Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Winston ben geldim ama ilacı alamadım. Adı aklıma gelmedi ve yolumun üzerinde hiç eczane bulamadım. Pazartesi alıcam artık. Dün bütün gün pazarda dolaştık, sonr bir cafe de falan oturduk bugünde görümcem bizdeydi bu saatten sonra da kendimi temizliğe vericem.

3. Takım İstatistikleri
24. Haziran 2012
3. Takımda kim ne zaman geldi? kaç kilo verdi? Kaç Kilo daha vermek istiyor? Hedefine ulaşmasına ne kadar kaldı?

suhan2

Takıma giriş Tarihi: 3. Haziran 2011 (209. Etap)
başlangıç Kilosu:54,2 kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 51,0 Kilo
Aradaki fark: 3,2 Kilo
Hedefi:48 kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 3 Kilo daha vermesi lazım

Winstonlight

Takıma giriş tarihi: 24. Kasım 2011 (232. Etap)
başlangıç Kilosu:85 Kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 70,6 Kilo
Aradaki fark: 14,4 kilo
Hedefi:63 kilo olmak
Hedefine ulaşması için:7,6 kilo vermesi lazım

yakar76

Takıma giriş tarihi: 18. Kasım 2011 (231. Etap)
başlangıç Kilosu: 68
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 63,3 kilo
Aradaki fark: 4,7 Kilo
Hedefi: 60 kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 3,3 kilo vermesi lazım

S_A

Takıma giriş tarihi: 26. Kasım 2010 (183. Etap)
başlangıç Kilosu: 80
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 78,2 kilo
Aradaki fark: 1,8 kilo
Hedefi: 70 kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 8,2 kilo vermesi lazım

se-zen

Takıma giriş tarihi: 25. Kasım 2011 (232. Etap)
başlangıç Kilosu: 58
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 50,8
Aradaki fark: 7,2 kilo
Hedefi: 48 kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 2,8 kilo vermesi lazım

gölge_çiçeği

Yarışmaya giriş tarihi: 25. Kasım 2011 (232. Etap)
başlangıç Kilosu: 72,4
8. haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 65,5 Kilo
Aradaki fark: 6,9 kilo
hedefine ulaşması için: 5,5 kilo vermesi lazım

Ozgey

Yarışmaya giriş Tarihi: 20. Ocak 2012 (240. Etap)
Başlangıç kilosu: 84 kilo
22. haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 71,2
Aradaki fark: 12,8 kilo
Hedefine ulaşması için: 11,2 kilo vermesi lazım

Ejje89

Yarışmaya giriş Tarihi: 6. Ocak 2012 (238. Etap)
Başlangıç kilosu: 108,8
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 83,5 Kilo
Aradaki fark: 25,3 Kilo
Hedefi: 55 Kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 28,5 kilo vermesi lazım

Hezaren82

Yarışmaya giriş Tarihi: 24. Şubat 2012 (245. Etap)
Başlangıç kilosu: 91,6 kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 78,3 kilo
Aradaki fark: 13.3 kilo
Hedefi: Bende kayıtlı değil püsküüte bununla ilgili mesaj attım

Gırgırına

Yarışmaya giriş tarihi: 9 mart 2012
Başlangıç Kilosu: 85. Kilo,
15. Haziran Cuma günü bildirimdeki kilosu: 77 kilo
Aradaki fark: 8 kilo
Hedefi: 65 kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 12 kilo vermesi lazım

Cerensesil:

Yarışmaya giriş Tarihi: 4. Mayıs 2012 (255. Etap)
Başlangıç kilosu: 111 kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 106,5 Kilo
Aradaki fark: 4,5 kilo
Hedefine ulaşması için: 41,6 kilo vermesi lazım

Kızlar kaç saat uğraştım bununla ya ya ne varki bunda demeyin o renkleri o hale getirene kadar canım cıktı.. bazı üyelerin bilgileri bende yoktu bulana kadar deli olacam sandım..

ocak ayında aynı listeyi hazırladaığımdan bu yana üyelerimiz farklı tabii.. şimdi bende olan listeyi güncelledim

umarım olmuştur hesaplama doğrudur

başkan eline sağlık, çok güzel olmuş. Ejje süpersin bu arada. 25 kilo vermişsin valla.
Winston ve ben birer gün ara ile gelmişsiz takıma inşallah giderken de 1 er gün ara ile gideriz gerçi o hedefi epey aşşağıya çekti..

eline koluna sağlık. çok emek vermişsin

ya kızlar baktımda 9 ayda okadarmı vermişim. yuh bana .bune rahatlık bendeki. bu utanç tablosunu görmem iyi oldu.

eline koluna sağlık. çok emek vermişsin

ya kızlar baktımda 9 ayda okadarmı vermişim. yuh bana .bune rahatlık bendeki. bu utanç tablosunu görmem iyi oldu.

