Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Perşembe son sigaramı içtim işte.Cuma-cumartesi-pazar ve bugünü de sayarsak 4. günü tamamlayacağım sigarasız.
Erteleme bacım ya, şakadanak başla.
Ben sınavdı bilmemneydi diye hiç niyetli değildim sen biliyorsun, birden bir pazar gidip aldım ertesi gün de kullanmaya başladım.
Böyle şeylerin doğru zamanı olmuyor bence.
Diyet gibi işte, yok depresifim, yok derdim var, yok hava sıcak yok zart yok zurt diye insan yedikçe kendine zarar veriyor ne derdi bitiyor ne bunalımı, sigara da aynen öyle erteledikçe kar değil zarar getiriyor.
Sigara olarak da rahatım şu anda.Canım da istemiyor, elimde gitmiyor, sanırsın yıllardır içen ben değilim.Eşimin sigarası da aynen Samsun, Maltepe gibi kokuyor, ağzı da leş gibi sigara kokuyor Ama şu yan etkiler olmayaydı daha güzel olurdu
Şu dişleri de ak pak yaptırınca artık sittin sene içmem gibime geliyor, bakalım.
Sana da kolaylıklar diliyorum bacım.

bacıcanlar napıosunuz :) uzun süredir takipleyemedim sizi

ben hemen konuya gireyim belki size bir faydam dokunur:)

ben geçen gün sadece 1 gün pirinç lapası diyeti yaptım ve günlerdir takılmış olan kilomda 700 gr azaldım valla:) hemde daha geri gelmedi gidenler orası ayrı güzel :)

cuma günü denemiştim çok zorlanmadım 1 gün için denedim moral motivasyon yerine geliyor:)

pirinç lapası diyeti yazın nete bu sitedeki forumlarda yapılış şekli var

hadi kalın sağlıcakla :)

öpsün sizi zeki müren :)

Sağolasın bacım , bende hep merak ederdim. Yahu zaten şu pirinç lapası ve patates diyetini anlamıyorum bir. Geri kalan hepsi bir şekilde aklıma yatıyorda bu ikisi bir türlü yatmıyor. Ama sanırım özellikle regli döneminde falan yapmak lazımmış pirinç lapasını. Aklımızda olsun bizimde en azından güvenilir bir kaynaktan öğrendik doruluğunu.

Akşam eczane kapalıydı ben gelirken yarın artık eşime aldırıcam bu ilacı yoksa benim alacağım yok. Bu akşamdan olabilecek ruh halimle ilgili epey bir konuşma yapacağım ki bu süreçte hem sigarayı hem de kocayı bırakmayayım bana anlayışlı davransın biraz.
Yine tost yedim, manyak gibi tosta dadandım bu ara gene. Tartıya çıkamıyorum kızlar küsüz bu aralar kendileri ile ama kesin iyice kilo aldım . Kıyafetlerimden belli oluyor.

Her işte bir hayır vardır boşver belki de doğru zamanı bekliyor hap
Ben bu gece çok streslendim ya, sabah bir çatal peynir atıp ağzıma yeşil çay içmiştim.Öğlen yemiyorum zaten, akşam da zeytinyağlı fasülye yapmıştım yedim, üstüne de bisküvi ve çay..Vay sen misin yiyen diye şaftım kaydı resmen.Sol kulağım kapandı duymadı bir süre.Annem de aradı o sırada ben barım barım telefonda bağırıyorum ses dengem gittiği için.Annem de sinirlendi saydı sövdü, "kilo vercem diye kendini aç bırakıyorsun, yarın öbür gün hamile kalacaksın gene onca kiloyu alacaksın, kendini kime beğendireceksin anlamıyorum ki bak sağlığından olacaksın bıdı bıdı.." Anneme yemek yiyemeyişimin sebebinin diyet değil hap olduğunu söyleyince onda da bir posta papara yedim

Neyse bacım, gamlı baykuş gibi niye yazıyorum; şundan; yarın öbürgün sende de iştahsızlık yaparsa yiyemiyorum diye sevinme, yemeye çalış, tansiyon düşüyor ya da çıkıyor, halsiz kalıyorsun bak ben gibi tek kulağın kapanabilir mazallah (neyse açıldı nihayetinde)

Sen aslında biraz daha mı beklesen ne? Hani ben gün gün yazıyorum ya ne bileyim bir ayım falan dolaydı da daha mı rahat başlasaydın.Ben sigaraya başlamayı değil ama hapı bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorum çünkü her gün başka bir şeyi çıkar oldu.
Yarın teke indireceğim büyük ihtimalle.Yarısı paketin bitti zaten, diğer yarısını da bir ayda bitirsem, 1,5 ay kullanmış olacağım.
Öğlen 12 gibi alsam hapı diyorum hem öğleni kurtarır hem geceyi ya da krize sokar mı akşamına o da ayrı dert...
Yani kafam karışık, içim huzursuz, ağlayasım var, yemeği zorla yiyorum, ellerimde özellikle bileklerimde güçsüzlük var, uykusuzluk, sürekli mızmızlanma, bir mutsuzluk durumu vs vs...Sende olacak diye bir şey yok tabii ama istersen bekle, istersen başla bacım.

