selam kızlarrrr sayfa pek aktıf degıl bu aralar çiko da ortalarda yoknyse gelelım bana.muzaffer kushanın 15 gunde 10 kılo dıyetını yapıorm bugun 5.gunum bu dıyet bana cok ıyı geldı hıc acıkmıorm gayet tok tutuyo ama denıldıgı gbı 10 kılo werdrmez tabı 100 kg ustu deılsenız bn 5kg wercem gbı duruyo ama bakalım.dıyet arıyosanız tawsıye ederım bu dıyetı kızlarr bu dıyette her sabah 1 dılım ekmek we peynır kutusu buyuklugunde peynır war bugun ogle yemegımdede 2 yumurta ıle yapılmıs menemn war aksamda yagsız makarna we yogurt:)
Birde 9u bir yerde ayıflama cayı cok unlu bu aralar hıc denedınızmı bn 2 gundur kulanıyorum cok ıyı geldı bana
selam kızlar ben gene ortalıklardan kayboldum ya bu aralar okadar yoğununm ki nolur bana kızmayın bide herşey üst üste geliyo(
salı günü apar topar çocukları aldım memlekete götürdüm 2 gün orda kaldım sonra gene yollara düştüm ankaraya geldim 1 günde orda kaldım yorgunluktan ölmek üzereyim ankarada deli gibi ev gezdim ayaklarıma kara sular indi her yere arabayla gidilmiyo yani tabanlara kuvvetbi yandan iyi oldu bi yandan kötü.pazar günü yine yola çıktım ve buraya geldim ay bunalıma girdim resmen buraya geri dönünce(
geçenlerde pazara gittim 1 değil 2 değil 4 tezgahtada bu olmaz abla sizesize göre beden yok kalıpları dar size olmaz valla öldüm sinirden yaaa ama ben naptım gitim sinirden yedim yine
suhan sen ne zaman tam olarak Ankaraya yerleşiyorsun. Bayaadır gidip geliyorsun çünkü. bir yerleşsende sen de rahat etsen hemde çocuklarda rahat etse böyle git gel çok zor ya. allah kolaylık versin bacım.
mesaj konusunda yerden göğe kadar haklısın sezencim ben kendi adıma bundan böyle daha dikkatli olucam.
Bu günkü menümü yazayım
sabah:
2 kayısı
3-4 tane üzüm 1 bardak su
ara:
7-8 çubuk kraker(bu saçma oldu ne zamandır yemiyodum kurtuldum diyodum bu gün gene yidim ama bidaha olmıycak SÖÖÖÖZZZ)
öğlen:
türlü(etli)
3-4 çatal bulgur pilavı
3-4 parça karpuz
akşam:
çorba(hafif olsun dedim sadece çorba içicem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?