Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Üleeeeynnn,

Ölenin ardından bile yalandan da olsa 2 saat göz yaşı dökülür üleeyn hemen helvamı yemeler bir de çekiştirmelerrr
Diyet yarışmasına ara vereceğiz dediksek, sitedeki üyeliği donduracağım, interneti kestireceğim, dağa çıkacağım demedim.
Ara ara gelirim dedimse, 3 ayda bir değil 3 günde bir dedim.

Hemen ortağım yakar'ı çalın, yok 48lik diye bozuk plak gibi o efsane olan, ütopik bir hayal olan grup tekrar eline bayrak alsın, ohh ortalığı boş ve sahipsiz sandınız galiba?

Siz o püskevitleri yiyip, sahilde bira midyeleri götürürken, ben ortağımla mekik aletlerinin yaylarını kırıp mekik çekmekten baston yutmuşlar gibi boynumuzdan aşağısı kasılıp kalmış gibi yollarda geziyorduk.
Nice mekik aletleri eskittik, az ter damlatmadık halıya, parkeye.Gün oldu 200 çektik çok dedik gün oldu 2000 mekik çektik, bu neki dedik.Ama kardeşliği hiç bozmadık, bu sevda burada bitmez anladınız mı

Ben mekiğe devam edeceğim, bileceğim ki bir yerlerde bir şekilde yakar bacı da mekik çekiyor, kalplerimiz ve göbek kaslarımız bir atacak..Biz bu grubu kolay kurmadık, daha nice winstonlar, nice yakarlar gelecek..Öyle 48likler 38likler bizi bozamaz, ahanda bu da böyle bilinsin.

Eğer daha da arkamdan laf ederseniz, Tatar ramazan olur saplanınca dönmeyeyinden bıçağımı kapar, öyle gelirim haa.

Yakar bacım, buralar sana emanet.Gözümü arkada koma bacım

canım ne kaldı eski kardeşliklerden . bizim mekik kardeşliği ve yüzük kardeşliği. sen metin ol. gezmene tozmana bak. ben burda kuş uçurtmam. suhan zaten firari kaldı bir başına sezen.
elbet iş çıkışı yakalarım onu .kıstırırm tenhada8ay kendimden korktum valla)
bu bacılar ne 48 i geri vitese taktılar 58 e doğru süratle gidiyorlar. sen gönül rahatlığıyla tatile çık. arada sırada uğra kardeş yalnızım diye sanmasınlar

yakar kıyamam yanlız mı kaldın sen bacım gel gel bize gel ileri geri derken buluruz bi orta yol sen merak etme bacım

Merhabaa. İsim hafizam yoktur. Telefonda oldgm icin de geri donup bakamiyorumm. ama bir arkadas kilo hedefimi sormus ilk hedef 65
İkinci hedef 60
Son hedef 55 ama emn deglm

Gidenlere uzuldumm. Cunku birbirimize destek olacaktiik.(
yine de...iyi gezmeler. . :))

Gelelim bu gunee.

Uyanr uyanmaz 1 cay kasigi corek otu
yarm saat snra : kucuuk bir parca peynrli borek

kendme inamiyorum. Corek otu mucize br sey.
yine 1 cay kasgi corek otu aldm yarm saat once.
Smdi de meyve tqbagi hazirlayacagmm.

Yuruyusu yazmayi unuttuum. Bu gun 3 bin adm yurudm simdilk :))

İns yine 20.000 olur. Ama uykszm braz kursta fln beynm yorldu vucudmu etkldi. Kendmi toparlyp tam gaz dvm etcmm :))
Yarm ltre btti.

Hadi bakalm cikooo

Yedgm her syi yazmaya karar verdm. Yazarsam kacamak da az olr ya da olmz.

Az once meyve tabagi hazrlarken canm cig yprk sarmasi cekti bi tane ondn yedm :-D

arkadaşlar hala listeniz yayınlanmamış
yardım ister misiniz
zaman az kaldı

canım elektrik yoktu şimdi elektrik gelir gelmez buraya geldim listeyi hemen hazırlıyorum biraz gecikecek paylaşım alanınada yazacağım hemen.

canım elektrik yoktu şimdi elektrik gelir gelmez buraya geldim listeyi hemen hazırlıyorum biraz gecikecek paylaşım alanınada yazacağım hemen.

canım buraya yazdım işim çıktı çıkmak zorunda kaldım
inşallah kabul ederler listenizi

Eveeet işte bu haftaki listemiz.

