Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlar,

Sabah önce eşime ütü yapmak için kalkıp sonra geri yatınca uyuyakalmışım, uyanır uyanmaz derse koştum, hatta geç kaldım, doğal olarak geç döndüm eve ve de tartılmayı unuttum.
Kilomu aynı girebilirsin başkan.

winston bacım ya iki gündür merak ettim ben seni , dün bir kayboldun bir daha ses seda yok normalde akşamları falan yazardın baktım o da yok, sürekli ilaçtan bu kızın başına bir şey mi geldi diye düşündüm durdum. Neyse bacım iyiysen sorun yok.

ahh hemde ne sülük 2 gündürde bağlamış psikoloji sorununa, ağır olmasa duygu sömürüsü diyecem.. hayatımda ilk defa acıma duygum merhametim beni terk etti diyebilirim. annesinin yani sevgili kaynanamın ona acımasına bile ''annedir acıyor'' diyemiyorum hernekadar doğrusu bu olsada. ya tavır koydum koymasına ama nereye kadar? bugün kaynımı gördüm selam vermedim açıkçası..

yarın amcamın kızının düğünü var gitmeyi çok istiyorum ama eşim açıkçası marketi bahane ediyor kim kapatacak marketi diyor. okadar dedim 3 gün yazlığa gidince kim kapatacaksa o kapatacak!! ama dinlemedi anladımki bahane ediyor.. bana sen git dedi düğüne kardeşimle nişanlısıyla sen git!! bende o ortama sen olmadan gitmem dedim düğüne neden kardeşimle ve senin o gıcık kardeşinle gideyimki dedim.. sonuç olarak düğüne gidemiyorum ve eğer o düğüne kardeşi ve nişanlısı giderse kıyameti koparırım evde ozaman lafımıda sakınmam yani bu iş sadece artık selam vermemeyle bitmez. ben giderim bugün kınaya düğünede gitmem ama onlarda gidemicek. şuraya bak ya benim gidemediğim düğünüme daha benim amcamın kızının düğününe artık adını dahi anmak istmediğim kaynım gidiyor..

yaa sende kafa şişirdim demisin ama bu benim halime bak yakında bu ellerden gidip bir derdim var topiğinde kamp kuracağım :26:

Tamam canım 2 hafta seni izinli yazarım iyi tatiller

Abinin bebeği doğdumu? adı ne oldu?

tamam canım aynı yazıyorum kilonu.

tamam canım seninde kilonu aynı yazıyorum

Kızlar listeyi hazırladım fakat cerensesili bekliyorum belkim gelirde yazar kilosunu.. iyice aradım ama tatile gidiyorumda dememişki..

suhan2 de son mesajında geçen cuma kilosunu bildirmiş ve memlekete gidiyorum demiş ama zaman belirtmemiş. ben onuda tatilde yazacağım galiba ama belki gelirler diye biraz daha beklicem..

liste vaktinde hazır olur.

Başkan bebeğimiz oldu geçen hafta adı MİRA MELİS oldu. Daha göremedim kuzuyu. .Hafta sonu gideceğim inşalah. Tabii çalışmazsam. HAfta sonu çalışadabilirim bu arada. Cuma günü öğlen olmuş adamlar mail atıyor. E hafta sonu çalışabilir de, çalışmayabilizde. Biz size haber veririz diyorlar. Ulen haber vericen de gece yarısı mı vericen. İnsanların işi var gücü var.

ismi çok güzelmiş adıyla analı babalı büyüsün.
ah kardeş ah dün akşam tam bende bundan şikayet ediyordum. aileni aileni alır bir gezmaya bir yere gidersin 1 faks çekmek için seni ne akşam derler ne haftasonu hiç rahatsız olmadan çağırırlar. devlettede aynı durum özeldede aynı durum. bizde hiç pc kullanmayı bilmeyen yaşlı personeller var 1 düğmeye basmak için seni çağırırlar . o zaman işte yaşasın psikopatlık diyip dalasım gelir ama ne yapacan eli mahkum gelip yapıyoruz. sanada kolaylık versin rabbim.

