Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hadi ya .s aksam yemegimizi 8 de bile yedigimiz oluyor. 8 den sonra yemesem olur mu ?

Evet canım hatta 7 de yiyin derler genelde. Ama tabii 8 de yiyorsan 8 den sonra ağzına sudan başka bir şey sürmemelisin. Ama bak zaten salatalık neredeyse sırf su olduğu için çok acıkırsan ondan yemende sorun olmaz. Birde kaçta uyuduğun önemli. Son yemeğinle uykun arasında 4 saat olmalı.

Günaydın kızlar.
Sıcak çok sıcak , çookkk sıcakkk
Gece uyuyamıyoruz sıcaktan. Kızım sürekli gece yarısı soyunuyor. Bu sabah gene kalktım benim kzı çıplak. Sıcaktan uyuyamıyor yavrucak.

Yakar bacı seninle biz tavuklu salata ve ayran diyetine mi başlasak ya. O da güzel kilo verdiriyor gibi. Ne dersin. 1 hafta yapalım mı bakalım kim daha çok kilo verecek.

herkese merhaba
çikolata ben sana ters bir cevap yazmak değil sorunun ne olduğunu beklentinin ne olduğunu öğrenmek amacıyla yazdım. kaale almışım ki cevap yazmışım . mesajlarında takımdan ayrılsam mı diye yazdın birkaç kez . bende onu merak ettim.
kızlar sabah yediğimi yazayım
melemen yaptım onu yedim. başka 2 adet minik sosis.
öğlene tavuk köfte vardı onu salata ile yerim . akşamada menü aynı
ödemden çatlayacağım yüzük parmağıma gömülü resmen
kiraz sapı kaynattım sabahları onu içiyorum ama hiç faydası yok .ne varsa maydanozda var.
ben kaçayım kızlar arasıra uğrarım herkese güzel bir gün diliyorum .sıcaktan uçup gitmezsem uğrarım.

günaydın kızlaarrr...sabah eşime patates kızarttım kendime yumurta haşladım...istediğim kiloya düşüyüm birgün ödül vericem kendime çatlayana kadar yicem diyorum hep ama dün akşam meyveyi az fazla kaçırdım davul gibi şiştim resmen...

merhabaaa :) onern icin cok tsk ederm sezen abla artk 8 den snra br sey yemeyecegm. yakar abla kusura bakma dun biraz gergndm ozur dilerim.

gelelm bu gunee

kqhvalti ypyrdu bzmklr. bn corek otumu yems beklyrdm.bqkn karnm nasl olms dedm. valla hepsi sasirdi azmimden dolqyi abim zayiflamami istemyr sevkmi kirmak icin elndn geleni yapti.

hic kimse sevkimi kiramaz. gorursunuz 3ayda gider bu yirmi kilo dedm.
zayflama fln dedi zayflycm dedm. cnku blyr zayflrsam gzl olrm

gelelm bu gunee. sabah 1cay kasigi corek otumu yedim. yarm saat bekledm. annem yagli balik ekmek yapmis.
balik derken o lafn gelisi. ekmekleri yumurtaya yaga batrp kzartmak yani.
ve ben bayilirim.

ama hayir dedim. sadece canm cektgi icin kucuk bir parca yedm. bir ya da iki yemek kasigi kadar yumurtasiz menemen yedim. yumurtali sevmem cnku. :)
bir lokma ekmek.
peynir ( toplasan 1 ya da 1 bucuk kk )
1 su bardagi cay.

20dkda oyalana oyalana yedm.
artk cayi da brakcam.. ztn yasak bana.

smdlk 1 litre suyum bitti.

9200 adim attm

yaklask 1 bucuk saate falan tekabul etti.

artk gunde 4 saat yurumek istyrm.nornalde 2bucuk saat yuruyormusum.

(yani dkkat etmeye basldgmdn beri)

selam kızlar
çikolata sorun değil .
kızlar tavuklu salata yendi . daha yokmu diye etrafa bakıldı ama maalesef şiş göbekle göz göze gelindi ve masadan hemen kalkındı. yakarın öğle yemeği maceraları
gölge çiçeği sezende yazmış ama bende bir kere daha yazayım akşam meyve yeme kesinlikle hele tok karnına asla yeme . anında totoda bir ömüre dönüşüyorlar .
canan karatay meyvenin kilo verirken çokta masum olmadığını söylüyor.
ne kadar rakibimde olsan kilo almanı istemem kardeş . sağolsun sezen ve winston kardeşin telkinleriyle akşam meyve yemiyorum. sabah dolapta 1 tane şeftali gördüm . azıcık yedim ama hala acaba erittim mi diye düşünüyorum.
meyve sabah yenecek ama özellikle üzüm diyetteysen uzak durulacak kan şekerini fırlatıp seni çok acıktırıyormuş. kaynak.gıda üzerine yüksek lisans yapan arkadaş.

su 2 litreye yaklasti.
adim 13.400

acayip yuklendm kendme. yasak bu kadari bana... ama yok 34.000 adim olmak zorunda bu gun...

agrdn aglyck druma geldim. annem masaj yapti ilac aldim kendme geldm snra yne yurudum ama... tekrae oldu agrm. pes etmycm. zayflayana kadar bu tempoda olcam. zayfldktn snra gnde yarm saat ble yeter. bazen hc yapmam ble. ama smdi uc ay bu tempoda olmam lazm. saglgm sorun cikarmazsa tabii.(

bu arada sanirim acliktan. midem bulaniyor basim donuyor.
ama kendmi ac hissetmyrm ilgnc :)

biraz daha ackrsam tarcnli sut icerim. ya da biraz corek otu cignerm.

