- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tünaydınlar,
Sabah önce eşime ütü yapmak için kalkıp sonra geri yatınca uyuyakalmışım, uyanır uyanmaz derse koştum, hatta geç kaldım, doğal olarak geç döndüm eve ve de tartılmayı unuttum.
Kilomu aynı girebilirsin başkan.
maalesef her ailede böyle bir sülük olur. bütün aileyi canından bezdirir.senin şansızlığın bu adamın hem kaynın hemde teyzenin oğlu olması.sadece eşinin akrabası olsa daha farklı tavır koyardın. halada koyabilirsin . ne diyeyem allah sana sabır versin.
günaydın kızlar,
ben aynıyım çünkü diyetimi çok uzun zamandır bozdum ama kiloda almıyorum buda iyi bişey bu gün maraş a gidiyoruz 2 hafta beni izinli yazmanızı istiyorum geldikten hemen sonra yeni işime başlıycam anca adapte olurum
71,2 kilom
Kızlar bugün devre sonu ve ay sonu olması sebepli pek uğrayamayabilirim. Akşamda bir arkadaşın kına gecesi var. Yarında abimin bebeğini görmeye gidicez. Şimdiden haber vereyimde sonra uğrayabilirsem uğrarım.
Günaydın kızlar, gerçi öğlen oldu.
Dün akşam bu ilaç beni uykusuz bırakacak diye eve işyerinde öğlenleri falan okuduğum kitabım vardı onu götürdüm. sonra gece 11:30'a kadar gayet normaldim, ondan sonra da gece 1'e kadar uykum olduğu halde bekledim ki yatağa girince dönüp durmayayım diye. sonra da neyse kitabı uyuyamazsam kalkar okurum dedim ama yatağa girdiğim gibi uyumuşum. Sabah bir kalkım 9'a 10 var saat. 7:15 den beri telefon çalıyor. En son kayınvalidem arabayı görünce uyandırmış beni. İşe 15 dakika geç kaldım.
Bu arada tartılmak falan aklıma gelmedi. Kilomu aynı yazalım başkan muhtelen aldım ama veremedim.
Tünaydınlar,
Sabah önce eşime ütü yapmak için kalkıp sonra geri yatınca uyuyakalmışım, uyanır uyanmaz derse koştum, hatta geç kaldım, doğal olarak geç döndüm eve ve de tartılmayı unuttum.
Kilomu aynı girebilirsin başkan.
Başkan bebeğimiz oldu geçen hafta adı MİRA MELİS oldu. Daha göremedim kuzuyu. .Hafta sonu gideceğim inşalah. Tabii çalışmazsam. HAfta sonu çalışadabilirim bu arada. Cuma günü öğlen olmuş adamlar mail atıyor. E hafta sonu çalışabilir de, çalışmayabilizde. Biz size haber veririz diyorlar. Ulen haber vericen de gece yarısı mı vericen. İnsanların işi var gücü var.
Başkan bebeğimiz oldu geçen hafta adı MİRA MELİS oldu. Daha göremedim kuzuyu. .Hafta sonu gideceğim inşalah. Tabii çalışmazsam. HAfta sonu çalışadabilirim bu arada. Cuma günü öğlen olmuş adamlar mail atıyor. E hafta sonu çalışabilir de, çalışmayabilizde. Biz size haber veririz diyorlar. Ulen haber vericen de gece yarısı mı vericen. İnsanların işi var gücü var.
winston bacım ya iki gündür merak ettim ben seni , dün bir kayboldun bir daha ses seda yok normalde akşamları falan yazardın baktım o da yok, sürekli ilaçtan bu kızın başına bir şey mi geldi diye düşündüm durdum. Neyse bacım iyiysen sorun yok.
Bacım pek aktif değil ya buralar ondan oldu, akşamları giriyorum bakıyorum hala aynı mesajlar, çok akmıyor, muhabbet de olmuyor, ben de kendi kendime yazmayayım diyorum
İlacı en son salı sabahı aldım bacım, ondan sonra almadım (bıraktım)ve ben bugün taaam sigarasız bir haftamı doldurdum
Geçen perşembe son sigaramı içerken paketin içinde son 3 dal sigaram kalmıştı.
