Tünaydınlar,
Bugün 4.gün demek hımm en kötü 10 günün kalmış zatenNe zaman bırakma günün yazmamışın? Umarım o gün hatta daha öncesinde bırakırsın.Eşin içiyormu bilmiyorum ama benimki içiyor ve leeeeşşş gibi kokuyor.Sigarayı bıraktım, yakında kocayı da bırakacağım he, ağzı kahveye giden adam ağzı gibi kokuyor sigaradan bıyyyy...
Q10 deyince aklıma kırışıklık kremi geldi valla, aklımca ben daha gencim ve bu tarz kremlere ihtiyacım yok diye nemlendirici bile kullanmam o yüzden bu krem her derde deva da olsa almayacağım çünkü beni psikolojik olarak yaşlı ve kırışık moduna sokuyor fikri bile.
Hem bacım tamam birbirimizi çıplak görmedik ama ben senin sarkık bir yerini de görmedim.
Artık bu işlerin piri olduk, diyet yapıp, spor yaptıkça vücutta gerim gerim gerilip, yağları atıp sıkılaşıyor işte, bunu biliyorken niye kremdi, haptı alıyoruz ki alla alla..
Ben bu fikri sevmedim.
Jöle gibiysek spor yapacağız, yağlıysak boğazı tutacağız, hem yağlı yağlı hem de jöle gibi sarkıksak hem boğazı tutup, hem spor yapacağız.
Bu işlere yeni başlamış çömez dobiş gibi ya da kendinden umudu olmayıp haptan, kremden medet uman başarısız dobiş gibi davranmayıp, içimizdeki cengaveri ortaya koyacağız.
Amaaan istersen kullan tabii bacım, ben karşıyım ayrıca sarkık falan da değiliz tamam mı hıh
Hepimize güzel bir pazar diliyorum
Selam kızlar nasılsınız. Ben uykusuzum çok.
Aslıdna dün gece 3 te uyudum, anca geldik eve. Sabah 12 de uyandım. Ama hala çoookkk uykum var. Bu ilaç bende acayip uyku yaptı. Bugün 2. doza başlıyorum. Uyku dışında başka bir etki göstermedi. Hala aynı sigara içiyorum.
Dün bebeğimizi gördük ufacık çok tatlı maşallah, bir de dün bizim kozmetikçide satış danışmanı olan bir yiyen var onunla konuştuk. Q10 varya nivea'nın ondan kullanmış ve acayip sıkılaştırıyormuş kızlar. O kadar pahalı falan da değil, 30 Tl falanmış. Bugün bakıcam bakalım biraz nettenn. Yarın falan da alırım herhalde, ya da bu hafta.
Kızlar az önce eşim geldi. Oturuyoruz. Sonra birden bende 5 dakika süren garip bir şey oldu. İçimden kahkaha atmak geliyor, ama ben hıçkırarak gülüyorum bu arada da gözümden yaş geliyor. Aynada kendime baktıkça gülüyorum güldükçe hıçkırıyorum, hıçkırdıkça gözümden yaş geliyor. Eşimde ilaçtan olduğunu bildiği için bakıyor bana, bende gaayet sakin ağlamakla gülmenin arasında eşime bağırıyorum ilaçtan ilaçtan diye. O da bana gülüyor, benim karı bilinçli manyak diye. Valla öyle oldu bilinçli bir deli oldum. İşte merak ediyorum kendimi açıkcası. Umarım bir arıza çıkarmam.
Q10 u bende düşünmüştüm bi ara ama sonra işe yaramaz die vazgeçmiştim evet fiyatıda uygun madem kullanan var işe yaradı dio deneyebilirim bende malesef benim bacak iç kısımlarda sıkı durmuyo...
yazını okudum bende güldüm valla çok yaşa emi....
bu arada bugün sabah beri dışarlardayım yeni geldim eve çok yoruldum...diyetede doğru düzgün uyamadım....
Bacım benim yiyenin anlattığı ki bana yalan söylemez. Onlarda bazen indirime giriyormuş. 15 TL oluyormuş ve neredeyse hepsini orada çalışanlar alıyormuş. Çalışan çoğu kız kullanıyormuş. Bizim kız da başta inanmadım nemlendirici gibi kullanayım dedim diyor ama hemen farkını görmüş sonra. Bu ay indirime girecekmiş herhalde ayın 15 gibi falan dedi. Bana ayıracak indirimli iken. Parasını bile verdim.
Kızlar bu sabah 7:15 te kalktım. Canım ne zamandır yoğurt içine meyve doğrayıp yemek istiyordu. Aslında daha önce tatlı olmayan bir yoğurtla meyveyi yememiştim ama niyeyse canım istedi. Kalkar kalkmaz 4 kaşık yoğurt içine 5-6 kiraz, minnacık muz, bir dilim ananas doğrayıp yedim. İçim yanmış valla gece nasıl iyi geldi anlatamam. O kadar da fena olmuyormuş ya. Hatta iyi bile denebilir. Tıpkı karpuzla peynir gibi bir şeymiş. Sonra da kahvaltıda sadece çay içtim. Ama bana enerji verdi yediklerim valla.
Tünaydınlar,
Hoş sadece se_zen gelmiş bu saate kadar.
Yazın grubuda mı dondursak ne?
Başkan tatilde, özgey ve suhan tatildeler, heza sadece cumaları kilosunu bildirip gidiyor, gırgırına sanırım iş sebebiyle çok yoğun, ceren uzun süredir ortada yok vs vs..
