yaa nerelere gidersiniz . harbi siz gidirseniz bende giderim .
yaa nerelere gidersiniz . harbi siz gidirseniz bende giderim .
Bacım delinin biri kuyuya taş atmış hesabı gibi oldu hee
Ben sabah gideceğim dedim, hem tatile gideceğim, hem sıkıldım diyet bıdıbıdılarından buralardan gideceğim dedim.
Ee herkesler tatilde, sohbet dönmüyor, eskisi gibi yarışalım, tepişelim faslını geride bıraktık, sıcaklardan kimsede hal de kalmadı ee cidden de bunaldım diyet serüveninden yani.En azından 1-2 ay tatil yapayım, kafamı dinlendireyim diyorum o yüzden ben cuma son kilomu bildirir giderim.
Se_zen'i bilemem tabii.Hoş, ben onun kilosunda olsam şimdiye 50 kez mezun olmuştum ya neyse ona akıl sır ermez işte
Ya da gitmeye niyeti olanlar, ramazan sonuna hatta bayram bitiminde gelmek üzere mi ayrılsak? Ama sonrası gene yaz dönemi olacak, tatile gidenler olur, sonrası gene bayram falan filan..Ne bilem bana ekimden hatta kasımdan önce diyet grupları toparlanmaz gibime geliyor.
Bende kesin kararımı verdim Temmuzun 20 sinde, yani ramazanın başlaması ile mezun olucam. Artık kaç kilo olursam. Az çok bende memnunum kendimden. Üstelik Ramazanda da veririm ben her sene 3-4 kilo. Daha ne olsun. Ben mezun olrurum ama. Çünkü eylül dede ikinci çocuğu düşünüyorum artık. Arada gelir size bakarım. Ama daha burdayım. Doğumdan sonra da gelirim yine, herkeslerde burada olur kaldığımız yerden devam ederiz.
valla winstona çok hak verdim. benim aklımdan geçen her şeyi yazmış. eşinin seni bu kadar üzmesine izin verme. önünde uzun bir yaşam var . maalesef bizi üzen bize zararı olan insanlargenelde en yakınımızda olan insanlar. sen kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. ne demek artık seni beğenmiyorum . çok ağır ve yaralayıcı bir şey. ne yani 1 çocuk doğursa 5-10 kilo alsan göyüslerin sarksa karnında yırtıklar olsa adam mahkemeye mi koşacak. sakın kendini ezdirme sakın . yaşın çok genç . senin ablan sayılırım sakın ama sakın taviz verme verdikçe gerisi gelecek . çok üzüldüm çok canım yandı . kendimi senin yerine koydum. 20 yaşında 20 tane sorumluluk omuzlanmış. destek göreceğine eliştirmek değil bu kırmak yaralamak . akıllı ol . git kocanı boşa demiyorum asla. ama kendini ezdirmeeeeeeeeeeeee
S.A bacım sana çok şey söylemek isterdim. Hatta elimde olsa eşini parçalamayı da isterdim. Söylenecek her şeyi winston söylemiş zaten. Daha kaç yıllık evlisinde artık senin fiziğini beğenmiyorum diye bir cümle kurabiliyor. Daha gittiğinin ikinci günü makarna çok yağlı olmuş diyebiliyor. Nasıl ya. Benim aklım almıyor. Eşinin sana olan sevgisinden şüphelendim açıkcası. Ve bencede sen bir çocuk doğrurunca direk boşanma davası açar. Bence sende bir oturup düşün seni gerçekten hak ediyor mu? Ya da istediğin hayat bu mu acaba?
@S_a,
Belki sinirin geçince editlersin yazdıklarını diye alıntılamıyorum ve sana belki de çok ayıp gelecek, belki beni içinden kınayacaksın bile ama sadece şunu diyorum senin kocan senin totonu yesin, ohh be rahatladım.
