Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hb winstonum valla süper geçti biraz erken oldu ama ben çok bunalmıştım çok ii geldi mersin işi iyiymiş ama annen kırılmazsa onlarla gittin die babanın eşiylede sorunun yoksa git derim valla...

Mersin işi kardeşimi ayarlarsam süper olur da bu sefer de iki kardeş yanlarında babaları yanlarında analıkları hehe annemi çatlatan bir sahne gibi, bir de foto çekip anneme gönderirsem tam curcuna

Yok hatun 2 yıl önce evlendi babamla, nikahta 5 dakika kaldım, yolda görsem tanımam.Neyse bakacağız artık.
Sen de tatilden döndüğüne göre bize enerji verip, bizleri motive edebilirsin çünkü biz burada pişiyoruzzz üleeeyn

Kızlaar benim yarın çok işim olacak o yüzden size büyük ihtimalle anca çarşamba veya en geç perşembe günü yazarım..

winstoncum teşekkür ederim canım inşallah güzel bir tatil olur :)

hadi öptüm sizi şaap şuup

Ayy sen böyle diyince tırstım şimdi. Bir de bankada düşünsene benim bir şeyler unuttuğumu al başıına belayı. Dur bakalım bende başlayayım olmadı bırakırım ilacı ne yapayım. .sonuçta benim işte fazla riskli bir şey gibime geldi bu ilaç işi. Ayy bende ne kabuslar gördüm kızlar gece gece. Sözde kocam rus bir hatunla 16 yıllık evliymiş. Tam 7 tane çocuğu varmış ondan ve ben bunu tesadüfen öğreniyormuşum. Sonra o konuşalım diye bekliyormuş ben gidip yatıyormuşum konuşacak bir şey yok diye. Sonra bütün dünyada bir salgın hastalık varmış ondan falan kaçıyormuşum, acayipti ya . Kalktım eşime bakıyorum, kıyafetlerime bakıyorum gerçek olup olmadığını anlamam 10 dakikamı aldı valla. Hala eşimle ne konuştu bu akşam en son falan diye hatırlamaya çalışıyorum. Popom açık kaldı diyeceğim ama gece yarısı bile öğlen sıcağını yaşadığımız evde heryerimiz açık yatıyoruz valla.

selam kızlar
bende sezenin yazdığı saate baktım bu kız bu saate ne yapmışki diye düşünürken meyerse kızcağız en berbat kabusu görmüş. bu ilaç işini iyi araştırın kızlar bir illetten kurtulayım diye başınıza iş açmayın kızlar. valla ben okurken endişelendim. geçen yıl bir zayıflama hapı almıştım biberlisinden .
kalbim hızlı hızlı atmaya başladı başım ağrıdı .beynim kulaklarımdan akacak sanmıştım . birde ruh halim berbat olmuştu .ilacı kestim ama bu yan etkiler epey sürdü. 1 yıla yakın düşük tansiyon tedavisi gördüm.
niyetim şevkinizi kırmak değil ama iyi düşünün derim.

şimdi hoşgeldin mi diyeceğiz. güle gülemi .nede olsa türkiyeye dönüyorsun
tatilin tadını çıkar yiyeceklerin değil.unutma bak

slm kızlaaarr ben geldimmmm...nasılsınız...ben tatilde ipin ucunu kaçırdım bugünde dvm ettim ama yarından sonra kaldığım yerden dvm inş...

hoşgeldin sefa getirdin. tatil dönüşü insan ne kadar iyi hisseder kendini. benimde çok ihtiyacım var valla.

selam hanımlar rejime devam iizinde olduğumdan giremiyorum evde pc bozuk tamirde 1 ay oldu gelemedi bugün işe uğradım vergiler için ancak yazabiliyorum burdada beni izinli yazdığınız için teşekkkür başkanım sanırım 2 günde bir gelicem yada iş çıktıkça işe gelicem işin özü geçen hafta 1 kg vermiştim 78,900 gördüm ama sizn listede siz benii -2 olcak şekilde ayralamıştınız ayni iyce karıştı benim kilo işi neyse bol iradeli günler dilerim

Winston dün akşam yazdıklarını okuyunca sabahtan beri araştırıyorum.