Şimdi o paketi kutsal kitap gibi baş üstünde gezdirip, her gittiğim yere içinde çakmakla birlikte taşıyorum.Yani aynı diyet şeysi gibi yaptım, "bak winston istersen al yak, yasak yok, ama yakarsan kendini de onca emeğini de yakarsın" diyorumDün eşimin sigarası bitmiş,geldi benim üçüzlere dadandı ve birtanesini aldı, evlat acısı gibi oldu yaaa, adam da "hem içmiyorsun hem sigaranı aldım diye bağırıyorsun" dedi, olabilir allah allah içmiyorum ama onları el altında tutmak, nefis savaşı vermek, onları arada koklayıp "ıyy berbat kokuyorlar" demek benim zevk aldığım, motive olduğum şey yaaa..Neyse pakette hala 2 sigaram var
Açıkçası ilaçla bırakırım diye kendimi çok inandırmıştım ama ilacı bırakmak zorunda kalınca ilaç yoksa sigarayı bırakmak da yok, kesin başlarım dedim.Geçen anneme gittiğimde Türk kahvesini bile sigarasız içerken ve bembeyaz dişlerime annem bin türlü iltifat ederken dedim winston içmeyi düşünme tekrar şu zıkkımı.Veee sanki ilaç alıyor gibi hala canım istemiyor, kokusu berbat geliyor veee özlemiyorum.Ama tam da "bıraktım" diyemiyorum.Yani şöyle 3-5 ay geçmeden de demeyi düşünmüyorum.
İnşallah uzun soluklu olur ve bir daha hiç başlamayız bacım.
Kilo veren herkesleri tebrik ediyorum arkadaşlar, kilosunu koruyanları da.
Eve 10:40 da geldim arkadaşlar. Ya annemlere telefon ettim demezmi ama bankalar 5 te kapanıyor. Bu yengede benim 11 senelik yengem ya. Gelde anlat işte. Neyse ki hafta sonu çalışmaktan kurtuldum ama ben bu aralar çok yiyorum kızlar acayip acayip şeyler yiyorum. Yok dürüm, yok pizza, yok pide. Yine 52 yi geçicem herhalde. Neyse bu haftadan sonra kendimi toparlamaya başlıycam artık.
Kilo veren herkesleri tebrik ediyorum arkadaşlar, kilosunu koruyanları da.
Eve 10:40 da geldim arkadaşlar. Ya annemlere telefon ettim demezmi ama bankalar 5 te kapanıyor. Bu yengede benim 11 senelik yengem ya. Gelde anlat işte. Neyse ki hafta sonu çalışmaktan kurtuldum ama ben bu aralar çok yiyorum kızlar acayip acayip şeyler yiyorum. Yok dürüm, yok pizza, yok pide. Yine 52 yi geçicem herhalde. Neyse bu haftadan sonra kendimi toparlamaya başlıycam artık.
slm kızlaarr diyetisyenden geldim 5 paket margarin daha gitmiş...diyet listemi yeniledi...bakalım bu sefer tam uygulayacağım inş...
Selam kızlar nasılsınız. Ben uykusuzum çok.
Aslıdna dün gece 3 te uyudum, anca geldik eve. Sabah 12 de uyandım. Ama hala çoookkk uykum var. Bu ilaç bende acayip uyku yaptı. Bugün 2. doza başlıyorum. Uyku dışında başka bir etki göstermedi. Hala aynı sigara içiyorum.
Dün bebeğimizi gördük ufacık çok tatlı maşallah, bir de dün bizim kozmetikçide satış danışmanı olan bir yiyen var onunla konuştuk. Q10 varya nivea'nın ondan kullanmış ve acayip sıkılaştırıyormuş kızlar. O kadar pahalı falan da değil, 30 Tl falanmış. Bugün bakıcam bakalım biraz nettenn. Yarın falan da alırım herhalde, ya da bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?