Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S.A bacım sana çok şey söylemek isterdim. Hatta elimde olsa eşini parçalamayı da isterdim. Söylenecek her şeyi winston söylemiş zaten. Daha kaç yıllık evlisinde artık senin fiziğini beğenmiyorum diye bir cümle kurabiliyor. Daha gittiğinin ikinci günü makarna çok yağlı olmuş diyebiliyor. Nasıl ya. Benim aklım almıyor. Eşinin sana olan sevgisinden şüphelendim açıkcası. Ve bencede sen bir çocuk doğrurunca direk boşanma davası açar. Bence sende bir oturup düşün seni gerçekten hak ediyor mu? Ya da istediğin hayat bu mu acaba?

yaa nerelere gidersiniz . harbi siz gidirseniz bende giderim .

Bacım delinin biri kuyuya taş atmış hesabı gibi oldu hee
Ben sabah gideceğim dedim, hem tatile gideceğim, hem sıkıldım diyet bıdıbıdılarından buralardan gideceğim dedim.
Ee herkesler tatilde, sohbet dönmüyor, eskisi gibi yarışalım, tepişelim faslını geride bıraktık, sıcaklardan kimsede hal de kalmadı ee cidden de bunaldım diyet serüveninden yani.En azından 1-2 ay tatil yapayım, kafamı dinlendireyim diyorum o yüzden ben cuma son kilomu bildirir giderim.

Se_zen'i bilemem tabii.Hoş, ben onun kilosunda olsam şimdiye 50 kez mezun olmuştum ya neyse ona akıl sır ermez işte

Ya da gitmeye niyeti olanlar, ramazan sonuna hatta bayram bitiminde gelmek üzere mi ayrılsak? Ama sonrası gene yaz dönemi olacak, tatile gidenler olur, sonrası gene bayram falan filan..Ne bilem bana ekimden hatta kasımdan önce diyet grupları toparlanmaz gibime geliyor.

yaa nerelere gidersiniz . harbi siz gidirseniz bende giderim .

Bende kesin kararımı verdim Temmuzun 20 sinde, yani ramazanın başlaması ile mezun olucam. Artık kaç kilo olursam. Az çok bende memnunum kendimden. Üstelik Ramazanda da veririm ben her sene 3-4 kilo. Daha ne olsun. Ben mezun olrurum ama. Çünkü eylül dede ikinci çocuğu düşünüyorum artık. Arada gelir size bakarım. Ama daha burdayım. Doğumdan sonra da gelirim yine, herkeslerde burada olur kaldığımız yerden devam ederiz.

heeee şimdi çaktım köfteyi .bacım kusura bakmayın . uykusuzum kafa basmıyor. tamam sen git güzel güzel dinlen ama sonra bu ellere geri dön. sezende 1 hafta kilo alsın 1 hafta sonra geri versin ama hep burda olalım. kızlar çok pis alıştım sizlere .
ben 2 kaşık yemek yapayım . çocuklar evde birbirinin kulağını kemirecek açlıktan . by

ben kesin burda olurumda diğer kızları bilmem . hatta kk dan şöyle 1 dönüm yermi çevirsem ha . evladiyelik

kendimi ezdirmemeyi öğrenecem inşallah!!! gerçekten ya ben bir çocuk doğursam ne hale gelecem demekki bu adam ne yapacak kafayı yerdi herhalde !!! ben normaldede zaten pek eleştirilmeyi sevmeyen bir tipe sahibim ama anneminde tavsiyeleriyle artık o huydan vazgeçip eleştirileri dinleyip onları düzeltmeye çalıştım. ama artık gerçekten bakıyorumda bu eleştirmekten çıkışmış birşey hakaret yaralama. gel gör bunları ona söylesem yanlış düşünen ben olacağım.. bu konudada inadım bana yardımcı olsun eğer aksini iddia ederse birgün bende ondan lafımı sakınmayayım ezdirmeyeyim kendimi. hep susup oturmak nereye kadar..

