Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay ne demek ya bire kadar hazirlayin olduu yaniii !! Sôzüm sana degil yakarcim yanlis anlama

E burdada saat farki var yani saat 2 oldu bile türkiyede

Ben bi kardes takima yazayim

rica eden bendim işim var bugün bir an önce listeleri hazırlayıp çıkmam lazım
dün bütün takımlardan rica ettim erkenden yapabilir misiniz diye işim olmasa istemem bunu
şimdide sizin listenizi hazırlıyorum

3. Takım 262. Etap

S.A (79,1 / 78,2 / 0,9 / 1,14%)
Yakar76 ( 63,6 / 63,3 / 0,3 / 0,47% )
Se_zen (50,8 / 50,8/ 0,0 / 0,00% )
Winstonlight (72,2 / 70,6 / 1,6 / 2,22% )
Suhan2 ( 52,0 / 51,0 / 1,0 / 1,92% )
Ejje89 ( 84,1 / 83,5 / 0,6/ 0,71% )
Ozgey (71,2 / 71,2 / 0,0 / 0,00 % )
Hezaran82 (80,2 / 78,9 / 1,3 / 1,62% )
Gırgırına (77,0) izne ayrıldı.
Cerensesil (108,5 / 106,5 / 2,0 / 1,84% )

3. Takım ortalaması 0,99

inş hata yapmamışımdır geçmişe bakıp hazırladım gırgırına izin almış ama bildirimde bulunmadı yazın demiş
3 defa bildirimd ebulunmayınca diskalifiye olunuyor izne ayrıldı yazmak daha iyi olur

Selamlar tekrardan,

Takım olarak 4. olmuşuz
Haftaya ilk 3e gireriz inşalah

@Özgey, seni geçtim bacımmmmm He he sen böyle yazıyordun bana zamanında Hani kapışıyorduk bacım, hani birbirimize gaz verecektik, menü yazacaktık, spor yapacaktık ne oldu huuu? Gerçi ben de sigara ilacı sayesinde zayıfladım ya neyse ...
Bugün mesela saat 5 olmuş, sadece sabah yeşil çay içtim, ağzıma lokma koyasım yok o derece iştahsızım.
Tabii böylesi güzel değil, el bileklerim inceldi, suratım küçüldü, böyle bakımsız kaldım Ama en azından sigara bırakırken kilo alanlardan olmadığım için çok şükür diyorum.Haydi rakibem, haftaya bakalım kim kaça düşüyor, kim kaça çıkıyor.(Hala kapışıyorsak tabii)

@Se_zen, bugün sensiz ve sigarasız ilkgünüm İnsan bugün mü offline olur üleeeyn.Geleydin teselli edeydin, gaz vereydin, açaydın kollarını, "içme winston" diyeydin Hehe saat 5 oldu ve bu saate kadar sigara içmedim Akşam da umarım kolay geçer.

Neyse herkese güzel bir gün diliyorum

valla tebrik ederim canımmm ama vazgeçmiş değilim yani merak etme burdayım hala ama bu düğün ve yeni ofis işi beni biraz yordu gibi düşünce açısından ayrıca işlerimde inanılmaz yoğun o bakımdan yani

herkese selamlar.bu hafta sonuçlar genel olarak güzelmiş gerçi ben ortalamanın altında kalmışım size yarardan çok zararım olmuş ama neyse napalım artık.bu arada winston sigarasız geçen ilk günün hayırlı olsun canım.inşallah bi daha hiç ağzına sürmezsin o mereti.70e de düşmüşsün darısı 6lı rakamlara inşallah ben bugün biraz fazla yedim galiba:
sabah:1 kepekli peynirli tost
ara öğün:1 barrdak süt
öğle:2 köfte
2 yk domatesli pilav
ara öğün:10 adet dut
akşam:1 parça tavuk
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:15 adet kiraz

Teşekkür ederim bacım, bu saat itibari ile ne krize girdim ne bir şey.Duman avcısı gibi geziyorum etrafta
İnşallah da böyle devam eder.
Kilo olarak çaydanlığı tutarken ellerim titriyor, bileklerim bile çok inceldi çünkü son 5 gündür resmen yemek yiyemiyordum.
Neyse bugünü iyi atlattım.
Sabah: yeşilçay
Öğlen:yok
Akşam: 1 yumurta, biraz peynir, bir dilim ekmek
En azından yiyebildim yani

Dutu gerçi biliyorsundur, en şekerli meyveden sayarlar.Ben de hastasıyımdır ama şimdilik sadece ağaçlardan dökülenlere kedi gibi bakıp iç geçiriyorum 10 taneden bir şey olmaz da, sen sanki bir meyveye dadanınca uzun süre onu yiyorsun gibime geldi.Eskiden erik yerdin, 5 gece üst üste, o hesap şimdi de duta yüklenirsen bence gece gece o kadar şeker iyi olmaz bacım, ama tabii sen bilirsin.
He bu arada amadan önce virgül konmaz , yanlışlıkla koydum. (2012 kpss Türkçe bilgisi )

