boyum 162.senin boyun kac cedric
haklisin sadece bu dugune odakli zayiflamamaliyim. zaten spor yaptgm surece de 2 kilo ble versem 4 gbi gozkr cnku vucut skilasr. rahatszm ortopedi ve kardiyolojik problemlerm var spor yapamiyorum. yasak. ama yuruyus yapyrm evde bol bol. hattaa dun ve bu gun toplam 30.000 adim attim. dun 13.000 bu gun 17.000
bir bucuk litreden cok suyumu da ictim.
sizler de yazn ...
ayrica giden arkadas keske gitmeseydin./ topic cok sessz.
Spora niyeti olan her yerde her şekilde ahanda şekil a 'da olduğu gibi de yapıyor işte maşallah
Başlangıçta her çömeze yapılır, aman yavaş yavaş düzenli git, aman az ver, aman sağlıkla git denir ama çömez ısrarla bir haftada 10 kilo verme hayalleri kurar ve bu yola başlar
En azından ben böyleydim
Giden arkadaş demişsin ahanda o benim
Ben kasım ayında diyete 90 kiloyla başladım.Gruba da sanırım 85-87 arası girdim.
Yaklaşık 15 gündür sigara içmiyorum (sigarayı bıraktım) ve başka başka yiyeceklere dadandığım için son halimi bilemesem de aşağı yukarı 70 kilo civarındayım.6 ayda 20 kilo gitti yani.Ve artık güzelce bir tatile, kafa dinlemeye, belki yeni kararlara, internetsiz daha aktif şeylere ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum bu yüzden de ayrılıyorum bacım.Belki 1-2 ay sonrasında geri döner, ya da hedefimi 65 kilo olarak kendi başıma tamamlar (boyum 1.80), yarışmacı olarak değil sohbet arkadaşı olarak dönüş yaparım.
Bilemiyorum yani ama çok yorulduğum kesin.Buranın da sessiz olmasına bakma.Arada vakit bulursan geçmişi de okuyabilir, herkesi daha yakından tanıyabilirsin.Ben buranın belki de en çenesi düşük elemanıydım, sabah akşam kendi kendime yazardım, bazen kendime bile itiraf edemediklerimi, ya da kaçamak yapmaya meyilli olduğum anlarda kendimi dizginlemek için ya da diğer üyelere kaynanalık yapmak adına yazardım hep yazardım, durmadan yazardım
6 ay da dur durak bilmeden yazdım, o yüzden biraz dinlenmeyi hakettiğimi düşünüyorum
Tekrardan yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyor, herkese güzel bir uyku, hafif bir cuma sabahı diliyorum.