Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam millet.nasılsınız bakalım?iki gündür havalar nispeten daha iyi olduğundan rahatım bu sıralar evde.bugün az yedim dünü telafi etmek için bi de kendime gelmem lazım bursaya geleli 10 gün oldu 1 kiloyu anca verebildim.sanırsam daha burda bi düzen oturtamadım.tabii gaza gelip diyete sıkı sıkıya sarılmak için de tartıda baya bi eksi görmem gerekiyo.bunun için de ne gerekiyo tabii ki de benim biricik haşlanmış yumurtalı menüm yalnız baya hamlaşmışım açlıktan başım ağrıyo şu anda akşam ne yapıcam merak ediyorum ama vazgeçmek yok işte bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım:
sabah:1 haşlanmış yumurta
ara öğün:5 badem
öğle:5 yk sebzeli tavuk sote
ara öğün:10 erik
akşam:5-6 yk yoğurt
ara öğün:1 bardak süt (sütten vazgeçebilirim bakalım kısmet )

Yahu kızlar nerdesiniz anacaım. Koca gün kimsecikler uğramıyor yahu. Ne ettiniz kızzzz. Zati şöyle hafiften kafam da iyi. Ya bu ilaçla acaba içki içiliyorum. bir arada daha iyi kafa yapardı. Şöyle bir tane bira içsem ne olur ki yarın akşam acep. 2. doza başlamadan. Bi de böyle bana bir şey diyince anlıyorum ama anlamamış numarası mı yapıyorum yoksa neden bilmiyorum böyle anlamsızca bakasım geliyor. Aslında bir şey yapmadı da ben mi öyle istiyorum bilmiyorum. Bir de benim iştah daha iyi gibi ya. normalde öğlen yiyordum akşama kadar bir şey yemiyordum bugün öğleden sonra iki kere meyve yedim 2 bardak kefir içtim. Neyse bende çıkayımda erkenden evime gideyim.

Selam kızlar nasılsınız bakalım ben çok iyiyim bugün yediklerimi paylaşayım

sabah: 1 haşlanmış yumurtanın beyazı, domates salatalık çok az reçel ve çok az peynir, 1 bardak çay
öğlen: 1 tabak karpuz yedim bakmayın öyle onun dışında birtek peynirli börek vardı.. Allahtan kalabalıktıtda kimse ısrar etmedi yee yee diye
akşam: yemeğimi henüz yemedim kaynanam acıbek pişiriyor nefret ederim o yemekten

aslında burda keyfimde yeinde değil.. kocamın o bakmak zorunda olduğu market çok canımı sıkıyor.. market kardeşinindi dünya kadar borç yapıp batırtı marketi.. şimdi eşim bakıyor..

geçen günde o kardeşinin nişanlısı geldi beni görmeye.. nasıl gidiyor market diye sordu bende eşimi görmeme dışında bir problemim yok dedim oda bana ben kurtuldum çok şükür demezmi!!!ben o an birşey diyemedim. ama eşimin hatrı olmasa, o markette durma isteği olmasa neler demezdimki ben o nişanlısına ve kaynıma.. ben herzaman eşimin destekçisiyim. ama tatilimi mahfetmeye kimin hakkı var.. hergün sabah eşimle evden çıkıyoruz ben annem gile o markete.. kaynanamda zaten teyzem bütün gün beraber annem gildeyiz.. ama eşim akşam 10-11 arası geliyor. ne anladım ya ben bu işten.. şimdi laf etsen eşine destek çıkmıyor olacak.. ya o market başından eşimde olsaydı en büyük destekçisi ben olurdum şmdide öyleyim ama etrafımdaki insanlara olan sinirim geçmiyor.... o kaynımı akşam 8 de işten çıkıp nişanlısıyla dışarda olduğunu duydukça sinir oluyorum.

selam kızlar
akşam semizotu haşlayıp üzerine yoğurt döküp yedim.şimdi baya acıktım ama açlık mutluluk vermeye başladı.aç olunca eriyorum diye düşünüyorum.
gene yalnızım nasıl bir işi var benim herifin ya . evlenince babam iyi düşün demişti çocuk iyi ama işi çok zor demişti şimdi daha iyi anlıyorum . rabbime bin kere hamd olsun .şikayet değil benimkisi. eşim her akşam ailesiyle olsa haftasonu bir plan yapabilsek biryerlere gidebilsek. aniden telefon gelip ek göreve gidilecek denmese daha iyi olurdu. kafanızı şişirmeyeyim kızlar .evde yalnız kalmış canı sıkılan yakar sızlanması işte.

maalesef her ailede böyle bir sülük olur. bütün aileyi canından bezdirir.senin şansızlığın bu adamın hem kaynın hemde teyzenin oğlu olması.sadece eşinin akrabası olsa daha farklı tavır koyardın. halada koyabilirsin . ne diyeyem allah sana sabır versin.

günaydın kızlar,

ben aynıyım çünkü diyetimi çok uzun zamandır bozdum ama kiloda almıyorum buda iyi bişey bu gün maraş a gidiyoruz 2 hafta beni izinli yazmanızı istiyorum geldikten hemen sonra yeni işime başlıycam anca adapte olurum

71,2 kilom

hayırdır kardeş maraş ellerinde .

günaydın arkadaşlar
geçen hafta :63,300
bu hafta 62.900
az gidiyor ama gidiyor.olsun diyorum almaktan iyidir diyorum.
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum .hadi herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
Eee ne fikri verdik? Doğuruyon mu şimdi? (ebe winston geldi )
Şaka bir yana, umarım istediğin zamanda istediğin kolaylıkla bir bebeğe daha sahip olur, kolayca büyütürsün bacım.

