Ay ne demek ya bire kadar hazirlayin olduu yaniii !! Sôzüm sana degil yakarcim yanlis anlama
E burdada saat farki var yani saat 2 oldu bile türkiyede
Ben bi kardes takima yazayim
Selamlar tekrardan,
Takım olarak 4. olmuşuz
Haftaya ilk 3e gireriz inşalah
@Özgey, seni geçtim bacımmmmmHe he sen böyle yazıyordun bana zamanında Hani kapışıyorduk bacım, hani birbirimize gaz verecektik, menü yazacaktık, spor yapacaktık ne oldu huuu? Gerçi ben de sigara ilacı sayesinde zayıfladım ya neyse ...
Bugün mesela saat 5 olmuş, sadece sabah yeşil çay içtim, ağzıma lokma koyasım yok o derece iştahsızım.
Tabii böylesi güzel değil, el bileklerim inceldi, suratım küçüldü, böyle bakımsız kaldımAma en azından sigara bırakırken kilo alanlardan olmadığım için çok şükür diyorum.Haydi rakibem, haftaya bakalım kim kaça düşüyor, kim kaça çıkıyor.(Hala kapışıyorsak tabii)
@Se_zen, bugün sensiz ve sigarasız ilkgünümİnsan bugün mü offline olur üleeeyn.Geleydin teselli edeydin, gaz vereydin, açaydın kollarını, "içme winston" diyeydin Hehe saat 5 oldu ve bu saate kadar sigara içmedim Akşam da umarım kolay geçer.
Neyse herkese güzel bir gün diliyorum
herkese selamlar.bu hafta sonuçlar genel olarak güzelmiş gerçi ben ortalamanın altında kalmışım size yarardan çok zararım olmuş ama neyse napalım artık.bu arada winston sigarasız geçen ilk günün hayırlı olsun canım.inşallah bi daha hiç ağzına sürmezsin o mereti.70e de düşmüşsün darısı 6lı rakamlara inşallahben bugün biraz fazla yedim galiba:
sabah:1 kepekli peynirli tost
ara öğün:1 barrdak süt
öğle:2 köfte
2 yk domatesli pilav
ara öğün:10 adet dut
akşam:1 parça tavuk
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:15 adet kiraz
Tünaydın Kızlar,
Eskiden buralar coşardı şimdi dutluk oldu valla
Herkes aynı anda yoğunluk yaşar oldu sanırım.
@Se_zen, 2. günüme girdim ve canım sigara is-te-mi-yor.
Gelişmelerle karşında olacağım
Bacım ilacın adını unuttum ben ya. Almaya gidicem şimdi. Z li bir şey di ama . Neydi.
rica eden bendim işim var bugün bir an önce listeleri hazırlayıp çıkmam lazım
dün bütün takımlardan rica ettim erkenden yapabilir misiniz diye işim olmasa istemem bunu
şimdide sizin listenizi hazırlıyorum
Bence karpuz bildiğimiz hıyarla aynı kategoride olamaz kalori bakımından.Neticede içinde şeker var,hem de bol bol.Bir de o 100 gram,kağıt gibi kesilmiş, arkadan baktığında ön tarafı görebilecek incelikte ve 2 çatallık bir parça dilimdir(bence).Karpuz dendimi ben kendimi kaybederim, bayağı bayağı yerim hani 5-10 dilim falan.Bu da çeyrek karpuz eder, bir karpuz diyelim 8 kilo ve biz çeyreğini yani 5-10 dilimcik yedik, yani 2 kilo karpuzu yemiş oluyoruz.Tamam kabuklarını yemiyoruz ama gene de 10-18 kaloriler bence pek makul değil.Bir de karpuz su ve şekerdir zaten, mideyi tok tutmaz, 10 dilim de yesek habire wcye koşar, çabucak da acıkırız.
Bana uymaz bacım ya, bir de meyveyi sabah yiyin anca gece yatarken o şekeri vücuttan atarsınız, gece meyve yemeyin diyorlar.
Neyse eyy bu paragrafta 100 kere geçen "karpuz ", üzgünüm ama benimle değilsin diyorum
selam hatunlar ancak girebiliyorum siteye bende oturtum düzene az yemeye başladım yine
cerensil seni çok iyi anlıyorum dediğin gibi ağzın değdimi yemeye ölçü nedir bilmiyorum diye :) ayne bende öleyim
şu sıralar yaptığım kaloriis az olan herşeyden yemek kasmadan kendimi çünkü kendimni şartladıkça hedef koydukça bana ters etki yapıyor
dünkü menüm
sabah salata peynir yumurta 1 dilim ekmek
öğlen 2 avuç kiraz
akşam salata peynir 1 dilim ekmek
günaydın hatunlar öncelikle geçmişi okuyorum heh diyorum winston aynen öle sonra ejeyi okuyorum evet yaa gerçekten haklıı sonra yakara geçiyoruım bak buda benim gibi ne kadar mantıklı sebep buymuş demekki falan diyorum hepinize hak veriyorum farklı fikirleriniz olsada velhasıl lafın özü hanımlar bi kere biz prof değiliz bikere biz eğitimini almadık ama biz yaşadık bu gelgitleri alıp vermeleri aşırı iştahı motiveyi yemeden kesilmeyii biz aslında hepimiz bize neyin iyi geldiğini kendi kullanma klavuzumuzu bilmek mesele biz yaşayarak deneyerek tecrübeyle öğrendik ve hepimiz farklıyız bu bi gerçek o yüzden diyorumki ben kendini dinle kendini gözlemle sana amaç edindiğimiz bu yolda hangi yöntem hedefe ulaştıracaksa onu yap yapalım
dünkü menüm
sabah 1 sütlü nescafe
ara yoğurt
öğle salata 2 köfte 1 dilim ekmek
akşam salata peynir
kaçamak(çubuk kraker )
canım çok doğru söylüyosunda.bende ne bileyim umutsuz vaka olarak gördüğüm için kendimi böyle diyetlerde umut arıyorum işte
mira ece de olabilir
zeynep mira da olabilir ( zeynep değerli demek ya )
ipek ecede olabilir
ben severim bu isimleri ama kızım olursa kesinlikle özgü koyacağım sadece yada zeynep özgü
merhaba kızlar
güzelbir pazar günü . hava niyeti buzdu yağacak sanki.
sabah yediklerimi yazayım
klasik salata peynir zeytin 1 dilim ekmek ve 2 dilim salam
öğlen hamburger köftesi ve dünkü detoks çorbam.
bu arada detoksa dün saat 8e kadar dayanabildim. heryerim titrimiyi başladı kaslarım kendi kendine robot dansı yapıyordu. ay çok kötü oldum. gidip azıcık kabak yemeği vardı üzerinae yoğurt döküp onu yedim. birkerede limonata diyeti yapmış nerdeyse hastanelik olmuştum. anladımki ben böyle detoks veya şok diyetler yapamıyorum .benim ki azar azar verdiren diyet olmalı. açlığa çok fazla dayanamıyorum. hoş dayansam bu halde olmazdım ya.
neyse kızlar iyi haftasonları diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?