Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bacım ben yüksek tiryaki gibi 14. günde bırakıcam diyorum. Ya da 13. günde. Daha ona net karar veremedim ama 14. gün gibi. Eşim de içiyor evet ama ben bırakınca evde içmeyecek akşamları böylece o da azaltmış olacak. Evde yasak olacak yani. Ben demedim ama o istedi. Ve evet muhtelen berbat kokuyacak tıpkı benim şimdi olduğum gibi.
Q10 vucut için sıkılaştırıcı olanından. Ve evet spor bilmem ne ile ne kadar sıkılaşsada benim bacak içlerim bir türlü istediğim kadar olmuyor. Ayrıca ben nemlendirici kullanayım diyordum ne zamandır bacaklarıma çünkü inanılmaz kaşıyorum ve bacaklarım sokak çocuklarının ki gibi yara içinde. Bu da nemlendirici gibi olduğundan fiyatı da öyle aman aman değil bir deneyeceğim bakalım. Yanında da spor falan yaparsam değmeyin keyfime. Bu ara zaten sıcaktı falan derken sporu çok boşladım bir de bu ilaçla pek halim olmuyor, başlarken ne umutlarım vardı ama hepsi boş çıktı. Sabahlara kadar uyumayıp bir sürü şey yapacaktım. Şimdi kızımdan önce yatar oldum sabahları da top patlasa duymuyorum valla.

Kızlar az önce eşim geldi. Oturuyoruz. Sonra birden bende 5 dakika süren garip bir şey oldu. İçimden kahkaha atmak geliyor, ama ben hıçkırarak gülüyorum bu arada da gözümden yaş geliyor. Aynada kendime baktıkça gülüyorum güldükçe hıçkırıyorum, hıçkırdıkça gözümden yaş geliyor. Eşimde ilaçtan olduğunu bildiği için bakıyor bana, bende gaayet sakin ağlamakla gülmenin arasında eşime bağırıyorum ilaçtan ilaçtan diye. O da bana gülüyor, benim karı bilinçli manyak diye. Valla öyle oldu bilinçli bir deli oldum. İşte merak ediyorum kendimi açıkcası. Umarım bir arıza çıkarmam.

Q10 u bende düşünmüştüm bi ara ama sonra işe yaramaz die vazgeçmiştim evet fiyatıda uygun madem kullanan var işe yaradı dio deneyebilirim bende malesef benim bacak iç kısımlarda sıkı durmuyo...

yazını okudum bende güldüm valla çok yaşa emi....

bu arada bugün sabah beri dışarlardayım yeni geldim eve çok yoruldum...diyetede doğru düzgün uyamadım....

Bacım benim yiyenin anlattığı ki bana yalan söylemez. Onlarda bazen indirime giriyormuş. 15 TL oluyormuş ve neredeyse hepsini orada çalışanlar alıyormuş. Çalışan çoğu kız kullanıyormuş. Bizim kız da başta inanmadım nemlendirici gibi kullanayım dedim diyor ama hemen farkını görmüş sonra. Bu ay indirime girecekmiş herhalde ayın 15 gibi falan dedi. Bana ayıracak indirimli iken. Parasını bile verdim.

Sen gece yarısı 11 lerde mesaj yaz, sonra sabah uyanamıyorum de, ilaca laf et değil miiii
Şaka maka belki kendini ilacın yan etkilerine şartlamışsındır ondan hafif belirtiler yaşıyorsundur ve belki de komple psikolojiktir.
Bir hafta-on gün dolsun iyice belli olur zaten ki uyuyabilmen ve de hala uyku istemen bence güzel olmuş zira ben sabah ezanlarına kadar ayakta ve hatta sonrasında da zombi gibi ayaktaydım.

Amaaaa ben şimdi sigara içmiyorum, istemiyor hatta özlemiyorum bileee ama amaaa çokyiyorum üleeeyn.Ve tartılmak is-te-mi-yo-rum.

