Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlar,

Saat bir buçuk olmuş ve bu saate kadar yakar ile sezen mesaj yazmış, ben de ne sohbetler kaçırmışımdır diye düşünmüştüm.
Demek herkes çoook yoğun.

@Se_zen, ilaç işi yılan hikayesine dönmüş bacım, neyse en sonunda inşallah bulunur.
İstersen şu sıcaklar bir geçeydi, sanki biraz bu aralar gerginsin, üstüne de ilaç tüy dikmesin.
Gece sohbetleri demişsin ya, bizde tam tersi.Gece yarısına kadar ben ayrı, eşim ayrı takılırız, ara ara ortak odalarda sohbet ederiz.
yatağa yatınca da uzun uzun konuşalım, günü değerlendirelim, telefondan oyun oynayalım, bir şeyler paylaşalım isterim.
Emekli gibi erkenden yatmasın isterim ama adam sabah 7de kalkacağı için mızmızlık eder, ben de "2 saat bilgisayarda oyun oynamaya fırsat buluyorsun ama benle yarım saat konuşmaya bulamıyorsun" derim, o da üzülür ve biz 3e kadar sohbet ederiz yatakta ve eşim her sabah zombi gibi kalkar, akşamları eve gelince de "hiç dinlenemiyorum" diye mızmızlanır. Sonuçta o da haklı, ben de ama.

@Yakar, o sabahın köründe kalkıp bazlama yapan kadınlar bence efsane olarak yaşıyorlar, gerçekte öyle bir şey yok
Ben de ilk evlendiğimizde sabahın köründe kalkar , eşime ne sofralar hazırlardım.Sonra baktım adam kütük çıktı " beni uyandırma yaaa, ben kahvaltı falan istemiyorum yaaa, uyuyacaaam ben yaa" diye 2-3 kez çemkirince ben de kahvaltı olayını kapattım.
Eşimin de işine geldi çünkü 5 dakika uyumak bile onun için kar ve dışardan poğaça, börek tarzı şeyleri daha çok seviyor.
Neyse aradan 2 yıl geçmiş, geçenlerde diyorki "sen ilk evlendiğimizde erkenden kalkar, poğaça bile yapardın, ahhh eski günler ahh" dedim "kafamı attırma, sabah 5te kalkar börek yapar, seni de dikerim ayağa" hemen "aman şaka yaptım canım, sakın beni erkenden uyandırma, kahvaltı eksik olsun" diyor.
Yani öyle de yaranılmaz, böyle de. En iyisi hiç sorgulamamak.

Neyse kızlar, ben birazdan bu sıcakta kaşınıp 3 saat yol tepip anneme gideceğim.Onunla biraz sohbet eder, akşamına dönerim eve.
Hepinize serin ve mutlu ve de tabii ki hafif bir gün dilerim.
 
Winston bence sen annene gideceksin ya, kesin seni ilaçtan vazgeçirir he haberin olsun. Aslında haklı da biliyormusun. Ben düşünüyorum da kızımın böyle bir ilaç kullanıpta kendine zarar vermenisini hiç istemem, ama sigara içmesini de istemmem, bence bol çelişkili bir durum bu. annemin her telefonda hala kilo almadın mı demesi gibi, ona göre ben zayıflıktan öleceğim ama kendi kendime diyorum o kadar zayıfsam bu elime gelen etler ne ve hala niye yürüdükçe bacaklarım sallanıyor diye.
İlacında niye bilmiyorum ama bana iyi geleceğine inanıyourm ben ya. Antidepresan ya, belki de ben depresyondayım ve bu bana iyi gelecek sanki, yoksa sürekli bir yanlız kalma ihtiyacı falan, evde gizli gizli ağlamalar, kızımla oyun oynarken birden ağlamaya başlamalar ve hergece kabusla uyanıp gerçekliğini anlayamama falan bence çok normal değil, bu aralar kendimi alışverişe vurmam da o sebepli aslında benim depresyonumun belirtisi olabilir. Zaten kaç kişinin psikolojisi sağlam ki dime ama. Bende ondan bana iyi geleceğini düşünmek istiyorum.
 

