Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltıya da ceviz falan ekleyebilirim arada sırada. Yumurta ile yaptığım kahvaltıya.
Bi de şu protein olayında genelde hep tavuk yeniyor ya onunyerine değişik şeyler lazım bana. Eti de çok sevmiyorum öyle.
Bu kadar tavuk tüketimi de iyi değil, hele ki bu kadar çok genetikleri ile oynanıyorken.

Menü gayet güzel ve alternatiflerle bayağı uzun olmuş
Ben bir an hepsini yiyeceksin sandım

Ben de montici olacağım yakında ama gözüme çok geldi şimdi ya.Sanki bunları yesem ışık hızıyla şişermişim gibi geliyor tekrardan
Liste falan diye de kasma bacım ya, sabah meyve, arkasına kahvaltı, öğlen sebze yoğurt, akşam protein salata hepsi bu.Tek husus; pro ile karbonu aynı tabakta yememek.Bana uygulaması makul geldi bacım ama sanki bu yeme düzenimden ona geçince balarda kilo alırmışım gibi geldi.Senin mesela günlük menünün kalori hesabı yapılabilir örnek olarak mesela.Ona göre ne kadar ne alıyoruz hesaplanabilir.

Liste işini de aslında hani yakın bir şey olsun die yaptım ben bacım. Öyle bire bir uymam zaten ben böyle seviyorum. İzinliler, yasaklar ama dukan gibi de değil hani arada da olsa meyve yiyebiliyorsun sabah bile olsa ki ben en çok sabah kalkar kalkmaz meyve yerim ve zeten kahvaltımı yarım saat 40 dakika sonra yaparım. yoğurt ve salata herşeyin yanında var ki bence çok makul ikisinide çok severim. sonra güzel tarafı öyle aman aman bir yasak da yok yani. Zaten yediğimiz şeyler, ekmek de var içinde, bakliyat bile yiyebilirsin istersen. tabii belirli kurallar dahilinde, bana verebilirmişim gibi geliyor bacım. manti amcam ne diyor patates yeme diyor, zaten kaç kişi ye diyor ki. etin yanında pilav makarna yeme diyor falan. Bunlarda bence hayat boyu yapılabilecek çok basit şeyler. Ekmek ben zaten kahvltı dışında çok yemem, kahvaltı da da yumurta falan varsa yine aramam öyle.
Senin dediğin gibi bir de kalorilerine bakalım bunların. Şöyle tahmini bir şey çıkarayım bakalım.

selam kızlar
benim diyet yavaş ama iyi gidiyor.kendimce böyle yaparak belki beslenme disiplini yaparım kendime. akşamları yemiyorum çok acıkırsam yoğurt yiyorum. bugun bir hovardalık yaptım hem yağlı hem mıncıklanmış pohaça yedim.
öğlene kabak yemeği ve yoğurt yedim. akşama çok acıkırsam yoğurt.
lesli ile yürüyorum. tv izlerken.koşu bandına ve dışarıya yürümeye gidemiyorum. evde klimasız odadan anca tuvalete gider olduk. bugün işyerinde bir ara bayılacak oldum çok sıcaktı. klimada yok . eve gelir gelmez duşun altına attım kendimi .
sezen yeni birşeylere başlamışsın hayırlı uğurlu olsun.
ceren tebrik ederim kardeş 2 kilo azımsanacak bir kilo değil. devam devammmm
ben kaçayım kızlar .

Kızlar ben akşam muhtemelen yine girerim ama yine de yazayım da olurda aksilik olur falan aklınızda olsun.
Ben yarın olmayacağım. Kilom aynı. Bütün gün giremiycem. Sabah fırsatım olursa yine tartılıp yazarım. Ama yazamazsam da beni aynı yazın he. zaten hoş sayfalar hiç değişmediği için herhalde başkan da görür benim mesajı.