Bugünkü menüm;
sabah; karpuz, peynir, zeytin, bisküvi
öğlen; 5 tane çğköfte ayran
akşamüstü; bir paket kabuklu tuzsuz fıstık
akşam; limonata ve çeyrek ekmek arası köfte
gece; tavuk göğsü
gece yarısı; 55 kalorilik dondurma

Ve şu an midem ağrıyor, sanırım birisi ya da birileri dokundu ama tam olarak bilemiyorum.
Bir de üstlerine limonlu soda içeyimm ohh suyundan da koy olsun.

Eşim de sakız çiğne diyor ama şu hayatta br Atilla Taş bir sakız en nefret ettiklerim.Ne öyle kötü kadınlar gibi çakıkıdı çakkıdı şakada şukada...Ay çiğnemem ve deyanımda da çiğnetmem hatta çiğneyenin de ağzına ağzına vurmakta bir sakınca görmem o derece nefret ederim.Bir diğer alternatif de leblebi.O da boğazakaçar, genze yapışır, tükürükle erir, çiğnemeden yutsan midene yapışır, birayla içecen ki bir şeye benzesin, ee kalorisi de var, her dakka bir avuç bir avuç yersen sonunda leblebiye de dönebilir şeklin...Falan da filan işte...Neyse yarın güzel bir detoksa başlayacağım yani..Yoksa bu gidiş iyi gidiş olmayacak.

Hepimize güzel bir pazartesi diliyorum.

Günaydın bacılar,
dün çok mu söyledim nedir, gece sabaha kadar uyuyamadım. Yatakta dolandım durdum. Ama gözümü de açmadım, ben severim öyle yatakta uyuşukluk yapmayı. Sabaha kadar neler neler geçti aklımdan resmen çocukluğuma indim. Bir de düşünceler falan nasıl net anlatamam. Hem düşünüyorum hemde aklıma gelen her yeni şey için ilaçtan ilaçtan diyorum kendi kendime. Bir ara herhalde birazcık dalmışım ama ne ara bilmiyorum. Sabahta fişek gibi kalktım yataktan. Gözlerim batıyor hala ama. İştahım da hala iyi bakalım.

Kızlar bu sabah 7:15 te kalktım. Canım ne zamandır yoğurt içine meyve doğrayıp yemek istiyordu. Aslında daha önce tatlı olmayan bir yoğurtla meyveyi yememiştim ama niyeyse canım istedi. Kalkar kalkmaz 4 kaşık yoğurt içine 5-6 kiraz, minnacık muz, bir dilim ananas doğrayıp yedim. İçim yanmış valla gece nasıl iyi geldi anlatamam. O kadar da fena olmuyormuş ya. Hatta iyi bile denebilir. Tıpkı karpuzla peynir gibi bir şeymiş. Sonra da kahvaltıda sadece çay içtim. Ama bana enerji verdi yediklerim valla.

merhaba kızlar
dün gece hiç uyumadım 2 haftadır akşamları yemek yemiyordum dün öğünler birbirine karışınca öğlen yemedim akşamda baya geç yendi. pis boğazlık yaptım ve yemek yedim. aman yarabbi o nasıl bir eziyet nasıl bir işkenceydi. sabaha kadar hazımsızlık çektim. içmediğim soda kalmadı. bir daha akşam yemek yersem beni varya iyice dövün sopalayaın dedim. sabaha kadar evin içinde dolaştım bir ara lesli bacı ile yürüdüm bile. şimdi gecenin bir yarısı her yer açık dışardan biri görse bu kadın kesin kafayı yemişder dedim. nihayet sabah oldu ben sadece su içtim .işe gidecek zaman eşim illa bir şey ye dedi köye falan gidersen daha kötü olursun dedi. bende 1 dilim karpuz yedim . hala çok kötüyüm acayip bir hazımsızlık onun vermiş olduğu şişlik ve uykusuzluk.
bugünlük bu kadar sızlanma yeter gibi. eve gidince kayısı çayı içeceğim. berbat bir ruh hali.sıcak ve aysonu raporları. bende hayat çok sıkıcı anlayacağınız.

bende yoğurdun içine ne bulursam atıp yemeği çok severim. herkes k-flex veya cronları sütle yer ben yoğurtla yerim.hele meyveli yoğurt harika olur.