Bacım ben zaten ilaçtan vazgeçtim
Geçen yazmıştım ama tabii kafa tam olmayınca devamını yazmamışım.
Dün sadece sabah ilaç aldım akşamına almadım ve bu sabah hiç ilaç almadım.Artık kullanmayacağım.
Fizyolojik sıkıntılarına katlandım (uyuyamamam, iştahsızlık, el titremesi, kalp çarpıntısı, tansiyon ve mide bulanması vs vs..) ama psikolojik kısımları beni yıprattı bacım.Başlarda olmayan ama sonra çıkan unutkanlıklar, sersemlikler, kendime bir şey olacak korkusu, etrafımdaki insanlara bir şey olacak korkusu, gece korkmaları, sabah uyandığımda eşimin yanımda ölmüş olacağını düşünüp bunun için ağlamalar ve en son eşime yatakta el ele yatalım diye ağladığımda eşim ilacı bırakmamı istedi çünkü benden korkmaya başladı
Neyse bende bıraktım yani.Dünden beri de sigara içmiyorum yani aslında cumadan beri desek 6 günüdr içmiyorum.İlacı bırakınca ne olur bilemem.
Bir de bünye ve psikoloji meselesi olduğunu düşünmüyorum.Beni gördüm heybetli buzdolabı gibi insanım.Yaz kış o saçlarımı hiç kurutmam , öyle ıslak yatarım, hep çplak yatar, beli açık gezerim ama yaz kış hiç ilaç kullanmam.Psikolojik olarak da dünya yansa umrunda olmayan çok rahat bir tipim ama ilaç beni iki açıdan da vurdu geçirdi.

Amaaan gamlı baykuş gibi yazdım ama tabii herkeste bunlar olacak diye bir şey yok.
Ama ben gene de anneme de, babama da, eşime de tavsiye etmeyeceğim ve de tabii ki sana da etmeyeceğim ama seni inat yapmış gördüm, çok hevesli gördüm o yüzden bir şey söylemeyeceğim,umarım istediğin gibi geçer ve sana hiçyan etkisi dokunmaz.

Neyse ben kaçar, görüşürüz.
 
gerçekten mesaj sayısı çok az ama ben bu duruma hiç bişey diyemem çünkü ben de çok az girebiliyorum.bilgisayarın olduğu oda o kadar sıcak ki iki dakika zor duruluyo.Bugün Allahtan hava güzeldi burda ama misafirlerimiz vardı kahvaltıya yine giremedim anca şimdi yazıyorum.çok yemedim ama maşallah her türlü hamurişi vardı sofrada her zamanki gibi yine zayıflama muhabbetleri döndü herkesi tek tek tartıda tarttım yağlarını sularını ölçtüm.zaten her gelenle aynı muhabbetler dönüyo "aa bizi de ölç bakalım" yani gayet sıradan bir gün geçirdim.
 
bi de tabii ki gecikmeli olarak dün yediklerimi yazayım.
sabah:4-5 yk menemen
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:10 adet kiraz
öğle:5 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:ne yazık ki 2 yk kadar dondurma
akşam:5-6 yk nohut
2 yk pilav
ara öğün:1 bardak süt
 
Kızlar merhaba,
ya benim yardıma ihtiyacım var ben ne yapacağımı bilemiyorum………bir insan uykuda olmadığı her an bunu düşünebilir mi ben düşünüyorum işte kafam karman çorman çıkış yolu bulamıyorum
meselem ikinci çocuk arkadaşlar karar veremiyorum napsam netsem delirmek üzereyim

