Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba kızlarrrrrrrrr

Merhabaa araniza yeni katildiim grup arkadaslariim.

Eveettt hoşgeldiniz kızlar. Kendinizi tanıtırsınız bir ara lütfen.
Hemen ben tanıtayım Ben kaptan yardımcısıyım, 30 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var, bankacıyım, boyda 155 cm . kilo vermeye 61 kilo ile başladım takıma geldiğimde 58 kiloydum şu an 51 kilo civarındayım. Oldukça yavaş verdim ama çabuk alıyorum. Takımımız yaz nedeni ile birazcık motivasyonsuz. Herkes tatilde falan olunca paylaşım az oluyor. Bende bu hafta gitmeyi düşünüyordum ama kaptan olmayacak gibi bu hafta o yüzden buradayım haftaya gidebilirim gibi. Ama benim sağım solum belli olmaz kaladabilirim.
Sizden de bol paylaşım ve gaz bekliyoruz ki burada hep beraber incecik çıtır olalım. Bu hafta deneme haftası sizin. Haftaya listeye ekleyeceğiz sizi.

merhaba bnde 23 yasındayım matematık ogretmenıyım bı devlet unıversıtesınde arastrma gorevlısyım:)genelde hep kıloluydum bı aara ıstedıgım kıloya 57 e ınmeme ragmen stres yogun ıs temposu abur cubur derken 1 yılda yıne kılo aldım 68 oldum hedefım 2 ay ıcınde yıne 57 yı gormek yarındna ıtıbaren dıyete baslıyorum bnde:18:

Ben de 17 yasndaym bana ciko diyebilirsiniz. cikolatayi cok sevdgm icin cikolata yaptm adimi.
okuyorum. ve bir hafta snra dgunmz var ben dun ogrendim acilen yurumeye ve diyete basldm. corek otu kullnyrm.

76 dan 67 ye dusmustm. sonra braktm 74 oldum.
kendme geldm 72 ye dustm.

smdi baslangc kilom 72.7

persembe sabahi kilomu bildiririm. tabii br de su an regl olyrm.

ayrica dugune gdecgm ya belli olmaz br hafta ble gelemeyeblrm. beni diskalfye etmyn gidene kadar surekli yazacgm :) vee geldktn snra da.

kovmak isteyeceksnz o kdr cok yazacgm ki

kilo vermk istyn herkese basarilar dileerimm.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. iyiki geldiniz . takıma biraz taze kan lazım azıcık bitkisel hayata doğru gidiyorduk.
ben 32 yaşında 2 çocuğum var . diyete 72 ile başladım . takıma 68 ile dahil oldum. 62 -63 arasında gidip geliyorum. kendime gelip 55 kilo olmak istiyorum.
baya bir acıktım açlığımı bastırsın diye sütlü türk kahvesi içtim. baya iyi geldi .
sezen bu hafta gitmediğine çok sevindim . eskilerden kim kaldı diyip diyip ağlardım .
ben kaçar kızlar fırsat buldukça yazarım herkese iyi akşamlar.

keske 7 kilo falan verebilsem persembeye kadar... dunden beri 21000 kusur adm yurudum...

keske daha ck zamanm olsaydi.

Çiko ne yaptın 1 haftada 7 kiloyu mu? Bence sen sadece düğün için zayıflamayı bir kenara bırak bence. Uzun vadede daha iyi sonuç alırsın daha çok gençsin kimbilir ne düğünler olacak sen onlara hazırlan bence.

İyi Geceler Hatunlar,

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler, uzun uzun kendimi anlatmak isterdim ama ben gruptan yarın itibariyle çıkacağım o yüzden boşa kafanızı yormayayım dedim Umarım hedeflerinize sağlıkla ulaşır, 3.takımı motive eder, eğlenceli bir biçimde zayıflarsınız.

@Se_zen'e gizli not ; bacım benim ağzım durmuyor ya.İlaç sende nasıl iştah oynaması yaptı bilmiyorum ama ben kullandığım dönemde yemek nedir onu unutuyordum, bıraktıktan sonra ya da sigarayı bıraktıktan sonra acayip elim ayağım kıpraşmaya başladı, sürekli yiyesim var ve de yiyorum O yüzden ya şimdiden iyice spora sarıl extrakilo ver, ya da lebledir bilmemnedir stokla yanına koy.Benim gibi dondurmalara, çerezlere dadanırsan ben gibi sonra vah vahlanırsın diyorum.