Tünaydınlar,

Hoş sadece se_zen gelmiş bu saate kadar.
Yazın grubuda mı dondursak ne?
Başkan tatilde, özgey ve suhan tatildeler, heza sadece cumaları kilosunu bildirip gidiyor, gırgırına sanırım iş sebebiyle çok yoğun, ceren uzun süredir ortada yok vs vs..
Gün içinde yakar, sezen, winston akşamına ejjeden mesaj oluyor.
Bunlar da tabii bir sayfayı bile bulmuyor, nerede o eski bayramlar misali nerede o eski kapışmalar, sohbetler, motive dolu hareketler diyesim var

Bu arada bir değişiklik olmazsa yazın ilk tatiline babamlarla çıkıyorum sanırım ayın 22sinde.Yani 20 gün kalmış.Mersin'e gidiyoruz.Bir on gün kalır dönerim, sonra annemle kaçarız bir yerlere diyorum, sonrası bayram olur zaten falan filan derken eylül gelivermiş, tatil sezonu yavaştan kapanmış oluverir.

Ben haftaya ya da 20 temmuzda en son bildirimimi yapıp ayrılmayı istiyorum.Hedefi çok aşağı çektiğim için mezun olamam belki ama en azından geri dönmek üzere ayrıldı falan diyebiliriz.

Neyse hepimize serin ve sağlıklı bir gün diliyorum.

hey gidi eski günler hey
burda kapışırdık 48likler mekikçiler diye baya renk katıyordu benim hayata neyse .gözlerim yaşaracak nerdeyse.
ne güzel tatil planları yapmak tatile gidebilmek bu sene mübarek ramazan ayı tatil sezonunuda benim tatil planlarınıda ikiye böldü. ramazan öncesi gitsem memlekete alcele geri dönmek zorundayım ramazan anca kendi evinde rahat geçerderim. sonra gitsem eylül okullar açılacak . kızım 1.sınıfa başlayacak telaşı var zaten ne yapacağımı şaşırdım.

Haklısın bacım bende aynı şeyi düşünüyordum. Gurubu mu dondursak diye. Hiç ses yok ya. Hiç hareket yok insanın yazası gelmiyor. Sen 1 ay falan gidersen bende mezun olurum o zaman. Haftaya falan bende mezun olayım bari. Daha fazla kasmaya gerek yok. Ya da 20 Temmuzda beraber gidelim. Sen izne çıkarsın bende mezun olurum. Zaten ramazan falan da giriyor, iyice paylaşım falan azalır. Sen gidince durmam ulennnn buralarda. Zaten kaç kişiyiz şurada.

Bayram da sanırım 4 gün falan olacak, belki kurban uzun tutulur eskisi gibi 9 gün falan, gerçi hiç bakmadım bilmiyorum.
Belki o zaman küçük kaçamaklı tatiller olabilir.
Benimde eşim yeni işe girdiği için eylülden önce gidemeyecek tatile, o saatten sonra da boşa masraf olmasın diye gitmez kesin, ben de o biraz hava alsın diye o zamanlarda yakın mesafeli bir yerler ayarlamaya çalışırım artık.
Öyle ya da böyle herkese tatil lazım, yoksa bir süre sonra beyin su kaynatmaya başlıyor valla.Hoş, 355 gün çalışşıp 10 gün tatil yapmak kime yetiyor ya o da ayrı hikaye işte..Neyse özetle tatil güzeldir, candır inşallah hepimiz istediğimiz gibi dinlenmeli, eğlenmeli güzel güzel tatil yapma fırsatına ulaşırız.

Bu cuma gidek o zaman?
Ya ya da ben gideyim, sen mezun olunca çıkarsın, malum ben mezun olmadan geri dönmek üzere ayrıldı ya da kendi isteğiye ayrıldı şeklinde çıkacağım ama sen mezun olarak çıkabilirsin.
Ben de bu ara biraz dışarı çıkıp biraz tatil için alışveriş yapayım, biraz dışarda boool oksijenli yürüyüşler yapayım, evi komple temizleyeyim, eşime tatil için yemekler, extra kıyafetler, evde bensiz hiç çalıştırılmamış çamaşır, bulaşık makinası hatta buzdolabı bile nasıl açılır, kapanırlı direktifler , kullanma klavuzları hazırlayayım, annemi ve uzun süredir görmediğim eş dost, akraba,arkadaş ziyareti yapayım,biraz saçıma, başıma, kendime bakayım, laptopu biraz soğumaya bırakayım, internetten uzaklaşayım falan da filan...Bu arada diyet, su içme, tartılma ve de spor birlikteliğine bir hayat devam ederek tabii.

