Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kızlaarr nasılsınız dün benim çok yoğundu doğru düzgün yazamadım edemedim akşamda geldim geçmişi okudum ama o kadar yorgundumki yazmaya mecalim yoktu...
yeni gelen arkadaşlar hgniz...iyi yaptınızda geldiniz...
winstonum gruptan ayrılmışsın üzüldüm ama bizi burda bırakıp gitmicenide biliyordum yazmışsında...sınavında başarılar dilerim canım....
yakar az kaldı canım yakalıcam seni...gizli rakibindim ama artık açıklıyorum ona göre heee....

vay vay .ben zaten savaş baltalarımı eşim ve yağlarım için çıkarmış bilelemiştim. listeye senide ekledim. kırdım artık barış çubuklarını
hani fazla birşeyde kalmamış aramızda elimi ve totomu çabuk tutmam lazım . hatice beni geçmişti sende geçersen varya bu yaşlı ve yorgun bi okadarda yağlı kalbim bunu kaldırmaz ona göreee

öğlen 1 kase cacık içtim. bizimkilere patatesli gül böreği yaptım tadına bile bakmadım kızlar o derece motiveyim. hele gizli bir rakip çıkmışken yermiyim hiç

ben ramazan sonuna 60-61 e dğşmeye çabalıyorum bakalım biraz rekabet olsunda hareketlenelim....

hosbulduuk.
dun topigimi degstrmek istemstm ama smdlk bu istegimi rafa kaldirdim. emnm ki sureklu online olan birileri olacak.
sabah kalktim tartildim 66 cikti. yuh oha falan derkeen bir de.duydum kii tartinin pili bitmis. olacak is mi yaa. tqm da zayiclamaya calsrken!

ayrica biri de benmls yarisa girsin istiyorum...
hatta bir kisiden cok bile olabilir?

ayrica bu sabah gozleme kokulariyla uyandim. inanilmaz kokuyordu... bir soguk su bardagi ve bir cay kasgi corek ogu yedm. soylemeden gecemeyecegm corek otunu kullndgmdn beri acayp kasnma olyrdu vucudumun her noktasnda. sanrm cok kullanyrmusum ben. gunde 1 cay kasgna indirdim miktarini. ben 3 cay kasgi kullnyrdm.

snra otrdm sfraya peynr domates gozleme.ve yogurt. gozlemeyi abarttgmi anladm an bnun komplo oldgnu da anladim! ve ben yenilmistim.

evet arkadaslar evde kilo vermememi isteyen bri var. cnku gecen seferki diyetmde de boyle ypyrdu.

annem cok memnun zayflyr olmamdan:)

Selam kızlar nasılsınız bakalım.
Ya benim gene dünden beri aklımda dukan var ya
Öff yaaa.face de zayıflayanları gördükçe gaza gelip 1 ay zayıflasam diyorum. Zaten verilecek son 5 kilom kaldı ya. Ama ramazanda giriyor. Ramazanda dukan nasıl olur ki bilemedim şimdi bir de. 1 ayda veririm sanki dukan ama sıfır kaçamakla yapmalıyım ve tatlı bilmem ne isteğimi de rafa kala. dırmalıyım ya. Yapmayacağım demiştim ama yine gizli gizli beynime giriyor bu dukan ya

bende inanilmaz degisim baslamiis da yeni fark ettim! su anda sadece simit bolgesi deriz ya. orda rahatsz edici hafif bir 2-3 kilo var. 68 oldgmda o da gider ins.

atletle fln tartldgmda bzmklr gordlr.annem kardsm ve zayiflamami ( en azndan ondan daha guzel olmami istmeyen yengem) cok sasirdilar.
valla ben de cok sasirdim her tarafmdan veriyorum. sok oldular nasl bu kadar verebldn dye.

ee manyak gbi adm sayiyorum. ins azmim devam eder.

36numara ayaklarimin kucuk ellerimin hakkni verecgm zayflayp da! :)

Canım ya fark ettimde sen sürekli kaçamak yapıyorsun. hem hızlı zayıflamak hem çok zayıflamak istiyorsun hem o kadar spor yapıyorsun hemde sürekli kaçamak yapıyorsun. Bence yediklerini yeniden gözden geçirmelisin. Daha ilk günlerden gözlemeye hayır diyemiyor, ilk günün akşamı çikolata cips yiyorsan bence bir yerde hata yapıyorsun. Nacizane tavsiyem. sen daha iyi bilirsin kendin için doğru olanları

Ne zamandır diyet yapıyorsun. Ayrıca zayıflamamızı istemeyen birileri inan her yer de oluyor. Kimi zaman koca, kimi zaman kaynana, kimi zaman yenge, kimi zaman müdür kimi zamanda arkadaş. Ama hepimizin cevresinde var bunlar. Onlara ragmen zayıflamamanın hazzı da inanılmaz bir şey. insana müthiş bir özgüven veriyor.

kendimden yola cikarak dusundugumde kacamaksiz bir diyet asla yapamam. kendmi kacamak yapmamaya zorladikca yaptgm kacamak sonrasnda bir cinayet islemsm gbi ya da anne bami uzdugmdki gibi aci oturur kalbime.
diyet sozcugu bir kere bastan hata zaten...

bence son bes kilonu tadina vara vara keyfle ver :)

onceki mesajini ve bunu okudum da... haklisin. yaptigim yanlis hayir diyemek. artik hayir diyecegim.

benm metabolizmam cok hizli calisir kilo vemek konusunda 4-5 gun oldu ama sporla sanrm skilasma etkisi de var. :)

acayip sinirlerim bozuk.
cunku onu cok ozledim. bana spyldgi onca seye ragmen beni sevdgni biliyorum... hissediyorum ben. o sadece bana kiyamadigi icin oyle soyledi biliyorum... kiyamaz o ban.. o kadar cok ozledim ki....

selam kızlar
gölge çiçeği bende ramazana kadar 60 veya daha aşağısına düşmeyi planlıyorum. hadi bakalım önce kim 60 ı görecek.

sezen kardeş dukan mı asla derken şimdi acaba yapsam mı diyorum. dün biraz araştırdım nette ramazanda nasıl yapacağım diye . benim dukanla tek sıkıntım bağırsak problemiydi. her gün kayısılı form çayı içsek fayda eder mi acep. bende kilo verenleri gördükçe aklım kayıp duruyor.

adimsayarlar var ama henuz alamadim :)

hesaplyrm adimlarimi en yavas seklde dakikada kac adm atyrm dye. sonra da dk tutuyorum. o rakami dakika saysyla carpyrm :)

disardaysam da mesela okula gidis 600 gelis 700 adim.
kursa 550 gidis 550 gelis.

o seklde :)

tamamdır şimdi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…