Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar

ben dünden beri baya diyete sarıldım. bugünde spora geri başlayacağım mekik ve lesli bacı ile yürüyeceğim.
gelelim bild,r,me
geçen hafta 62,900
bu hafta 62,700
giden 200 grcık ama hemen bahanemi sıralayayım. sabah regl oldum . kafadan 1 kilo ödem olduğunu varsayıyorum . çünkü her yerim şiş.neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.
çikilota arkadaş valla iyiki geldin. baya hareket kattın gruba. grubun en hasetlerinden olup verilen kiloları ve yapılan sporları acayip kıskanırım. hemen yaparım. ama bu hasetim 1 hafta sürer .geri eski düzene dönerim. seni ve 20,000-30,000 adımlarını acayip kıskandım. hemen lesli ile yürüyeceğim.
kızlar ben azıcık çalışayım . geri dönerim.

Hoşgeldin canım amaaan ne özür diliyorsun tatili berbat geçen biri olarak tatilinin sana iyi gelmesine çok sevindim canım seni geçen hafta izinli diye yazmıştık sanırım sorun olmadı yani

suhan gelmiş hoşgelmiş. yarasın bacım yarasın tatil. iyi etmiş gitmişsin . dinlenmiş döndüysen ne hoş .rabbim bana ve cümle isteyipte gidimiyin kullarınada nasip etsin.( herkes amin desin.)

Amin canım!!

Kızlar sanırım bende ayrılmak istiyorum. Buranın artık hiç tadı kalmadı. Başkan bana da geri dönmek üzere ayrıldı falan yazsan ama ben hamile kalıp çocuğumu doğurup öyle gelsem.

nereye gidiyousun? gitmeyin ya

ben hergün yazarım isterseniz arka arkaya mesajlarda atarım siz gitmeyin kızlar...... ya olurda dönersen yerin hazır da sen ya aralıkta geri dönersen. birde ben seni yarın takımdan kendi isteği ile ayrıldı yzarsam 6 ay gelemiyorsun. ya sen gitme tabii sen bilirsinde :26: mezun olupta gitsen hani en afillisinden karnende olur nasıl yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım kızlar iyi dereceyle mezun olup gidin ya.

Canım inşallah herşey istediğin gibi gider ve bebek sahibi olursun inşallah ama sen hamile olana kadar gitme..

eeh diyeceksiniz buda gitme gitme diyor.. ama kendisi yok.. ben burdayım biryerede gitmiyorum tatilime küfür de edesim var dolayısıyla tesellim internet ve bu topik.

Sigara içmiyorum çok şükür hiç içmedim. bundan 4 yıl önce eşimede bıraktım ozamanlar sözlü bile değildik. 1 günde bıraktı o günden beri içmiyor. bu yazdıklarını okurken cok şükür kocam bıraktı dedim kendi kendime birden ama maalesef şimdi psiolojisi bozuk onu her an elinde sigarayla görürürm diye korkuyorum

senin bırakabilmene sevindim canım iştah açılmasınada çare bulursan sigaradan kurtuldun demektir ya böyle devammm

yook takımımız tadilatta değil ya yenileniyor mu desek? bazı kısımları tadilatta gerisi hizmettemi desek?? bende burdayım canım sen de hergüng geleceğine göre yanlız değilim.

günaydınlar güzel bir gün olsun hepimiz için...az kaldı topiği kapattık kapatıcaz ya bakalım...

bu topik kapanmayacak geçen son baharmı desem yazın sonumu desem bu başlık gene ölü gibiydi kaptanı yoktu üyeleri azdı etrafımızdaki yarışmacılar kaptanlar ya kapatın yada 2 takımı birleştirin diyorlardı ama sonrasında çok çabaladık ve bu takımı canlandırdık sizler geldiniz düzenli paylaştınız ve burası güzelleşti. şimdide kapanmayacak bu takımın güzellikleri sizlersiniz. 3. takımı kimseecikler kapatamaz..

