sanki grupta kimse beni kale almiyor...zaten kimse de yok. ayrilsam mi ki ?
nasıl bir kaale alınma bekliyorsun veya bekliyordun ?
ayrica bu sabah gozleme kokulariyla uyandim. inanilmaz kokuyordu... bir soguk su bardagi ve bir cay kasgi corek ogu yedm. soylemeden gecemeyecegm corek otunu kullndgmdn beri acayp kasnma olyrdu vucudumun her noktasnda. sanrm cok kullanyrmusum ben. gunde 1 cay kasgna indirdim miktarini. ben 3 cay kasgi kullnyrdm.
snra otrdm sfraya peynr domates gozleme.ve yogurt. gozlemeyi abarttgmi anladm an bnun komplo oldgnu da anladim! ve ben yenilmistim.
evet arkadaslar evde kilo vermememi isteyen bri var. cnku gecen seferki diyetmde de boyle ypyrdu.
annem cok memnun zayflyr olmamdan:)
mesela sizden boyle ters ters konusmamanizi beklerdim !
yaris yapyrsnz ben de gayet azmlym beni de aln aranza isterdm.
eski uyeler brbryle daha samimi anlyrm ama yeni uye olrk biraz ilgnin olmasi gerekr bence. ilgiden kastm motivasyon acsndan.
merhaba arkadaslar bugün cuma ve ben bildirimde bulunamadım. amcam kalp krizi gecirdi bypuss olacak büyük bi ihtimalle.eve geldiğimde saat 9du banyoydu yemekti derken allah dedim ama işişten geçti kilom gecen hafta kaçtı unuttum suan ama biraz önce tartıda 77cıktım.sorumluluğumu bile yerine getiremiyorum offf. yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz ben özlem.30yasındayım hemşireyim 22aylık bir kızım var. 7li rakamları en son kaç yıl önce gördüğümü hatırlamıyorum bile oderece yani. insallah cok basarılı olursunuz. bende 6ları görüp buralardan ceker giderim. sonra bu yavrucukları kızdırıp egomu tatmn ederim. okadarcıkta olsun 48likler.
hosbulduuk.
dun topigimi degstrmek istemstm ama smdlk bu istegimi rafa kaldirdim. emnm ki sureklu online olan birileri olacak.
sabah kalktim tartildim 66 cikti. yuh oha falan derkeen bir de.duydum kii tartinin pili bitmis. olacak is mi yaa. tqm da zayiclamaya calsrken!
ayrica biri de benmls yarisa girsin istiyorum...
hatta bir kisiden cok bile olabilir?
Selam kızlar nasılsınız bakalım.
Ya benim gene dünden beri aklımda dukan var ya
Öff yaaa.face de zayıflayanları gördükçe gaza gelip 1 ay zayıflasam diyorum. Zaten verilecek son 5 kilom kaldı ya. Ama ramazanda giriyor. Ramazanda dukan nasıl olur ki bilemedim şimdi bir de. 1 ayda veririm sanki dukan ama sıfır kaçamakla yapmalıyım ve tatlı bilmem ne isteğimi de rafa kala. dırmalıyım ya. Yapmayacağım demiştim ama yine gizli gizli beynime giriyor bu dukan ya
cahilliğimi mazur gör ne ile sayıyorsun adımları muhakkak bir alet vardır da ne ? merak ettim.
sanki grupta kimse beni kale almiyor...zaten kimse de yok. ayrilsam mi ki ?
sezen kardeş dukan mı asla derken şimdi acaba yapsam mı diyorum. dün biraz araştırdım nette ramazanda nasıl yapacağım diye . benim dukanla tek sıkıntım bağırsak problemiydi. her gün kayısılı form çayı içsek fayda eder mi acep. bende kilo verenleri gördükçe aklım kayıp duruyor.
biraz meyve yedim kayisi ve erik :).
Bence akşamları meyveyi kes çiko. Meyveyi sabahları aç karnına yemelisin.Meyvedeki şekeri vucut anca yakıyor. Akşam yersen yakamıyorsun onları. Hatta belli bir saatten sonra bir şey yememek en güzel zayıflama yöntemi yapabilirsen dayanması zor oluyor biraz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?