günaydın kızlar,
çok yazamıyorum beni zinli yazdınız umarım geçen hafta düğün bu haftada yeni iş haftaya burdayım inşallah
selam kızlar
çikolata sorun değil .
kızlar tavuklu salata yendi . daha yokmu diye etrafa bakıldı ama maalesef şiş göbekle göz göze gelindi ve masadan hemen kalkındı. yakarın öğle yemeği maceraları
gölge çiçeği sezende yazmış ama bende bir kere daha yazayım akşam meyve yeme kesinlikle hele tok karnına asla yeme . anında totoda bir ömüre dönüşüyorlar .
canan karatay meyvenin kilo verirken çokta masum olmadığını söylüyor.
ne kadar rakibimde olsan kilo almanı istemem kardeş . sağolsun sezen ve winston kardeşin telkinleriyle akşam meyve yemiyorum. sabah dolapta 1 tane şeftali gördüm . azıcık yedim ama hala acaba erittim mi diye düşünüyorum.
meyve sabah yenecek ama özellikle üzüm diyetteysen uzak durulacak kan şekerini fırlatıp seni çok acıktırıyormuş. kaynak.gıda üzerine yüksek lisans yapan arkadaş.
Selaaaaaam kizlar ben suan 2-3 gün önce esimle geldigim yazliga annemle kaynanamla Teyzemle ve teyzemin torunlariyla geldim her ne kadar esimden ayri kalamiyor olsamda bugûn anladimki
Ben anca bu sekil tatil yaparim esim birazdan dônecek adanaya ben mersindeyim.. O gitsin calissin o gicik tatilimi mahfeden marketinde!!
2 gün buradayim ve nete girecek firsatim olmayacak
Carsamba tekrar yazabilecem size
Insallah bu sefer güzeel bir deniz keyfi yapabilirim kizlar cok ihtiyacim var buna
3 gün sonra burda olurum :))
Öptüm hepiciginiziiii
hedefime ulastiiimmm.
bu gunluk adim hedefimee. 34.000 tamamdiiirr
5 gundur toplamm 116.000 adiim. toplam 15 saat fln olyr.
1kilo da 18 saat yuruyusla gidiyor...
ayrca aksamleyn dayanamadm kofteye brz yedm ama yine de her zamanki halmden kat kat az :)
nrmlde yarm ekmektn fazla ekmekle yerdm. smdiyse bu gun bir ince dilim ekmek kdr!
ayrca ogleyn 1 orta sekerli kahve ictim.
ondan once de tarcnli sut icmistm.
neyse ...bence bu gun cok gzl gecti ama soruma yant istyrm...
gunde 3-4 saat sporla 2-3 ayda istdgm kiloya gelp snra sporu br anda brakmyp ara ara dvm etmk. ymklrme de dkkt etmk ayni smdi ydgm gbi dvm etmk istyrm.
sizce bu saglksz mi ?
gunde insan 8 saat yurumeli diye duymstm.
ayrica basaranlarda bu seklde gayet iyi br halde kilo verenler de var.
ve ameliyatim Kasim da o zamana kadar kilo vermem lzm. bu yuzdn bu yontemi kullnyrm.
lutfen cvp beklyrm sizlerden ?
canım diyetisyen akşama bir porsiyon meyve verdi bende ona uyuyorum bakalım...
kızlar ben dün akşam çok büyük bi salaklık yaptım eşime sinirimden akşamın onunda oturdum ne var ne yok yedim hala kendime kızıyorum yaa....
Bugün hastaneye gidiyorum. Cuma günü galiba ameliyat olucam. Dua edin benim için. Görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?