mira melis gerçekten güzel olmuş canım Allah Analı Babalı büyütün inşallah.

inşallah gider görürsün canım en kısa zamanda. ya şu son anda gel çalış diyen tüm iş yerlerine sinir oluyorum ya. birde bankada farklı olması gerekirken tam tersi olmuş

3. Takım 263. Etap

S_A (78,2/ 78,2 / 0,0 / 0,00%) kilosu aynı
Yakar76 ( 63,3 / 62,9 / 0,4/ 0,63% )
Se_zen (50,8 / 50,8/ 0,0 / 0,00% ) kilosu aynı.
Winstonlight (70,6 / 70,6 / 0,0 / 0,00% ) Kilosu aynı
Gölge_çiçeği (65,5 / 64,8 / 0,4 / 0,61% ) 261. Etapta izine ayrılmıştı verdiği kilo 2ye bölündü.
Suhan2 ( 51,0 / 51,0 / 0,0 / 0,00% ) izine ayrıldı.
Ejje89 ( 83,5/ 82,7 / 0,8/ 0,96% )
Ozgey (71,2 / 71,2 / 0,0 / 0,00 % ) izine ayrıldı
Hezaran82 (78,9/ 77,1 / 1,8 / 2,28% )
Gırgırına (77,0 / 77,0 / 0,0/ 0,00) izine ayrıldı.
Cerensesil (106,5 / 106,5 / 0,0/ 0,00% ) bildirimde bulunmadı.

3. Takım ortalaması 0,41

Bacım pek aktif değil ya buralar ondan oldu, akşamları giriyorum bakıyorum hala aynı mesajlar, çok akmıyor, muhabbet de olmuyor, ben de kendi kendime yazmayayım diyorum
İlacı en son salı sabahı aldım bacım, ondan sonra almadım (bıraktım)ve ben bugün taaam sigarasız bir haftamı doldurdum
Geçen perşembe son sigaramı içerken paketin içinde son 3 dal sigaram kalmıştı.
Şimdi o paketi kutsal kitap gibi baş üstünde gezdirip, her gittiğim yere içinde çakmakla birlikte taşıyorum.Yani aynı diyet şeysi gibi yaptım, "bak winston istersen al yak, yasak yok, ama yakarsan kendini de onca emeğini de yakarsın" diyorum Dün eşimin sigarası bitmiş,geldi benim üçüzlere dadandı ve birtanesini aldı, evlat acısı gibi oldu yaaa, adam da "hem içmiyorsun hem sigaranı aldım diye bağırıyorsun" dedi, olabilir allah allah içmiyorum ama onları el altında tutmak, nefis savaşı vermek, onları arada koklayıp "ıyy berbat kokuyorlar" demek benim zevk aldığım, motive olduğum şey yaaa..Neyse pakette hala 2 sigaram var

Açıkçası ilaçla bırakırım diye kendimi çok inandırmıştım ama ilacı bırakmak zorunda kalınca ilaç yoksa sigarayı bırakmak da yok, kesin başlarım dedim.Geçen anneme gittiğimde Türk kahvesini bile sigarasız içerken ve bembeyaz dişlerime annem bin türlü iltifat ederken dedim winston içmeyi düşünme tekrar şu zıkkımı.Veee sanki ilaç alıyor gibi hala canım istemiyor, kokusu berbat geliyor veee özlemiyorum.Ama tam da "bıraktım" diyemiyorum.Yani şöyle 3-5 ay geçmeden de demeyi düşünmüyorum.

İnşallah uzun soluklu olur ve bir daha hiç başlamayız bacım.

maşallah ismi çok güzel Allah analı babalı büyütsün inş...

inş tekrar başlamazsın winstonum bizde bi an önce bırakırız...

