Aynen, mesaj yok, sohbet yok, düzenli gelen ve hergün yazan kişi sayısı bir elin parmakları kadar bile değil.
Başkan bana da cuma geri dönmek üzere ayrıldı yaz pls, yerime de boool boool kişi alabilirsin, kısa vadede dönmeyi düşünmüyorum çünkü, ama bir yandan da olur da dönersem yerim hazır olsun diye de kendi isteğiyle ayrıldı kısmınına da sıcak bakmıyorum
Neyse ya farketmez, nasıl istersen öyle yazabilirsin, hangisi grup için daha iyi olacaksa yani.
Bence herkesin güzzzeeel bir tatile ihtiyacı var.
Sonrasında alınan kilolarla birlikte kışın gene bu diyet süreci başlar ve buralar canlanır diye düşünüyorum.
Neyse görüşürüz ve vedalaşırız cuma diyorum.
Selaaaamlaaar,
Diyet namına değil de gider ayak sigara namına bir şeyler söylemek için geldim
Se_zen bacım, bu iş çooook kolay oldu ve hap başlangıçta güzel bir destek verdi ama onsuz da bu iş olabiliyor diye seni yüreklendirmeye geldiimmm.
Biraz önce ajandama baktım da en son 22 haziran günü "ben artık sigara içmiyorum" yazmışım, devamını bile getirmemişim veee hesap ettim tam 13 gündür sigara içmiyorum ve yarın 2. haftayı doldurmuş oluyorum.
2 hafta sigara içmemiş ve hiç aramamış bir insan artık içmez değil mi? (içmez deyin gaz verin pls) Şaka maka gerçekten aramıyorum ve de hiiiiç canım istemiyor.İnşallah nice nice 13 günler, aylar, yılları sigarasız devirebilirim.
Buradan bacıların bacısı se_zen bacıya da en kısa sürede güzel ve kolay neticeler almasını diliyor, huzurlarınızdan "duman avcısı" adlı akla zarar şarkıyla ayrılıyorum.
Bayram da sanırım 4 gün falan olacak, belki kurban uzun tutulur eskisi gibi 9 gün falan, gerçi hiç bakmadım bilmiyorum.
Belki o zaman küçük kaçamaklı tatiller olabilir.
Benimde eşim yeni işe girdiği için eylülden önce gidemeyecek tatile, o saatten sonra da boşa masraf olmasın diye gitmez kesin, ben de o biraz hava alsın diye o zamanlarda yakın mesafeli bir yerler ayarlamaya çalışırım artık.
Öyle ya da böyle herkese tatil lazım, yoksa bir süre sonra beyin su kaynatmaya başlıyor valla.Hoş, 355 gün çalışşıp 10 gün tatil yapmak kime yetiyor ya o da ayrı hikaye işte..Neyse özetle tatil güzeldir, candır inşallah hepimiz istediğimiz gibi dinlenmeli, eğlenmeli güzel güzel tatil yapma fırsatına ulaşırız.
Bu cuma gidek o zaman?
Ya ya da ben gideyim, sen mezun olunca çıkarsın, malum ben mezun olmadan geri dönmek üzere ayrıldı ya da kendi isteğiye ayrıldı şeklinde çıkacağım ama sen mezun olarak çıkabilirsin.
Ben de bu ara biraz dışarı çıkıp biraz tatil için alışveriş yapayım, biraz dışarda boool oksijenli yürüyüşler yapayım, evi komple temizleyeyim, eşime tatil için yemekler, extra kıyafetler, evde bensiz hiç çalıştırılmamış çamaşır, bulaşık makinası hatta buzdolabı bile nasıl açılır, kapanırlı direktifler , kullanma klavuzları hazırlayayım, annemi ve uzun süredir görmediğim eş dost, akraba,arkadaş ziyareti yapayım,biraz saçıma, başıma, kendime bakayım, laptopu biraz soğumaya bırakayım, internetten uzaklaşayım falan da filan...Bu arada diyet, su içme, tartılma ve de spor birlikteliğine bir hayat devam ederek tabii.
