Kızlar kaç saat uğraştım bununla yaya ne varki bunda demeyin o renkleri o hale getirene kadar canım cıktı.. bazı üyelerin bilgileri bende yoktu bulana kadar deli olacam sandım..
ocak ayında aynı listeyi hazırladaığımdan bu yana üyelerimiz farklı tabii.. şimdi bende olan listeyi güncelledim
umarım olmuştur hesaplama doğrudur
Kızlar kaç saat uğraştım bununla yaya ne varki bunda demeyin o renkleri o hale getirene kadar canım cıktı.. bazı üyelerin bilgileri bende yoktu bulana kadar deli olacam sandım..
ocak ayında aynı listeyi hazırladaığımdan bu yana üyelerimiz farklı tabii.. şimdi bende olan listeyi güncelledim
umarım olmuştur hesaplama doğrudur
eline koluna sağlık. çok emek vermişsin
başkan eline sağlık, çok güzel olmuş. Ejje süpersin bu arada. 25 kilo vermişsin valla.
Winston ve ben birer gün ara ile gelmişsiz takıma inşallah giderken de 1 er gün ara ile gideriz gerçi o hedefi epey aşşağıya çekti..
ya kızlar baktımda 9 ayda okadarmı vermişim. yuh bana .bune rahatlık bendeki. bu utanç tablosunu görmem iyi oldu.
Birşey değil kızlar inşallah bundan sonra sık sık bu listeyi yapabilecem :))
yakarcım ya bana ne demeli?? kasım 2010 dan beri burayım 1,8 kilo vermişim.. milletin 1 haftada verdiğini ben 19 ayda anca vermişim bana değilde kime yuh?
başkan biran önce kendimize gelip bu işi bitirelim artık. ayıp artık bıze baksana vaziyet çok kötü
@Se_zen,
Perşembe gece son sigaramı içtim ve cuma-cumartesi-pazar ile 3 gündür temizim
İştah konusu normale döndü ama kendimi sıkıyorum, yani sigarayı bıraktım diye leblebiydi, çekirdekti sarmadım başıma.
Sadece akşamları vakit geçsin diye dışarı dolaşmaya çıkıyoruz eşimle ve geceleri bir tane şu 55 kalorilik dondurmadan yiyorum.
Sigarayı inan hiç aramıyorum, sanki yıllardır içmemişim gibi.Özlemiyorum da.Ama üzerimde bir aptallık var çünkü bu sefer de sürekli bir uyuma halindeyim bu da sersemlik yapıyor ve de ağlama hissi var üzerimde. Uzaklara dalıp dalıp gitmek, duygusal şarkılarda ağlamak istiyorumEvet aynen böyle bir saçma ruh halindeyim.
Şimdi tek korkum; ilaç bitince sigara krizine girecek miyim? ya da bir kaç paket kullanmalı mıyım? Bilemiyorum.
Çünkü ben geçen yıllarda 25 gün içmemiş, 26. gün başlamıştım o yüzden hani bir ay ilaçla gideyim, sonra ilacı bırakayım diyorum ama kendime de güvenemiyorum.
He bir de günde 6-7 kez dişlerimi fırçalayıp dişlerimdeki sarılıklar ve sigaranın yaptığı plaklar falan gitmeye başlayınca daha da seviniyorum.Zaten salı günü ve sonrasında da ayrı ayrı diş hekiminde beyazlatma ve temizletme işlerim olacak epey.
Havalar sıcak olduğundan, ben de ağlama modunda olduğumdan pek girip yazamıyorum bacılar.
Bu sürece alışmaya çalışıyorum özetle.
Winston sen 3 ay falan kullanmak gerek diyordun sanki. Ben başlayınca en az eylüle kadar kullanıcam ilacı. Zaten eylülde de çocuk düşünüyorum her şey planlandığı gibi giderse. Ondan sonra daa 9 ay hamileyim diye sonra da çocuk emziricem diye içmem diyorum. Ama belki bir tane hastaneden eve geldikten sonra içerim be . Ya da doğuma giderken 1 tanecik içerim de giderim diyorum. Niyeyse sigarayı içince daha çabuk doğacak çocuk zannediyorum. Bence sende bir süre daha kullansan daha iyi olmaz mı bacım. Gerçi evet ilaç biraz insanı melankolik yapıyormuş, hatta allah göstermesin intahara yatkınlık falan yapıyormuş ama o kadar fazlası muhtemelen psikolojisi zaten bozuk insanlarda oluyordur. En azından sende bilinçlisin ve şimdi bile söylüyorsun ilaçtan diye. Ben de haftaya artık her akşam yürüyüşlere falan çıkarım.
slm kızlaaarr ben geldimmmm...nasılsınız...ben tatilde ipin ucunu kaçırdım bugünde dvm ettim ama yarından sonra kaldığım yerden dvm inş...
Hoşgeldin bacım.
Tatil deyince haftasonu ona da ağladım
Annemle temmuz gibi giderim, eşimle deeylülde diyordum.Annem eylülden önce izin alamam dedi, ee o zamana zaten eşime giderim ki, benim için tatil tam güneş tepedeyken, İstanbul cayır cayır yanarken gitmek biryerlere, ne anladım ben eylülde ekimde tatilden yaa...
Babam da Mersin'de yazlık var oraya çağırdı beni ramazan boyunca orada kalacakmış, bu sefer de babamın eşi de olacak yanında.
Kadını tanımam etmem, hem annemle tatili bekleyememiş, analığımla koşa koşa gitmiş gibi olurum
Ayy yani iki ucu b.klu değnek oldu yani..Dün eşime diyordum internete yazacağım "tatil arkadaşı aranıyor" diye
Öyle işte..
Neyse umarım senin tatil iyi geçmiştir bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?