Kaç yaşındasın bacım sen? 20 yaşında mı? Kaç yaşında evlendin? Daha gencecik, tazecik, koştura koştura, tabakhaneye bir şey yetiştire yetiştire...S_a yurtdışında çalışsın, sa para kazansın, sa iş bulsun, sa eşini yanına aldırsın, sa eşinin kardeşinin onu dolandırarak açtığı borçları yurtdışında it gibi çalışıp ödesin, sa tatile bile gelmesin yeterki para biriktirip eşine yollasın, sa bu arada da 20 kilo versin insana benzesin, bir de hepssssinin üstüne sa'yı beğenmeyeyim, ona hakaret edeyim, yaptığı yemeklere bile kusur bulayım.Kusura bakma ama hoşşt köpek dersem de sinirim geçmez o kadar işte!!!
Senle yüz yüze olup saatlerce konuşmak isterdim de aslında seninde bilip duymaktan korktuğun her şeyi sana söylerim diye sanırım sen de istemezdin, ben de istemezdim.
Sadece küçük bir tavsiye bacım;çok gençsin, doğal olarak tecrübesiz bir de fazla safsın.
Sadece gözlerini aç biraz bacım, aç ki artık kimse seni ezmesin, kullanmasın, seni üzmesin.
Yılların heba olmadan, yaşlanmadan, yorulmadan, yıpranmadan ve hayattan bezmeden gözlerini aç olur mu?
Çünkü sen mutlu olmayı da, sevilmeyi de, değer verilmeyi de hak eden, kalbi çok güzel bir kızsın.
Ezdirme ve kullandırtma artık kendini ve gözlerini aç bacım.
Ahanda sabah gölge de yazıyor demeyi unutmuşum malum sen de tatilden yeni geldin bacım bak seni unutmuşum sabah.Sorry
Bacım se_zen'i bilmem de benim gidiş kesinleştik ya , yolcudur Abbas misali
Herkes tatilde bacım, şimdi ramazan da başlayacak, pek sohbet muhabbet dönmez, sonra okulların ve tatil sezonunun kapanışı açılışı derken buralar anca kasım gibi şenlenir bence.Bir de az çok nasıl zayıflayacağımızı öğrendik, spordu, suydu, çaydı, bilmemneydi derken herkesin bir yolu oldu bacım.Eee eskisi gibi sohbet de yok, ee sadece kilomu cumadan cumaya söyleyeceksem duvara yazarım daha iyi diyorum kendi kendimeBir de biraz tatile ihtiyacım var, diyet psikolojisi de yetti gayrı.Nasılsa şimdi dondurma da yiyorum, istediğimde spor da yapıyorum, çok yersem arkasına detoksu da patlatabiliyorum ve işin en güzel tarafı; şu an giydiklerimden de , tipimden de memnunum ve geri kalankilolar bir sene boyunca yavaş yavaş gitse de gam yemem, üzülmem o yüzden ben oldum kendi kafamda yani. Buralara cidden 20 kilo verecek, kilosu çok, motiveye ihtiyacı olan kişiler gelsin, onların hakkını yemeyelim diyorum.
O yüzden ben bu cuma kaçar ama elbette yazışır,görüşür, konuşuruz bacılar yaa, ben sizi çoook özlerimmm çünküüüü.
Bende kesin kararımı verdim Temmuzun 20 sinde, yani ramazanın başlaması ile mezun olucam. Artık kaç kilo olursam. Az çok bende memnunum kendimden. Üstelik Ramazanda da veririm ben her sene 3-4 kilo. Daha ne olsun. Ben mezun olrurum ama. Çünkü eylül dede ikinci çocuğu düşünüyorum artık. Arada gelir size bakarım. Ama daha burdayım. Doğumdan sonra da gelirim yine, herkeslerde burada olur kaldığımız yerden devam ederiz.
suhan gelmiş hoşgelmiş. yarasın bacım yarasın tatil. iyi etmiş gitmişsin . dinlenmiş döndüysen ne hoş .rabbim bana ve cümle isteyipte gidimiyin kullarınada nasip etsin.( herkes amin desin.)
suhan gelmiş hoşgelmiş. yarasın bacım yarasın tatil. iyi etmiş gitmişsin . dinlenmiş döndüysen ne hoş .rabbim bana ve cümle isteyipte gidimiyin kullarınada nasip etsin.( herkes amin desin.)
Kızlar sanırım bende ayrılmak istiyorum. Buranın artık hiç tadı kalmadı. Başkan bana da geri dönmek üzere ayrıldı falan yazsan ama ben hamile kalıp çocuğumu doğurup öyle gelsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?