Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cikolata canım dur ne yaptın kız biz senin gibi kamp kuramadık henüz buraya ya bugünlerde paylaşım az biraz malum tatil yaz sıcak diyoruz iş güç diyoruz.. ramazan ayında ne yapacaz acaba bomboş kalır buralar

bu aksam ogunum biraz dolu gecti cunku corek otunu yemis ve uzerndn neredeyse br saat gecrmstm. ancak oyle yemek hazr oldu yedm.

patatesli tavuklu maydonozlu muthis bir yemekti. yeni tarifmis

tavugu secerm ztn sadece dosunden yedim. ve1 tabak kadar yedim. lezizdi valla sofradan zor kalktm doymama ragmen dayanamiyordum. dun de makarna icin aynsi olmustu :) lokum gbydi

ekmek kullandim. ceyrek ekmek kadar var midir bilmiyorum.

bir ya da iki catal da makarna. 1 catal doluca desek daha dogru

suyum 1 litreyi gecmstr coktan :)

yuruyus de simdilik bu gun , 16.400 adim attim.
fena gitmiyorum sanrm. cok tok hissedyrm ins ackmam :)

Canım çörek otunu her öğünde yiyorsun ama sanırım onun limiti günde 1 tatlı kaşığı olmalı. Fazlası zarar diye biliyorum. Ona göre bir bak istersen.

ben telefonum bozulmadigi surece her turlu burdayim ama kimse olmayinca da olmuyor S_A ./

Çoğumuz çalışıyoruz canım, o yüzden sürekli olamıypruz, kimimiz evde giremiyor çoluk çocuk kimizin bilgisayarı bozuk ve malum yaz tatil zamanı.
Yani sürekli online olmak zor bize. Ama sen menülerini yaz takip ediyoruz.

ben arastirdim her ogunden once 1 cay kasigi. en fazla gunde 3 cay kasigi tuketiliyor.

tamam madem oyle tek takilmaya devam ama unutmayin cikonuzuu. en azindan arada gelip bakinn bana. mumkun oldukca girmeye calisin. tek basima skiliyorum.

gelelimm aksam dan sonra neler yedgme.

1 kayisi yedim sadece:)

vee suyum 2 litre oldu belki gecmistirde.
yuruyusum 21.000 olduu. ins gececek de

baslangic 3 gun oldu. toplam 54.000 adimm. kendmi alksliyorumm

merhaba arkadaslar bugün cuma ve ben bildirimde bulunamadım. amcam kalp krizi gecirdi bypuss olacak büyük bi ihtimalle.eve geldiğimde saat 9du banyoydu yemekti derken allah dedim ama işişten geçti kilom gecen hafta kaçtı unuttum suan ama biraz önce tartıda 77cıktım.sorumluluğumu bile yerine getiremiyorum offf. yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz ben özlem.30yasındayım hemşireyim 22aylık bir kızım var. 7li rakamları en son kaç yıl önce gördüğümü hatırlamıyorum bile oderece yani. insallah cok basarılı olursunuz. bende 6ları görüp buralardan ceker giderim. sonra bu yavrucukları kızdırıp egomu tatmn ederim. okadarcıkta olsun 48likler.

merhaba Ozlem abla cok gecmis olsun amcana.. ins iyilesr. cok zor br amelyt ins iyi olr hakknda hayrlsi olsun...

hosbulduk sanirim 100 lurakamlardan inmissin tebrik ederimm. firsatn oldgnda gir yaz mutlaka kimse olmyr topicte sklyrm./

günaydın arkadaşlar
dün akşam yediklerimle başlayayım.
1 kase semizotlu cacık .
bol şekersiz çay ve 1 bardak mayan şerbeti .şerbet dediğime bakmayın bitkinin kendine has şekeri olduğundan içine şeker konmuyor. güneydoğuya özgü bir içecek.
özlem çok geçmiş olsun . inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur amcan.
ama senide özledik arasıra uğra bari arayı açma.
kızlar ber biraz temizlik yapayım gene uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…