Son düzenleme:
se_zencim Allah analı babalı büyütsün yeğenini uzun ömürler versin listeye baktım nerdeyse yarımız yok izinli.sanırsam yaz olunca böyle oluyo.dün yazdığım menümü harfi harfine yerine getirdim hatta bugün de aynı şeyleri yedim denilebilir.ama yarından korkuyorum açıkçası sabah erkenden pikniğe gidiyoruz hem kahvaltıyı da orda yapıcaz sonra da mangal tabii.inşallah çok yemem bu emklerim boşa çıkmaz aç aç geziniyorum ortalıklarda bari bi işe yarasın neyse yarın giremem büyük ihtimal pazar günü gelirim size iyi haftasonları görüşürüz

ARkadaşlar ben hala işteyim ya. Saat 8 oldu daha da işimiz var. Arkadaşın kınası yalan oldu. Bari 9 da falan evde olsam da. Kuzum da hasta. Anacım sankim kanun dün çıktı ynai 1 günde çıktı da kimsenin haberi yoktu, bu ne ya son güne bırakılır mı hiç böyle şeyler ya. 1 senedir biliniyor bu kanun neredeyse ezberledik yani. Sen tut koca banka işini son güne bırak.

Kilo veren herkesleri tebrik ediyorum arkadaşlar, kilosunu koruyanları da.

Eve 10:40 da geldim arkadaşlar. Ya annemlere telefon ettim demezmi ama bankalar 5 te kapanıyor. Bu yengede benim 11 senelik yengem ya. Gelde anlat işte. Neyse ki hafta sonu çalışmaktan kurtuldum ama ben bu aralar çok yiyorum kızlar acayip acayip şeyler yiyorum. Yok dürüm, yok pizza, yok pide. Yine 52 yi geçicem herhalde. Neyse bu haftadan sonra kendimi toparlamaya başlıycam artık.

İştah mı ahanda ondan bende de var.
Sanırım benimki sigara içememekten kaynaklanıyor.Sürekli bir şeyler yiyesim var.
>Şimdi eşimle dışarı çıkacağız.
Benim belki iğrenç gelecek size ama tuzlu tatlı kombinim vardır, ve bunların en başta geleni de profiterol ve tuzlu fıstıktır mesela.
Şimdi de şu çilekli kalorisi az dondurmadan alacağım yanına da tuzlu fıstık ohh hem soğuk soğuk dondurma hem tuzlu fıstık.
Üstüne de bir litre su içer, yuvarlana yuvarlana yatarım.
Bu arada ramazan başlamadan babamla tatile gidiyorum o yüzden son hazırlıkları yapıp, hedefime ulaşmalıyım.
Neyse bu gece son bir dondurma fıstık kaçamağı yapayım da sonrası Allah Kerim

22.40a da yuhh diyorum bacım ama neyse haftasonu ızdırabın olmayacak o güzel.
Sen de cumartesi pazarın keyfini çıkarır, dnlernir, eğlenirsin inşallah doya doya.

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

slm kızlaarr diyetisyenden geldim 5 paket margarin daha gitmiş...diyet listemi yeniledi...bakalım bu sefer tam uygulayacağım inş...

yememem gerek diyip hala yiyorsan kendini biraz rahat bırak. inan kastıkça daha çok yersin. ben de öyleydim şimdi bu herşeyden yerim ama az yerim fikrini kafama yerleştirdim . inan çok rahatım . dün bizimkiler baklava ve dondurma yedi insanın canı çekmez mi hayır dedim yersem sonra çokkk mutsuz olacağım değer mi tabiki değmez ağzıma bile sürmedim.
sen inatçı ve azimlisin sana ve winstona gıpta ediyorum. sizler başarırsınız. azıcık kendini rahat bırak. nacizane fikrimdir.

dün ve bugün gayet iyiydi. gündüz evde ne pişiyorsa normalde 1 tabak yiyorsam artık yarım tabak yapıp onları yiyorum. akşamları mümükün mertebe yememeye yada haşlanmış sebze üzerine yoğurt yiyorum. kilolar gidiyor ama az . olsun diyorum hiç yoktan iyidir.
bugün maraşta çok güzel olan bir dağ var oraya gittim. insanın herşeyi bırakıp dağ başına yerleşesi geliyor. yeşilin her tonu . sessizlik su aman allahım doğa müthiş. serin ve huzur vericiydi. şehrin gürültüsü yok telaşı yok . zamanın akmadığını hissediyorsun. daha etkisindeyim neyse ben kaçayım herkese güzel bir gün dilerim.

