Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Winston hala gelmedi. merak ettim ya. Şu ilacı da kullanıyor ya. Sızıp kaldımı bir yerde acep.

Bende sabhatan beri beyin gücü ile zayıflama, kuantum ile olumlama bilmem ne diye araştırıyorum. Olmadı şu kalan ve gitmeyen kilocuklarımı da onlarla vereyim bari. Sabahtan beri içtiğim suya "BENİM SAĞLIKLI KİLOMA KAVUŞMAMA SEN NEDEN OLACAKSIN, SEN BANA ENERJİ VERİYORSUN, METOBOLİZMAM SENİ İÇTİKÇE HIZLANIYOR " deyip deyip içiyorum. Manyaklaştım galiba, su ile konuşmak delilik belirtisi mi acaba. birde bunu sesli yapıyorum. Yani suya okuyup üflüyorum. Sıcaklardan mı acaba, beynim mi eridi yoksa, yoksa şu bitmeyen rüzgar mı yaptı beni böyle. :26: Bilmiyorum ama bir yol bulmalıyım.

süper bir haber başkan, ama yetmezzzz....
Evet belki dukan sana göre değil ama en azından nefsini terbiye edebiliyorsun diğer diyetlerle yaptığın kaçamağın belki çeyreğini yapabiliyorsun dukan la o yüzden de az da olsa gidiyor işte.

1 tanecik yedim canım.ne bileyim 1 dilim ekmekle aynıdır kalorisi diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm galiba

tebrik ederim canım

Tünaydın hatta utanmasam iyi akşamlar diyeceğim,
Yaklaşık 4 gündür 1 saat zor uyuyordum geceleri.Dün de sabah karşı 4te yattım, dedim kesin 6da dikilirim ayağa ve bingo 12 de eşim aradı uyandırmaya kapatım uyudum ve 2buçukta kalktım 10 saat kadar mışıl mışıl uyumuşum ve kendime geldiğimi hissediyorum
Özellikle 4 günde 2 kilo vermiştim ve yemek yiyemiyordum, dün gece 2 dilim kavun, yarım dilim ekmek ve yarım dilim kaşar
yedim Hoş kalorisi çok az, kendisi çok az ama hiiiç yiyemiyordum, bu bile sevindirici oldu.Sanırım eski sisteme dönüyorum ya da vücut hapa alışıyor bilemeyeceğim

@Hürrem konusu; pek bir merak ettim caaaanım.Yav Hürrem ilk bşaladığında da ince değildi yani 40 beden yağlı, etli, haşmetliydi.Dizi ilerledikçe de 44-46 arası oldu.Epey dombili oldu.Hani diyorlar ya giydikleri elbiseler öyle gösteriyor falan diye, aynısını Hatice Sultan da giyiyor mesela, yüzü ince, beli ince, göbeği yok ya da mahidevran yanii.Ama Hürrem'in gıdığı var, suratı kocaman, göbeği var,beli kalın ve zannımca göstermede kalçalarının da maşalahı var O yüzden epey dobişti yani ama merk ettim fotoğrafı şimdi.

@Sa, kilo vermene sevindim başkan.Bence gene de eğer harfi harfine yapıyorsan bu diyeti, türkiye'ye gittiğinde bir kontrole gidiver.Şeker değerin, metabolizma değerin falan ölçülsün.20-25 gün bu diyetten sonra 1-2 kilo vermek biraz sıkıntılı.Özgey bile bu kiloları 1 haftada sürekli hep verebiliyor.Yani eğer sağlıklı her şeyden yiyerek bir diyet yaparsan ayda 3-5 kilo vermen doğal ama bu kadar proteine abanıp, bu kadar acı çektikten sonra 1-2 kilo vermek bence bir şeyler de sıkıntı olduğunu gösteriyor.Hani bahsetmiştim ya 65 yaşındaki nine 3 ayda 20 kio mu ne vermiş, hem de bacakları rahatsızmış yerinden bile kalkamamış.Yani herkesin metabolizması farklı tabii ama 65yaşındaki bir teyzeden de bizimkinin daha hızlı olması lazım mantıken
Neyse umarım hep böyle devam eder ve istediğin kiloya inersin kısa sürede.

