- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
3 gündür içmiyorsun sen şimdi değilmi ?
Evet ya sanırım haklısın benimkisi ertelemek sanırım sürekli. Sanki erteledikçe daha kolay bırakıcam da. Ve evet haklısın bir an önce başlamak gerek. Hem birbirimize destek oluruz. Ben çaylak olucam. Bu arada okuduğum yorumlardan anladığım sanırım 20 günden sonra biraz daha normale dönüyormuş herkes, ama uzun soluklu ilacı içmeyen daha çabuk geri başlıyormuş nasıl olsa bırakıyorum 1 tane içeyim diye. Ben bugün alayım zyban alıcam ya. Baktım da nerdeyse aynı ilaçlar pek bir fark yok yani niye boşu 2 katından fazla para vereyim ki. Hem arada 2 hafta var daha, erteledikçe daha fazla içiyorum bu mereti o yüzden bir an önce bırakmak en güzeli.
bacıcanlar napıosunuz :) uzun süredir takipleyemedim sizi
ben hemen konuya gireyim belki size bir faydam dokunur:)
ben geçen gün sadece 1 gün pirinç lapası diyeti yaptım ve günlerdir takılmış olan kilomda 700 gr azaldım valla:) hemde daha geri gelmedi gidenler orası ayrı güzel :)
cuma günü denemiştim çok zorlanmadım 1 gün için denedim moral motivasyon yerine geliyor:)
pirinç lapası diyeti yazın nete bu sitedeki forumlarda yapılış şekli var
hadi kalın sağlıcakla :)
öpsün sizi zeki müren :)
Akşam eczane kapalıydı ben gelirken yarın artık eşime aldırıcam bu ilacı yoksa benim alacağım yok. Bu akşamdan olabilecek ruh halimle ilgili epey bir konuşma yapacağım ki bu süreçte hem sigarayı hem de kocayı bırakmayayım bana anlayışlı davransın biraz.
Yine tost yedim, manyak gibi tosta dadandım bu ara gene. Tartıya çıkamıyorum kızlar küsüz bu aralar kendileri ile ama kesin iyice kilo aldım . Kıyafetlerimden belli oluyor.
günaydın kızlarr sabah işe gelene kadar bayıldım çok sıcak ya... he bu arada dün sabahtan akşama kadar gören herkes ne güzel zayıflamışsın dedi durdu...bu süper motive edici birşeydi yaa...insanlar öle dedikçe daha bi gaza geldim....
dün annemle eski kıyafetlerimizi ayırdık.bana kalsa hepsini verecektim ama annem yok ben bunu şurda giyerim yok burda giyerim diye kendine 2 beden büyük gelen kıyafetleri aldı.pantolonları da daralttıracakmışbi de tee ortaokulda giydiğim şeyleri saklamış gün gelir de zayıflayınca giyer diye resmen çocuk kıyafetleri yani zar zor ikna ettim verileceklerin arasına koymak için.kot eteklerim vardı bi tanesi 42 bedendi ona girebildim bi de 33 beden kotum da oldu sırada 31 beden var bakalım ona ne zaman giricem.en az 30 beden var yalnız demek ki ben ondan daha zayıf olmamışım hiç artık olucam ama.bu arada düğünde herkes çok şaşrdı beni görünce ben kendimi bilerek saklamıştım hiç birini görmemiştim aylardan beri herkes aynı şeyleri söyledi işte çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun devam et falan klasik laflar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?