kızım 3,5 yaşında… 3 yaşında kreşe başladı ve o yaşa kadar annem baktı Allah razı olsun yakında oturuyoruz zaten.şimdi kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum ama çalışan bir anne olduğum için bazen ona bile yetemiyorum,işten yorgun geldiysem tahammülsüz oluyorum ,ona haksızlık ediyorum gibi düşünceler içindeyim.birde artık kendini kurtardı yani yemek tuvalet problemim yok çok şükür arada huysuzlukları olsada genel olarak uyumlu bir çocuk.
Yani ben şimdi ikinci çocukla sil baştan yapacakmışım ve buna tahammülüm kalmış olurmu bilemiyorum işte.anlarsınız işte insan rahatlığa da alışınca tekrar uykusuz geceler,işten yorgun argın gelmeler ha bide kim bakacak durumu tabi en önemlisi bu.bir daha anneme baktıramam çok yoruldu kadın.bakıcı tutmam lazım onada hiç içim elvermiyor kırk kat yabancıya çocuk emanet etme düşüncesi ben bitiriyor.
Tabiiiiiiii tüm bunların dışında kızımın kardeşsiz büyüyecek olması beni çok korkutuyor

Tam anlamıyla iki ucu boklu değnek 
Bana bi akıl verin kızlar yaaaaa siz gerçekten çok samimisiniz bana 40 yıllık tanışıklığımız var gibi aynı içtenlikle cevap yazabilirsiniz darılmam kırılmam yanlış anlamam.
En azından etrafınızda vardır böyle örnekler ne yapim bilemedim
Bu arada eşimde bu konuda benimle aynı düşündüğü için birbirimize yardımcı olamıyoruz
O bana bırakıyor çok üstelemiyor ikimizde gelgit akıllıyız yani bi tamam diyoruz sonra vazgeçiyoruz
Merakla beklemedeyim canlar görüş ve önerilerinizi
Yaş 33 bu arada…gitti gidiyor yani 
 
Sıcak sıcak sıcak sıcak beynimin tüm hücreleri bu kelimeyi ezberliyor!!

uçaktan çıktığım ilk an uçağın merdivenlerini inerken içimdeki ses sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak diye bağırıyordu..

yapış yupış oluyorum iğrenç ama öyle

hava ne basık yaa!! bugün burası güya yağmurlu olacaktı saydım gökten 23 damla düştü

geçmişi okudum kızlar çoğumuz sıcaktan bunalmış

yakar canım evet yemeklerin tadını çıkartmamalıyım ama geldiğimden beri evde neler pişti neler

ya bugünde eşim makarna istedi dündende ısrarla söyledi yağsız olsun diye.. bende normalde yemekleri çok yağlı yapmam bu sefer makarnam yağlı olmuş adamcıım yedi 2 tabak şimdide ağırlık var üzerimde o makarna beni mahfetti dedi uyudu ya şu an kardeşimin odasındayım eşim bir yatakta ben bir yatakta o uyuyor ben size yazıyorum klimayıda açtırmadı 5 dakika içinde bu odadan çıkmazsam sizinde dediğiniz gibi gerçekten buharlaşacağım...


bugün yediklerim:

sabah klasik kahvaltı gram ekmek yemedim
öğlen: bunu yaptım ve yarım tabak makarna hüplettim kimseye çaktırmadım ama yağlı diye bende yiyemedim tabi ben gene hata kabul etmedim aa yağsızdı benim makarnam dedim eşimede beğenmiyosan yeme küstüm dedim
akşama söz size yapmicam hernekadar şu an kaynanam yaprak sarması pişiriyor olsada.. allahtan o yemeği sevme oranım yüzde 88%