Birşey değil kızlar inşallah bundan sonra sık sık bu listeyi yapabilecem :))

yakarcım ya bana ne demeli?? kasım 2010 dan beri burayım 1,8 kilo vermişim.. milletin 1 haftada verdiğini ben 19 ayda anca vermişim bana değilde kime yuh?

başkan biran önce kendimize gelip bu işi bitirelim artık. ayıp artık bıze baksana vaziyet çok kötü

Kızlar bavulumu kapatttımm

umarım herşeyi koymuşumdur.. tamı tamına 6,2 kilo çikolata götürüyorum akrabalara.. annem önce çok almışsın dedi.. cünkü geçen hafta abimlede bi 3-4 kilo gönderdim..

ya bende dedim anneşim ben bilmiyordumki bukadar çok aldığımı.. babamla her 2 güne bir markete gidiyoruz hissettirmeden 2-3 tane 2-3 tane derken dağ gibi olmuşlar

neyse bavulu kapatırken zorlanacam diye düşündüm ama tabii kim galip gelecekti benmi bavulmu herzaman yaptığım gibi otururum üstüne dayanamaz kapanır neyseki kolay kapandı..

bende bir mutluluk bir sevinç kolay kapandıysa sorun değil ağır gelmez bu daha kaldırırken öldüm öldüm dirildim amaanııın dedim ne bu bee??

kilo hakkım thy de 30 ama benim bavulum 32 geldi yuh oha diye homurdandım birdaha açtım bavulu 4 kilo kadar çikolata çıkardım içinden tabii bavulu tam 30 kilo yapıncada ağır bu diyorlar 28 yapınca iyidir diyorlar

sonrada 2 tartıyla ayrı ayrı tarttım

bir bavul uğruna ne çok yazmışım

şimdi sıra el bagajında.. yuh dediniz ne götürüyon bukadar.. ne biliyim.. bana göre fuzuli birşey yokki ha tabi anamın istedikleride var

başkan biran önce kendimize gelip bu işi bitirelim artık. ayıp artık bıze baksana vaziyet çok kötü

aynen canım aynen bir an önce mezun olmalı burdan yoksa ömrüm burda geçecek..

düşünsenize bir ben burda 19 aydır burdayım.. o 19 ayda stajı bitirip mezun oldum evlendim çalıştım işten çıktım şimide bu 19 ay içinde 5. kez türkiyeye gidiyorum...

yakında ben burdayken iş buluum eşim gelir eşimle 2 yıl geçer ben hala zayıflamaya çalışıyor olurum sonra hamile olurum takımdan çıkarım çocuk doğar ben geri gelirim

3. Takım İstatistikleri
24. Haziran 2012
3. Takımda kim ne zaman geldi? kaç kilo verdi? Kaç Kilo daha vermek istiyor? Hedefine ulaşmasına ne kadar kaldı?

suhan2

Takıma giriş Tarihi: 3. Haziran 2011 (209. Etap)
başlangıç Kilosu:54,2 kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 51,0 Kilo
Aradaki fark: 3,2 Kilo
Hedefi:48 kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 3 Kilo daha vermesi lazım

Winstonlight

Takıma giriş tarihi: 24. Kasım 2011 (232. Etap)
başlangıç Kilosu:85 Kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 70,6 Kilo
Aradaki fark: 14,4 kilo
Hedefi:63 kilo olmak
Hedefine ulaşması için:7,6 kilo vermesi lazım

yakar76

Takıma giriş tarihi: 18. Kasım 2011 (231. Etap)
başlangıç Kilosu: 68
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 63,3 kilo
Aradaki fark: 4,7 Kilo
Hedefine ulaşması için: 3,3 kilo vermesi lazım

S_A

Takıma giriş tarihi: 26. Kasım 2010 (183. Etap)
başlangıç Kilosu: 80
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 78,2 kilo
Aradaki fark: 1,8 kilo
Hedefine ulaşması için: 8,2 kilo vermesi lazım

se-zen

Takıma giriş tarihi: 25. Kasım 2011 (232. Etap)
başlangıç Kilosu: 58
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 50,8
Aradaki fark: 7,2 kilo
Hedefi: 48 kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 2,8 kilo vermesi lazım

gölge_çiçeği

Yarışmaya giriş tarihi: 25. Kasım 2011 (232. Etap)
başlangıç Kilosu: 72,4
8. haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 65,5 Kilo
Aradaki fark: 6,9 kilo
hedefine ulaşması için: 5,5 kilo vermesi lazım

Ozgey

Yarışmaya giriş Tarihi: 20. Ocak 2012 (240. Etap)
Başlangıç kilosu: 84 kilo
22. haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 71,2
Aradaki fark: 12,8 kilo
Hedefine ulaşması için: 11,2 kilo vermesi lazım