biz mezun olalım istediğimiz kiloya kavuşalım sonra kapatılır

bitlenmeeeeek ilk okulda olmuştum canım rüya değil o kabus kabus kabus ama neyseki anlamı güzelmiş gelsin paracıklar sana ozaman

offff benimde eşim hep böyle kilom hakkında eleştirir. ya erkeklere ne?? çok afedersiniz okadarmı çirkinizde bize artık bu konuda inanmıyorlar laf sokuyorlar.. su aygırınamı benziyoruz biz?

aaay o ne bicim adam ya!! zaten rusya ve kazandığı para denince aklıma hemen nataşalar gelmedi değil!!!! boşasın ya onu pislik adam.!!!!!

bak bak bak bahane üretmeymiş!! ay yok kız ben bu konuda kimseye ışık tutamam motive edemem sinir oluyorum kiloya karışan erkeklere defolsunlar

okuyorum okuyorum eski mesajlarıda okudum gitme kararına üzüldüm nasıl olsa burdayım artık tatil yalan oldu..

tadını çıkaracaktım canım çıkaracaktım.. ama olmadı tatilimiz 2 gün bile sürmedi... çıldırmak üzereyim. bir sonraki mesajımda anlatırım neolduğunu.. bir derdim var ve 3. takımı ortak yapacam yakında..

merhaba kızlarrrrrrrrr

merhabaaaaaaa

Merhabaa araniza yeni katildiim grup arkadaslariim.

Sanada merhabaaaaaa

wow matematik öğretmenisin ne kadar güzel.. canım sana hemen yarışmanın kurallarını anlatayım.

yeni üye olduğun için bu hafta deneme sürecin var bugün öğleden sonra yapılacak listede yeni üye olarak bildirecem seni. hedefini de 57 kilo olarak bildiriyorum iyimi ?

1 hafta içinde paylaşımın iyi olursa haftaya tamamen listeye eklenmiş olursun.

hergün buraya gelip ne yediğimizi nekadar su içtiğimizi sporumuzu yazıyoruz diyet aktivitelerimizi yazıyoruz :)

sen zayıflamak istiyorsan sevme artık çikolatayı

düğünüde boşver birdahaki haftaya adar taş çatlasın 2 kilo verirsin yani ama daha fazla verme ya zaten..!!

canım sanada anlatayım bu hafta deneme sürecin var bugün öğleden sonra yapılacak listede yeni üye olarak bildirecem seni haftyaa kadar paylaşımın iyi olursa (ki görüyorm neredeyse sabaha kadar burdasın ) yani dediğin gibi hep yazarsan haftaya sende listeye tamamen dahil olursun. seni diskalifiye etmemiz için paylaşımın yok denecek kadar az olması lazım.

1 hafta gelemeyeceksen önceden bildirirsin oda sorun değil.

başlangıç kilonu 72,7 olarak yazıyorum. hedefin nedir? kaç kilo olmak istiyorsun?

keske 7 kilo falan verebilsem persembeye kadar... dunden beri 21000 kusur adm yurudum...

keske daha ck zamanm olsaydi.

veremezsin bende denedim bizzat bi b.k olmuyor

canım nasıl olsa gelipte gruptan çıkma meselesine açıklık getiren bir mesaj yazacaksın merak ediyorum sen ne kadar lığına gitmek istiyorsun

inşallah burası senin için son durak olur canım..

inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz..