ama açıkçası lahana sarması olsaydı yumulurrdummm

akşama güzel bir salata beni bekler
 


Bihtercim sana yön gösterirmi bilmiyorum ama benim yaş 30, bir kızım var 3,5 yaşında ve çalışıyorum. İşten eve akşamları 7,30 bazen 6,30 bazen 8 bazen 9'da gidiyorum. Şimdilik kızıma kayınvalidem bakıyor ve bende artık sıkılıyor diye kreşe vereyim diyorum ve kısmet olursa bu sene ikinciyi istiyorum. Eylül gibi hamile kalsam diye plan yapıyourm. Ve evet gerçekten çok zor. Çalışırken çocuk , he evde olduğun zamanlarda da çok zor bence. Ben özellikle ilk 6 ay uyku yüzü görmedim resmen. Kızım kolikti. gece yarılarına kadar evde tepinir, dans eder öyle uyuturduk, işe başlayınca da öyle çok düzelmedi benim kzıım 2 yaşına kadar aynıydı. Çoğu gün işe 3-4 saatlik uykularla gittim. Ama ben hiç ikincisini yapmayayım diye düşünmedim. Belki kendimden de kaynaklanıyor, belki bencillik yapıyorum çünkü ne kadar yorulursak yorulalım ttalı bir sözüne, bir gülüşüne her şeyi unutuyoruz bizler yani o an aklımıza gelmiyor. Ben eşimden başka kimseleri bu kadar çok sevemem derdim ama şimdi eşimi bile neredeyse gözüm görmüyor. Gözüm kapalı tereddütsüz ölürüm kızım için. Bütün anneler böyledir zaten. Ben 5 kardeşim, küçükken sinir olurdum falan ama şimdi bir bayramda falan annemlerde toplandığımızda çok seviniyorum ben, ayrıca insanın en yakını kardeşi oluyor. Benim şu an en iyi arkadaşım ablam. Ve Allah gecinden versin birgün annemin babamın olmayacağını düşündüğümde o zaman işte etrafımda kardeşlerimin olmasının ne demek olduğunu anlıyor insan. Bayramlarda mesela annemler memlekette olur ve biz bayramlarda abimlerde toplanırız. Sonra ben hep kötü düşünürüm, Allah göstermesin bir gün bir acı ile onu başbaşa bırakmam istemem hiç bir zaman. Mesela annem ameliyat olmuştu ve ben abimler, ablam sayesinde bunu hissetmemiştim bile. O an yanlız olmak istemezdim. Tabii ki her zaman herkesin iyi olacağı, iyi anlaşacağı anlamına da gelmiyor bunlar. Kötü de anlaşabilir elbette kardeşler. Ama ben ne bileyim kızımı yanlız büyütmek istemiyorum.
Tabii ben böyle konuşuyorum çünkü kayınvalidem var ve ikinci olunca kızımı kreşe gönderirim onu da kayınvalideme bırakırım diye düşünüyorum. Sanırım olmasaydı da güvenebileceğim ve ücretini karşılayabileceğim biri olsaydı yine isterdim.
 
İyi geceler hatunlar,

Bugece hava biraz daha serin ve rrahat uyuyacağa benziyoruz.
Öğlen zayıflamış bedenim, sigarasız nefesim ve beyaz dişlerimle anneme gittim İştahım hala pek yerinde değil, pek bir şeyler yiyemedim.Hem sıcaklar, hem hap derken ben yemekten korkan bir tip oldum sanki.
Bugünkü menüm; sabah: yeşil çay, öğlen; 1 kaşık çorba (annemin tabağından zorla) akşam; yarım diim profiterollü pasta.

@Bihter bacı; yazdıklarını iplemiyor gibi olmayayım ; bende çocuk yok,çocuk fikri de yok o yüzden atıp tutmak istemedim ama 3,5 yaşında çocuğu olanın tekrar bu işlere dönmesinin aman aman zor olduğunu düşünmüyorum.Benim yengemin oğlu oldu mesela, gerçi o başka çocuk istemedi ama belki sonra belki sonra dedi şimdi kuzenim 18 yaşında ve bu saatten sonra yengem hala çocuk doğurabilir durumda olsa da gözü kesmiyor.Yani bunu anlarım 18 yıl geçmiş, ama daha bez değiştireli 3 yıl olmuş birine eğer istiyorsa bence işkence gibi gelmez hatta daha tecrübeyle yaklaşır diye düşünüyorum. Bakıcıydı, kreşti,bakandı edendi bilmem.Bence sırf olsun diye değil, şartlar uygunken, olması lazımken olması daha iyi.Peh cümleye bak ! Yani yanına kardeş olsun, bilmemne olsun diye sırf olsun diye değil her şeyi hazırken, planlanmışken olması makul.Yaşına falan da takılma.Millet 45inde doğuruyor da sen 32 mi ne olmuşun, hayrola nene mi oldun yani, geçti geçiyor diye koşturma, tabakhaneye bir şey yetiştirmiyoruz ki, seneye olur, öbür seneye olur, birisi daha olgun olur, diğerine daha göz kulak olur, şartlar uygun olur, yani özetle canını sıkma olacağı varsa olur (Sıcak ve hapzede winston ve akmış beyin parçacıkları)

