalı makarna
akşam:e haliyle yok
ara öğün:1 adet şeftali

ohooo herkes sıcaktan yakınmış gelin canım gelin burda cumadan beri hava kapalı güneşe hasret kaldık sürekli yağmur yağıyor

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 bardak light süt bir lokma az yağlı peynir
öğlen: 1 yumurtanın beyazı yarım tost ekmeği büyüklüğünde dukan ekmek..
akşam: Balık

2 litre suyumu yatana kadar tamamlarım..

bu arada nerelerdesiniz kızlar..

dünkü menü
sabah 1 türk kahvesi
öğle yoğurt
ikindi 3 köfte salata
akşam çiğ köfte

bufgün olmadı ya arkadaşım vardı misafir kzın yanında ben yemiycem diyemedim ayıp olur ama aslında desmde hiçte ayıp olmazmış neyse görmemzliğe verin kzılar bugün yeni bir gün

selam kızlar
dün gene akşam kudurmuş gibi yedim. ama sabah epey bir + çıkınca kendime geldim. regl bahanemde epey bitti. sıkı diyete merhaba dedim.
sabah
1 dilim ekmek 1 yumurta domates
öğlen
2 hamburger köftesi yoğurt.
amşama tazefasulye + yoğurt.
kaçamak kesinlikle yapılmayacak.
kendime program yaptım günlük 30 dakika yürüyüş lesli ile 3 mil ve en az 500 mekik. diyet olarak 1000 calori asla aşılmayacak.
bakalım bozmadan kaç gün yapacağım.

kızlar ya ,

gene süperiz biz sıcaktan bunaldık diyoruz başkan sıcak istiyor birimiz kendimize şişkoyuz börttüm diyor öbürü kudurmuş gibi yedim valla yakar a katılıyorum yemekten geldim kudurmuş gibi yedim mutlumuyum hemde çokkkkkkkkkkkkkk çünkü yiyorum yiyorum kilom aynı bu hafta elbise almaya gitcez sanırım elbiselerin içine giremeyince pazartesi tekrar diyetime dönerim hahahaha artık pazartesiden itibaren her gün lesli bacıyla çalışsam 100 er tanede mekik çeksem olur demi olmasına olurda emir efendiyi napcaz yapışık ekürümü dün gittim çıtçıtlı badi ile dolaşıyordu bu arada çok enteresan bir rüya gördüm ;

rüyamda aniden hamile oluyorum ve 5 dk da normal doğumla doğuruyorum ki ( 18 saatte oğlumu doğuramadım sezeryan oldum ) sonra nasıl süt geliyor yürüken resmen yerdeki kova gibi bişey var onu dolduruyor acaip bol çeşme mübarek bu arada oğlum oluyor kuzenime diyorum kuzeyede vereyim süt senin kesilmiş kızlar baktım anlamına çok güzel şeyler diyor umarım herşey güzel olur

Selam kızlar, nasılsınız bakalım.
Burası günlerdir kadınların sessizliği kıvamında ya. Bu ne hal ya. Herkes çok sessiz. Sıcaklardan valla benimde yazacak halim yoktu kaç gündür neyseki bugün klimalar iyi çalışıyor günlerdir ilk kez rahat nefes alıyorum. Sıcaktan yemek yiyesim olmasa da görünce dayanamıyorum kaç gündür, dünkü menüm acayip değişiti, akşam tavuk suyuna çorba içecektim onun yerine yağlı yağlı patlıcan salatası yedim ama ne yalan söylüyeyim sıcakta iyi gitti.
bu arada ben bu sene tatile gitmeyeceğim sözde ama havalar ısındıkça benim tatil yapasım depreşti ya. Bu sene muhtemelen eşimin memleketine gidecegiz.:26: Kocam kardeşini özlemiş orada yaşıyor da. Kızımda oralarda gezsinmiş, oynasın mış, hiç de gidesim yok ama. Ya da gitsem de oradan da bir yere mi kaçsam diyorum şöyle bir kaç gün ölü denize gidesim var. Tabii bunun içinde bayramı beklemem lazım ramazan bayramında çıkmayı düşünüyorum izine.

Eee siz napcanız tatilde.

Ohh mis gibi rüya olmuş bacım. Allah hayırlara getirsin inşallah. Bolluk berekt, sıkıntı atmaktır senin rüyan. Herhalde zayıflayıp yağ atacaksın vucuttan şöyle hızlıcana.

