- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
hb winstonum valla süper geçti biraz erken oldu ama ben çok bunalmıştım çok ii geldi mersin işi iyiymiş ama annen kırılmazsa onlarla gittin die babanın eşiylede sorunun yoksa git derim valla...
kızlar şimdiden kalbim güm güm atıyor ya adanada oılmama az kaldı.. sadece 41 saat kaldı tabii uçak trafiğe takılmazsa
Bacım en azından 2 ay kullanmak, devam edilebiliyorsa 3 ay kullanmak hatta devam edilebiliyorsa 6 ay kullanmak şahaneymiş.Yani ne kadar uzun tututlursa, sonraki süreç o kadar kolay oluyormuş.
Ama bacım şu da var.Tamam sigarayı bıraktım, ne aklıma geliyor ne canım istiyor ama 5 gün ağzıma sıvı hariç bir şey süremedim 3 kiloya yakın kilo verdim, vücudum özellikle bileklerim ve suratım inceldi, yaklaşık 1 hafta sabah 6lara kadar oturdum, 6da yattım 7de uyanıp derse gittim.ersem gibi oldum.Hatta şu kadarını söyleyeyim; benim derse gittiğim adamın firması 3 katlı ve ben hep asansöre binip 3. kata basarım (ocak ayından beri, haftada en az bir kere- yani 6 aydır yaptığım bir şey) geçen derse giderken asansöre bindim "Allahım 2. katmı 3. katmı?" diye acı çektim ve hem 2ye hem 3e bastım.2de durunca temizlikçi beni görüp tanıyıp "aa yanlışlıkla basmışsınız 3e çıkmıyor muydunuz siz?" dedi. Ayrıca geçen hafta dişçiye gittim ya, galoş maloş giydim içeri hasta koltuğuna uzandım sonra sağa sola bakarken kapının koluna asılmış çantamı gördüm.Ve ben çantamı kapı koluna falan asmam.O çantayı doktor mu astı yoksa ben mi hala hatırlamıyorum yani.
Ayrıca ilk 10 gün çok dinç, mutlu, zıpır yaptı şimdi 3gündür ağlıyorum.En son kedim çok tüylü ve yazın havasız kalıyor diye ağladım.
Yani ciddi ciddi tırsmaya başladım daha ne kadar saçmalayabilirim diye
O yüzden süreç neyi gösterir bilemiyorum ama 6 ay ben dayananamam o kesin.
Br paket daha alır, 2 ay kullanır sonra hapı keserim galiba, bakalım.
Kızlaar benim yarın çok işim olacak o yüzden size büyük ihtimalle anca çarşamba veya en geç perşembe günü yazarım..
winstoncum teşekkür ederim canım inşallah güzel bir tatil olur :)
hadi öptüm sizi şaap şuup
slm kızlaaarr ben geldimmmm...nasılsınız...ben tatilde ipin ucunu kaçırdım bugünde dvm ettim ama yarından sonra kaldığım yerden dvm inş...
Mersin işi kardeşimi ayarlarsam süper olur da bu sefer de iki kardeş yanlarında babaları yanlarında analıkları hehe annemi çatlatan bir sahne gibi, bir de foto çekip anneme gönderirsem tam curcuna
Yok hatun 2 yıl önce evlendi babamla, nikahta 5 dakika kaldım, yolda görsem tanımam.Neyse bakacağız artık.
Sen de tatilden döndüğüne göre bize enerji verip, bizleri motive edebilirsin çünkü biz burada pişiyoruzzz üleeeyn
hoşgeldin sefa getirdin. tatil dönüşü insan ne kadar iyi hisseder kendini. benimde çok ihtiyacım var valla.
Derken elime takvimi aldım ve baktım ki ramazan geliyor. Tabii beynimde hemen ampül yanıp söndü. Hatta hala ynıyor sönmedi.
Ben bu ilaca temmuzun 10 unda başlasam 21 temmuza kadar ilacı içsem ramazanda da bir gün sigara içmek için sonra 12-13. gün bıraksam sigarayı. hem ramazan ya zaten gündüz içmiyorum, bir de herkes zaten sersem oluyor, surat 5 karış oluyor herkeste bu durumda bende arada karışırım, işte az olur zaten ramazanda. Nasıl fikrim kızlar sizce.
Bacım gene sen bilirsin ama insan oruçluyken daha gergin, daha stresli, daha çatacak yer arayan bir tip oluyor (açlık, an şekeri oynaması vs vs..den dolayı) Ayrıca sigarayı bırakınca ağzın ve elin boş kalacağı için serseme dönüp yerine bir şeyler arayacaksın.
Şimdi oruçluyken de atıştıramayacaksın.Hem oruç hem ilacın etkisi derken ve de yiyememek bir de bu sıcaklar bence çok makul değil.
Bu ilaç zor zamanlarda değil bence tatil gibi bir dönemde kullanılmalı.Oruçla bunu iyice ikiye katlamanın bir alemi yok bence.Gene de sen bilirsin.
Bu arada ilk 7 gün Alice harikalar dünyasında gibi olan toz pembe rüyalarım, 2 gündür testere filmi fragmanı gibi.
Bu sabah plajdaymışım.Kocaman ama araba kadar bir kaplumbağa geliyor plaja.Ben "aa canım, büyük ama sevimli" diyorum bu sırada plajın sözde bekçisi eline balta alıp hayvanı ikiye kesiyor.Kaplumbağa o ikiye kesilmiş haliyle bile en hızlı attan daha hızlı koşup bu sefer plajdaki insanlara saldırıyor, onların bacaklarını kollarını koparıyor falan.Ve en sonunda bekçi baltayla hayvanı öldürüyor. Yani işin bir de uyusan da görülen kabuslar yüzünden uyanması var(Tabii herkeste aynı olacak değil ya bacım, belki seninki daha rahat geçecek ama gene de en güzeli yapılabiliniyorsa ilaçsız doğal bırakmak, olmuyorsa ilaçla ve en kısa sürede büyük kararlılıkla bu işi bitirip ilaca ve sigaraya geri dönmemek )
kızlaaarrr acaip uykum var benim yaaa uyumak istiyorummm...yakar ne güzel uyumuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?