Neyse, ben serin havayı bulmuşken birazuyuklayayım.
Herkese serin ve rahat bir uyku, hafif ve mutlu bir sabah diliyorum.
 

sezencim çok teşekkür ederim yazdığın güzel şeyler için.aile olmak birazda kalabalık olunca tadı çıkan birşey gerçekten.
bendede 4 teyze 2 dayı 3 hala 3 amca ve kuzenler derken gerçekten insan seviyor böyle olsun istiyor.
bende işte tüm bunları düşündüğümde cevap hep aynı evet kardeşsiz olmaz.birde şu geldi aklıma şimdi kardeş olmazsa hayatımın sonuna kadar soru işareti ile yaşayacağımı düşünüyorum yada keşkelerle olsaydılarla.böyle yaşayacağımı bilmektense aileye yeni bir bebiş daha herşeyi silecek diye düşünüyorum.sanki tüm bunları boş yere dert ediyorum kendime yaaaa olması gerekeni erteliyorum boş yere sanki.
 

wınston bacım günaydın canım,
çok doğru dediğin hazırlıklıyken,şartlar uygunken olması en güzeli ama biz insanoğlu yani kendi adıma ben şuda olsun buda uysun derken baktım iyice pimpirikli anne moduna girmeye başladım dedim hooppp bu kadar kasma bazen çok plan program yapıyor olmam beni çok yoruyor yaaaa zaten biliyosun etraf böyle durumlarda amaaaaaaan olsun kısmetiyle gelir o derler ya onlar kadar boşvermiş olmak istiyorum:) şu da doğru tespit ikincide daha deneyimli olunduğundan tecrübeler daha rahat bir dönem geçirmeyi sağlayabilir.en azından odasına girip 40 kere ay bu çocuk nefes alıyomu diye dinlemem diye düşünüyorum:) tadını çıkara çıkara geçtiğimiz yollardan aaaa ben burayı biliyorum diye diye büyütmek daha az yorar dimi :) valla söyleyenlerin yalancısıyım aynen böyle oluyomuş :)

kızlar çok teşekkür ederim tekrar yaaaaaa dinlediniz fikir verdiniz yardımcı oldunuz :)
 

He birde sana şöyle bir şey anlatayım. Şimdi biz bankacıların genelde hep 1 çocuğu var ve ne hikmetse bunların %80'i ikinciyi istemeyen gurup. Ama bakıyorum bu kesime yaş 40 oldu mu ikinci çocuğu doğurmaya karar veriyorlar. Benim şubemde 3 kişi var. Bunlar 5 sene önce aman tek çocuk çok iyidir, zaten durumlar nedir, şartlar bunu gerektiriyor, tek çocuklar daha zeki oluyor, tek çocuk daha mutlu oluyormuş, deyip bugün hepsi ayy bir bebek doğursam da diye düşünüp duruyorlar. Benim mantık biraz da şöyle işliyor "amannn annelerimiz, nenelerimiz o kadar işin gücün içinde bizlere bakmışda biz mi bakamayacağız" gibi gayet aptalca olan bir şekilde. Tabii ki herkes farklıdır ve evet elbetteki zorluğu olacaktır ama ben en azından bizlerin bu konuda çok da zorlanmayacağımızı ve daha altı üstü 3,5-4 sene olduğundan yeniden kolayca adapte olabileceğimizi düşünüyorum ki bence ideal yaş farkı olacak çocukların arasında. Hani biri si biraz kendini kurtarmış olacak diğeri doğduğunda. Tabii ki sen kendin ve ailen için en doğrusunu bilirsin.
 

