Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

çok yazamıyorum beni zinli yazdınız umarım geçen hafta düğün bu haftada yeni iş haftaya burdayım inşallah

günaydın kızlar
dün akşam yaptığım sporla başlayayım .
lesli kardeşle 30 dakika yürüdük. akşam yemegimde alinazik yaptım onu yedim az yağlı salata yiyecektim ama dayanamadım.
sabah işe geç kaldım . evden çıkarken azıcık peynir yedim.
çikolata günde 8 saat yürümek mi ben mi yanlış okudam yoksa . 1 saat yürüsen yeter sana evde klasik hareketler var onlardan yaparsın. az yemek ve bol hareketle istediğin kiloya inersin.
ama hızlı giden çabuk yorulur. şu an heveslisin sonra bıkmayasın .bizler hep öyle olduk sıkıldık bıraktık ama gene geri başladık . onun için ağır ama emin adımlarla git . abla tavsiyesi

canım diyetisyen akşama bir porsiyon meyve verdi bende ona uyuyorum bakalım...

S_A cım ii tatiller....

kızlar ben dün akşam çok büyük bi salaklık yaptım eşime sinirimden akşamın onunda oturdum ne var ne yok yedim hala kendime kızıyorum yaa....

Canım ben daha önce de cevap vermiştim ama sanırım görmedin. Ben bu kadar çok yürümeni doğru bulmuyorum açıkcası. Sporun fazlası zarar herşeyde olduğu gibi. Doğru spor zamanı 45 dakikadır. ve 60 dakikanın üzerinde spor yapmak genelde önerilmez. Çok spor yapmak, kas kitlesinin artmasına, kasların protein sentezlemesine neden olur, yani daha güçlü kaslara sahip olabiliriz ama daha fazla yağ yakmayız. O zamanda ya su kaybedersin ya da kilo veremezsin. Yani daha öncede tavsiye ettiğim gibi yürüyüş yerine nabız hızını belirli seviyelerde tutan sporlar yapmanı öneririm. Yürüyüşde elbette çok güzel ama senin gibi kendini parçalarcasına yürümek bence anlamsız. Doğru nabız seviyesi. 220-yaş. (çıkan sonucun %50 si alt sınır %70 i üst sınır bu aralıkta senin yağ yakabileceğin aralıktır. %60 ı gibi bir sonuçta kendini sabitleyebilirsin. Nabız hızını da bileğinden ölçebilirsin. İnternette bununla ilgili bilgiler bulabilirisn. eğer sen nabzını bu seviyede tutabilirsen bu durumda da 45 dakika boyunca yağ yakarsın, ama yine 45 dakika yapmalısın. Daha fazlasında yağ yakamazsın.

ah hep aynı hata kız herife acısını yemekten çıkar gene kim zararlı biz . neyse olmuş birşey yapacak bir şey.

Sabah
1cay kasigi corek otu.

yogurt
peynir
Domates
1ince dilim ekmek.
Kucucuuk azicik kizartlms sucukdan aldim.

1erik

Simdilik yarm saatlk sporum bitti :))

kendimi cok iyi hissediyorum.
Tabi bu gun biraz kacrmisim...

2 bucuk saat yuruyus bitti :)
Aslinda 1 saatte tamamdi ama disari ciktigimiz icin...
Ayrica tartildim 70.9 cikti. Odul olarak kucuk bir ciko aldim. 6 gundur diyettym ya :)

Kacamak dgl yani. :)

günaydın hanımlar elmalarımı aldım başladım diyete kemirip duruyorum şu ilk 2 hafta hzılı aldığım 7 kg yu versem ödemle beraber inşallah artık fark edilri şekilde feci almışım kg

günaydın arkadaşlar
öncelikle dünle başlayayım iş ve evde bayan yoğundum hiç uğrayamadım. öğlen yarım yumurta 1 sosis ve az peynir ve bol salata yedim (evde yemek olmayınca branç yaptıkda)
akşam 1 dukan lavaşı arası maydanoz ve salata 30 dakika tv izlerken lesli ile yürüyüş.
bugün sabah
peynir maydanoz ve 6 tane yeşil zeytin 3-4 halka sucuk.
öğlene belli değil.
baya motiveyim kızlar ilk defa regl döneminde + değilim. çok seviniyorum . şu meyve tırtıklama olayımda olmasa baya iyi kilo verecemde ah nerde.
gırgırına yeniden motive olmana sevindim kardeş hadi hepberaber bitirelim bu işi.
kızlar ben kaçar

Yakar el mahkum bu göbeğim benden önde gitiği sürece kaçarı yok bu zman kadar nası verdimse yine verebilriim diyip motive ediyorum kendimi
sabah 1 dilim elma
öğle 1 tabak karpuz
akşam 2 elmayla günü kapamayı düşünüyorum

yarın işe gelmeyceğim menümü yazamaya bilirim bol iradeli günlerr dilerim

Ay kızlar kusura bakmayın bu ara bir yoğunluk ki sormayın.
sistemler değişti, türk ticaret kanunu değişti, olan bize oldu. Uğraş dur şimdi.

selam kızlar
öğlen 1 kase yoğurt yedim .
ikindi gibi 1 kase daha yedim.
akşam lavaş adası az tavuk yedim. artık yeme içme işini kapattım.

cumaya kadar 1 kilo versem ne harika olurdu,
evde kiraz saplarını kaynattım onları içiyorum . maydanoz kaynattım suyunu içiyorum yeterki ödem atayım. parmaklarım dolma gibi oldu . sünger gibi paso su topluyorum. kilo değil biliyorum adam akıllı yemek yemiyorum .
neyse kızlar ben kaçar herkese iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…