Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam hatunlar işe gelmeyince sayfaya giremiyorum haliyle am snırım 1 haftaya gelicek eve pcmiz ozman daha aktif olacağım benim diyet bu hafta yok olmadıı yapmadım hemen lafı değişip bugün sabah elmamı yiyerek güne başladım

selam kızlarrrr sayfa pek aktıf degıl bu aralar çiko da ortalarda yok nyse gelelım bana.muzaffer kushanın 15 gunde 10 kılo dıyetını yapıorm bugun 5.gunum bu dıyet bana cok ıyı geldı hıc acıkmıorm gayet tok tutuyo ama denıldıgı gbı 10 kılo werdrmez tabı 100 kg ustu deılsenız bn 5kg wercem gbı duruyo ama bakalım.dıyet arıyosanız tawsıye ederım bu dıyetı kızlarr bu dıyette her sabah 1 dılım ekmek we peynır kutusu buyuklugunde peynır war bugun ogle yemegımdede 2 yumurta ıle yapılmıs menemn war aksamda yagsız makarna we yogurt:)
Birde 9u bir yerde ayıflama cayı cok unlu bu aralar hıc denedınızmı bn 2 gundur kulanıyorum cok ıyı geldı bana

selam kızlar ben gene ortalıklardan kayboldum ya bu aralar okadar yoğununm ki nolur bana kızmayın bide herşey üst üste geliyo(
salı günü apar topar çocukları aldım memlekete götürdüm 2 gün orda kaldım sonra gene yollara düştüm ankaraya geldim 1 günde orda kaldım yorgunluktan ölmek üzereyim ankarada deli gibi ev gezdim ayaklarıma kara sular indi her yere arabayla gidilmiyo yani tabanlara kuvvetbi yandan iyi oldu bi yandan kötü.pazar günü yine yola çıktım ve buraya geldim ay bunalıma girdim resmen buraya geri dönünce(

özellikle diyet yapmadım ama genede fazla bişey yemedim ve çok yürüdüm bu yüzden kilo almadım hatta vermiş bile olabilirim kendimi ödüllendirdim Ankarada bol bol alışveriş yaptım hiç pantolonum kalmamıştı hepsi(38-40 bedendi) bi sürü 36 beden pantolon aldım
Ramazanda geliyo artık ben çok çabuk kilo veririm çünkü ramazanda bişey yiyemiyorum herkes kilo alıyo ben kilo veriyorum.

Winston bacım valla iyiki varsın sen ya. Bırakırsam ben ilacın değil senin sayende bırakıcam bu mereti bundan eminim. İlaçta evet 14 günü geçti ama şurada ramazana da ne kaldı diye düşünüyorum. Dediğim gibi en ufak bir yan etki görsem ilacı bırakırım zaten. Sanırım ben kendimi hep Ramazan'a adapte ettiğim için artık bilinç altıma yerleşti artık. Hep Ramazan'da kolay olacak diye diye geçiyor günlerim.

S.A Ramazanda oruç tutuyorsan eğer bence çok güzel kilo veriliyor. Gerçi evet herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama bütün gün atıştırma imaknın olmayınca açlıktan birde leptin bence tavan yapıyor. Sahurda falan da az yiyince, hele zaten iftarda susuzluktan yemek iyemeyince hooppp anında 4-5 kilo gidiyor. Gerçi sen isviçrede nasıl olur bilmiyorumda burada günler çoookkkk uzun ve çoookkk sıcak olunca yemek yenmiyor.
Birde geçen cuma kendime çok kızdım, paylaşım alanında da bayaa bir muhabbet dönmüş bununla ilgili, ama biz sorumluluktan falan kaçmıyoruz. Benimde cuma günü aklıma geldi sonuç listelerini acaba kim hazırlıyordu sıra bizde olmasın diye bakayım da dedim. Karar defterine abone olduğum halde teknoloji manyağı ama bu siteyi kullanma özürlü biri olarak karar defterini bulamadım. Sonra da işe falan takılıp bakamadım bile sayfaya. Neyse çok kızdım yani.

Gırgırına bekliyoruz seni de. Buralar çok ıssız ve çok sessiz.

Selam. Öncelikle hemen söyliyeyim. cumaları kilo bildirim günümüz bizim. en geç öğlene kadar kilomuzu bildiriyoruz ve öğleden sonra takımlar arası sonuç listeleri hazırlanıyor. Seni bu hafta aynı yazdık bildirmediğin için. Haberin olsun.

9 otlu çaydan bahsediyorsun sanırım onu bende duydum hatta görümcem kullanıyor kilo olarak bir şey verdirmesede acayip sıkılaştış ve inceltmiş hatunu. Bende aldım içindekileri aktara gidip yaptırıcam bakalım.

suhan sen ne zaman tam olarak Ankaraya yerleşiyorsun. Bayaadır gidip geliyorsun çünkü. bir yerleşsende sen de rahat etsen hemde çocuklarda rahat etse böyle git gel çok zor ya. allah kolaylık versin bacım.