Herkese iyi geceler, mutlu rüyalar, güzel bir sabah diliyorum.

Günaydınlar,
6da yattım sekizde deli dürtmüş gibi uyandım
Hava çoook sıcak gene, herkese kolaylıklar diliyorum.
Hepimize güzel bir gün olur inşallah.

günaydın kızlarr sabah işe gelene kadar bayıldım çok sıcak ya... he bu arada dün sabahtan akşama kadar gören herkes ne güzel zayıflamışsın dedi durdu...bu süper motive edici birşeydi yaa...insanlar öle dedikçe daha bi gaza geldim....

herkese günaydın.öncelikle dün gece giremediğimden dün yediklerimi yazayım.
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase tavuklu şehriye çorbası
ara öğün:10 adet dut
akşam:5-6 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:10 kiraz

dün annemle eski kıyafetlerimizi ayırdık.bana kalsa hepsini verecektim ama annem yok ben bunu şurda giyerim yok burda giyerim diye kendine 2 beden büyük gelen kıyafetleri aldı.pantolonları da daralttıracakmış bi de tee ortaokulda giydiğim şeyleri saklamış gün gelir de zayıflayınca giyer diye resmen çocuk kıyafetleri yani zar zor ikna ettim verileceklerin arasına koymak için.kot eteklerim vardı bi tanesi 42 bedendi ona girebildim bi de 33 beden kotum da oldu sırada 31 beden var bakalım ona ne zaman giricem.en az 30 beden var yalnız demek ki ben ondan daha zayıf olmamışım hiç artık olucam ama.bu arada düğünde herkes çok şaşrdı beni görünce ben kendimi bilerek saklamıştım hiç birini görmemiştim aylardan beri herkes aynı şeyleri söyledi işte çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun devam et falan klasik laflar işte

Selam kızlar,
Nasılsınız bakalım,
Herkesler sıcaklarla boğuşuyor herhalde. Çok sıcak çoookkk. Havalar mahvetti hepimizi, ne gece yatılıyor ne gündüz kalkılıyor.
Eşim bugün ilacı alacak bana bakalım, inşallah en az etki ile atlatırım bu dönemi, bu arada ben iştahsızda olsam yemek yerim muhtemelen benim öyle bir sorunum yok mesela şimdi sabah yediklerim hala mideme inmedi ama birazdan öğlen yemeğimi yiyeceğim. Birde benim bünye biraz dayanıklı sanırım. Mesela çok zor hasta olurum, aynı yemeği yeriz mesela, eşim zehirlenir, ben gayet sağlam kalırım falan. O yüzden biraz umutluyum aslında. İnşallah bir sorun olmaz tırsıyorumda aslında. Ama çokda zorlanırsam bırakırım ilacı falan sonuçta çok dikkat isteyen bir iş yapıyorum. Bırakırım olmadı ramazanda doğal yollardan irademle bırakırım diyorum.
Kilomu sabah görüp şok geçirdim kızlar eski kıvamıma gelmişim. Etlenmişim gene.

merhaba arkadaşlar
sıcaktan kafayı yemek üzereyim. resmen migrenim tuttu . ölüyorum ağrıdan.
ben baya iyi gitmeye başladı bu herşeyden yemek ama akşam yememek. beni baya motive ediyor. işin güzel tarafı artık abur cubura saldırmıyorum. sanırım kafa olarak rahatladım.
sabah yediklerimi yazayım.
1 dilim ekmek maydanoz (1 bağ nerdeyse )bol limonlu domates salatalık azıcık peynir

öğlen 1 dilim ekmek 2 kepçe fasulye
akşama bakacaz artık. gece yatağa girince resmen açlık çekiyorum ama ağzıma hiçbirşey sürmüyorum. 1 ay böyle gitsem daha ne isterim allahtan.

tebrikler kardeş. devam devam.

ay o negüzel duygudur yıllarca olmayan kıyafetin içine girmek birde bol gelmesi. varyemez amcanın altınları gibi yüzesi gelir insanın o kıyafetlerin içinde.