He bu arada facede özgey diyordu sanırım, bizim gruba ait gizli bir sayfa açalım diye.Öyle bir şey de açarız, orada hem fotolar paylaşır, hem arada bir buluşmalar düzenler, iletişimi de bir şekilde sağlarız diye düşünüyorum.

oy oy ne edem nerelere gidem.
winston tatile gider sezen mezun olur .bende hasetten çatlarım.
ya kızlar ben iyice sıkıldım bu diyet miyet işinden azıcık aramı versem ne yapsam. harbi bunaldım. 62-63 arasında dolanıp duruyorum. çok sıkıldım. evet yolum daha uzun ama azıcık aramı versem ne kendime gelir diyorum.

selam kızlar geçmişi okudum ve hepinize çok kızdım içimden tüm diyet yapanlara az yiyenlere bağırasım kızasım geliyor

nedeni ise eşimin yemek yemiyor olması bu adam şubattan bu yana tam 13 kilo zayıfladı ve bence hiçte güzel olmadı şuan 93 kilo olmasına rağmen bana zayıf geliyor.

ona ısrar ettim neolur bir kaç kilo al diye bana dediki sen zayıflarsan ben alırım bu nedir ya sanane arkadaşım benim kilomadan bir kaç gündür bu konuyu her düşündüğümde ağlayasım geliyor artık. buraya geldiğimin ertesi günü benden makarna istedi domatesli. bende yağın dozunu biraz fazla kaçırmışım.. beyefendi rahatsızlandı yemekten yarım saat sonra uzandı kalkamadı ikidebirde makarnadan dedi oysa domatesli makarnamı nekadar çok severdi. neyse gerçekten yağlıydı diyerek kendimi avuttum

sonrasında hep sordum makarna yapacamyermisin hep yok dedi bende yapmadım.. bugün öğle yemeğine yaptım makarnayı kesinlikle az yağlı olmasına dikkat ettim ve çok lezzetli oldu gerçekten herkes beğendi yağı tuzu yerindeydi çok sevindim bu sefer beğenecek dedim.

aradım ben yemiem yağlı olmuştur dedi ikna ettim işim var şimdi gelemem sonra gelirrim dedi.. en son geldi saat 4 e geliyodu.. makarnayı ısıtma dedi öyle ver dedi.. verdim dikkatlice yüz ifadesine baktım 1 kaşık aldı yüzünde beğenmeme gibi bir ifade olması kola varmı diye sordu içimden dedim yaşasın beğendi.. kola yok aldırayımmı dedimyok dedi...

ayağa kalktı... elinde makarna tabağıyla... buz dolabını actı... ve makarnayı dolaba koydu

ben çok bozuldum kızlar tahmin bile edemezsiniz yani..

sordum ona neden yemedin dedim oda bana ben aç değilim vallahi aç değilim diye tutturdu.. ya ne acıkmaması be geri z. alı.. saat 10 da kahvaltı emişin çalışan adamsın saat 4 olmuş yesene işte..

sonrada bana sabah kahvaltıda ben dahada zayıflicam dedi..

dün gecede valahi artık senin fiziğini hiç beğenmiyorum dedi yapma be beğenmiyormusun seni görende ilk görüşmeye başladığımızda mankenle çıkıyordun sanacak

kızlar ben bu durumu acaip taktım açıkçası adamın önünde üstümü bile çıkarmak istemiyorum

@S_a,
Belki sinirin geçince editlersin yazdıklarını diye alıntılamıyorum ve sana belki de çok ayıp gelecek, belki beni içinden kınayacaksın bile ama sadece şunu diyorum senin kocan senin totonu yesin, ohh be rahatladım.