Eee ne fikri verdik? Doğuruyon mu şimdi? (ebe winston geldi )
Şaka bir yana, umarım istediğin zamanda istediğin kolaylıkla bir bebeğe daha sahip olur, kolayca büyütürsün bacım.
 
Günaydınlaaar bu arada;

Eşime her sabah kapıyı kitle git derim, ama o çıkıp kitleyip, zili inatla çalar, olmadı beni telefonla arar, öylesine düşünceli bir eşim
var
"Alyansımı unutmuşum", "cüzdanımı unutmuşum", bu sabah da "yaka kartımı unutmuşum"..Pehh sanırsın cumhurbaşkanlığı köşkünde çalışıyor, kartını da almayıver, olmaz beni uyandıracak, uykumu bölecek, sabahın köründe beni ayağa dikecek peeeh...Ben alyans takmam, adam alyanssız tuvalete bile gitmez, sanırsın Brad Pitt de alyans takmazsa hatunlar çalacak

Doğal olarak 7de dikildim.Ocağa yumurta koyup ipodu takıp dans ettim, kedim de doğal olarak sahibin totosuna sabah sabah ne kaçmış da oynuyor diye melül gözlerle beni izledi. Neyse yumurtalar taş olmuş tabii ben oynayacağım diye kendimi kasarken.Yanına baktım ne yesem derken, 2 ince dilim karpuz koydum ve evet haşlanmış yumurta ve karpuz ikilisini aynı tabak ve aynı öğünde
yedim Ha bir de yanında kayısılı form çayı.Allahım ne güzel bir menüoluşturmuşum

Neyse herkeseee günaydın demek, güzel bir gün dilimek istedim.
Hafif falan demiyorum malum sıcaktan insan zaten istese de yiyemiyordur diye düşünüyorum.

Günaydınlar, günaydınar, günaydınlaaar....
 

Bacım ilacı bırakmışsın kendine gelmişsin sankim. Yazından belli ne kadar enerjik olduğun valla. Bende sabah kahvaltı sonrası şubeye geldim ve ilk ilacımı aldım. Hala bekliyorum ne etkisi olacak diye. Sanki hemen etki eder gibi de. Dün gece 12:30 da yattım yatarkend e eşime ben yatıyorum bugün son kez düzgün uyuyayım bir daha uzun bir süre uyuyamayacağım diyorum. Akşam eşimle konuşuyoruz baktım benim adamda bir stres bir sinir, ne oldu gerginsin diyorum. "evet gerginim, sen sigarayı bırakacaksın, ilaca başlayaksın ya onun gerginliği " dedi. Be adam ben 2 haftadır boşuna mı konuşuyorum, bak salak salak ağlarsam, deli gibi rüyalar görürsem, sinirli stresli olursam bana destek ol diye. Daha ben ilaca başlamadan sen geriliyorsan işimiz var o zaman seninle. Bir de diyorumki bak seni boşamaya falan kalkarsam bana ilacı bıraktır hemen ilaçları sakla benim karar alma yetneğim önümüzdeki dönemde olmayacak diye. Neyse göreceğiz bakalım. Umarım kazasız belasız atlatırım bu dönemi. 1 saat geçti hala iştahım yerinde ama. Ayy sanırım ben mucize bekliyorum bu ilaç kardeşten.
 