Gelelim benim tam 30 saat süren tatilime. çarşamba günü gittik denize girdik eve yemek söyleyip yedik ama sahile inmedik ve ben o sahilden alışveriş yapamadım yarın akşam ineriz dedik..

ertesi gün devamlı gittiğimiz güzel bir yerde kahvaltı ettik e bende oraya senede 1 gitiğim için tıka basa yedim açıkçası

dün akşam yemek yemedik saat 8 buçuğa kadar amacımız sahilde dolaşıp birşeyler tıkınmaktı

ama eşim devamlı telefondaydı bir alacak meselesine adamın içi içini yiyordu ve bu tatili bu sebepten burda bitirdik.

ben çok öfkelendim ama sonra oda bana istersen kalalım diye ısrar etti ama bende onu böyle üzgün dalgın görmek istemiyorum uyuyamayacağını bile biliyordum ve eve gelmek istedim..

tatilimin berbat gitmesine alışmaya çalışıyorum en azından şu son 1 haftayı anlamlı kılmak için deli gbi gezecem... tabii herşey bugün belli olur bakalım Allahtan hayırlısı..

cikolata01 ben adanalıyım şu an adanada tatildeyim çünkü isviçrede yaşıyorum nickteki 01 görünce acabaaa adanalımı dedim

-----------------

gelelim 2 gündür yediklerime hazırmısınız kızlar :26:

çarşamba sabah: normal kahvaltı (ekmeksiz ) yumurtanın sadece sarısını yedim.
öğlen: 1 dankek
akşam: ızgara tavuk bonfile ve bolca salata

2 litre su
spor olarak denizde yüzmek diyelim

perşembe:

sabah: kahvaltıya gittik: klasik kahvaltı diyeceğim ama ne kahvaltı artık yani neler olduğunu saymayayım ama çooook yedim

öğlen: hiç

akşam: otoyoldan çıkınca mc donaldsa gittik..

seviyorum ya bu adamı ben kilona laf eder ama gece yarısı seni mc donaldsa götürür

ben şimdi bugün su bile içmiyorum ve annem gile gidince tartılıyorum kızlar.

ben çok fena kilo aldımda.. kesin 3 kilo almışımdır. ama benim tek ve gerçek bahanem tatildeyim yiyorum..

tatilim sıkıcı geçiyor ve yediklerim bu sıkıcı tatile inanın anlam katıyor..

ve doğum kontrol hapları resmen iştahımın açıldığınıda hissedebiliyorum

hayatımda herşey düzene girecek inşallah bu diyet olayıda girecek

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldniz aklınızda soru işareti kalmasın çünkü bu takım en iyi takım ben başka takımdan transfer oldum kaç ay beklemiştim zmanında takımda boş yer açılınca girebilmek için
yaşım 29 bekarım muasebeciyim başlangıç kg 88 di en son 75 e kadar düştüm ama şuan sanırım 82 e kadar çıktım bi sürü bahneler bulup tekrar başladım yemeye normalde aktiftim burdaki paylaşımlarımızda ama son 3 haftadır evimde pc olmaması ve izinli olduğumdan dolayıı yazamadım sezen ve winston bu takımın olmazsa olmazlarıdır ama kendine göre haklı sebepleri var biliyorum misafir olarak gelir yine bizi yanlız bırakmazlar bırakamazlarda taciz ederim onları mesajlarla :)

selam kızlar azıcık çalıştım şimdi azıcık dinleneyim diye geldim . sa kardeş yeme kız yeme
hani seninle elele verecek kendimize gelecektik. bak kocalar 2 gün sonra yok yağlandın yok göbeğin çıktı diye bize laf sokacaklar . boşver yemeyelim. geçen gün bir diyetisyen dinledim. bize durmadan ye diye ısrar eden insanlar gizliden gizliye bazen bilinçli bazen bilinçsiz olarak bizlerin diyetlerini sabote etmeyi amaçlarlarmış. bilinç altında ya zayıflayıp beni beğenmezse diye düşünürlermiş.
ben bunu duydum ya akşamdan beri bana dondurma uzatan ye diye ısra eden kocanın canını çıkarıyorum. enson dayanamadı ne oluyor ya bune şiddet diyince beni hep sen sabote ediyorsun dedim. yani yağlarıma ve kocaya savş açtım. destek kuvvetlere ihtiyaç var. gel katıl bana