3. Takım 264. Etap

S_A (78,2/ 80,0 / -1,8 / -2,30%)
Yakar76 ( 62,9 / 62,7 / 0,2 / 0,32% )
Se_zen (50,8 / 51,5/ -0,7 / -1,38% )
Winstonlight (70,6 / 70,6 / 0,0 / 0,00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
Gölge_çiçeği (64,8 / 64,2 / 0,6 / 0,93% )
Suhan2 ( 51,0 / 50,5 / 0,5 / 0,98% )
Ejje89 ( 82,7/ 82,0 / 0,7/ 0,85% )
Ozgey (71,2 / 71,2 / 0,0 / 0,00 % ) izinde
Hezaran82 (77,1/ 77,1 / 0,0 / 0,00% ) bildirimde bulunmadı
Gırgırına (77,0 / 77,0 / 0,0/ 0,00) izinde
Cerensesil (106,5 / 106,5 / 0,0/ 0,00% ) 2. bildirimde bulunmadı
cikolata01 ( 72,7 / 72,7 / 0,0 /0,00 ) yeni üye hedefi 65 kilo olmak
cedric20(68,0/68,0/ 0,0 /0,00) Yeni üye hedefi 57 kilo olmak

3. Takım ortalaması -0,05

merhaba kızlar napıyosun cıkolata bugun sabah 2 dılım anaas yeedım oglede bır kutu ton balıgının yagını süzüp 1 dılım tam bugday ekmegıyyle yedım aksamada taze yesıl fasulye yaptım yıne 1 dılım ekmekle onu yıcem az opnce yuruyusten geldım bugunluk spor olarakta 5o dakıka yurudum yatmadan oncede 3 top vanılyalı dondurma yıcem.2 ltreye yakında su ıctım yatana kadar 3 ltre olur

canım senin evde internet olmadığı için ben seni bu haftada izinli bildirdim fena olmadı dimi?

aaa ama benim hayatımda kimse bana ye ya bitaneden birşey olmaz demiyorki.... kimse yemede demiyor ama ye diyen olmuyor ya demekki bunların gözünde ben ayı yogiyim su aygırıyım gergedanım ben

eşim bana eskiden ye ye derdi şimdi yeme yeme diyor

tamam canım sana katılacağım ama 1 hafta sonra burdayken yicemde yicem zaten canım cok sıkkın bu günlerde teselliyi yemede buluyorum heleki akşam börek var öööf!!

tamam tamam 1 tane yiyeceğim 5 değil

gitmemene çok sevindim canım. elektrikler kesikti sanada yazamadım liste için listeyi yarım saat gecikmeli bildirdim ama bakalım inşallah kabul olur.

Canım inşallah herşey istediğin gibi olur herşey bende bu tatil boyunca aklımdan diyet kelimesini çıkarmak istiyordum ama burayla bağımı koparmayınca hergün diyet diyorum yani gene

sende inşallah toparlarsın kimbilir geri döndüğünde hedefine ulaştı diye biliririz belki seni.. her nekadarozaman verdiğin kiloları bölecek olsakta.

buraya gene yazacak olmana sevindim canım

veee sezen kılıçları çeker...

winston kesin gitti değilmi /
ben zaten hep sizin taraftaydım kızlarrrrr
bakmayın bana onca saydığım lafa ne varsa 48liklerde var .
ay ne zormuş çark etmek

yaa aaay bununda ortağı gitti hemen karşı grupa yağ çekiyor kız kayıp düşeriz bak

sezen kılıçları çeker winston duruma el koyar

canım hedefini 65 olarak bildirdim sen istediğinde hedefi aşşağı çekeriz.

her gun kilo bildirimi yapmamiz gerekiyor mu ?

hayır her cuma yapacağız canım

cedriic iyiyim ama halszlik var cok az yedigim icin herhalde...
senin dolu dolu gecmiiss
iyi ki geldiin yalnizliktan isyan edecektim sanirim.p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…