Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet evet bence de. Hiç tadı yok buraların sanırım ağıstos böcekleri gibiyiz. Yazın yer yer kışında zayıflamak için takımı doldururuz. Ben kısa vadede gelemiycem geri, çünkü kısmetse bebek düşünüyorum. Anca doğumdan sonra falan. Gerçi umarım ihtiyacım kalmaz. Diyet işini de bir kenara bırakıp spora ağırlık vericem. Son bir iki kilo aldım yine onları da verip kendimi 50'ye sabitlemek istiyorum. Arada girer bakarım diycem ama en son benim yazdığım yerde kalacak diye onu da diyemiyorum.

Selaaaamlaaar,

Diyet namına değil de gider ayak sigara namına bir şeyler söylemek için geldim
Se_zen bacım, bu iş çooook kolay oldu ve hap başlangıçta güzel bir destek verdi ama onsuz da bu iş olabiliyor diye seni yüreklendirmeye geldiimmm.

Biraz önce ajandama baktım da en son 22 haziran günü "ben artık sigara içmiyorum" yazmışım, devamını bile getirmemişim veee hesap ettim tam 13 gündür sigara içmiyorum ve yarın 2. haftayı doldurmuş oluyorum.
2 hafta sigara içmemiş ve hiç aramamış bir insan artık içmez değil mi? (içmez deyin gaz verin pls ) Şaka maka gerçekten aramıyorum ve de hiiiiç canım istemiyor.İnşallah nice nice 13 günler, aylar, yılları sigarasız devirebilirim.

Buradan bacıların bacısı se_zen bacıya da en kısa sürede güzel ve kolay neticeler almasını diliyor, huzurlarınızdan "duman avcısı" adlı akla zarar şarkıyla ayrılıyorum.

Valla Allah Razı olsun bacım senden bu mübarek günde ne diyim. Bende ne zamandır sana sorayım diyorum ama cesaret edemiyordum ya başladıysa diye. Valla benim ilacın yarın 7. günü olacak ama ben sigarayı çoğalttım resmen. Acayip içiyorum bu ara. YArından itibaren bari bırakana kadar birazcık azaltayım. İlaç bende 1 gün uykusuzluk ve 2 gün sersemlikle baş ağrısı dışında bir şey yapmadı.. Bugün mesela çok rahattım. Hatta sinirlerimi aldırmış gibi geziyorum ortalıkta. Ben en çok alışkanlık kısmından çekiniyorum işin. Neyse ayın 10 u gibi bırakıcam 10 gün sonrada ramazan gelir zaten alışkanlık falan da kalmaz bende. İnşallah seninde sayende bende bırakıcam bu mereti. Sen bu azimle bir daha içmezsin bacım. Aman ne olur nasıl olsa bırakbiliyorum 1 tane içeyim deme, bende demeyeyim.

Selam kizlar kusura bakmayin 2 gün giremedim. Esimle dün sabah cok kötü tartistik bende onunla konusmak istemedigimi söyledim dün aksam gelip benden özür diledi ve beni bir kac gün yazliga getirdi.VİRÜS

Cok sasirdim ve cok mutlu oldum cünkü dükkani asla birakamaz diye düsünüyordum simdi hic olmazsa 3 gün tatil yaparim.VİRÜS

Ama tabi ben Artik ne derse kabulümdûr diyerek susup oturmuyorum bana ters olani sôylüyorum suan icin bir terslik yok.VİRÜS

Kizlar yani ben cumartesi aksama kadar burda olmayacagim ve yazamayacagim..

Sezencim listeyi hazirlarmisin yarin, sende uygun degilsen aynalar a yazarsin kardes takima yani.