çok teşekkür ederim güzel arkadaşım tüm dileklerin için
fikir verdiniz tabi en azından tek çocuk olarak kalması yönünde gerçekten kimse bişe diyemiyor çekincede kalıyor ama 2 çocukla ilgili herkesin söylediği önerdiği birşeyler var.
ben kararsız kazım olunca hep fikir danışırım sorarım ederim didiklerim :) valla en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir :)

yakar bacım sende es geçmemişsin çok teşekkür ederim 2 çocuklu bir anne olarak söylediklerinden cesaret aldım valla hani kreşte büyüdüler gittiler demişsin ya işte ne kadar pimpirikli olursam olayım ay işte nasıl büyütürüm iş güç kim bakacak derken bende amannnnn çok dert etmişim büyüdü bile işte diyebilmeyi hayal ediyorum:)

sezencim irtibatı koparmayalım canım o zaman :)
topiklerden topiklere sürükleniriz seninle el ele
yok hamile kaldım topiği,ahada doğurdum topiği,yok saçı çıktı dişi düştü kustu güldü derken yine kürkçü dükkanına döneriz elbet
yani zayıflama topiklerine :)

ben her zaman en kötü kreşin en iyi bakıcıdan daha iyi olduğunu düşünürüm. tecrübelerimlede ne kadar doğru düşündüğümü ıspatladım. evde bakıcıyla çocuk ve onun vicdanı başbaşa ama kreşte öyledeğil kreş sahibi bakıcı ablalar aşçılar daha neler var .öyle kafalarına göre takılamıyorlar. ben çok memnum kaldım hatta işi ilerletip kraş sahibimizle aile gibi olduk. ayrı şehirlerdeyiz ama hala görüşürüz. allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın diyerek cuma duamızı yapalım.

günaydın yavru ceylanlar. kg verince ceylan olduk :))))))))) gecen hafta 78900 bu hafta 77100gramım. ama aç kalmayla bukadar az kg verildiğine şahit oldum. ilaca devam ama mide bulantısı acayip bişey. yemek yediğimi gören yok. demekki aç kalmakla kg veriklmiyor.düğüne 1.5ay kaldı 7 kg daha vemeliyim

bende bebek istiyorum. ama ocakta insallah. kızıma 95le gebe kalıp 102le dogurmustum. suan bu kg gebe kalmak beni cok ama cok mutlu ediyort. bu sefer xxl değil l alacagım. az kaldı ocaga

Günaydın kızlar, gerçi öğlen oldu.
Dün akşam bu ilaç beni uykusuz bırakacak diye eve işyerinde öğlenleri falan okuduğum kitabım vardı onu götürdüm. sonra gece 11:30'a kadar gayet normaldim, ondan sonra da gece 1'e kadar uykum olduğu halde bekledim ki yatağa girince dönüp durmayayım diye. sonra da neyse kitabı uyuyamazsam kalkar okurum dedim ama yatağa girdiğim gibi uyumuşum. Sabah bir kalkım 9'a 10 var saat. 7:15 den beri telefon çalıyor. En son kayınvalidem arabayı görünce uyandırmış beni. İşe 15 dakika geç kaldım.
Bu arada tartılmak falan aklıma gelmedi. Kilomu aynı yazalım başkan muhtelen aldım ama veremedim.

Kızlar bugün devre sonu ve ay sonu olması sebepli pek uğrayamayabilirim. Akşamda bir arkadaşın kına gecesi var. Yarında abimin bebeğini görmeye gidicez. Şimdiden haber vereyimde sonra uğrayabilirsem uğrarım.

sabah tartılıp ucundan da olsa 82yi gördüğümden gaza geldim.gerçi bu hafta çok veremdim ama eski motivemi yeniden kazandım 15 temmuza kadar 70leri görme hedefi koydum kendime tabii daha da erken olursa harika olur.tatile ancak ramazandan sonra gidicez o zamana kadar bembeyaz dolaşıcam ama en azından bu benim için bi avantaj olucak.o zamana kadar 40 beden bile olabilirim (evet biraz fazla uçtum ben de farkındayım ama hayaller dünyası işte )sonuç olarak ben yeniden eski ejje olup aranıza geri geldim bayanlar.diyete devam...

ya benim aklım gitti bu aralar o kadar yazdım yazdım kilo bildirimi yapmamışım.
geçen hafta:83.5
bu hafta:82.7
giden:800 gramcık

merhaba arkadaşlar
öğlene yediklerimi yazayım
2 tane mercimek köftesi marul la yedim yanına 1 kase çabuk turşu .
sıcak kızlar ya hafif bir esinti var mam yok gene bunaltıyor. bir kaç gündür ne yürüyüş nede spor yapıyordum . bu haftasonu başlayayım gene böyle olmayacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…