Neyse benim cumartesiye sınavım varmış, az biraz çalışayım.
Einstein kaçar, hepinize iyi geceler şimdiden.

boyum 162.senin boyun kac cedric

haklisin sadece bu dugune odakli zayiflamamaliyim. zaten spor yaptgm surece de 2 kilo ble versem 4 gbi gozkr cnku vucut skilasr. rahatszm ortopedi ve kardiyolojik problemlerm var spor yapamiyorum. yasak. ama yuruyus yapyrm evde bol bol. hattaa dun ve bu gun toplam 30.000 adim attim. dun 13.000 bu gun 17.000
bir bucuk litreden cok suyumu da ictim.

sizler de yazn ...

ayrica giden arkadas keske gitmeseydin./ topic cok sessz.

Spora niyeti olan her yerde her şekilde ahanda şekil a 'da olduğu gibi de yapıyor işte maşallah
Başlangıçta her çömeze yapılır, aman yavaş yavaş düzenli git, aman az ver, aman sağlıkla git denir ama çömez ısrarla bir haftada 10 kilo verme hayalleri kurar ve bu yola başlar En azından ben böyleydim

Giden arkadaş demişsin ahanda o benim Ben kasım ayında diyete 90 kiloyla başladım.Gruba da sanırım 85-87 arası girdim.
Yaklaşık 15 gündür sigara içmiyorum (sigarayı bıraktım) ve başka başka yiyeceklere dadandığım için son halimi bilemesem de aşağı yukarı 70 kilo civarındayım.6 ayda 20 kilo gitti yani.Ve artık güzelce bir tatile, kafa dinlemeye, belki yeni kararlara, internetsiz daha aktif şeylere ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum bu yüzden de ayrılıyorum bacım.Belki 1-2 ay sonrasında geri döner, ya da hedefimi 65 kilo olarak kendi başıma tamamlar (boyum 1.80), yarışmacı olarak değil sohbet arkadaşı olarak dönüş yaparım.

Bilemiyorum yani ama çok yorulduğum kesin.Buranın da sessiz olmasına bakma.Arada vakit bulursan geçmişi de okuyabilir, herkesi daha yakından tanıyabilirsin.Ben buranın belki de en çenesi düşük elemanıydım, sabah akşam kendi kendime yazardım, bazen kendime bile itiraf edemediklerimi, ya da kaçamak yapmaya meyilli olduğum anlarda kendimi dizginlemek için ya da diğer üyelere kaynanalık yapmak adına yazardım hep yazardım, durmadan yazardım 6 ay da dur durak bilmeden yazdım, o yüzden biraz dinlenmeyi hakettiğimi düşünüyorum

Tekrardan yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyor, herkese güzel bir uyku, hafif bir cuma sabahı diliyorum.

bana cok super motivasyon oldunuuzz :)
ksske gitmeseniz.(
ben de surekli yazarim o zaman her seyi yazarim ins siteden atilmam

bu benim ilk sitem degil daha once de iki zayiflama platformunda bulundum. koklu bir forum sitesnde yonet ayni zamanda. amaa burasi son durak olsun istiyorum. zayflayp ben de sohbt amacli gelmk isterim...

bu arada azmnzdn dolayi da tebrk edrm :)

Slm kizlar tatilden bu aksam apar topar geri döndük üsenmiyimde bilgisayari acip gecmisi okuyup size cevap yazayim

ayricaa bu gunluk 20.000 adimimi tamamladiim.
regl donemndym tatli krizine girdim. maksimus yedim. ve abim doritos almis 5 tane ondan yedim. ama canimo skmiyorum. sonucta gercekten diyet demyrm yaptgma sadece saglkli beslnmye calisiyorum.

dunden beri toplam 33.000 adim :)
yani bizim burdaki buyuk parkin yuruyus yerine gore 22 defa tur atms olyrm. :) 1450 adim orda bir tur..

cikolata01 merhaba canım ay sormadan edemicem nickindeki 01 niyeee?? adanalımısın yoksa

yok yaa :-D Ankara liyim benn. Sen nerelisin ?

sohbet etmek isterdim ama uyumam lazim yarin kursum var. Yarn bol bol konsrz

hayirli geceleer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…