Kendinize iyi bakin :)VİRÜS

Biliyorum topikte paylasim az ama inanin elimden bisey gelmiyor suan icin telefondan giriyorum ve bu isvicree hatti dünya fatura gelecek ( baglanti bulursam ilk is buraya girecem

Sezencim istersen takima 2 yeni üye alabilirsin yer var

selam kızlar
aslında kızlardan kimse kalmamış neyse takımın başına tadilat nedeniyle kapalıyız yazalım .
ben burdayım . hergün 1 mesajda olsa yazacağım .belki diğer arkadaşlarda biraz vakit ayırırlar neyse yediklerimi yazıp gideyim. mahallenin delisi gibi topikte bir oyana bir buyana gezineyim
sabah
1 minik kase lor peyniri 2 çatal yumurta çay
neyse herkese güzel bir gün diliyorum.

selam kızlar
mahallenin delisi geldi
kızlar çok canım sıkılıyor
çok iğrenç rüyalar gördüm. kızım bitlenmiş durmadan kızımın kafasından bit ayıklayıp duruyordum. bir uyandım her yerim kaşınıyor. anlamına baktım rüya tabirine güzel manası varmış bol para demekmiş. hadi bakalım dedim. gelsin gelsin paracaıklarda nerden gelecek birde onu görseydim

selam hatunlar hala evimde pc yok garantiden 1 ay süre vermişlerdi oda bitmek üzere ozman düzenli girebilrrim fabrikam kapandı bende haftada 1 gün işe geliyorum faturaları toparlamak için kg işini hiç sormayın artık erkek arkadaşım sonunda yeterince sabrettim nasıl ne şekilde yaklaşsamda olmuyor diyip kg konusunu bi daha benimle hiç konuşmıycağını söylerek konuyu kapattıı yani artık oda bana inanmıyor çünkü ben hep bi bahanelerle yemeye başlıyorum neyse durumum rezil başta winston sezen olmak üzere bazı arkadaşalrın hala amaçlarından vazgeçmemeleri mücadeleye devam etikleri için önce siz kıskanıyorum sonrasında tebrik ediyorum

bu fikri uygulayalım yoksa iletişimimiz kopar diye düşnüyorum

bacım başka çaremiz yok . kilolarımızdan rqahatsız sak uğraşacapız . yo hayır ben kendimle barışık yaşayacağım .derimin altındaki yağlar beni rahatsız etmiyor diyip bol tuniklere devam diyeceğiz. bende senin gibiyim . habire diyetimi bozuyorum . daha sonra bir şey beni motive ediyor geri başlıyorum. sonuçta 72 kilodan 62 ye inebildim. kilolarımdan rahatsızım .eninde sonunda bunlar gidecek. öyle veya böyle.
sende kimse için değil kendin için yapmalısın. sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapmalısın. ben başkası söyleyince acayip yiyesim geliyor. ben istemeliyim benn. gerisi boş.

ya geçmişi okuyım dedimde S.A.nın konusu özellikle yaramı deştiniz sanki yaaa bütün erkeklermi aynıı
bir arkadaşım resmen kandırılarak büyk vaatlerle sevgilisyle kaçarak evlendi ve birlik oturduğu evde zaten birlik oturan küçük kaynı ve karısı vardı yani 3 aile bir evde neyse okadar olaylar olduu oldu yaşandıkii en son tabi bu zmanda 2 çocuk yaptı bu mutsuz evliliğ yaşarken biizm hatun neyse kocası askeri ücrete tama etmeyip ille rusyaya gidicem orda 6 ayda kazndığım türkiyede 3 yılda kazanaağıma denk diyerek kabul etirdi eşine sonrası nemi oldu kıza 3 kuruş para göndermedi neymiş rusyada çalıştığı firma toplu vercekmiş maaşını işi bırakır döner türkiyeye işçiler diye neyseee bu arada o kadar sıkıntı çekiyorki arkadaşım üskata 2 oda yaptı ayıldı kaynansından aç kalırım ama kendi 4 duvarımda oturucam diyerk oğlu anaokuluna başladıı okulda öğretmen serbest resim çizin demiş ertesi gün öğretmeni çağırmış arkadaşımı okula demiş siizn maddi sıkıntınızmı var niye demiş hayırdır şaşırmış benim arkadaşın oğlu 4-5 yaşalrında gidip anlatımıki diye düşünmüş meğer çocuk çizdiği resimde pizza hamburger tavuk kola dondurma meyve hep yemek resmi çizmiş çok etkilenmiştim oan bunu arkadaşım ağlayark anlatığında bu şerefsiz kocası geldimi rusyadan 6 ay sonunda tamam dedim sizn kıymetinzi anlamıştır orda 6 ay çektiği hasrett aile eksikliği falan derken dün karşılaştık dedim nasıl düzelme varmı dedi öle düzelme varkii ...rospulardan ne öğrendiyse bende uygulamak istiyo +18 lik ne var yani herkesin eşi aldatıyo falan filan adam artık pişkin olmuş bu durumu kabullen abartma otur evinde çocuğunu büyüt demeye getirmiş adam resmen lafı ben şimdi bu kıza boşan boşan demiyimde nediiym yaaa