Herkeseeee hafif bir akşam, hafif bir haftasonu diliyorum, esen kalınız efeniiim.

aaaa dün yazdığım mesajdan beri sadece 1 mesaj yazılmış.ben de birazdan kuaföre gidicem gitmeden bi bakayım dedim.bu arada bi de hasta oldum boğazlarım acıyodu iki gündür bugün burnum da akmaya başladı napcam bilmiyorum.bu sıcakta hasta olmak da ayrı bi sinir bozucu.winstoncum meyveyi doğru söylemişsin çok şekerli ama zaten kısacık bi süre yiyebiliyoruz dutu ben de açıkçası ondan kısmıyorum.hep aynı şeyi yeme olayı da şöyleydi.istanbulda yalnızken alıyodum bi meyve zaten az yiyiyorum baya bi süre gidiyodu.ama şimdi değişik değişik yemeye çalışıyorum bide ben yaz meyvelerini acayip severim o yüzden pek dikkat edemiyorum meyve olayına bu aralar

Selam kızlar, sabah açtım dedim oku oku bitmez tam da kilo bildirimi günü amma mesaj yazılmış, ama tam bir hayal kırıklığı.

Başkan liste için yardımcı olmak isterdim ama keşke önceden haber verseydin. Aynalara ayıp olmuş kız uğraşmış Allah razı olsun kendisinden yoksa kilo bildirimi yapamayacaktık.

winston bacım bugün gidip alıyorum ilacı ay birazdan yine pendik pazarına gidicem. Aslında aklımda yoktu ama arkadaşım gidelim dedi bende atladım hemen. Pazar diyince akan sular duruyor valla. Pek bir şey almayacağım dün zaten aldım epey bir şey ama bugün kızımla takılırız artık o da seviyor pazar gezmeyi anasının kızı işte.

Dünkü alışverişe gelince.
Mango dan 34 beden kot etek aldım 12 TL
36 beden şort aldım 16 tl
38 beden kumaş etek aldım 16 TL
Aynı markadan 3 farklı beden de kıyafet aldım.

Kotonda bir elbise beğendim ama fiyatı yoktu üstünde şifon bir elbise eşim al dedi yılbaşı balonda giyersin sonra bana elbise aratıyorsun dedi benimde hoşuma gitti ama ona dedim. " kardeş benim kilo imkb gibi, yılbaşına kadar kaç kilo kaç beden olacağım belli mi ki alayım" . neyse bıraktım onuç

Sonra başka bir mağazadan 36 beden siyah kumaş pantolon aldım 17 tl ye. Ve yine aynı mağazadan 38 beden 2 tane bluz aldım.
Kotonda 36 beden pantolonlar büyük geldi bu arada.

Ve finalde 160 tl ye bir ayakkabı aldım. O kadar ucuza şey aldıktan sonra ayakkabılar kazık oldu ama çok beğendim ben olsam belki vermezdim o kadar para ama eşim illa al diye tutturdu.

Velhasıl dünkü maceram böyle işte. Ben şimdi kaç bedenim bilemedim. her 3 bedene de sıgabiliyorum. Garip bir şey oldum yani

Kilo verenleri de tebrik ediyorum. Haftaya yeniden sahalarda yanınızdayım.

Tünaydın Kızlar,

Eskiden buralar coşardı şimdi dutluk oldu valla
Herkes aynı anda yoğunluk yaşar oldu sanırım.

@Se_zen, 2. günüme girdim ve canım sigara is-te-mi-yor.
Gelişmelerle karşında olacağım
Mango indirime mi girmiş? Yazdığın fiyat çok ucuz geldi de ondan sorayım dedim.
Beden kısmı da kalıptan işte bacım, benim lcw 42 beden şorta hala giremiyorum ama 40 bedenler üstümde bol duruyor..Dur bi şu şortu deneyeyim sabah sabah canım sıkılıyordu.
Evet katılıyorum sohbet, muhabbet akmıyor, genelde tek mesaj atılıp gidiliyor, muhabbet dönmüyor haliyle ama sanırım herkes çok yoğun.

Neyse ben biraz defile yapayım, biraz da bol oksijen için dışarı çıkayım gezeyim.