@Ceren, bence bisküviye çok üzülme çünkü kahvaltıda sadece karbon olarak bir dilim ekmek var, sen onun yerine gene karbon olan bir tek bisküvi yemişsin.Hoş ekmekteki şeker bilmemne bisküviden daha azdır yani tabii ki birebir değildir ama bence gene de kafaya takacak bir şey değil.Evden çıkarken yiyebilir ya da bir tavada ekmeği arkalı önlü 5 saniyede kızartır, peçeteye sarar yolda ya da işte yiyebiirsin, sonuçta ekmek yani hani portakallı ördek olsa nerden bulayım olayı olur
Gene de bence birebir uymayaçalış ki sonuçları net göresin.Eğer istediğin gibi kilo veremezsen hep aklında olacak o bir tek bisküvi yüzünden mi veremedim, işte onu yemiştim o mu etkiledi falan diye.
13 günü sağlıkla ve kaçamaksız devam ettirmeni dilerim bacım.

Hepimize güzel bir gün diliyorum.

Winston sigara nasıl gidiyor. Ya sabahtan beri bir şeyler yazıyorum sonra gönderemiyorum sinir olup yazmayı bıraktım en sonunda.
ne güzel kararlar aldım ama yazamadım bir türlü size.

Winston sigara nasıl gidiyor. Ya sabahtan beri bir şeyler yazıyorum sonra gönderemiyorum sinir olup yazmayı bıraktım en sonunda.
ne güzel kararlar aldım ama yazamadım bir türlü size.

Sitede sorun var bacım , ben de hem explorer hem crome ile deneye deneye bir hal oldum 40 saatte yolladı bir mesajı.
Sigara yarın son bacım.Cuma günü duman avcısı olarak uyanacağım
Aslında bugün kalkınca da içesim yoktu ama yarım sigara içip söndürdüm.
Şimdi bıraksam, cumaya kadar içeceğim demiştim dur yakayım bir tane yok bilmemne diye belki bahanem olur, o yüzden yarın da içip cuma nikotinsiz bir gün geçireceğim.

He bu arada normalde 1-1,5 paket sigara içiyorum.Son 4 gündür günde 5 ya da 6 tane içiyorum.Sırf azaltmak adına bile işe yaradı bacım, inşallah da cuma sorunsuz geçecek benim için.

Sen ne kararları aldın, hayırdır, merak ettim

bu sigara bırakma olayına ba-yıl-dım.darısı se_zenin başına artık

bu sigara bırakma olayına ba-yıl-dım.darısı se_zenin başına artık

Ah bir de yan etkileri beni zorlamasaydı daha güzel olacaktı
Se_zen de bırakacak tabii ve biz aramızda yarış yapacağız

Bir sonraki grup buluşmamızda masamızda sigara da olmayacak çakmak da ve bizler boool oksijenli, sıfır nikotinli bir gün geçireceğiz.
Duy beni se_zen, ışığaaa geeeeel

Kızlar ben sıkıldım bu diyet olayından ve daha diyet yapmaya bile başlamadığım zamanlardan beri takip ettiğim montiye başlamaya karar verdim. Olmuyor böyle bir kendimi sıkıyorum veriyorum ardından hoooppp bir güzel alıyorum. Sıkıldım ben bu muhabbetten az çok yaklaştım istediğim kilolara ve monti ile de vereceğime inanıyorum. 1 ay falan monti yapıp sonra korumaya falan başlasam benim için iyi olacağına eminim. Tabii yağsız yoğurt muhabbeti haricinde onu yağsız kullanamam abi. Ayrıca ben ne zaman marketten yağsız bir şey alsam eşimle kavga ediyoruz. Yoğurtu normal yemeği düşünüyorum. Birazda sporuma dönemm lazım sporu fena bıraktım bu günlerde ayrıca moralde bozuk olunca insanın spor yapası gelmiyor.
Sanki bunları bana winston mu söylemişti ne.