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.inşallah bir an önce hedefinize ulaşırsınız.ben 23 yaşındayım öğrenciiyim istanbulda.ama şu an ailemin yanında bursadayım.124 kiloyla ekim ayının başında diyete başladım.gruba katıldığımda 108 kiloydum.an itibariyle de 82.herkes yazmış ama hakkatten kışın böyle sessiz olmuyodu buralar ama ben de dahil olmak üzere bir çoğumuz pek giremiyoruz bu aralar.
kilo bildirimimi de yapıcam ama ne yazık ki kilom aynı.ama en azından 3 gündür spora başladım.parktaki spor aletleriyle günde 1 saat çalışıyorum.bu hafta dayımlar geliyo bir hafta burdalar bu yüzden bu hafta da pek giremiycem hepinizden özür diliyorum.

istikrarlı ejje bozma moralini ama gevşemede. malum en kontrollümüz en istikrarlımız sendin. haliyle düzenin bir rutinin vardı evdesin bozuldu ama dikkat et . sakın alayım deme .en kötüsü o bir almaya başlarsan gerisi gelir. tecrübe konuşuyor.

Selam kızlar,
Benimde kilom 51,5
kilo aldım ben ya.
gitmiyorum be hiç bir yere sinir oldum kendime. Bu kiloları vermeden de gitmeyeceğim. Zaten sigarayı da bırakınca iştahım açılırsa kendimi burada motive ederim. Hadi kızlar gurubumuz canlandıralım lütfen. Herkes üzerindeki üşengeçliği atsın artık. 2 haftadır insan üstü bir performans göstererek yiyorum. Şu sigara bırakma ilacı iştahımı kapar diye çok ümitlenmiştim çünkü kullananların neredeyse %90'ında iştahı kapatmış ama yok bana etki etmedi kızlar. O yüzden de biraz boşlamıştım sanırım nasıl olsa kilo vericem diye. Bende artık eski halime dönmeye karar verdim.

S.A listeyi yapacakmısın. Ona göre not alayım şimdiden hazırlayayım bugün işim çok en azından erken başlayayım diyorum. Haber verirsin sen bana.

Evet kız haklısın valla. Bak benim kayınvalidemde sürekli bana yedirmenin derdinde. Zaten ufak tefeğim, e birde zayıflayınca fazla küçük duruyorum ejjenin albümden görmüşsündür. Millet evli olduğumu , çocuğum olduğuna inanmıyor. Kadında benim zayıflamamı istemiyor bu yüzden . Gelin gibi görünücem çünkü kilolu olunca. Eşime bir şey diyemem çünkü o genelde beni destekler sadece fazla diyeti kafama taktığımda ya da sürekli light ürünler aldığımda kızar bana. Ama evet bacım sürekli yedirmeye çalışanlar bize kilo aldırmak istiyor. Bende yanındayım bacım. Son kilolarım vermeden gitmeyeceğim buralardan işte. Ama ne olur hep beraber takımı canlandıralım paylaşımı arttıralım.

Tünaydın Kızlar,

Önce kilo bildirimi; 71 kilo.
Ben çok almışımdır diyordum ama almamışım çok, hatta regl olduğum için onun şişkinliği bile desem hiç almamış oluyorum.
Hem metabolizma için iyi oldu biraz hareketlendi yediklerimle, hem sigara bırakma kabusu sonrası yediklerimle biraz kafam oyalandı, hem de kilo almadan bu alışma sürecini hallettim gibi ama bakalım ileride ne olacak.

Sonrasında; bugün uzunca süreden sonra topik mesajı rekor kırmış, taşmış yazılar sayfalar resmen Gerçi cuma olduğunu hatırlayan ve kilosunu bildirmek için bile minimum 1 mesaj yazma sorumluluğunu taşıyan her kişi birer mesaj yazsazaten otamatik 10dan fazla mesaj eder. En azından bir günlüğüne bile olsa grubu bu şekilde görmek çok iyi oldu.