Ejje89

Yarışmaya giriş Tarihi: 6. Ocak 2012 (238. Etap)
Başlangıç kilosu: 108,8
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 83,5 Kilo
Aradaki fark: 25,3 Kilo
Hedefi: 55 Kilo olmak
Hedefine ulaşması için: 28,5 kilo vermesi lazım

Hezaren82

Yarışmaya giriş Tarihi: 24. Şubat 2012 (245. Etap)
Başlangıç kilosu: 91,6 kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 78,3 kilo
Aradaki fark: 13.3 kilo
Hedefine ulaşmak için: 8,3 kilo vermesi lazım

Gırgırına

Yarışmaya giriş tarihi: 9 mart 2012
Başlangıç Kilosu: 85. Kilo,
15. Haziran Cuma günü bildirimdeki kilosu: 77 kilo
Aradaki fark: 8 kilo
Hedefine ulaşması için: 12 kilo vermesi lazım

Cerensesil:

Yarışmaya giriş Tarihi: 4. Mayıs 2012 (255. Etap)
Başlangıç kilosu: 111 kilo
22. Haziran 2012 Cuma günü bildirimdeki kilosu: 106,5 Kilo
Aradaki fark: 4,5 kilo
Hedefine ulaşması için: 41,6 kilo vermesi lazım

hezaren82 nin hedefinide güncelledim

İyi akşamlar kızlar
Ben bu ara pek yazamıyorum iyice saldım çünkü.
Yaz günü her akşam saat 10 da tost yiyorum. Sabah yiyorum. Aralarda yemekler, dondurma falan yani çok yiyorum.
Sanırım şu sigara bırakma ilacına başlıycam nasıl olsa yiyemiycem diye düşünüp düşünüp yemeğe saldırıyorum. Sanki meret herkese yüzde yüz aynı etkiyi gösteriyor da.
winstonda yok ortalıkta acep sigarasız nasıl gidiyor hayat merak ediyorum. Yarın sabahtan itibaren normal insan gibi beslenmek için şimdi kalkıp yemek yapıcam, sonra ütü yapıcam, sonra yeni aldığım pantolonn paçalarını yapıcam. Üfff saat da 10:15 bu saatten sonra hangi birini yetiştiricem bilmiyorum aslında bacaklarımı uzatıp aptal aptal film falan izlemek istiyorum.
Yarında sanırım twist &shape zımpırtısından alıcam ve sonra bu takımdan winston bacımdan önce gidicem. HAvada karada rakibim o benim. Sigarayı da sayesinde bırakırsam artık giderim apartmanının önüne güller serip, gece yarısı seranat yaparım. Hatta yakın bir ev tutarım ki ömür boyunca sigaraya başlayamayayım, kilo alamayayım. Sonra çocuklar felan beraber okula giderler derslerde falan da bir rakip lazım.

@Se_zen,

Perşembe gece son sigaramı içtim ve cuma-cumartesi-pazar ile 3 gündür temizim
İştah konusu normale döndü ama kendimi sıkıyorum, yani sigarayı bıraktım diye leblebiydi, çekirdekti sarmadım başıma.
Sadece akşamları vakit geçsin diye dışarı dolaşmaya çıkıyoruz eşimle ve geceleri bir tane şu 55 kalorilik dondurmadan yiyorum.

Sigarayı inan hiç aramıyorum, sanki yıllardır içmemişim gibi.Özlemiyorum da.Ama üzerimde bir aptallık var çünkü bu sefer de sürekli bir uyuma halindeyim bu da sersemlik yapıyor ve de ağlama hissi var üzerimde. Uzaklara dalıp dalıp gitmek, duygusal şarkılarda ağlamak istiyorum Evet aynen böyle bir saçma ruh halindeyim.
Şimdi tek korkum; ilaç bitince sigara krizine girecek miyim? ya da bir kaç paket kullanmalı mıyım? Bilemiyorum.
Çünkü ben geçen yıllarda 25 gün içmemiş, 26. gün başlamıştım o yüzden hani bir ay ilaçla gideyim, sonra ilacı bırakayım diyorum ama kendime de güvenemiyorum.

He bir de günde 6-7 kez dişlerimi fırçalayıp dişlerimdeki sarılıklar ve sigaranın yaptığı plaklar falan gitmeye başlayınca daha da seviniyorum.Zaten salı günü ve sonrasında da ayrı ayrı diş hekiminde beyazlatma ve temizletme işlerim olacak epey.

Havalar sıcak olduğundan, ben de ağlama modunda olduğumdan pek girip yazamıyorum bacılar.
Bu sürece alışmaya çalışıyorum özetle.