ben bugüne kadar hiç eşimin bana olan sevgisinden şüphelenmedim.. ama bu gidişata dur demezsem hep böyle kırılmaya üzülmeye mahkum olacakmışm gibi geliyor. istediğim hayat tam olarak bu değil. ama farkettimde hepiniz bana gözünü aç ezdirme kendini demişsiniz. ben artık olayların gelişmelerin iyi yönlerini bulupta öyle davranmayacam nasıl gerekiyorsa öyle davranacam. taaki gerçekten istediğim hayatı elde edene kadar.

ilk söylediğin cümle yüzümde kocaman bir gülümsemeye neden oldu teşekkür ederim

gerçekten şu benim yapmam gerekenleri burda yazmışsın ya içimden bir ses hakikaten yaaaaa diye haykırdı!! tecrübesiz olmak bundan 1-2 yıl öncesine kadar hiç karşıma çıkmıyordu ama şimdi çok tecrübesiz olduğumu düşünüyorum. annem ve kücük teyzem beni hep bu konuda uyarıyorlar yol gösteriyorlar ama ben hep içimdeki o fazla iyi niyete saflığa kurban gidiyorum. bu tür olayların hep cımbızla iyi yönlerini çekip dışa öyle yansıtmaya çalışyorum ama içimden hep bambaşka oluyor ve yenilen ben oluyorum.

ben henüz 8 bucuk aylık evliyim.. benim mutlaka artık kendimi ezdirmemem lazım şu cımbızı elimden bırakıpta birazda kendimi düşünüp lafımı sakınmamam lazım eşimdende o kafada olan insanlardanda..

--

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar bitanesiniz

ayy ben sizi çok özlerimm amaaaa...ciddi bi acaip oldum he ben çok alıştım buraya size...bu diyet fazlı benide sıktı ama burası sayesinde her bunaldığımda kendimi toparlıyordum...

Güaydın kızlar,

Dün akşam mis gibi uyudum valla. 10:30 falandı yattım sabahta gayet dinlenmiş kalktım.
YA bende mezun olmadan önce bir kaç kilo daha vereyim istiyorum. Böyle mezun olasım olmuyor benim ya.
Hepinize güzel bir gün olsun inşallah.

merhaba kızlar
bende havalar güzel serin ve güzel bir gün
kahvaltımı normal yaptım ama sabah tartıda 1 kilo fazlaydım şoke oldum bu dedim. sanırım fazlasıyla su topladım gene . kilo alacak aldırtacak bir şeyde yemedim ama neyse kahvaltıda bol maydanoz yedim. neyse kızlar ben kaçayım şu ay sonu raporları beni mahvediyor. ilçelerden veri bekle sanki ölümle zulüm. 3 ayda bir veriyorlar alanakadar canım çıkıyor. kırk kere aradım paşaları ben gene arayıp taciz edeyim bunları hadi ben kaçar kızlar

anam 2 gün girmedim ne olaylar dönmüş.winston tamam geri dönmek üzere ayrılmana izin veriyorum ama direk ayrılmna hayır se_zen istersen sen de biraz ara ver ama ayrılmayın ya gitmeyin.buraların sizsiz hiç tadı çıkmaz valla.

selam kızlar nasılsınız?
vallaha ceza verin bana geçen hafta kilo bildirimi yapamadım aniden eşimle tatil kararı verdik kendimizi marmara ereğlisinde kampta bulduk çok çok çok özürdülüyorum sizden( ama baya sıkılmıştım iyi geldi.
geçmişi okuyomadım daha sizde neler var?

Tünaydın Hatunlar,

Sabah uyuyakalarak 10daki toplantıya 10buçukta kan ter içinde koş koş yaparak gittim ve bilin bakalım ne oldu; diğer davetli 6 hocanın aniden işi çıktı ve gelmedi sadece biri gelebildi o da 10da değil de 12.30da geldi ve ben de toplantı 10 ile 1 arasında denildiği için, saat 1de tasımı tarağımı toplayıp çıktım. Ve çoook sinirlendim Hayır toplantının konusu da yeni eğitim dönemindeki değişiklikler ve heeepsini en az 45 kez dinledim, yani bensiz de olur, pehhh...İnsanları beklemekten, bekletilmekten ve birilerini bekletmekten nefret ediyorken düştüğüm durum beni sinir etti.
Ve ancak eve gelebildim ve günün yarısından fazlası pisi pisine heba olmuş oldu yani.