yakar aslında benim hep dediğim bişey var çevremdekilere sizn beni analamanı için siznde şiko olmanız lazım diyorum çünkü acıktığım için yemiyorum ben yani benim aslında bi sebepe ihtiyacım yok yemek için tamamen piskolojik eğer motive olmuşsamda başak bi skıntım tasam yoksa 1 salatalıkla doydum 1 kuzu yemiş kadar diyorum yani benim sorunum kafada bitiyor sonra ben sevgilime sigara gibi istemek yetmyor alışkanlık deyince tama rtık bahane üretme umrumda değil diye cevabımı alıyorum hata şöle diyim 1,5 sendir beraberiz hiç büüyk bi tartışmamaız olmadı ama sanki bu konuşma aramızda mesafe yaptı yaaa

adi adamın yokluğu daha iyiymiş baksana . kudurmuş kıro tabi boşasın . adamın açlığına sefaletine katlanmış birde sapkınlıklarınamı katlanacak . yarın öbürgün pazarlamaya kalkar.

aynen öyle .bende aç olduğum için değil yemek istediğim için yiyorum. canım erkekler koca göbeklerine bakmaz bizim dal gibi olmamızı isterler. bende eşime 100 kilo koca istemiyorum diyorum.

gene ben
öğlen yediklerimi yazayım
1 hamburger köfte 1 kase yoğurt
neyse hoşçakalın şimdilik

Tünaydınlaaar,

@Se_zen bacım, kolay olacak kolay.Bir de bence yani öyle kendi kendine azaltmalara falan girme, bırak her şeyi ilaç yapsın.Sen kasma.Ben son 2 güne kadar günde 1,5 paket içiyorsam 2 paket içtim sen ne diyorsun? Ama çok negatiflik olmasın diye yazmamışımdır belki ve son 2 gün 3-5 tane içip yattım yani her şeyi kendi akışına bırak, şimdi sen azaltmaya falan çalıştıkça beyin daha fazlasını isteyecek, kısıtlanma psikolojisine sokma beyni derim ben.
İnan alışkanlık falan yalan.Ben 2000den beri falan içiyordum düşün 12 sene içmişim ve son 6 aydır falan günde 1,5-2 pakete kadar çıkmıştım, yani uyanık olduğum her 15 dakikada bir tane falan gibi.Kahvenin yanında, yemeklerin üstüne, yemeklerden bile bazen önce, yatmadan önce, çayın yanında, tavla oynarken yanında, tartışırken elimde, tartıştıktan sonra elimde, terteeemiz yıkandıktan sonra koşa koşa elimde, yemek yaparken bir yerde, temizlik yaparken bile yanımda yöremde, mutlu olduğumda elimde, gerildiğimde elimde vs vs...Ve ilk kez geçen anneme gittiğimde Türk kahvesini içerken kendime şaşırdım.Hani bana sigara en iyi neyle içilir diye sorulsa iki cevabım olurdu; birincisi yemek sonrası şahane gider, ikincisi kahveyle keyifte şahane gider.Hadi az yiyorum hesabı yemek sonrası belki aramıyordum ama ya kahvenin yanına niye böyle olmuştum? İnan, normal insanlar gibi kahvemi içtim, annem de winston içmesine rağmen onun sigarasından bile almadım.
Yani zaten sen de bilirsin 3 günde nikotin gider, fiziksel dert biter sonrası alışkanlık.Ben ki daha önce bile en az 3-4 kez bırakmayı denemiş biriyim inan alışkanlık kısmı tam eziyetti ama şu an nasıl diyeyim sana, hayatımda hiç sigara içmemiş gibiyim.Hiç istemiyor, elim gitmiyor ve aramıyorum.
İlacı da hala kimseye tavsiye etmiyorum ama bir yandan da üreticisine gizli gizli dua ediyorum
Umarım sende de güzel sonuçları olacaktır bacım.
Hiç negatif düşünme.

