hadi ya .s aksam yemegimizi 8 de bile yedigimiz oluyor. 8 den sonra yemesem olur mu ?
Yakar bacı seninle biz tavuklu salata ve ayran diyetine mi başlasak ya. O da güzel kilo verdiriyor gibi. Ne dersin. 1 hafta yapalım mı bakalım kim daha çok kilo verecek.
su 2 litreye yaklasti.
adim 13.400
acayip yuklendm kendme. yasak bu kadari bana... ama yok 34.000 adim olmak zorunda bu gun...
agrdn aglyck druma geldim. annem masaj yapti ilac aldim kendme geldm snra yne yurudum ama... tekrae oldu agrm. pes etmycm. zayflayana kadar bu tempoda olcam. zayfldktn snra gnde yarm saat ble yeter. bazen hc yapmam ble. ama smdi uc ay bu tempoda olmam lazm. saglgm sorun cikarmazsa tabii.(
bu arada sanirim acliktan. midem bulaniyor basim donuyor.
ama kendmi ac hissetmyrm ilgnc :)
biraz daha ackrsam tarcnli sut icerim. ya da biraz corek otu cignerm.
selam kızlar
çikolata sorun değil .
kızlar tavuklu salata yendi . daha yokmu diye etrafa bakıldı ama maalesef şiş göbekle göz göze gelindi ve masadan hemen kalkındı. yakarın öğle yemeği maceraları
gölge çiçeği sezende yazmış ama bende bir kere daha yazayım akşam meyve yeme kesinlikle hele tok karnına asla yeme . anında totoda bir ömüre dönüşüyorlar .
canan karatay meyvenin kilo verirken çokta masum olmadığını söylüyor.
ne kadar rakibimde olsan kilo almanı istemem kardeş . sağolsun sezen ve winston kardeşin telkinleriyle akşam meyve yemiyorum. sabah dolapta 1 tane şeftali gördüm . azıcık yedim ama hala acaba erittim mi diye düşünüyorum.
meyve sabah yenecek ama özellikle üzüm diyetteysen uzak durulacak kan şekerini fırlatıp seni çok acıktırıyormuş. kaynak.gıda üzerine yüksek lisans yapan arkadaş.
selam kızlar
çikolata sorun değil .
kızlar tavuklu salata yendi . daha yokmu diye etrafa bakıldı ama maalesef şiş göbekle göz göze gelindi ve masadan hemen kalkındı. yakarın öğle yemeği maceraları
gölge çiçeği sezende yazmış ama bende bir kere daha yazayım akşam meyve yeme kesinlikle hele tok karnına asla yeme . anında totoda bir ömüre dönüşüyorlar .
ne kadar rakibimde olsan kilo almanı istemem kardeş . sağolsun sezen ve winston kardeşin telkinleriyle akşam meyve yemiyorum. sabah dolapta 1 tane şeftali gördüm . azıcık yedim ama hala acaba erittim mi diye düşünüyorum.
meyve sabah yenecek ama özellikle üzüm diyetteysen uzak durulacak kan şekerini fırlatıp seni çok acıktırıyormuş. kaynak.gıda üzerine yüksek lisans yapan arkadaş.
selam kızlar
çikolata sorun değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?