Ohh mis gibi rüya olmuş bacım. Allah hayırlara getirsin inşallah. Bolluk berekt, sıkıntı atmaktır senin rüyan. Herhalde zayıflayıp yağ atacaksın vucuttan şöyle hızlıcana.

bacım yaaa seninde Allah ne muradın varsa versin 45 kilo ol demi düşmanların çatlasın :)))

biz bu sene maraş yapcaz düğünden ötürü ordanda belki muş yancam yani tek kelime ile 1,5 yaşında bir veletle otobüs yolculuğu bakalım nasıl olcak

Selam kizlar burasi gene oldukca sessiiizzz

SeZencim valla canim bence memleketinde tadini cikart ya insallah istedigin gibi olur =) insallah denizede gidersinn

Beni biliyorsunuz 26 haziranda tatile gidiyorum. Ama bu nasil tatil anlamicam galiba aile ziyareti gibi olacak cunku esim calisiyor (( insallah gûnûbirlikte olsa gideriz denize ya adananin sicagi cekilirmi hic denizsizz (

Selam kizlar burasi gene oldukca sessiiizzz

SeZencim valla canim bence memleketinde tadini cikart ya insallah istedigin gibi olur =) insallah denizede gidersinn

Beni biliyorsunuz 26 haziranda tatile gidiyorum. Ama bu nasil tatil anlamicam galiba aile ziyareti gibi olacak cunku esim calisiyor (( insallah gûnûbirlikte olsa gideriz denize ya adananin sicagi cekilirmi hic denizsizz (

Tünaydınlar,

Sıcaktan benim kedi gibi kendimi taşlara, yerlere atıyorum valla.Yemek yemek kabus oldu, uyuyabilmek işkence oldu.Sabah uykusuzluk oluyor, gün içinde ter içinde kalıyorum.Su içip wcye koşmaktan da helak oldum öff amma söylendim.

Tatil için şimdiden herkese bol eğlenceler, dinlenmeler.Valla ben bu sene yazdığım gibi annemle tatile gitmeyi planlıyorum.Hem benim sınav geçsin, hem o yıllık iznini ayarlasın, hemen rezervasyon yaptıracağım.Eşim yeni işe girdiği için bir hafta izin alabiliyor, onu da eylüle almış.Eylülde de benim iş durumum uygun olursa, onunla da tatil programım var.Çok bunaldım valla.Diyetti, spordu, tüm yıl çalışmaktı derken bir ay içinde insana benzeyip tatil sezonunu açmam lazım yoksa evde söylene söylene yazı geçireceğim.

Hepimize serin, ferah bir gün diliyorum.

ayyyy kızlar iyiki burdasınız
benim tatlı krizim çok fena dürütklüyor beni napim nedim yaaaaaa
valla inip aşağı bir dondurma hüpletmek için zor tutuyorum

çok canım sütlaç istedi hemen aklıma içinden kıl çıkabileceği ihtimalini getirerek kendimi tiksindirmeye çalıştım :)

nasıl ama yöntem :)

iğğğğğğ...

Ben sıcakta yemek yiyemiyorum ya tatlı da öyle, çikolatalar bile eriyor dıbık dıbık.
Ama dondurma aklımı çeliyor.
Dün yazdığım 55 kaloriliği alabilirsin bacım, bir dilim ekmeğe eş değer, hem serinletir, hem nefsini köreltir.
Zaten magnum gibi şekerli ve bol kıvamlı dondurmalar yenmez bu sıcakta ya, ya da bana ağır geliyor yiyemiyorum.

Sütlaça da hiç bulaşma, şunu söyleyeyim sana sadece; dışardan alınan sütlaçların çoğu önceki gün tabaklarında pilav bırakan insanların kalmış, tükürüğü salyası değmiş pirinçlerinin kazana atılmasıyla yapılıyor.Ay ne iğrencim değil mi Artık bu grupta reçelden sonra yenmeyecek 2. şey tükürüklü sütlaçtır

He yukarda "sütlaça" diye bir şey yazmışım ilkokul 3. sınıftan terk misali, o "sütlaca" olacak, ç harfini yumuşatamamışım ama sıcaktan beynim yumuşamış demek.

Hepimize serin, kaçamaksız ve hafif bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…