1- İlaç senin epey iştahını kestiği için ve sende kendini zorlayıp yemek yemediğin için bu kadar fazla yan etki gösteriyor olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Tok karnına içilince sanki yan etkileri daha az oluyor gibi geldi okuduklarımdan.

2- Shampix daha yaygın gibi gerçekten ve daha fazla bırakanlar var.

3- ilaca devam etmeyip bırakanlar genelde geri başlamış,

4- En azından 3 ay kullanmayı tavsiye ediyorlar.

5- shampixte iştah kesici bir özellik yok. (ya beni de en çok bu yönü cezbetti, yani iştah kesmesi, şimdi diğerini kullanıcam bir de üzerine kilo alıcam diye korkuyorum çok mu abartıyorum acaba kızlar ya )

6- shampix öyle aman aman uykusuzluk falan yapmamış öyle pek aptallaştırmamış gibi. Ama zyban da daha fazla yan etki okudum. Başarı oranı da çok yüksek.

Şimdilik bu kadar. Gelişmelerle karşındayım. Belki başka da kullanan varsa sayemizde o da bırakır. Sanki ben bırakmışım gibi oldu ama.

günaydın kızlar,

nasılsınız bakalım ben diyeime uymaya devam ediyorum vuslat geldi elbisede göbiş sarkıyor malesef sıcakta nasıl yapcaksak o düğün işini offffffffff

herkese merabalar ben geldim.iki günden beri giremedim.bütün aksilikler beni buldu bu ara önce bilgisayarımı tamire verdim.şu anda fi tarihinden kalma evdeki masaüstü bilgisayardan yazıyorum.sonra bi de bu yaz günü hasta oldum.canım hiç bişey yapmak istemiyodu neyse ki bugün daha iyiyim.tabii bi de düğüne falan gittim dün o yüzden baya geç kalktım.bu süre zarfında diyetime uyduğum söylenemez.fakat bu sabah itibariyle daha da az yiyerek başlamış durumdayım.tatilden gelenlere hoşgeldin tatile gidenlere de iyi eğlenceler.biz de4 bu sıcaklarda buralarda buharlaşa buharlaşa yaşayalım işte napalım

valla tatilden döndüm ama dün bi dışarı çıktık öldüm bittim çok sıcaktı...

hoşgeldin sefa getirdin. tatil dönüşü insan ne kadar iyi hisseder kendini. benimde çok ihtiyacım var valla.

hoşbulduk canımm sende en kısa zamanda gidersin inş çok ii geliyo valla...

merhaba kızlar
sabah sadece salatakıl ve domates azıcıkda peynir yedim. öğlen eve gittim bamya yemeği vardı .4-5 yk. yedim yanına bol cacık içtim. zaten geceden uykusuzdum. uyumuşum bir uyandım ki işe geç kalmışım bile. bunun yanında sizde de varmı bilmem uykudan uyanınca acayip bir tatlı yemek isteği. ben krize girip işi abartmadan 1 kare bitter vardı onu ağzıma attım hemen evden çıktım.
bu arada kilom aynı ama epeydir giymediğim pantolonum bol geldi. önceleri göbek sıkıştırıyordu . bugün baya rahat oldu. kendimce sıkılaştığıma kanaat getirdim. ne kadar yersem yiyeyim mutlaka hergün yarım saat yürüyüş veya lesli ile yürüyüş yapıyorum. bence onun faydası oldu. azıcıkta boğazdan kıssam olacak bu iş. ama ah benim gelgitlerim.

Tünaydınlar,

@Se_zen, önce kabusuna güldüm sonra analiz çalışmana
Aç karnına olayı çok makul geldi bak, çünkü ben ilk bir hafta öğlen yani kahvaltıdan sonra birini akşam birini aldım.Sorun yoktu sonraki hafta sabah alarmı 8e falan kurup sabah açken içtim bir de öğleden sonra gene açken.Bunu yapma sebebim de şuydu; 2 ilaç arasında kafadan en az 8 saat fark olacak ve 2. hapı ne kadar erken alırsan o kadar rahat uyuyabilirsin deniliyordu.Ki gayet de işe yaradı.Ben daha rahat uyumaya başladım ama bu sefer de sersemlik ve duygu değişimi oldu.
Ne bileyim bacım ya.Diğer hapa da bak istersen sen gene, hoş biri b.k biri kaka işte aynı kapıya çıkıyorlar.