He bu arada facede özgey diyordu sanırım, bizim gruba ait gizli bir sayfa açalım diye.Öyle bir şey de açarız, orada hem fotolar paylaşır, hem arada bir buluşmalar düzenler, iletişimi de bir şekilde sağlarız diye düşünüyorum.
selam hatunlar hala evimde pc yok garantiden 1 ay süre vermişlerdi oda bitmek üzere ozman düzenli girebilrrim fabrikam kapandı bende haftada 1 gün işe geliyorum faturaları toparlamak için kg işini hiç sormayın artık erkek arkadaşım sonunda yeterince sabrettim nasıl ne şekilde yaklaşsamda olmuyor diyip kg konusunu bi daha benimle hiç konuşmıycağını söylerek konuyu kapattıı yani artık oda bana inanmıyor çünkü ben hep bi bahanelerle yemeye başlıyorum neyse durumum rezil başta winston sezen olmak üzere bazı arkadaşalrın hala amaçlarından vazgeçmemeleri mücadeleye devam etikleri için önce siz kıskanıyorum sonrasında tebrik ediyorum
ya geçmişi okuyım dedimde S.A.nın konusu özellikle yaramı deştiniz sanki yaaa bütün erkeklermi aynıı
bir arkadaşım resmen kandırılarak büyk vaatlerle sevgilisyle kaçarak evlendi ve birlik oturduğu evde zaten birlik oturan küçük kaynı ve karısı vardı yani 3 aile bir evde neyse okadar olaylar olduu oldu yaşandıkii en son tabi bu zmanda 2 çocuk yaptı bu mutsuz evliliğ yaşarken biizm hatun neyse kocası askeri ücrete tama etmeyip ille rusyaya gidicem orda 6 ayda kazndığım türkiyede 3 yılda kazanaağıma denk diyerek kabul etirdi eşine sonrası nemi oldu kıza 3 kuruş para göndermedi neymiş rusyada çalıştığı firma toplu vercekmiş maaşını işi bırakır döner türkiyeye işçiler diye neyseee bu arada o kadar sıkıntı çekiyorki arkadaşım üskata 2 oda yaptı ayıldı kaynansından aç kalırım ama kendi 4 duvarımda oturucam diyerk oğlu anaokuluna başladıı okulda öğretmen serbest resim çizin demiş ertesi gün öğretmeni çağırmış arkadaşımı okula demiş siizn maddi sıkıntınızmı var niye demiş hayırdır şaşırmış benim arkadaşın oğlu 4-5 yaşalrında gidip anlatımıki diye düşünmüş meğer çocuk çizdiği resimde pizza hamburger tavuk kola dondurma meyve hep yemek resmi çizmiş çok etkilenmiştim oan bunu arkadaşım ağlayark anlatığında bu şerefsiz kocası geldimi rusyadan 6 ay sonunda tamam dedim sizn kıymetinzi anlamıştır orda 6 ay çektiği hasrett aile eksikliği falan derken dün karşılaştık dedim nasıl düzelme varmı dedi öle düzelme varkii ...rospulardan ne öğrendiyse bende uygulamak istiyo +18 lik ne var yani herkesin eşi aldatıyo falan filan adam artık pişkin olmuş bu durumu kabullen abartma otur evinde çocuğunu büyüt demeye getirmiş adam resmen lafı ben şimdi bu kıza boşan boşan demiyimde nediiym yaaa
yakar aslında benim hep dediğim bişey var çevremdekilere sizn beni analamanı için siznde şiko olmanız lazım diyorum çünkü acıktığım için yemiyorum ben yani benim aslında bi sebepe ihtiyacım yok yemek için tamamen piskolojik eğer motive olmuşsamda başak bi skıntım tasam yoksa 1 salatalıkla doydum 1 kuzu yemiş kadar diyorum yani benim sorunum kafada bitiyor sonra ben sevgilime sigara gibi istemek yetmyor alışkanlık deyince tama rtık bahane üretme umrumda değil diye cevabımı alıyorum hata şöle diyim 1,5 sendir beraberiz hiç büüyk bi tartışmamaız olmadı ama sanki bu konuşma aramızda mesafe yaptı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?