@Gırgırına Bacım,
Gelmene sevindim bizde tam kepenkleri kapatacaktık
Valla bacım bende geçen düşünüyordum diyet kısmımı acılı oldu yoksa sigara bırakma kısmımı diye.Tamam sigarayı hapla bıraktım gerçi ama sigara kısmı tam eziyetti.Gerçi bunu sigara içen birisine anlatmak daha mantıklı olur, yani sen anlamazsın.
Sigara öyle bir şey ki damarlarında gezer, bağımlılıkların belki en büyüğü, en zor vazgeçilesi.
Hani ben hep derdim ya kimse 1 hafta 1 ay reçel yemedi diye ölmedi , bizde yemeyelim diye, işte sigarada bunu diyemiyorsun.Tabii ki kimse 1 hafta sigara içmedi diye ölmüyor ama bunu başarmak çoook ama çoook zor.Yani damarlarında gezinen şeyin stoğu bitiyor en başta, agresif oluyorsun, el ayak titremesi, hayattan zevk alamama, beynin bile algısının düşmesi vs vs bunlar hep sigarasızlıktan oluyor çünkü bizler birer bağımlı oluyoruz.
Amaaaa; (amadan önce ve sonra işaret konulmaz öküz winston) neyse heh ama yemek bağımlılığı gibi bir şey yok bacım, bu bağlamda da kendini kandırma.En basitinden ben her 15 dakikada bir sigara içer, bazen peşi sıra yakar içerdim ama sen eminimki her 15 dakika da bir yemek yemiyorsun.
Tamam yemekle belki yiyerek dertlerimizi unutacağımızı sanıyoruz, belki çaresizlikten belki sıkıntıdan falan yiyoruz ama sigara kadar bağımlı yapacak ve engellenemez ve de bırakılamaz bir şey değil sen de biliyorsun.
Bilmemne diyetleri yaparken ne kadar kilo verdiğini, istedipğin zaman bunları nasıl aştığını sen de biliyorsun.
Bir de tabii ki hayatlarımız zor, kimse 4 4lük hayatlarda yaşamıyor, tabii ki istemediğimiz şeyler oluyor, bazen de istediklerimiz olmuyor ama bu mızmızlanmak, pes etmek ve kendimize ve bedenimize zarar vermek için birer bahane değil ki.
Sen yedikçe yiyorsun, ee ne oldu?Hangi problemin çözüldü? Hayatın nasıl daha iyi oldu? Ben sana olanı söyleyeyim; göbeğinde hafif bir kat daha çıktı, basenin daha genişlemeye, kolların da daha genişlemeye başladı.
Tamam dinlen, kafanı boşalt, diyet yapma, liste takip etme, beynini rahatlat ama sürekli yiyerek değil, sadece acıktığında yiyerek...
Hoş, hepimiz 30lu yaşlardayız aşağı yukarı, hepimizinde aklı mantığı var işte de bazen dışardan biri olarak görüyorsun ki onun önünde muz kabuğu var, inatla basıp basıp her seferinde düşüyor, istiyorsun ki bu sefer düşmesin ve ısrarla "muz kabuğuuu" diye bağırıyorsun ama gene kader mi artık, inkarmı, ısrar mı o kabuklara mutlaka basılıp düşülüyor ama ben gibi bazıları da ısrarla kaynana gibi bik bik ötüyor işte.