Tünaydınlaaar,

Gece yatamayınca öğlen yatan insan ve doğal olarak enerji toplayan insan nasıl yatar gece bu sefer?
Bilmece gibi oldu vallaha
Geceleri sıcaktan dön ordan oraya tam azap oluyor, sabah da güneş iyice ısıtınca insan uyuyamıyor, en iyisi öğleden sonrası şekerlemesi diyorum, bu sefer de akşama insanın uykusu gelmiyor ve dön başa hesabı devam ediyor bu akış
Sanırım herkes de aşağı yukarı aynı dertten muzdarip.

@Se_zen, kolaylıklar dilerim bacım.Ben sabah 8de ilacımı aldım ama 2. ilacı almayacağım.Ya birden ya da azaltarak bırakacağım artık yeter diyorum. (sigarayı bıraktım yeter havası değil, yan etkileri açısından yeter diyorum) Umarım senin süreç rahat geçer.

Herkese güzel bir gün diliyorum ve de serin ve de huzurlu ve de akşam rahat uykulu

heh tmm buldum bugün mezun olanlar sayfasına baktım birden böle mezun olasım geldi orda ay ay kilo verişini yılda ne kadar verdini falan yazıyoya inş en kısa zamanda bizde o sayfada oluruz...

Selamlaar,

Uzunca bir süre iştahsızlıkla uğraştıktan sonra bugün dişlerimi de temizlettim ohh şahtım şahbaz oldum, şimdi pipetle karpuzun suyunu içmeye çalışıyorum Ay kendi halime güleyim derken de diş etlerim ağrıyor Neyse bu süreç bir hafta devam edecekmiş, ondan sonra da 20lik bir dişim vardı, çıktı çıkmaz kaldı kalmaz onu çektirmem lazımmış, o zaman da yemek içmek kısıtlı olacak yaniii ben en kısa sürede sıfır bedenim uleyyn

İlacı da akşam itibariyle içmedim, artık huzurlu uyumak, insan gibi bir iştaha sahip olmak ve ağlamamak istiyorum

Bugünkü menüm;
sabah; yarım bardak süt
öğle ; yok
akşam; karpuz suyu

Umarım yarından itibaren insan gibi yiyip, yatıp, kalkacağım.
Herkese güzel ve serin bir akşam diliyorum

merhaba kızlar
akşam çok az yedim dayanamadım 1 kepçe fasulye ve çöpçülük yaptım kızımın tabağınından 2 kaşık fasuyle.
sıcak uleyn . sıcak. maraşda ol dondurma yiyeme . adeletin bumu dünyaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Sabah sabah bir sinirli uyandım yine. Sabah 7:15 te kalktım , ama baktım gözüm açılmıyor, hiç bir şey göremiyorum. Bende eşimi kaldırdım beni birazdan kaldırırsın dedim yattım. O da beni 8 de kaldırmış. Be adam zaten 8:30 da evden çıkıyorum, hergün 8 de kahvaltıya oturuyoruz biz ne kaldırısın o saatte, o da e sen uyanıktın diyor, yahu kalkabilsem niye seni kaldırayım, ya gece konuşacağım diye resmen uyutmuyor, ondan sonra da sabah uyanamayınca bana sinirleniyor,, her akşam minumum 12:30 da yatabiliyorum, ona da çok uyuyorsun, çok uykucusun, iki çif laf ettirmiyorsun diye kızıyor ya. Ya tamam bende isiyorum az uyuyayım ama yoruluyorum yahu.
Neyse başınızı şişirdim. Hala gözlerim şiş valla.
İlacı da almamış, bir gün önce söyledim, dün sabah söyledim, öğleden önce bir kez, öğleden sonra bir kez aradım ama akşam 11 de gelmiş aaa ben senin ilacı unuttum diyor. Ona da ayrı bir kızdım.

selam kızlar
gece uyuyamıyorum. h,ç sağlıklı bir uyku düzenim yok. aşırı sıcaklarda bir bozuldu pir bozuldu.
ah sezen ah . bu herifler hep aynı. erken yatarsın uykucu geç yatar haliyle geç kalkınca elin kadınları erkenden kalkar bazlama börek yapar kocalarına olur. yaranamazsın .sinirini bozduğuna deymez.
kızlare sabah menemen ve 1 dilim ekmek yedim. bu akşam yememe işi baya iyi gidiyor. kızlar ben kaçayım sizlere güzel bir gün dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…