Selam kızlar nasılsınız bakalım ben çok iyiyim bugün yediklerimi paylaşayım
sabah: 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, domates salatalık çok az reçel ve çok az peynir, 1 bardak çay
öğlen: 1 tabak karpuz yedim bakmayın öyle onun dışında birtek peynirli börek vardı.. Allahtan kalabalıktıtda kimse ısrar etmedi yee yee diye
akşam: yemeğimi henüz yemedim kaynanam acıbek pişiriyor nefret ederim o yemekten
aslında burda keyfimde yeinde değil.. kocamın o bakmak zorunda olduğu market çok canımı sıkıyor.. market kardeşinindi dünya kadar borç yapıp batırtı marketi.. şimdi eşim bakıyor..
geçen günde o kardeşinin nişanlısı geldi beni görmeye.. nasıl gidiyor market diye sordu bende eşimi görmeme dışında bir problemim yok dedim oda bana ben kurtuldum çok şükür demezmi!!!ben o an birşey diyemedim. ama eşimin hatrı olmasa, o markette durma isteği olmasa neler demezdimki ben o nişanlısına ve kaynıma..ben herzaman eşimin destekçisiyim. ama tatilimi mahfetmeye kimin hakkı var.. hergün sabah eşimle evden çıkıyoruz ben annem gile o markete.. kaynanamda zaten teyzem bütün gün beraber annem gildeyiz.. ama eşim akşam 10-11 arası geliyor. ne anladım ya ben bu işten.. şimdi laf etsen eşine destek çıkmıyor olacak.. ya o market başından eşimde olsaydı en büyük destekçisi ben olurdum şmdide öyleyim ama etrafımdaki insanlara olan sinirim geçmiyor.... o kaynımı akşam 8 de işten çıkıp nişanlısıyla dışarda olduğunu duydukça sinir oluyorum.
günaydın kızlar,
ben aynıyım çünkü diyetimi çok uzun zamandır bozdum ama kiloda almıyorum buda iyi bişey bu gün maraş a gidiyoruz 2 hafta beni izinli yazmanızı istiyorum geldikten hemen sonra yeni işime başlıycam anca adapte olurum
71,2 kilom
Eee ne fikri verdik? Doğuruyon mu şimdi?(ebe winston geldi )
Şaka bir yana, umarım istediğin zamanda istediğin kolaylıkla bir bebeğe daha sahip olur, kolayca büyütürsün bacım.
merhaba arkadaşlar
winston normale dönmene sevindik kardeş.
bihter kardeş 2. çocuk konusunda bende bir kaç kelam etmek isterim. oğlum 3 yaşındayken 2.ye karar verdim hayırlısıyla kızım oldu. ben oğlumda çekmediğim eziyet çekmediğim hastalık kalmamıştı. bir daha asla çocuk derken kızım hoşgeldi sefalar getirdi. oğlum kolik olmuştu hayatımda hiç bukadar uykusuz kaldığımı bikmem. ama kızım hayatımda gördüğüm görebileceğim en uslu en sakin en eziyetsiz bebekti. okadar kolay büyüttüm ki anlatamam.allah yardım ediyor. inan buna yürekten gelerek söylüyorum. daha tecrübeli daha pratik oluyorsun 2.çocuklarda bende çalışıyorum. kayınvalideyle aynı yerde olmamıza rağmen çocuklarıma bakmadı .kreşte büyüdüler. hiç pişman değilim 2. çocuğu yaptığıma.yaş farkı fazla olmadığı için beraber oyun oynuyorlar. bazen varya bana karşı birlik bile oluyorlar. yok biz tv izlemek istiyoruz yok niye izin vermiyorsun pc ile oynayalım. birlik olup benimle çatır çatır tartışıyorlar biile köfteler.
geleyim diyet muhabbetine
dün sabah menemen ve 1 dilim ekmek
öğlen yok
ikindi kaç gündür yemek istediğim 1 dilim revani
akşam yok
iyice acıkınca 1 dilim karpuz.
bugün
1 dilim ekmek peynir maydanoz
öğlen cacık ve taze fasulye
akşama pek düşünmüyorum çok acıkırsam karpuz olabilir.
tartıda azda olsa -leri görüyorum. beni mutlu ediyorr. az olsun ama geri almayayım diyorum . belki böylelikle veririm bu kiloları
neyse kızlar ben buralardayım gene şimdilik kaçayım.
Valla bacım ne yalan söyleyeyim az önce yazarken sonuna gel eylüle beraber hamile kalalım da sonra da ne güzel hep beraber bir topikte buluşur sen kaç kilo aldın, canın ne istiyor diye sohbet ederiz diyecektim ama sen kararını kendin ver istediğimden demedim öyle şeyler.Ama valla eylenceli olur. Ben illa kendime birini bulacam yani öyle bir şeyim var. Winstonu kandırayım diye uğraştım ama baktım ki hatunun henüz niyeti yok. Şimdide seni kestirdim gözüme.
yakar bacım sende es geçmemişsin çok teşekkür ederim 2 çocuklu bir anne olarak söylediklerinden cesaret aldım valla hani kreşte büyüdüler gittiler demişsin ya işte ne kadar pimpirikli olursam olayım ay işte nasıl büyütürüm iş güç kim bakacak derken bende amannnnn çok dert etmişim büyüdü bile işte diyebilmeyi hayal ediyorum:)
sezencim irtibatı koparmayalım canım o zaman :)
topiklerden topiklere sürükleniriz seninle el ele
yok hamile kaldım topiği,ahada doğurdum topiği,yok saçı çıktı dişi düştü kustu güldü derken yine kürkçü dükkanına döneriz elbet
yani zayıflama topiklerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?