evet ya sezen aynı dediğin gibi benimde çevremde 40 ından sonra ay evet 1 tane daha yapalım diyenler oldu
hani dedim noldunuz 1 tane yeter diyodunuz e öylede böylede büyür gider amaaaaaan sende tarzında bir rahatlık gördüğüm oldu :)
sanırım onlar gibi olmadan bende icraata koyulsam yaaaa evet evet :) aynı senin gibi Eylül ayı için kendi kendime planlar yapıyordum kesin kararlı olduğum dönemlerde de :)
artık hamile topiklerinde kaşılaşırmıyız dersin:)
 

benim eşimdede var aynı hastalık yaaaa
ben hatta o çıktıktan sonra kapıyı kitlemek için mutlaka kalkarım gözümü açmadan kitler geri uyurum ama adam çoğu zaman uykumu başarıyla böler bende geri yatamam
be adam 3 şey var işte arabanın anahtarı,cüzdan ve telefon
ama her çıkışta birinden biri unutulabilrmi yaaaaaaaaaaa sürekli unutur geri gelir
zaten tam tekmil ailece aşağı arabaya inip , onun unutmuş olduğu arabanın anahtarı yukarı çıkıp almasını beklediğimiz yüzlerce günü saymıyorum :)

birde bazen seyahatte olduğunda beni sabah mutlaka 6 da uyandır der mesela kendi telinin alarmını kapatır yatar çünkü geri.
bende saatimi kurar paşa paşa uyandırırım sabahın köründe saatlerce çaldırıp anca uyandırırım e bu durumda benim uyku açılmış olur
geçmiş ola:)
sonra bi ararım 7 de daha uyuyo olur haydaaaaaaaaaaaaaa niye kalkmadın uyudun işte derim sen bi daha ararsın diye ona güvendim işte der...
çocuk gibi :) al sana çocuık aslında ikinciye ne gerek :)
 
merhaba arkadaşlar
winston normale dönmene sevindik kardeş.
bihter kardeş 2. çocuk konusunda bende bir kaç kelam etmek isterim. oğlum 3 yaşındayken 2.ye karar verdim hayırlısıyla kızım oldu. ben oğlumda çekmediğim eziyet çekmediğim hastalık kalmamıştı. bir daha asla çocuk derken kızım hoşgeldi sefalar getirdi. oğlum kolik olmuştu hayatımda hiç bukadar uykusuz kaldığımı bikmem. ama kızım hayatımda gördüğüm görebileceğim en uslu en sakin en eziyetsiz bebekti. okadar kolay büyüttüm ki anlatamam.allah yardım ediyor. inan buna yürekten gelerek söylüyorum. daha tecrübeli daha pratik oluyorsun 2.çocuklarda bende çalışıyorum. kayınvalideyle aynı yerde olmamıza rağmen çocuklarıma bakmadı .kreşte büyüdüler. hiç pişman değilim 2. çocuğu yaptığıma.yaş farkı fazla olmadığı için beraber oyun oynuyorlar. bazen varya bana karşı birlik bile oluyorlar. yok biz tv izlemek istiyoruz yok niye izin vermiyorsun pc ile oynayalım. birlik olup benimle çatır çatır tartışıyorlar biile köfteler.
geleyim diyet muhabbetine
dün sabah menemen ve 1 dilim ekmek
öğlen yok
ikindi kaç gündür yemek istediğim 1 dilim revani
akşam yok
iyice acıkınca 1 dilim karpuz.
bugün
1 dilim ekmek peynir maydanoz
öğlen cacık ve taze fasulye
akşama pek düşünmüyorum çok acıkırsam karpuz olabilir.
tartıda azda olsa -leri görüyorum. beni mutlu ediyorr. az olsun ama geri almayayım diyorum . belki böylelikle veririm bu kiloları
neyse kızlar ben buralardayım gene şimdilik kaçayım.
 

Valla bacım ne yalan söyleyeyim az önce yazarken sonuna gel eylüle beraber hamile kalalım da sonra da ne güzel hep beraber bir topikte buluşur sen kaç kilo aldın, canın ne istiyor diye sohbet ederiz diyecektim ama sen kararını kendin ver istediğimden demedim öyle şeyler. Ama valla eylenceli olur. Ben illa kendime birini bulacam yani öyle bir şeyim var. Winstonu kandırayım diye uğraştım ama baktım ki hatunun henüz niyeti yok. Şimdide seni kestirdim gözüme.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…