Şimdi de gergin, depresif ve huzursuzum.
Çatacak yer arıyorum.
Gerçi yarın diş hekimine gideceğim, onun verdiği stresten mi diyorum ama bilemiyorum işte.
Sigarayı bıraktım ama çok mutsuz oldum üleeeyn çok da gergin çok da huzursuz

Yarından itibarren erken kalkıp tok karnına olayına geri döneceğim bacım, bana makul geldi yazdıkların.

Neyse hepimize sağlıklı, stressiz, huzurlu bir gün diliyorum.

Hala
araştırmalarıma devam ediyorum. Hatta okudukça sersemletti herhalde bu ilaçlar beni, adlarını duydukça anlamakta güçlük çekiyorum artık :)
Zybanın sanki yan etkisi daha çok gibime geldi. Ama diğeri de pek farksız değil. Öff bilemedim şimdi neyse akşama kadar fırsat buldukça araştırayım akşamda ilacımı alayım.

Derken elime takvimi aldım ve baktım ki ramazan geliyor. Tabii beynimde hemen ampül yanıp söndü. Hatta hala ynıyor sönmedi.
Ben bu ilaca temmuzun 10 unda başlasam 21 temmuza kadar ilacı içsem ramazanda da bir gün sigara içmek için sonra 12-13. gün bıraksam sigarayı. hem ramazan ya zaten gündüz içmiyorum, bir de herkes zaten sersem oluyor, surat 5 karış oluyor herkeste bu durumda bende arada karışırım, işte az olur zaten ramazanda. Nasıl fikrim kızlar sizce.

Bacım gene sen bilirsin ama insan oruçluyken daha gergin, daha stresli, daha çatacak yer arayan bir tip oluyor (açlık, an şekeri oynaması vs vs..den dolayı) Ayrıca sigarayı bırakınca ağzın ve elin boş kalacağı için serseme dönüp yerine bir şeyler arayacaksın.
Şimdi oruçluyken de atıştıramayacaksın.Hem oruç hem ilacın etkisi derken ve de yiyememek bir de bu sıcaklar bence çok makul değil.
Bu ilaç zor zamanlarda değil bence tatil gibi bir dönemde kullanılmalı.Oruçla bunu iyice ikiye katlamanın bir alemi yok bence.Gene de sen bilirsin.

Bu arada ilk 7 gün Alice harikalar dünyasında gibi olan toz pembe rüyalarım, 2 gündür testere filmi fragmanı gibi.
Bu sabah plajdaymışım.Kocaman ama araba kadar bir kaplumbağa geliyor plaja.Ben "aa canım, büyük ama sevimli" diyorum bu sırada plajın sözde bekçisi eline balta alıp hayvanı ikiye kesiyor.Kaplumbağa o ikiye kesilmiş haliyle bile en hızlı attan daha hızlı koşup bu sefer plajdaki insanlara saldırıyor, onların bacaklarını kollarını koparıyor falan.Ve en sonunda bekçi baltayla hayvanı öldürüyor. Yani işin bir de uyusan da görülen kabuslar yüzünden uyanması var (Tabii herkeste aynı olacak değil ya bacım, belki seninki daha rahat geçecek ama gene de en güzeli yapılabiliniyorsa ilaçsız doğal bırakmak, olmuyorsa ilaçla ve en kısa sürede büyük kararlılıkla bu işi bitirip ilaca ve sigaraya geri dönmemek )

3 gündür içmiyorsun sen şimdi değilmi ?
Evet ya sanırım haklısın benimkisi ertelemek sanırım sürekli. Sanki erteledikçe daha kolay bırakıcam da. Ve evet haklısın bir an önce başlamak gerek. Hem birbirimize destek oluruz. Ben çaylak olucam. Bu arada okuduğum yorumlardan anladığım sanırım 20 günden sonra biraz daha normale dönüyormuş herkes, ama uzun soluklu ilacı içmeyen daha çabuk geri başlıyormuş nasıl olsa bırakıyorum 1 tane içeyim diye. Ben bugün alayım zyban alıcam ya. Baktım da nerdeyse aynı ilaçlar pek bir fark yok yani niye boşu 2 katından fazla para vereyim ki. Hem arada 2 hafta var daha, erteledikçe daha fazla içiyorum bu mereti o yüzden bir an önce bırakmak en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…