Son düzenleme:

Bacım ilacın adını unuttum ben ya. Almaya gidicem şimdi. Z li bir şey di ama . Neydi.

ya canım bende kendime çok kızdım dün yani madem kursum var söyleseydim ya erkenden buraya ( burda erken bildirme durumunu okuduğumda saat türkiyede 2 olmuştu bile siz benden 1 saat hızlı yaşıyorsunuz türkiyede

nasıl affettiricem takımıma kendimi düzenli giremiyorum

Selaaam kızlar nasılınız ben şimdi bir güzel temizlik yapıcam heryeri temizlicem toplicam

ama tabii telefonun dolmasını bekliyorum çünkü müzik dinliyerek yapmam lazım.. en azından temizliğe başlangıç müzikle olmalı yoksa yapamıyorum...

tatil hazırlıklarıma başladım desem yalan olur ha tabii alınacakları aldım ama bavul falan yani daha erken diye düşündüm

tam 3 gündür babamla evde yanlızız yani kendisi çalışıyor gecede gelse görüyorum sabahları görüyorum.. yemek konusunda aramızda gecen dialogları duymalıydınız zira abartıyormuyum bilmiyorum ama bu tür durumlarda sinirden içim içimi yiyor..

neyse dayanmalıyım kızlar!! çok az kaldı gidiyorum ben!!

bugün hepinizin buraya bir güzel istatistiğini yapacam ilk bildirimiiniz ilk kilonuzu şimdiki kilonuz farkınız hepsini yazıcam ama kendimi açıkta bırakıcam zira geldiğimden beri yani tamı tamına 18 ay oldu sanırım 100 gram + dayım bu 18 ay boyunca kilom 78-84 arası gidip geldi

merhaba kızlar
winston valla seni alnının çatından şapurt diye öpüyorum.
maşallah kilo işini halletti şimdide sigara işini hallediyor. hayatındaki kötü alışkanlıkları tek tek bırakıyor. tebrik ederim bacımm.
kızlar bugün evde yalnızım. eşim çocukları alıp annesine gitti. (kavga etmedik) banada illa gel diyor ama bu defa gitmeyeceğim . sen stres atıyor olbilirsin ama ben stres yüklenip geliyorum dedim. benimde kafa dinlemeye ihtiyacım var dedim. homur homur çocukları aldı gitti. sabahtan beri temizlik yapıyorum. işim şimdi bitti.
sabah normal insan kahvaltısı yaptım. öğlene ise şu ayran çorbasından yaptım. 2 saate bir 1 kase içiyorum. hazır evde kimse yokken detoks yapayım bari dedim.iyide geldi valla.
şu an maraşta bir yağmur varki anlatamam. iyiki yağdı yoksa sıcaktan buharlaşacaktım nerdeyse.
evet kızlar muhabbet dönmez oldu . ben iş yerinde oda dağiştirdim. yeni odamda pc ve internet sıkıntısı var. evde ise eşim devamlı pc başında o kalkınca 2 tane çocuk biri kalkıyor biri oturuyor.
ben kenrimde şunu gördüm buraya fazla uğramayınca motivasyonum düşüyor. ama eskiden ne güzel ya kilo vermiş birini görür hemen hasetlenirdim bende yapmalıyım .bak maşallah kızdaki azime . der diyete ve spora asılıırdım . ama şimdi baktımda baya motivasyonum düşmüş. kendimce birşeyler yapmalıyım . neyse kızlar bu kadar günah çıkarma yeter.
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
yaşasın özgürlükkkkkk

@Yakar Bacım, teşekkür ederim.Haklısın valla, eşim de "önce kilo verdin, şimdi sigarayı bıraktın, bu hafta da dişlerini temizleteceksin, sonra sırada ne var? Beni de bırakırsın sen yakında " diyor
Sana da kolay gelsin diyeceğim ama sanırım temizlik çoktan bitmiştir.

@Se_zen bacııı ne ettin, geldin mi, ilacı aldın mı, ne zaman başlıyor, ne zaman bırakıyorsun merak ettim.

@S_a bacım, affedilecek bir olay yok ki, o gün kursunun olduğunu son anda hatırlamışsın, zaten sorun da olmadı ama düzenli girmeme olayına katılıyorum, 3 günde bir girip geçmişi okumaya da üşeniyorum demiştin geçen, sonra da "hatice gruptan ayrıldı mı?" , "bilmemkim izinli mi?" diyorsun.Yani en azından başkan olarak her gece yarım saat girsen düzenli bir şekilde, sohbete katılsan, grubu motive etsen, her şeye hakim olsan bence daha yerinde olur. Ayrıca günde 5 mesaj olayı da çöktü, herkes günde tek mesaj atmaya başladı o da sırf adetten diye.Buraları canlandırmak lazım bence

Neyse hepimize hafif bir akşam diliyorum (Buzlukta kornetim beni bekliyor ama size hafif bir akşam diliyorum işte )

selam kızlar
sıkılmaya başladım. bizim ev hiç bu kadar sessiz olmamıştı.yaşasın özgürlük diye bağırırken şimdi sıkılmaya başladım.
deniz sekiyi gördünüzmü aman allahım. nasıl kilo almış.
evet dedikodumuda yaptıktan sonra ben kaçayım.

