Yakar el mahkum bu göbeğim benden önde gitiği sürece kaçarı yok bu zman kadar nası verdimse yine verebilriim diyip motive ediyorum kendimi
sabah 1 dilim elma
öğle 1 tabak karpuz
akşam 2 elmayla günü kapamayı düşünüyorum
yarın işe gelmeyceğim menümü yazamaya bilirim bol iradeli günlerr dilerim
Bugün hastaneye gidiyorum. Cuma günü galiba ameliyat olucam. Dua edin benim için. Görüşmek üzere..
Selaaam kızlar
2 gün havuzun denizin tadını çıkardım dersem yalan olur, teyzemin torunları yani ben yeğen diyorum onlarla uğraştım desem daha doğru olur... eşimden 2 gün ayrı kaldığıma çok pişmanım desem tam doğru olur
gittiğim günün akşamı yani pazar akşamı havuzu boşalttılardeli oldum ya ve anca bugün açılıyorki ben eve dün akşam döndüm :26:
2 gün içinde neler yedin derseniz ya diyet namına birşey yemedimki ama öyle aklınıza kebaplar hamburger gelmesin evde ne piştiyse onu yedim
ama 2 defa bardakta mısır yedim.. onu çok seviyorum..
bir kaç gün önce fala baktırmıştım falda iş bulacağım çıkmıştı ve elimde bavul gittiğim çıkmıştı.. birde bana burdan hamile olarak gideceğimi söyledi kadın
kızla inşallah bu fal yanlıştır ya!!! hamileliği düşünemiyorum bile ya
adı üstünde fal canım çokta inanma . iş konusuna gelince inşallah dedikleri çıkar.
günaydın hanımlar elmalarımı aldım başladım diyete kemirip duruyorum şu ilk 2 hafta hzılı aldığım 7 kg yu versem ödemle beraber inşallah artık fark edilri şekilde feci almışım kg
Bugün hastaneye gidiyorum. Cuma günü galiba ameliyat olucam. Dua edin benim için. Görüşmek üzere..
kızlaarr biri bana dur desin ben bu ara acaip bir iştah patlaması yaşıyorum dün o kadar çok yedimki gece kendimi rahatsız hissettim uyuyamadım artık o derece bi an önce toparlanmam lazım yürüyüşte yapamıyorum bu aralar acaip bir tembellik var üstümde...
sıcak havalardan ya bu tembellik . 1 saat değilde 20 dakika yürü . evde bazı hareketler yap. üzerindeki bu tembellik gidecektir. yeme konusuna gelince diyet listesini evin heryerine as. devamlı aklında olsun belki caydırır seni
günaydın bayanlar
sabah yediklerimle başlayayım 1 katı yumurta maydanoz ve minik bir kase lor peyniri 3 tane kayısı
lesli ile yürüyüş.
yazacak bir şeyde bulamnıyorum. kendi kendine konuşuyormuşum gibi.
neyse ben her gün yazacağım. hadi ben şimdilik kaçar
Bacım menülerini takipe diyor ve bu sıcakta leslie yapabilemeni ayakta alkışlıyorum. İnsan üstü bir meziyet bence bu sıcakta spor yapabilemek çünkü ben kolumu terlerim aman diye kımıldatamıyorum. Valla paylaşım az olduğu için ve hiç muhabbet dönmediği için benimde pek yazasım olmuyor. Bir bakıyorum en son yazdığım mesajın üstünden 2 gün geçmiş sayfayı açıyorum hala benim mesajım o sayfada duruyor. Ondan benimde yazasım gelmiyor hiç. ama neyse canlandıralım bari buraları biraz.
valla sezenciğim ne yapayım . el gider mersine ben giderim tersine . herkesin bıkıp yıldığı zamanda ben motive olup diyete sarılıyorum . herkes motive olunca bende bir gevşeme bir aman be sende modu. garip ve ters bir insanım . dokuz aydır sadece 10 kilo vermişim ayıp bana. eğer bu kilolardan rahatsızsam bir şey yapmam lazım dedim. hem diyetteyim diyorum hem löp löp yiyorum .
aslında itiraf edeyim geçen hafta akşam okadar çok yedim ki kendimden iğrendim. bu ne ya dedim. o an ki halim midemin şişkinliği beni baya motive etti.
kardeş sende de ne bünye varmış winston gibi 1,80 lik hatunu leyleye çevirdi . sende tık yok . vallahi binkere maşallah. ama niyeti bozduysan ben bu işide aradan çıkaracağım diyorsan devam kardeş.
Selam kızlar
büyük bir ayrılık hüznü çöktü gene üstüme yakızlar ağlayacam neredeyse yarın öğleden sonra gidiyorum gene isviçreye
size oraya gidince artık hep yazabilicem
sezencim yarın listeyi hazırlayabilirmisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?