Bu arada isterseniz eğer beni mezun edebilirsiniz arkadaşlar hep beraber karar verin buna. Çünkü böyle az vererek veremeyerek üstüne bir de alarak burada kalmak da olmuyor. Sizi de etkiliyorum ben. Ayrıca yeni gelmek isteyen arkadaşlarında yerini gasp ediyorum. Şimdi monti de ne olacak onu da bilmiyorum ama artık bunu bir beslneme alışkanlığı haline getirmem lazım benim.

duydum duydum bacım duymam mı.
bu hafta alıcam ilacı ve başlıycam bir an önce bende. İnşallah senin gibi 10 günde de bırakırım. Valla sigarayı da bırakırsam bu gurupta hayat süper olacak. Ömür boyu sana dua ederim winston bacım, benim dualarla artık tayinin de çıkar, yer yer kilo da alamazsın, aklına ne geliyorsa artık . Hem zayıflatıyorsun beni hemde sağlıklı yaşamama sebep oluyorsun.

Bacım yaz geldi, millet diyet gruplarını bile boşaltıyor.Gruplar eleman bile bulamıyorlar yani, o yüzden yer falan işgal etmiyorsun.
Ha ben telli duvaklı mezun olayım, yeter artık, karnemi, kupamı, tebriğimi alayım diyorsan o ayrı tabii.
Ayrıca daha önce de yazmıştım kimse senden ya da başkasından etkilenmiyor bacım.
Ben se_zen yedi diye yemiyorum ya da sen leslie yaptın diye ben yapmıyorum.
Herkesin bir yolu, bir keyfi, bir seçimi var yani, o yüzden rahat ol bacım.
Monti benim de 65-68 arası geçeceğim beslenme türü.
Ben de o vakte kadar senden deneyim, bilgi öğrenirim.

Valla bacım kişiden kişiye değişiyor işte, ne desem yalan olur.Bıraktırır bıraktırmaz o ayrı ama uykusuzluk ve iştahsızlık yani doğal olarak kilo verme olayı fix.Sen biraz da diğer hapı araştır istersen bacım.Ben 5lere kadar oturup, 7 de kalkıyorum (dün hariç) ama biliyorsun yoğun çalışmıyorum, sense sürekli ayakta , işte , evde çocuk var falan filan yani bir de zayıfsın ya metabolizman nasıl etkilenir bilemedim.Ama her şekilde winston bırakmışsa ben de bırakırım üleeeyn diye gaza gelir sen aspirinle bile sigarayı bıurakırsın kesin

Atanma duan için çok saol ama geçen eşimle konuştuk, seneye dershaneye falan gidip adam akıllı çalışıp gireceğim.
Bu sene zor, sınav ücretini yatırdım belki öylesine sınava girerim, belki girmem bile yani.
Haa sınav soruları her seneki gibi elden satılırsa, bana da bir müslüman o soruları verirse, ben de öyle sınava girersem hah işte anca o zaman atanırım

Neyse ben biraz halı sileyim, yorulayım, belki akşama yorgunluktan rahat uyurum.
Herkese şimdiden hafif bir akşam diliyorum.

ben geldim.yazayım bugün yediklerimi
sabah:1 yumurta
1 domates
1 salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:2 köfte
2 biber dolma
ara öğün:10 erik
akşam:5-6 yk taze fasulye
yarım dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:1 dilim ananas

Evet yetmez yetmez yaa!! bugün annemede söyledim anne 78 i gördüm dedim çok sevindi.. ve dedi bak burda yağlı yemekler kebaplar rahatız ediyor insanı bu sıcaktadiyor bu yüzden burdada dikkat edersen dahada fazla verirsin dedi. Ben ordada bu diyeti bozmayacam asla ben. adana okadar sıcakki dedi yani sürekli terliceksin zaten dedi