@Yakar Bacım,
Bit güzelmiş he? Bereketmiş, bıyyy..Rüyan hayra çıksın inşallah bacım, bol bol bereketli şeylerle karşılaşırsınız ailecek inşalah.
Bit yoksam bolluk bereket hesabı yiyeceklere, oradan da alınan kalorilere işaret olmasın? Aman sen gene de dikkat et bacım.
Buranında delisi falan deme bacım kendine, ben aylarca gece yarıları yazıp, sabah da erkenden yazıp kendi kendime mesajları arka arkaya tren yapmış, kendime blog açmış gibi yazmıştım Hatta nöbetçi deli derdim kendime.Bu dönemde de buranın nöbetçisi sen olacaksın gibi geldi bana Umarım paylaşım artar, grup şenlenir ve bir yerlerde bir zaman hep birlikte buluşma ve kaynaşma şansımız olur.

@S_a,
Kısa da olsa, öncesi sıkıntılı da olsa boşver bacım şimdilik, sana şimdiden iyi tatiller.
Ben yarın gruptan çıkıyorum.Bayram seyran sonrasında belki de daha sonra gelirim, belki de gelmem.
Hoş sen cepten giriyorsun diye zaten eski mesajları bile okumazsın ya ben boşa yazıyorum gibi.
Neyse..Yarın yazarım ben.

Hepimize güzel bir gün diliyorum.

winston kardeş (her okuduğumda washington diye okurum senin niki bacım)kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum. buraya yazarak nerde ve ne dudumda olduğumu unutmuyorum. şu gelgitlerimi bir halede bilsem sorunlarım çözülecek. borsada durmadan kaybeden ama her seferinde gene hisse senedi alan bir arkadaş var geçen pes et artık bu iş sana göre değil dedim. benim enerjimde umudumda bol dedi. bende umudumda bol diyorum ve elbet bir gün (tabi uzun yıllara yaymaya hiççç niyetim yok) bu kilolardan kurtulucuğım. kat kat olmak istemiyorum.
senin azminehayranım . inşallah bende böyle kiloları verir selam çakar giderim. özleyeceğim kız seni .

Winston gitme kızzzz....
Ben yarın gidecektim ama başkan da yok 1 hafta daha buralarda takılayım bari ne yapayım ki.
Geri dönmek üzere ayrıldı yazalım o zaman.

sigara için söylediklerine gerçekten teşekkür ederim. Bugün artık iyice psikolojim bozuldu ben bırakamyıcam herhalde diye çünkü yarım saatte bir sigara içiyorum ya. Birde tabii sigaranın tadı eskisi gibi gelmediğinden sanki hiç içmemiş gibi oluyorum. Haftaya bırakıcakmışım ama sanki bana daha 1 hafta daha var gibi geliyrodu sabah bir gördüm kü benim haftaya bırakmam lazımmış. Panik oldum resmen. Sanki zorla bıraktırıyorlarda. Allah allah. Kendime de kızıyorum zaten bırakacaktın işte bak ilaçta var şimdi neyine bu kadar panik oluyorum anlamıyorum kendimi.

Başkan tatilin tadını çıkar. Hak ettin sen o kadar ayrı kaldın kocandan.
yakar bacım bu gidişle seni yanlız bırakmayacağım gibi. Ama bu aralar biraz benimde yoğun geçiyor günler. Durun bakayım zayıflamak isteyen bir kaç şişko arkadaşımız var mı onları çağırayım gelin beraber olalım zayıflayalım diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…