Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nasıl bir kaale alınma bekliyorsun veya bekliyordun ?

mesela sizden boyle ters ters konusmamanizi beklerdim !

yaris yapyrsnz ben de gayet azmlym beni de aln aranza isterdm.

eski uyeler brbryle daha samimi anlyrm ama yeni uye olrk biraz ilgnin olmasi gerekr bence. ilgiden kastm motivasyon acsndan.

çörekotuna dikkat et derim ben...

tatlım gereksiz alınganlık yapıyosun gibi geldi bana ayrıca sürekli takım değiştircem demende bence hoş değil yakar sadece sorunun ne oldunu sormuş ters bir konuşma gibi görmedim ben yarış konusundada takım içinde esprimiz bizim sende katılabilirsin...

neyse ben daha fazla bu konuyu uzatmakistemem cunku burda cogu kisi benim ablam yasinda :)

alinganligimi da bu gun cok sinirlerimin bozuk oldgnu yazmstm zaten. kusura.bakmayin.

burda motivasyona ihtiyacimiz var. birbirimizin enerji vampiri olmayalim.

tesekkr ederim

su iki bucuk litre.
ogle yok.
ara: tarcnli yogurt
aksam ymeginde cok az yedm. ekmek iki lokma.

Smdi de aci kahve. tok tuttgnu duydum. :)

adim 25.000 (artabilir)

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah amcan kısa zamanda sağlığına kavuşur canım. canım inşallah istediğin kiloyada kavuşursun ama seni burda daha fazla görmek istiyoruz

canım eminim sürekli online olan birileri olacak demişsin ama bende eminimki olmayacak çünkü yani tamam başlığımız şuan biraz durgun olabilir ama en aktif olduğu zamanlarda bile kimse devamlı olmuyor burda.

maşallah sen hep burdasın canım biz senin yazdıklarını okuyoruz. mesela akşamları burda pek kimse olmuyor canım çoğumuz evli ve çocukları var. bu yüzden kimse devamlı online olamıyor

canım dukan bence çok iyi bende isviçreye döner dönmez tekrar sıfırdan başlayacam inşallah. bir kaç gün önce gazetede okumuştum oruç tutmaya başlamadan bir kaç gün önce proteinlerden uzak durmak gerekiyormuş yani vücudu oruca hazırlamak adına.. nedenini bilmiyorum istersen bunuda bir araştır.

cahilliğimi mazur gör ne ile sayıyorsun adımları muhakkak bir alet vardır da ne ? merak ettim.

canım adım sayarlar var çikonunda dediği gibi birde artık yeni telefonlarda yani smartphone veya iphone gibilerinde bu uygulamalar var adım sayıyor yaktığın kaloriyi mesafeyi yazıyor
sanki grupta kimse beni kale almiyor...zaten kimse de yok. ayrilsam mi ki ?

kale almamakta ne demek canım yani bence kimse sana sert birşeyler yazmadı ya.. kimsede yok ne dimek yahu haftasonuda bu başlıkta pek birşey olmuyor hatta bugün cumartesi bu topiğin 2-3 sayfa ilerlemiş olması bile şaşırtıcı canım kimi zaman 1 sayfa bile ilerlemiyor. hafta içi daha çok yazılıyor. birde takımda 13 kişiyiz ya kimse yok cümleni kabul etmiyorum yani

Bugün yediklerim:

Sabah: normal kahvaltı 1 yumurta ve nane
öğlen: 2 bardak süt 1 dilim kek
akşam: semizotlu yoğurt 2 yemek kaşığı taze fasulye

1 kutu ice tea 1 bardak vişne suyu ( bunları sabah içtim)

su inşallah yatana kadar 2 litre olacak

kızlar ben bu akşam karar verdim diyetime burda iyi bir dönüş yapacağım ve burda başlayacağım diyetime. burda akrabaların güzel yemeklerin yanında zor olacak ama olsun buda iyi bir sınav benim için. dukan öncesi hazırlık gibi olsun bakalım..

bütün gün acaip midem ağırdı ya :26:

Hadi ya. neyse artik topigi ben canlandiracagim demek ki tek basima deli gibi takiliyorum ama ..ne ypalm.s

dua etmekten baska carem yok

bu arada afiyet olsuun. bnce de boslarsan diyeti .s aman Allah korusn. gelnce gtmyrlr. :)

merhaba hemen bugun yedıkleırmı sayayım.sbh 1 katı yumurta 1 dılım bugday ekmegı 4 dılım karpuz oglen 2 tane etlı dolma bıraz yogurt aksam da bugday ekmegıyle peynırlı tost yaptım onu yedım ayrıca bugun yıne 50 dkklık yuruyusumu yapıp 2 bucuk ltre su ıctım yatana kadar 3 ltre olur

Evet bende bugün baktım biraz ramazanda nasıl yapılır diye aslında gece dukan ekmeği ve yumurta yesek, iftarda da ızgara tavuk ya da tavuk suyuna çorba gibi şeyler yesek olur gibi geldi bana. Ayrıca ben bu hafta sigarayı da bırakıcam ve bir an önce zayıflamam lazım. Bende aynı şeyi düşündüm bugün bağırsak problemi için form çay içeriz hergün 1 tane içsek bence işe yarar. Ayrıca yeşil çayda içeriz iftardan sonra o da bağırsakları çalıştırır zaten.

Heza bu arada geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Ve evet bende herkese katılıyorum seni daha fazla görmek istiyoruz.

S.A seninde bencede burada başlaman en azından daha dikkatli davranman gerek yoksa yine verdiklerini alacaksın. Birde burada sen oralara yemiyorsun diye herkes değişik değişik şeyler yapıyorlardır sana. Aman dikkat et dukan için elbette uygun değil şimdilik.

biraz meyve yedim kayisi ve erik :).

Bence akşamları meyveyi kes çiko. Meyveyi sabahları aç karnına yemelisin.Meyvedeki şekeri vucut anca yakıyor. Akşam yersen yakamıyorsun onları. Hatta belli bir saatten sonra bir şey yememek en güzel zayıflama yöntemi yapabilirsen dayanması zor oluyor biraz ama.

hadi ya .s aksam yemegimizi 8 de bile yedigimiz oluyor. 8 den sonra yemesem olur mu ?

1 bucuk ta bir salatalk yedm.

ve su an acayp acım. . resmen midem gurulduyor. . . ama sabredecegm bu saatte br sey yiyemem.

herkese hayirli geceleer. hatta gunaydin demelii
cikonuuzz opuyor sizlerii. Allah a emanet olunn sabaha muthis kilo verms olarak uyanalimm tabi saglkli olarakk.

iyi ki varsin kk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…