Evet canım bende dediğini yapmayı düşünüyordum orda bunları ölçtürsem iyi olur ya en azından bilirim bende hangisi işe yarıyor diye.. bu arada sende dedin ya bi kaç üst baş al değişiklik yap bugün kendime kızıl saç boyası aldım ya bugün yada türkiyeye gitmeden 1 gün önce boyarım 2-3 tanede bulüz aldım değişik model güzel oldu valla neden değişim olarak hep kilo olayına bakıyoruzki

merhaba arkadaşlar
benim gündüz yiyip akşam yememe taktiği şimdilik işe yarıyor gibi. sabah klasik salata 1 yumurta ve azıcık yeynir.
öğlen yok . oğlumdan aşırdığım 3 tane çizi kraker. saat 4te yenen izgara et ve salata
bol su ve çay.
kafam rahatladı .kendimi kasmıyorum. kasmadıkça da yiyeceklere saldırmıyorum . nasıl olsa gündüz herşey az olmak kaydıyla serbest diyorum. tartıldım azda olsa fark var. bundan sonra her hafta azda olsa kilo veririm. spor olarak lesli ile 2 mil yürüdüm. sıcaklardan kıpırdamak bile istemiyorum. 2 mile şükreder oldum.
neyse kızlar ben kaçayım . herkese serin bir akşam diliyorum.

günaydın kızlar nasılsınız tartı beni 2 kilo vermiş gibi gösteriyo ama işallah daha çok veririm.tuvalete çıkamıyorum.hiç birşey yemediğim için mi acaba

günaydın kızlar,

çok yoğun çalıştığımdan hiç bakamıyorum sizi öpüyorum işyerimdede pozisyonuum değişiyor istanbul ofise geçiyorum görüşürüz

Günaydın,
Kahvaltıya kaçıyorum.Gruba ne olmuş böyle ya? Ben girdiğimde sayfalarca yazmış olurdunuz, şimdi ceren ve özge yazmış sadece :44:
Herkes çok yoğun galiba.
Neyse herkese kolaylıklar diliyorum o zaman.

Selam kızlar,

iki gündür montiyi araştırıyorum kendime şöyle bir menü oluşturdum bakalım.
Belki hafta sonu belki de pazartesi başlarım.

Sabah
2 kayısı yarım saat sonra kahvaltı
Kahvaltı
2 dilim yulaf kepeği ve buğday unu ayrıca buğday kepeği ile yapmaya çalışacağım ekmek
üzerine zeytin ezmesi
domates, salatalık, maydonoz
ya da
1 kase yoğrt içine şeftali, kiraz, kayısı falan doğrayıp onu yerim.
ya da
2 yumurta ve peynir, domates, salatalık, maydonoz

Öğlen
tavuklu salata, ya da ton balıklı salata yada yumurtalı salata
yada fırın poşeti ile pişirdiğim sebzeli tavuk
yoğurt

akşam
ıspanaklı yumurta,
yoğurt
ya da
yoğurtlu kabak
ya da
közlenmiş biber ve yoğurt
ya da
çılbır

Nasıl kızlar menüm.

Selam kızlar nasılsınız?
sezen ya sakın mezun olma vallaha bende giderim bak ben durum senden daha vahim ya
yakarcım akşam yemek yememe olayı bendede işe yaradı 1 kilo vermişim çok mutlu oldumya:) böyle devam edicem bu günkü menümü yazayım hemen
sabah:
lavaş içinde peynir,dereotu,maydanoz(fazla büyük değil bi dürümün yarısı kadar)
ara:
kahve
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
5 yk bulgur pilavı
1 tavuk butu
1 bardak ayran
ara:
limonlu soda
akşam:
1 kase yoğurt
spor:
yürüyüş(1.5 saat)
benden bu günlük bu kadar taktik olarak öğlenleri iyi yemek yiyorum akşamaları hafif tavsiye ederim işe yarıyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…