evet bu sıkıcı pazar gününden merhabalar kızlar :)

Babam işe gitmeden önce TV de ntv yi açık bırakmış.. bende telefonda konuşurken kısmıştım tv yi.. sonrasında başladım türkiyeye gidecekleri hazırlamaya başka işlerde yaptım arada bir salona geldiğimde tv ekrana bakınca farkettimde sadece suriye var suriye suriye suriye!!!!

diğer kanallardada tabii hepsi avrupa yayını olduğu için avrupadaki türklerin abidik gubidik programları var yada iyi beslen mutlu yaşa var yada avrupadaki marketlerin reklamları var öfffffffffffffffffff öfff!!! yada bazı kanallar film yayınlıyor ama böyle sessiiizz sakiiin filmler

haftasonu şu avrupa yayınlarına hiç katlanılmıyor ya!! Öfff!! kendi evim olsun balkona çanak anten taktırıcam ve bende ordaki bütün kanalları izlicem!!!

şimdi hemen dün bahsettiğim istatistikleri bir gözden geçireyim ama önce geçmişi okuyacam!

merhaba kızlar
güzelbir pazar günü . hava niyeti buzdu yağacak sanki.
sabah yediklerimi yazayım
klasik salata peynir zeytin 1 dilim ekmek ve 2 dilim salam
öğlen hamburger köftesi ve dünkü detoks çorbam.
bu arada detoksa dün saat 8e kadar dayanabildim. heryerim titrimiyi başladı kaslarım kendi kendine robot dansı yapıyordu. ay çok kötü oldum. gidip azıcık kabak yemeği vardı üzerinae yoğurt döküp onu yedim. birkerede limonata diyeti yapmış nerdeyse hastanelik olmuştum. anladımki ben böyle detoks veya şok diyetler yapamıyorum .benim ki azar azar verdiren diyet olmalı. açlığa çok fazla dayanamıyorum. hoş dayansam bu halde olmazdım ya.
neyse kızlar iyi haftasonları diliyorum.

yani şimdi ben bu karpuzu yiyemicekmiyim ben yazın karpuzsuz kavunsuz ne yaparım biliyorum dukanda yasak ama adananın 40 derece sıcağında beni buzlu tavukmu serinleticek

Canım aynen bende kendime şu zamana kadar şart koyunca olmuyor sanki ters tepmiyor ama yani ben mesela dedim ya bu ayın başında ben 70 en fazla 75 kilo olacam dedim kendimi şartladım plan yaptım ve şimdi 78 kiloyum

ya evet ya bende şimdi on sayfa geriye gittim ve kim ne demişse hangi dertten yakınmışsa hep aynen aynen diye dert yandım canım eğitim yapmadık ama yani aramızda diyetisyen kadar neyin ne olduğunu bilenler var ya. ben bu son bir kaç aydır şu beslenmeyle ilgili çok bilinçlendim. hernekadar bugne kadar uyguladığım diyetler bende mucize yaratmasada ben pes etsemde dukanı çok seviyorum yani bana deseler yok bu sana uygun değil ben genede yapacam yani.. türkiyeden gelincede dukana 0 dan başlamak istiyorum.

canım çok doğru söylüyosunda.bende ne bileyim umutsuz vaka olarak gördüğüm için kendimi böyle diyetlerde umut arıyorum işte

kim umutsuz vaka? senmi? hayır!! kimse umutsuz vaka değil. Canım kendini hiç öyle görme sen. Böyle diyetlerdede umut arama.. kimi insanlar ben 1 yılda zayıflayacağım diyor. ve yavaş yavaş veriyor. hiç acele etme en iyisi yavaş gitmesi.

mira ece de olabilir
zeynep mira da olabilir ( zeynep değerli demek ya )
ipek ecede olabilir

ben severim bu isimleri ama kızım olursa kesinlikle özgü koyacağım sadece yada zeynep özgü

küçükken kendi ismimden okadar nefret ederdimki. bazı günler çok ağlardım neden benim ismim böyle anlamsız saçma diye ve hep sorarlardı adını değiştirsen ne yapardın özgü diye söylenirdim özgü olsun benim adım cünkü bugüne kadar kendi ismimde kimseyle tanışmadım.. bu belki a bak ne güzel özel ismin var diyorlar aman be neresi özel.. özel olsa da kulağa hoş gelmiyor

canım bu bana bazen çok oluyor.. akşama kadar az yiyorum ve çok yoruluyorsam o gün... tir tir titriyorum gücüm herşeyim bitiyor

Salı günü yolculuuukk vaarr

kızlar ben bu önümüzdeki 3 hafta aklımdan ''diyet'' kelimesini çıkartıyorum. ^hayatımdan çıkarmayacam fakat hergün bu işi düşünmicem.. beyin detoksu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…