Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tabiki gidecek uçarı kaçarı yok bugün olmazsa yarın yarın olmasa ondün sonra ki gün ama gidecek

günaydın kızlar
sabah sabah bu ne sıcak ya . boğulacağım resmen.
sabah kahvaltım 1 şeftali daha sonra azıcık peynir salatalık ve domates
bugün tartıda 61 i gördüm nerdeyse çığlık atacaktım epeydir 62-63 arasında gelip gidiyordum sanırım şeytanın bacağını kırdım . inşallah gerisi gelir.
hadi kızlar ben kaçayım.

Selaaam kızlar

2 gün havuzun denizin tadını çıkardım dersem yalan olur, teyzemin torunları yani ben yeğen diyorum onlarla uğraştım desem daha doğru olur... eşimden 2 gün ayrı kaldığıma çok pişmanım desem tam doğru olur

gittiğim günün akşamı yani pazar akşamı havuzu boşalttılar deli oldum ya ve anca bugün açılıyorki ben eve dün akşam döndüm :26:

2 gün içinde neler yedin derseniz ya diyet namına birşey yemedimki ama öyle aklınıza kebaplar hamburger gelmesin evde ne piştiyse onu yedim

ama 2 defa bardakta mısır yedim.. onu çok seviyorum..

bir kaç gün önce fala baktırmıştım falda iş bulacağım çıkmıştı ve elimde bavul gittiğim çıkmıştı.. birde bana burdan hamile olarak gideceğimi söyledi kadın

kızla inşallah bu fal yanlıştır ya!!! hamileliği düşünemiyorum bile ya

adı üstünde fal canım çokta inanma . iş konusuna gelince inşallah dedikleri çıkar.

adı üstünde fal canım çokta inanma . iş konusuna gelince inşallah dedikleri çıkar.

ama bu kadın daha önce bende ne baktıysa bulmuştu ya :26:

düğün için türkiyeye geleceğim gün ben istanbul havaalanında ikinci uçağı bekliyordum ve aynı gün kuzeninde düğününe yetişecektim uçakların hepsi gecikme yaptı saatlerce istanbulda kalmıştım.... gene aynı kadın gelmiş annemin yanına ve annem fal baktırmış.

kadın demişki burda bi kız var uçağın kapısında elinde çantası var çantasının içindede gelin çiçeği var ve bu uçak gelmiyor çok geç kalacak demiş :26::26::26::26:

bende gerçekten çiçeğim çantadaydı ezilmesin diye çantama koymuştum.. annemde biliyordu kadına ne söyleyeceğini bilememiş :26:

bende bu garip olaydan sonra kadının dediklerine inanmaya başladım...

doğum kontrol hapıda kullanıyorum doktorum demişti hamile olursan ilk 1 ayda olursun sonrasında bu hapı kullanacaksın olmazsın dediler..

ya yakar bacı ben hamile olursam bu kiloda doğuma kadar fil gibi olurum ya

günaydın hanımlar elmalarımı aldım başladım diyete kemirip duruyorum şu ilk 2 hafta hzılı aldığım 7 kg yu versem ödemle beraber inşallah artık fark edilri şekilde feci almışım kg

elma diyetine başladın sanırsam kolay gelsin canım...inş önce son aldığından sonrada dvmından kurtulursun....

Bugün hastaneye gidiyorum. Cuma günü galiba ameliyat olucam. Dua edin benim için. Görüşmek üzere..

geçmiş olsun canım...

kızlaarr biri bana dur desin ben bu ara acaip bir iştah patlaması yaşıyorum dün o kadar çok yedimki gece kendimi rahatsız hissettim uyuyamadım artık o derece bi an önce toparlanmam lazım yürüyüşte yapamıyorum bu aralar acaip bir tembellik var üstümde...

sıcak havalardan ya bu tembellik . 1 saat değilde 20 dakika yürü . evde bazı hareketler yap. üzerindeki bu tembellik gidecektir. yeme konusuna gelince diyet listesini evin heryerine as. devamlı aklında olsun belki caydırır seni

yine ben
öğlen bir tabak kabak yemeği vardı onu yedim. az önce şekersiz sütlü türk kahvesi içtim. beni baya tok tutuyor.
haftaya 5 günde olsa izine çıkacağım . ramazan başlamadan bir dinleneyim diyorum. acayip ihtiyacım var. neyse kızlar ben kaçayım.

diyet listesini asma işe yarayabilir gibi geldi aklıma yattı yarın çoğaltıyım asıyım....

selam kızlar akşam yemeğimi yedim . dukan lavaşı yaptım arasına taze lor peyniri vardı onu koydum yedim afiyetle . şu an itibari ile yeme içme işi bitmiştir.
gölge çiçiği bence kesin işi yarayacaktır. listeyi gördükçe hem diyet hem diyetisyene bayıldığın para aklına geldikçe ne yemesi diyeceksin.

günaydın bayanlar
sabah yediklerimle başlayayım 1 katı yumurta maydanoz ve minik bir kase lor peyniri 3 tane kayısı
lesli ile yürüyüş.
yazacak bir şeyde bulamnıyorum. kendi kendine konuşuyormuşum gibi.
neyse ben her gün yazacağım. hadi ben şimdilik kaçar