Tamam arada kaynasa da ben söylerim bacım, merak etme.
Yarınki olay çok gizemli olmuş ama hayırdır diyeyim meraklı kaynana gibi Tüm gün iş mi yoksa tüm gün kafa dinlemek için izin mi anlamadım ama şimdiden iyi eğlenceler diyeyim.

Leyyyyynnn..Yarın hem sigarasız ilk günüm olacak, hem se-zen bacı olmayacak, hem tartılma gününün verdiği psikolojik baskı olacak, hem havalar yarın daha sıcak olacakmışşş...(Daha başka bahane bulamadım )

Neyse sen cumartesi girdiğinde inşallah benim "Dün hiç sigara içmedim, bugün de 2. sigarasız günüm" yazdığımı görürsün bacım.

selam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler

Kafa izni bacım. Ne zamandı ayakkabı, pantolon falan bakacağım, kızla olmuyor, mızıklıyor falan. Hafta sonu onu bırakıpta gidemiyorum. Bende dedim izin alıp sabahtan çıkayım hem kendi kendime bir gün geçireyim hem alışveriş yapayım hem gezeyim.Valla merak ediyorum bacım senin sigara olayını bana da ışık tutacaksın unutma.

Anlamıştım zaten ben (Süpersonik zekalı winston )
İyi eğlenceler, güzel güzel alışveriş keyfi diliyorum sana, inşallah 34 bedenlere sere serpe girer, mutlu mutlu eve gelirsin.

Sigara konusunda da her gün sana, anneme, babama ve de eşime bilgi veriyorum, kendimi beyaz deney faresi gibi hissediyorum
Bırakınca aslında sırf inadımdan ve de bu ilaca tekrar mahkum olmamak için bırakacağım valla çünkü uykusuzluk, iştahsızlık, sersemlik, aşırı tepkilerde bulunma (fazla heyecan, fazla mutluluk, fazla duygusallık), unutkanlık canıma tak dedi valla
Neyse her şey bu zıkkımı bırakmak için işte, umarım bunca acıya değer, ummuyorum değecek diyorum

Sana iyi eğlenceler, bize iyi çalışmalar diliyorum.
Yarın görüşürüz.

Günaydın kızlar kilomu bildireyim
geçen hafta:
52.0
bu hafta:
51.0 kendi kendimi alkışlıyorum gene iinişe geçtim hadi hayırlısı inşallah geri almam bugün memlekete gidiyorum yani en tehlikeli yere ne yapıp yapıp annemin yemeklerinden uzak durmalıyım yoksa sporlarım boşa gidicekk gene

kimsecikler yok ya dün giremediğim için baya üzmüştüm kdndimi ama sadece 1 sayfa ilerlemiş.kilo bildirimi de daha 2 kişi yapmış.o zaman ben de yapayım.bu hafta baya kaçamaklarım oldu iki günden beri akşamları çikolata ve antep fıstığı yedim.açıkçası bu sabah hiç umudum yoktu hatta kıyafetlerle tartıldım baktım eksi çıktım hemen üzerimdekileri çıkarıp bi daha tartıldım ve kilomu görünce çok sevindim.aslında çok az vermişim ama dediğim gibi hep kaçamaklarım oldu hafta sonu kahvaltılar falan
geçn hafta:84.1
bu hafta:83.5
giden:600 gramcık

Selaam kizlar nasilsinizz ben kurstayim suan telefondan giriyorum

Sezen, canim listeyi hazirlayabilirmisin bugün???

Benim
Kilom 78,2

Selaam kizlar nasilsinizz ben kurstayim suan telefondan giriyorum

Sezen, canim listeyi hazirlayabilirmisin bugün???

Benim
Kilom 78,2

sezen bugün yok .dün akşamdan yazmıştı . bugün giremeyecek ve bu hafta listeyi hazırlayacak takım saat 1 e kadar hazırlamamızı rica etmiş.

Ay ne demek ya bire kadar hazirlayin olduu yaniii !! Sôzüm sana degil yakarcim yanlis anlama

E burdada saat farki var yani saat 2 oldu bile türkiyede

Ben bi kardes takima yazayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…