Gün içinde yakar, sezen, winston akşamına ejjeden mesaj oluyor.
Bunlar da tabii bir sayfayı bile bulmuyor, nerede o eski bayramlar misali nerede o eski kapışmalar, sohbetler, motive dolu hareketler diyesim var
Bu arada bir değişiklik olmazsa yazın ilk tatiline babamlarla çıkıyorum sanırım ayın 22sinde.Yani 20 gün kalmış.Mersin'e gidiyoruz.Bir on gün kalır dönerim, sonra annemle kaçarız bir yerlere diyorum, sonrası bayram olur zaten falan filan derken eylül gelivermiş, tatil sezonu yavaştan kapanmış oluverir.
Ben haftaya ya da 20 temmuzda en son bildirimimi yapıp ayrılmayı istiyorum.Hedefi çok aşağı çektiğim için mezun olamam belki ama en azından geri dönmek üzere ayrıldı falan diyebiliriz.
Neyse hepimize serin ve sağlıklı bir gün diliyorum.
Tünaydınlar,
Hoş sadece se_zen gelmiş bu saate kadar.
Yazın grubuda mı dondursak ne?
Başkan tatilde, özgey ve suhan tatildeler, heza sadece cumaları kilosunu bildirip gidiyor, gırgırına sanırım iş sebebiyle çok yoğun, ceren uzun süredir ortada yok vs vs..
Gün içinde yakar, sezen, winston akşamına ejjeden mesaj oluyor.
Bunlar da tabii bir sayfayı bile bulmuyor, nerede o eski bayramlar misali nerede o eski kapışmalar, sohbetler, motive dolu hareketler diyesim var
Bu arada bir değişiklik olmazsa yazın ilk tatiline babamlarla çıkıyorum sanırım ayın 22sinde.Yani 20 gün kalmış.Mersin'e gidiyoruz.Bir on gün kalır dönerim, sonra annemle kaçarız bir yerlere diyorum, sonrası bayram olur zaten falan filan derken eylül gelivermiş, tatil sezonu yavaştan kapanmış oluverir.
Ben haftaya ya da 20 temmuzda en son bildirimimi yapıp ayrılmayı istiyorum.Hedefi çok aşağı çektiğim için mezun olamam belki ama en azından geri dönmek üzere ayrıldı falan diyebiliriz.
Neyse hepimize serin ve sağlıklı bir gün diliyorum.
hey gidi eski günler hey
burda kapışırdık 48likler mekikçiler diye baya renk katıyordu benim hayata neyse .gözlerim yaşaracak nerdeyse.
ne güzel tatil planları yapmak tatile gidebilmek bu sene mübarek ramazan ayı tatil sezonunuda benim tatil planlarınıda ikiye böldü. ramazan öncesi gitsem memlekete alcele geri dönmek zorundayım ramazan anca kendi evinde rahat geçerderim. sonra gitsem eylül okullar açılacak . kızım 1.sınıfa başlayacak telaşı var zaten ne yapacağımı şaşırdım.
Haklısın bacım bende aynı şeyi düşünüyordum. Gurubu mu dondursak diye. Hiç ses yok ya. Hiç hareket yok insanın yazası gelmiyor. Sen 1 ay falan gidersen bende mezun olurum o zaman. Haftaya falan bende mezun olayım bari. Daha fazla kasmaya gerek yok. Ya da 20 Temmuzda beraber gidelim. Sen izne çıkarsın bende mezun olurum. Zaten ramazan falan da giriyor, iyice paylaşım falan azalır. Sen gidince durmam ulennnn buralarda. Zaten kaç kişiyiz şurada.
winstooonnn sezeeennn nereye gidiyosunuz ya ne bu acele...
Ahanda sabah gölge de yazıyor demeyi unutmuşum malum sen de tatilden yeni geldin bacım bak seni unutmuşum sabah.Sorry
Bacım se_zen'i bilmem de benim gidiş kesinleştik ya , yolcudur Abbas misali
Herkes tatilde bacım, şimdi ramazan da başlayacak, pek sohbet muhabbet dönmez, sonra okulların ve tatil sezonunun kapanışı açılışı derken buralar anca kasım gibi şenlenir bence.Bir de az çok nasıl zayıflayacağımızı öğrendik, spordu, suydu, çaydı, bilmemneydi derken herkesin bir yolu oldu bacım.Eee eskisi gibi sohbet de yok, ee sadece kilomu cumadan cumaya söyleyeceksem duvara yazarım daha iyi diyorum kendi kendimeBir de biraz tatile ihtiyacım var, diyet psikolojisi de yetti gayrı.Nasılsa şimdi dondurma da yiyorum, istediğimde spor da yapıyorum, çok yersem arkasına detoksu da patlatabiliyorum ve işin en güzel tarafı; şu an giydiklerimden de , tipimden de memnunum ve geri kalankilolar bir sene boyunca yavaş yavaş gitse de gam yemem, üzülmem o yüzden ben oldum kendi kafamda yani. Buralara cidden 20 kilo verecek, kilosu çok, motiveye ihtiyacı olan kişiler gelsin, onların hakkını yemeyelim diyorum.
O yüzden ben bu cuma kaçar ama elbette yazışır,görüşür, konuşuruz bacılar yaa, ben sizi çoook özlerimmm çünküüüü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?