Benim bugün dışarıda da içeride de işlerim var, yarın da sınavım var.Öylesine gireceğim zaten de bari bir iki kitap karıştırayım diye gece de ders çalışmaya çalışacağım.Gerçi sınav kartaldaymış , peeh..Onca yol, sabah ayrı sınav öğen ayrı derken toplam 5 saat sınav, 2 saat ara belemesi derken 7 saat sıcak altında heba olacağım/olacağız eşimle, 2 saat de gel git desek 9-10 saat heba olacak.
Ama gene de hiç çalışmamanın verdiği rahatlıkla Eşnstein misali kasıla kasıla sınava girip, stressiz bir sınav maratonu geçireceğim

Beni 71 kiloyla geri dönmek üzere ayrıldı diye son kez bildirime yazarsanız sevinirim kızlar.Aslında amacım;2-3 ay diyet bıdıbıdılarından uzaklaşıp sporumu yapıp diyetime gizli gizli devam edip, hedefime ulaşmak ama durumlar, zaman, hayat insana ne gösterir bilinmez.

Zaten ara ara uğrayıp, sizlre kısmi kaynanalık yapacaı için iletişimimiz de kopmayacak.
Unutmuyoruz; sloganımız ne?
Hiçkimse reçel yemedi diye ölmez

Görüşürüz reçel ve duman avcısı hatunlar

Bizi unutma winston. Biz seni unutmayacağız. Bir efsane olarak yaşatacağız buralarda. Reçel yok, acı yok, mıncıklanmış poğaca da yok. bilinçaltımıza kazandırdığın her şey için teşekkürler.

Geri gel bacım olur mu? zayıflamasakta sohbet ederiz burada.

Son düzenleme:
selam kızlar
winstoncum çok üzüldüm gideceğine daha şimdi okudum bi garip oldumya inşallah son kilolarını vermiş olarak geri dönersin takıma seni seviyoruz canım.

Pşşşttt yakar bacı yakar bacı Gördün mü bak senin ortak seni bıraktı. (nasıl olsa gitti, arkasından konuşabilirim )
48'likler hala mücadelesine devam ediyor. Hayır bende gidecektim ama sonra dedim benim ortim var. Ben ortimi bırakıpta gidemem dedim, tamam ikimzde 48 olamıyoruz bir türlü ama bunun sebebi var. Bizim vucutta yağ yok. Biz kastan, bir de popoda falan bulunan kaba et diye tabir ettikleri kısımlardan kaybetmeye çalıştığımız için zor oluyor . Yoksaa şimdiye kadar incecik olurduk biz. Tamam şimdi de inceyiz ama 48 değiliz. Onu da olucaz bir gün. Gel artık tek başına kaldığına göre 48'likerin safına geç, doğru yolu bul bacım. Hiç bir şey için geç değil.

Winston da yok artık istediğim hainliği yaparım

bende yoğunum bu aralar fazla giremiyorum ama takımı biraz canlandırmak gerekiyo yaz gelince hepimize bişeyler oldu(
bu haftaki kilom 50.5 tatile rağmen kilo vermişim aslında aldığımı düşünüyodum ama öle olmamış :)) bikaçgündür dikkat ediyorum akşam yemekleri yemiyorum onunda etkisi oldu sanırım artık bende sıkıldımya bu diyet olayından her an bırakabilirim yani bi alıyorum bi veriyorum saçma bi hal aldı bu durum artık verince sevinemiyorum sankki bi öğün fazla yisem tekrar alıcakmışım gibi geliyo

winston kesin gitti değilmi /
ben zaten hep sizin taraftaydım kızlarrrrr
bakmayın bana onca saydığım lafa ne varsa 48liklerde var .
ay ne zormuş çark etmek

vurun gariban yakara
uleynnn winston koydun yaban ellerde beni bir başıma . ya benide götür ya sende gitmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…