Bence kendine fazla yükleniyorsun. Dikkat et derim. Bu kadar kiloyu 3 ayda almadın, hoş 3 ayda verirsin ama bu kadar yüklenirsen sonra spordan nefret edersin ve her bir gramını fazlası ile geri alırsın. Benden söylemesi. Ayrıca hiç zayıflamadan bu kadar ağır spor yaparsan yağlar kasa dönüşecek ve daha sonra kilo vermen daha zor olacak. Günde 1 saat hafif tempolu yürüsen veya aerobik falan yapsan daha iyi olur. Ayrıca aç kalarak da kilo verilmez. Kendine daha sağlıklı bir plan yapabilirsin. Bak bende çok iyi değilimdir bu konuda bu aralar hatta tamamen boşladım ama ejje vardır bizim o çok istikrarldıır ve takımda en iyi kilo veren odur. Onun menülerini falan takip edebilrisin. Neredeyse her hafta 1 kilo kadar veriyor.

Hemen başlamışsın bacım. Kıskandım bak şimdi benim tavuğumda yok ki. Hatta salatalık malzemem de yok. ay sanırım gönlümde yok bu hafta başlamaya. Öfff yaaa.

Hemen başlamışsın bacım. Kıskandım bak şimdi benim tavuğumda yok ki. Hatta salatalık malzemem de yok. ay sanırım gönlümde yok bu hafta başlamaya. Öfff yaaa.

cumadan beri çatma dukan yapıyordum . bugunde salata ekledim .
gönlüne gelince nerdeyse 2 aydır bende öyleydim 1 hafta verdim 1 hafta kilo aldım . ama son dönemlerde herşeyden ye ama akşam yeme diye kendi kendimi motive ettim . baya işe yaradı bende .sıkılırsam yerim ama öğlen yerim diyorum. açık kapı bırakınca rahatladım sanırsam psikolojik açıdan . şimdi pek yemek yiyesim yok sadece 60 ın altına düşmeye taktım şimdi. ramazan gelmeden deşermiyim diye hesap yapıyorum.
çok acıktım kendime şetersiz sütlü türk kahvesi yaptım onu içiyorum . baya bir tok tutar.

Selaaaaaam kizlar ben suan 2-3 gün önce esimle geldigim yazliga annemle kaynanamla Teyzemle ve teyzemin torunlariyla geldim her ne kadar esimden ayri kalamiyor olsamda bugûn anladimki
Ben anca bu sekil tatil yaparim esim birazdan dônecek adanaya ben mersindeyim.. O gitsin calissin o gicik tatilimi mahfeden marketinde!!

2 gün buradayim ve nete girecek firsatim olmayacak
Carsamba tekrar yazabilecem size

Insallah bu sefer güzeel bir deniz keyfi yapabilirim kizlar cok ihtiyacim var buna

3 gün sonra burda olurum :))

Öptüm hepiciginiziiii

hedefime ulastiiimmm.
bu gunluk adim hedefimee. 34.000 tamamdiiirr

5 gundur toplamm 116.000 adiim. toplam 15 saat fln olyr.

1kilo da 18 saat yuruyusla gidiyor...

ayrca aksamleyn dayanamadm kofteye brz yedm ama yine de her zamanki halmden kat kat az :)
nrmlde yarm ekmektn fazla ekmekle yerdm. smdiyse bu gun bir ince dilim ekmek kdr!

ayrca ogleyn 1 orta sekerli kahve ictim.

ondan once de tarcnli sut icmistm.

neyse ...bence bu gun cok gzl gecti ama soruma yant istyrm...
gunde 3-4 saat sporla 2-3 ayda istdgm kiloya gelp snra sporu br anda brakmyp ara ara dvm etmk. ymklrme de dkkt etmk ayni smdi ydgm gbi dvm etmk istyrm.

sizce bu saglksz mi ?
gunde insan 8 saat yurumeli diye duymstm.
ayrica basaranlarda bu seklde gayet iyi br halde kilo verenler de var.

ve ameliyatim Kasim da o zamana kadar kilo vermem lzm. bu yuzdn bu yontemi kullnyrm.

lutfen cvp beklyrm sizlerden ?

Selam hatunlar haftasonu düğünlerle geçti ve ben her çekildiğim fotoda şu kolara bak şu popoya bak göbeğe bak diye diye tiksindim kendimden yarın başlıyorum verdiğim kgnun yarısını geri almışımm oyy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…