Winston sen 3 ay falan kullanmak gerek diyordun sanki. Ben başlayınca en az eylüle kadar kullanıcam ilacı. Zaten eylülde de çocuk düşünüyorum her şey planlandığı gibi giderse. Ondan sonra daa 9 ay hamileyim diye sonra da çocuk emziricem diye içmem diyorum. Ama belki bir tane hastaneden eve geldikten sonra içerim be . Ya da doğuma giderken 1 tanecik içerim de giderim diyorum. Niyeyse sigarayı içince daha çabuk doğacak çocuk zannediyorum. Bence sende bir süre daha kullansan daha iyi olmaz mı bacım. Gerçi evet ilaç biraz insanı melankolik yapıyormuş, hatta allah göstermesin intahara yatkınlık falan yapıyormuş ama o kadar fazlası muhtemelen psikolojisi zaten bozuk insanlarda oluyordur. En azından sende bilinçlisin ve şimdi bile söylüyorsun ilaçtan diye. Ben de haftaya artık her akşam yürüyüşlere falan çıkarım.

slm kızlaaarr ben geldimmmm...nasılsınız...ben tatilde ipin ucunu kaçırdım bugünde dvm ettim ama yarından sonra kaldığım yerden dvm inş...

Bacım en azından 2 ay kullanmak, devam edilebiliyorsa 3 ay kullanmak hatta devam edilebiliyorsa 6 ay kullanmak şahaneymiş.Yani ne kadar uzun tututlursa, sonraki süreç o kadar kolay oluyormuş.

Ama bacım şu da var.Tamam sigarayı bıraktım, ne aklıma geliyor ne canım istiyor ama 5 gün ağzıma sıvı hariç bir şey süremedim 3 kiloya yakın kilo verdim, vücudum özellikle bileklerim ve suratım inceldi, yaklaşık 1 hafta sabah 6lara kadar oturdum, 6da yattım 7de uyanıp derse gittim.ersem gibi oldum.Hatta şu kadarını söyleyeyim; benim derse gittiğim adamın firması 3 katlı ve ben hep asansöre binip 3. kata basarım (ocak ayından beri, haftada en az bir kere- yani 6 aydır yaptığım bir şey) geçen derse giderken asansöre bindim "Allahım 2. katmı 3. katmı?" diye acı çektim ve hem 2ye hem 3e bastım.2de durunca temizlikçi beni görüp tanıyıp "aa yanlışlıkla basmışsınız 3e çıkmıyor muydunuz siz?" dedi. Ayrıca geçen hafta dişçiye gittim ya, galoş maloş giydim içeri hasta koltuğuna uzandım sonra sağa sola bakarken kapının koluna asılmış çantamı gördüm.Ve ben çantamı kapı koluna falan asmam.O çantayı doktor mu astı yoksa ben mi hala hatırlamıyorum yani.
Ayrıca ilk 10 gün çok dinç, mutlu, zıpır yaptı şimdi 3gündür ağlıyorum.En son kedim çok tüylü ve yazın havasız kalıyor diye ağladım.
Yani ciddi ciddi tırsmaya başladım daha ne kadar saçmalayabilirim diye

O yüzden süreç neyi gösterir bilemiyorum ama 6 ay ben dayananamam o kesin.
Br paket daha alır, 2 ay kullanır sonra hapı keserim galiba, bakalım.

slm kızlaaarr ben geldimmmm...nasılsınız...ben tatilde ipin ucunu kaçırdım bugünde dvm ettim ama yarından sonra kaldığım yerden dvm inş...

Hoşgeldin bacım.
Tatil deyince haftasonu ona da ağladım
Annemle temmuz gibi giderim, eşimle deeylülde diyordum.Annem eylülden önce izin alamam dedi, ee o zamana zaten eşime giderim ki, benim için tatil tam güneş tepedeyken, İstanbul cayır cayır yanarken gitmek biryerlere, ne anladım ben eylülde ekimde tatilden yaa...
Babam da Mersin'de yazlık var oraya çağırdı beni ramazan boyunca orada kalacakmış, bu sefer de babamın eşi de olacak yanında.
Kadını tanımam etmem, hem annemle tatili bekleyememiş, analığımla koşa koşa gitmiş gibi olurum
Ayy yani iki ucu b.klu değnek oldu yani..Dün eşime diyordum internete yazacağım "tatil arkadaşı aranıyor" diye
Öyle işte..
Neyse umarım senin tatil iyi geçmiştir bacım.

ya dönüp dönüp şu hazırladığım listeye bakıyorum.. kendi tabloma baktıkça deliriyirorum

hb winstonum valla süper geçti biraz erken oldu ama ben çok bunalmıştım çok ii geldi mersin işi iyiymiş ama annen kırılmazsa onlarla gittin die babanın eşiylede sorunun yoksa git derim valla...

kızlar şimdiden kalbim güm güm atıyor ya adanada oılmama az kaldı.. sadece 41 saat kaldı tabii uçak trafiğe takılmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…