Neyse, şimdi bir şeyler yiyeceğim, 4te de dişçide randevum var, daha bir de o kabus var yani.

Özetle; çok acil cinnetim geldi acilen tatile gitmem lazım üleyn, yoksa etrafımda hep olan ama bir şekilde varlıklarına alıştığım tüm saygısız, dengesiz ve gerizekalı insanları bir bir kızgın yağda haşlayacağım

Hepimize stressiz bir gün diliyorum.

suhan gelmiş hoşgelmiş. yarasın bacım yarasın tatil. iyi etmiş gitmişsin . dinlenmiş döndüysen ne hoş .rabbim bana ve cümle isteyipte gidimiyin kullarınada nasip etsin.( herkes amin desin.)

suhan gelmiş hoşgelmiş. yarasın bacım yarasın tatil. iyi etmiş gitmişsin . dinlenmiş döndüysen ne hoş .rabbim bana ve cümle isteyipte gidimiyin kullarınada nasip etsin.( herkes amin desin.)

:18: Amin bacım amin..
Hehe şaka bir yana, cidden kışın falan insan bunalıp bir Uludağ'a gidip kendimi ve totomu kaydırmazsam olmaz demiyor da yaz gelince herkese bir mayışma, bir deniz, havuz, su, klimalı ortam, yaymak, sere serpe yatmak ve gene yatmak şeyşi geliyor
Ben de istiyorum üleeeynnnn...
Hatta bugün toplantıya giderken, tatil dönüşü bir de anneannemlerin Şarköy'de yazlığı var, oraya da olmadı bir haftasonu uğrarım diye daha tatile gitmeden ek tatilcikler planlıyordum.
Ne yapayım sıcaktı,diyetti, dersti, işti derken bunaldım

Hepimiz inşallah güzel güzel dinlenir, eğlenir, ayakçıklarımızı biraz olsa bile suya sokarız yaz bitmeden.

AMİN yakarcım inşallah en kısa sürede sende gidersin tatil iyide orda yemek içmek çok kötü ne bulduysam yedim vallaha (

günaydın kızlarr nasılsınız ben süperim bu sabah tartı yüzümü güldürdü regl olamama ve spor yapamama rağmen ama diyetime uyuyorum ufak tefek kaçamaklar dışında onlarada zaten diyetisyen izin verdi sürekli olmamak ve bir iki çatalı geçmemek şartıyla sorun değil dedi ramazan sonuna inş hedefime ulaşıcam...

suhancım hg canım ii yapmışsın valla tatil çok ii geliyo insana....

Kızlar sanırım bende ayrılmak istiyorum. Buranın artık hiç tadı kalmadı. Başkan bana da geri dönmek üzere ayrıldı falan yazsan ama ben hamile kalıp çocuğumu doğurup öyle gelsem.

Kızlar sanırım bende ayrılmak istiyorum. Buranın artık hiç tadı kalmadı. Başkan bana da geri dönmek üzere ayrıldı falan yazsan ama ben hamile kalıp çocuğumu doğurup öyle gelsem.

Aynen, mesaj yok, sohbet yok, düzenli gelen ve hergün yazan kişi sayısı bir elin parmakları kadar bile değil.
Başkan bana da cuma geri dönmek üzere ayrıldı yaz pls, yerime de boool boool kişi alabilirsin, kısa vadede dönmeyi düşünmüyorum çünkü, ama bir yandan da olur da dönersem yerim hazır olsun diye de kendi isteğiyle ayrıldı kısmınına da sıcak bakmıyorum
Neyse ya farketmez, nasıl istersen öyle yazabilirsin, hangisi grup için daha iyi olacaksa yani.

Bence herkesin güzzzeeel bir tatile ihtiyacı var.
Sonrasında alınan kilolarla birlikte kışın gene bu diyet süreci başlar ve buralar canlanır diye düşünüyorum.

Neyse görüşürüz ve vedalaşırız cuma diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…