kızlar ya ,
gene süperiz biz sıcaktan bunaldık diyoruz başkan sıcak istiyor birimiz kendimize şişkoyuz börttüm diyor öbürü kudurmuş gibi yedim valla yakar a katılıyorum yemekten geldim kudurmuş gibi yedim mutlumuyum hemde çokkkkkkkkkkkkkk çünkü yiyorum yiyorum kilom aynı bu hafta elbise almaya gitcez sanırım elbiselerin içine giremeyince pazartesi tekrar diyetime dönerim hahahaha artık pazartesiden itibaren her gün lesli bacıyla çalışsam 100 er tanede mekik çeksem olur demi olmasına olurda emir efendiyi napcaz yapışık ekürümü dün gittim çıtçıtlı badi ile dolaşıyordu bu arada çok enteresan bir rüya gördüm ;
rüyamda aniden hamile oluyorum ve 5 dk da normal doğumla doğuruyorum ki ( 18 saatte oğlumu doğuramadım sezeryan oldum ) sonra nasıl süt geliyor yürüken resmen yerdeki kova gibi bişey var onu dolduruyor acaip bol çeşme mübarek bu arada oğlum oluyor kuzenime diyorum kuzeyede vereyim süt senin kesilmiş kızlar baktım anlamına çok güzel şeyler diyor umarım herşey güzel olur
Ohh mis gibi rüya olmuş bacım. Allah hayırlara getirsin inşallah. Bolluk berekt, sıkıntı atmaktır senin rüyan. Herhalde zayıflayıp yağ atacaksın vucuttan şöyle hızlıcana.
Selam kızlar, nasılsınız bakalım.
Burası günlerdir kadınların sessizliği kıvamında ya. Bu ne hal ya. Herkes çok sessiz. Sıcaklardan valla benimde yazacak halim yoktu kaç gündür neyseki bugün klimalar iyi çalışıyor günlerdir ilk kez rahat nefes alıyorum. Sıcaktan yemek yiyesim olmasa da görünce dayanamıyorum kaç gündür, dünkü menüm acayip değişiti, akşam tavuk suyuna çorba içecektim onun yerine yağlı yağlı patlıcan salatası yedim ama ne yalan söylüyeyim sıcakta iyi gitti.
bu arada ben bu sene tatile gitmeyeceğim sözde ama havalar ısındıkça benim tatil yapasım depreşti ya. Bu sene muhtemelen eşimin memleketine gidecegiz.:26: Kocam kardeşini özlemiş orada yaşıyor da. Kızımda oralarda gezsinmiş, oynasın mış, hiç de gidesim yok ama. Ya da gitsem de oradan da bir yere mi kaçsam diyorum şöyle bir kaç gün ölü denize gidesim var. Tabii bunun içinde bayramı beklemem lazım ramazan bayramında çıkmayı düşünüyorum izine.
Eee siz napcanız tatilde.
ayyyy kızlar iyiki burdasınız
benim tatlı krizim çok fena dürütklüyor beni napim nedim yaaaaaa
valla inip aşağı bir dondurma hüpletmek için zor tutuyorum
çok canım sütlaç istedi hemen aklıma içinden kıl çıkabileceği ihtimalini getirerek kendimi tiksindirmeye çalıştım :)
nasıl ama yöntem :)
iğğğğğğ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?