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
Ben sigara bırakma çalışmalarıma devam ediyorum . Aslında etmiyorum ne yaptığımı bilmiyorum. Normal şartlarda bugün 14. gün ve ilaçta önerilen bırakma zamanının sonuna geldim ama ben hala içiyorum. en sonunda cuma akşamı bırakmaya karar verdim kızlar. Bu lanet ilaç bana hiç etki etmedi kızlar. Ne sigaradan tiksinti, ne tat değişikliği, ne böyle mutlu mesut bir hal, ne iiştahsızlık , ne uykusuzluk. Ne biçim bir bünye varsa artıkın bende anlamadım. Hala ümidimi kaybetmedim belki bırakınca o nikotinsizlikte geçen süreçteki baş dönmesi ve sinirlilik haline iyi gelir. Ama zaten o da normal şartlarda bile 3 gün süren bir şey. Anlamadım gitti. Ualn sen tut koca koca insanlara bir sürü etki göster, gel burda 50 kiloluk kıza aspirin etkisi bile yapma. ben dediydim ama ben bünye katır gibi, ne kadar haklıymışım şimdi daha iyi anladım. Cuma akşamı bırakıp haftaya falan da doktora gidip karaciğer enzimlerime baktırıcam. Test falan yaptırıcam eğer başka bir sorun yoksa ilaca devam edeceğim çünkü belki benim anlayamadığım bir etkisi vardır. Hani şizofrenlerde hayal dünyasında yaşattıkları herşeyi gerçekmiş gibi yaşar ya belki bende öyleyimdir belki etki ediyordur. Gerçi iki üç gündür bir iştahsızlık var yani midem sanki hep dolu ama bu bile bana fayda etmiyor midem dolu bile olsa deli gibi yiyorum kızlar. diyete başlayacak güç bulamıyorum kendimde onun yerine ramazana bırakmak istiyorum zayıflama serüvenimi. Çünkü ramazanda ben iyi kilo veririm.

Bacım menülerini takipe diyor ve bu sıcakta leslie yapabilemeni ayakta alkışlıyorum. İnsan üstü bir meziyet bence bu sıcakta spor yapabilemek çünkü ben kolumu terlerim aman diye kımıldatamıyorum. Valla paylaşım az olduğu için ve hiç muhabbet dönmediği için benimde pek yazasım olmuyor. Bir bakıyorum en son yazdığım mesajın üstünden 2 gün geçmiş sayfayı açıyorum hala benim mesajım o sayfada duruyor. Ondan benimde yazasım gelmiyor hiç. ama neyse canlandıralım bari buraları biraz.

valla sezenciğim ne yapayım . el gider mersine ben giderim tersine . herkesin bıkıp yıldığı zamanda ben motive olup diyete sarılıyorum . herkes motive olunca bende bir gevşeme bir aman be sende modu. garip ve ters bir insanım . dokuz aydır sadece 10 kilo vermişim ayıp bana. eğer bu kilolardan rahatsızsam bir şey yapmam lazım dedim. hem diyetteyim diyorum hem löp löp yiyorum .
aslında itiraf edeyim geçen hafta akşam okadar çok yedim ki kendimden iğrendim. bu ne ya dedim. o an ki halim midemin şişkinliği beni baya motive etti.
kardeş sende de ne bünye varmış winston gibi 1,80 lik hatunu leyleye çevirdi . sende tık yok . vallahi binkere maşallah. ama niyeti bozduysan ben bu işide aradan çıkaracağım diyorsan devam kardeş.

Valla bozdum niyeti bacım. Bu hafta bitecek artık bu iş. Zaten bitmesi gerekiyor. Artık kendimden nefret etmeye başladım. iğrenç kokuyorum ve zamanımın çoğunu iğrenç bir kokusu olan sigarayı içmek için harcıyorum. Her şeyimi ona göre planlıyorum. Bence bu berbat bir şey. Yarın akşam bitecek bu iş. Çok zor olacağını sanmıyorum. ama ilaç konusunda hala şüpheliyim acep ben depresyondamıydım da bana etki etmedi diye. neyse aman o kadar yan etki görmektense bu halimi yeğlerim. Sadece sigaranın yıllardır duymamakta olduğum o berbat kokusunu artık alabiliyorum. Sigara içen birisi çünkü o berbat kokuyu sigara içmek istediği için bir süre sonra almıyor. Düşünsene beynini ona göre yönlendiriyorsun ve o koku sana gayet doğalmış gibi geliyor. HEm ben sigara içemek üzere yaratılmadım. Benim doğal halimde sigara içemek yok, hatta kimsenin yok. insanlar doğarken böyle bir şeye ihtiyaçları yok, hatta başlayana kadar da yok, hatta ve hatta alışmak için resmen 1 hafta işkence çekeriz. Kendimizi zorla sigaraya alışrıtmaya çalışrız sonra da ondan kurtulmaya. Neyse bu hafta bende doğal halime dönüyorum.

Selam kızlar

büyük bir ayrılık hüznü çöktü gene üstüme ya kızlar ağlayacam neredeyse yarın öğleden sonra gidiyorum gene isviçreye

size oraya gidince artık hep yazabilicem

sezencim yarın listeyi hazırlayabilirmisin canım?

Elbette yaparım ama biri bana yardımcı olsun kızlar.
Winston olmayacak .
Yeni gelen 2 arkadaş ta ortalıkta yok onları nasıl yapıcaz. çikolata sanırım ameliyat oldu. ona geri dönmek üzere ayrıldı mı yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…