Kaç yaşındasın bacım sen? 20 yaşında mı? Kaç yaşında evlendin? Daha gencecik, tazecik, koştura koştura, tabakhaneye bir şey yetiştire yetiştire...S_a yurtdışında çalışsın, sa para kazansın, sa iş bulsun, sa eşini yanına aldırsın, sa eşinin kardeşinin onu dolandırarak açtığı borçları yurtdışında it gibi çalışıp ödesin, sa tatile bile gelmesin yeterki para biriktirip eşine yollasın, sa bu arada da 20 kilo versin insana benzesin, bir de hepssssinin üstüne sa'yı beğenmeyeyim, ona hakaret edeyim, yaptığı yemeklere bile kusur bulayım.Kusura bakma ama hoşşt köpek dersem de sinirim geçmez o kadar işte!!!

Senle yüz yüze olup saatlerce konuşmak isterdim de aslında seninde bilip duymaktan korktuğun her şeyi sana söylerim diye sanırım sen de istemezdin, ben de istemezdim.

Sadece küçük bir tavsiye bacım;çok gençsin, doğal olarak tecrübesiz bir de fazla safsın.
Sadece gözlerini aç biraz bacım, aç ki artık kimse seni ezmesin, kullanmasın, seni üzmesin.
Yılların heba olmadan, yaşlanmadan, yorulmadan, yıpranmadan ve hayattan bezmeden gözlerini aç olur mu?
Çünkü sen mutlu olmayı da, sevilmeyi de, değer verilmeyi de hak eden, kalbi çok güzel bir kızsın.
Ezdirme ve kullandırtma artık kendini ve gözlerini aç bacım.

valla winstona çok hak verdim. benim aklımdan geçen her şeyi yazmış. eşinin seni bu kadar üzmesine izin verme. önünde uzun bir yaşam var . maalesef bizi üzen bize zararı olan insanlargenelde en yakınımızda olan insanlar. sen kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. ne demek artık seni beğenmiyorum . çok ağır ve yaralayıcı bir şey. ne yani 1 çocuk doğursa 5-10 kilo alsan göyüslerin sarksa karnında yırtıklar olsa adam mahkemeye mi koşacak. sakın kendini ezdirme sakın . yaşın çok genç . senin ablan sayılırım sakın ama sakın taviz verme verdikçe gerisi gelecek . çok üzüldüm çok canım yandı . kendimi senin yerine koydum. 20 yaşında 20 tane sorumluluk omuzlanmış. destek göreceğine eliştirmek değil bu kırmak yaralamak . akıllı ol . git kocanı boşa demiyorum asla. ama kendini ezdirmeeeeeeeeeeeee

winstooonnn sezeeennn nereye gidiyosunuz ya ne bu acele...

Ahanda sabah gölge de yazıyor demeyi unutmuşum malum sen de tatilden yeni geldin bacım bak seni unutmuşum sabah.Sorry
Bacım se_zen'i bilmem de benim gidiş kesinleştik ya , yolcudur Abbas misali

Herkes tatilde bacım, şimdi ramazan da başlayacak, pek sohbet muhabbet dönmez, sonra okulların ve tatil sezonunun kapanışı açılışı derken buralar anca kasım gibi şenlenir bence.Bir de az çok nasıl zayıflayacağımızı öğrendik, spordu, suydu, çaydı, bilmemneydi derken herkesin bir yolu oldu bacım.Eee eskisi gibi sohbet de yok, ee sadece kilomu cumadan cumaya söyleyeceksem duvara yazarım daha iyi diyorum kendi kendime Bir de biraz tatile ihtiyacım var, diyet psikolojisi de yetti gayrı.Nasılsa şimdi dondurma da yiyorum, istediğimde spor da yapıyorum, çok yersem arkasına detoksu da patlatabiliyorum ve işin en güzel tarafı; şu an giydiklerimden de , tipimden de memnunum ve geri kalankilolar bir sene boyunca yavaş yavaş gitse de gam yemem, üzülmem o yüzden ben oldum kendi kafamda yani. Buralara cidden 20 kilo verecek, kilosu çok, motiveye ihtiyacı olan kişiler gelsin, onların hakkını yemeyelim diyorum.
O yüzden ben bu cuma kaçar ama elbette yazışır,görüşür, konuşuruz bacılar yaa, ben sizi çoook özlerimmm çünküüüü.

yaa nerelere gidersiniz . harbi siz gidirseniz bende giderim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…