Selam kızlar nasılsınız. Ben uykusuzum çok.
Aslıdna dün gece 3 te uyudum, anca geldik eve. Sabah 12 de uyandım. Ama hala çoookkk uykum var. Bu ilaç bende acayip uyku yaptı. Bugün 2. doza başlıyorum. Uyku dışında başka bir etki göstermedi. Hala aynı sigara içiyorum.
Dün bebeğimizi gördük ufacık çok tatlı maşallah, bir de dün bizim kozmetikçide satış danışmanı olan bir yiyen var onunla konuştuk. Q10 varya nivea'nın ondan kullanmış ve acayip sıkılaştırıyormuş kızlar. O kadar pahalı falan da değil, 30 Tl falanmış. Bugün bakıcam bakalım biraz nettenn. Yarın falan da alırım herhalde, ya da bu hafta.

Tünaydınlar,

Can sıkıntısı ve sigarasızlığın verdiği eli kolu hatta ağzı şimdi nere koysam mallığı yüzünden temizliğe vurdum kendimi.
Geçen hafta verdiğim insanüstü kiloyu da sankim almış gibiyim, elimden koladır, dondurmadır, fıstıktır düşmüyor çünkü.
Neyse bugünden itibaren hepsiniyasaklaım kendime, hoş sabah karpuz peynir, bisküvi ile kahvaltıyapan biri ne kadar sıkı diyette olur o da ayrı ya pöff.neyse ben de yarın sabah şöyle yoğurtlu moğurtlu bir iki gün detoksa girerim, hem salı dişçiye gideceği, diş çektireceğim sonrasında da yiyemem zaten oh ohh

Bugün 4.gün demek hımm en kötü 10 günün kalmış zaten Ne zaman bırakma günün yazmamışın? Umarım o gün hatta daha öncesinde bırakırsın.Eşin içiyormu bilmiyorum ama benimki içiyor ve leeeeşşş gibi kokuyor.Sigarayı bıraktım, yakında kocayı da bırakacağım he, ağzı kahveye giden adam ağzı gibi kokuyor sigaradan bıyyyy...
Q10 deyince aklıma kırışıklık kremi geldi valla, aklımca ben daha gencim ve bu tarz kremlere ihtiyacım yok diye nemlendirici bile kullanmam o yüzden bu krem her derde deva da olsa almayacağım çünkü beni psikolojik olarak yaşlı ve kırışık moduna sokuyor fikri bile.
Hem bacım tamam birbirimizi çıplak görmedik ama ben senin sarkık bir yerini de görmedim.
Artık bu işlerin piri olduk, diyet yapıp, spor yaptıkça vücutta gerim gerim gerilip, yağları atıp sıkılaşıyor işte, bunu biliyorken niye kremdi, haptı alıyoruz ki alla alla..
Ben bu fikri sevmedim.
Jöle gibiysek spor yapacağız, yağlıysak boğazı tutacağız, hem yağlı yağlı hem de jöle gibi sarkıksak hem boğazı tutup, hem spor yapacağız.
Bu işlere yeni başlamış çömez dobiş gibi ya da kendinden umudu olmayıp haptan, kremden medet uman başarısız dobiş gibi davranmayıp, içimizdeki cengaveri ortaya koyacağız.

Amaaan istersen kullan tabii bacım, ben karşıyım ayrıca sarkık falan da değiliz tamam mı hıh

Hepimize güzel bir pazar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…