Arkadaşlar birde artık rahatsız olduğun bir durumu paylaşayım istiyorum.
Bu ara hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz. Takımda paylaşım az. Evet ama acaba hepimiz bunun için yeterince çaba sarf ediyormuyuz. Görüyorum çoğu zaman herkes geliyor sayfaya bakıyor bir şey yazılmamış diye hiç bir şey yazmadan gidiyor. Ee böyle olunca da takımda evet paylaşım az oluyor. çoğu zaman evet bende yapıyorum. bunun için lütfen herkes biraz çaba göstersin. Öyle günde 1 mesaj 10 günde 1 mesajla kimse kimseyi motive edemez. Olayda amacından uzaklaşır. Elbette hepimizin işleri var, yoğun olabiliyoruz, tatil vs. olabiliyor ama bunlar olmadığında da gelip 1 mesaj yazıp gitmeyelim ltf.
Kusura bakmayın arkadaşlar ama bu takımı canlandırmak benimde görevim. Sadece benim ya da başkanın değil hepimizin görevi.

valla haklısın sezen ama ben malesef işe haftada 2 geldiğimden yazamıyorum neyse geçicek bu günler
buranın dğeri o kadar büyükiii burada aktif olmayıppp yemede cozutunca dahada iyi anlıyorumm benimd eniyetim ramazanda da kg verebilmek hadi bakalım hayırlsı şu bahsetiğiniz 9 u bi yerde hazır paketlisi yokmu acaba

eje gördüm seni nerdesin kız maşallah valal eje senin hala devam ediyor olmana MAŞALLAH bir gün sen 70 olduğunda ben burdan çatırçatır çatlayacağım ben bir al bir ver senii baya bi geriden takip edeceğim maşallah sen mesafeyii açıyorsun

ben geldim...bu sefer gerçekten geldim.cumartesi dayım geldi kuzenimle yengemi alıp tatile gittiler çok şükür.ben de normal hayatıma döndüm valla hergün hergün sabahın köründe kalkıp eve akşam saatlerinde geliyodum.yeme saatlerim de birbirine girmişti ama bunca olaya rağmen bursaya geldiğimden beri ilk defa bir haftada bu kadar kilo verdim.Allaha bin şükür vermeye de devam ediyorum.bakalım ramazanda nolcak ondan korkuyorum ben asıl.herkes kilo alınıyo diyo ya gerçi ben normalde de yiyemem iftarda.uzun süre aç kaldıktan sonra benim midem pek yemek almıyo.hep çorbayı içip bırakıyodum onu da zorla içiyodum zaten yemem lazım diye.neyse bi program yaptım ramazan için inşallah kilo vermeye devam ederim.her gün yeniden buraya gelip yediklerimi yazıcam yeniden eski hayatıma geri dönüyorum

geçenlerde pazara gittim 1 değil 2 değil 4 tezgahtada bu olmaz abla size size göre beden yok kalıpları dar size olmaz valla öldüm sinirden yaaa ama ben naptım gitim sinirden yedim yine

geçenlerde pazara gittim 1 değil 2 değil 4 tezgahtada bu olmaz abla size size göre beden yok kalıpları dar size olmaz valla öldüm sinirden yaaa ama ben naptım gitim sinirden yedim yine

sinirden yeme işi kötü olmuş canım yaa hep bunu yapıyoruz ne olursa hemen yemeğe sarılıyoruz...

Tünaydınlaaar,

Se_zen mesajların akmaması hakkında öyle yazmış ki (haklı da tabii) ben de tırsıp yazayım dedim
Pazar sabahın köründe tatile gidiyorum, laptopu götürmeyeceğim orada internet zaten yoktur diye o yüzden gidene kadar takılayım dedim konuk oyuncu pardon konuk şişman olarak

@Gırgırına bacım, pazardakiler senin totonu yesin. Ne demek sana göre yok falan filan.Eğer sen gidip de xxxsmall lara yapışıp üstüne tutmuyorsan, tüm tezgahlar da 34 beden satmıyorsa sana göre mutlaka şey olacaktır. Türkiye obezleşiyor, yeni nesil daha da ayıcık oluyor hala pazarda sıfır beden satılıyorsa daha da bir şey demem.He bu arada pazarın son durumunu bilmeyen havalı, entel şişko gibi oldum da olay o değil.Şimdi her şeyin outleti her yerde.Cumartesi-pazar tatil için alışverişe gittim, 5 liraya etekler,şortlar hepsi marka marka defosuz hem de alıp eve geldim, tüm yaz hattaseneye yaz bile bir şeye ihtiyacım kalmayacak.Pazarda da 5 lira, mağazada da 5 liraysa gidip de pazardaki ne tazgahtarın ağız kokusunu çekiyorum ne de defolu, markasız, abidik gubidik mal alıyorum.Ondan pazardaki sıfır beden mal satma akımını bilemiyorum bacım ama en azından seni biliyorum.Öyle zebellah gibi, şişkoo, hiç kıyafet bulamayacak falan filan bir tip değil hafif balık etlisin.O yüzden tekrar diyorum o dangoz pazarcılar gelsin benim de totomu yesinler

@Se_zen, mesaj kısmı hakkında dediklerin şahane bacım.Ben de kendime kızdım, burası sessiz sessiz diye söylenip gittim (gerçi benim tatil olayım, dinlenme ihtiyacım vardı ya neyse) o yüzden kendime de kızdım.Herkesin katılımı şart, insan tek başına ne kadar tırmalasa da anca kendi kendiyle yazışan şizofrenden öteye gidemiyor.Ben de yediğimi içtiğimi, yaptıklarımı misafir dobiş olarak yazarım, maksat takım canlansın (Bir de sizden kopmayayım tabii-çok özledim sizi ve burayı üleeeyn)

Diğer arkadaşlara da selamlar ve bu yolda başarılar ayrıca.

He ayrıca bu sıcakta ve otururken bile yüzümden ter akarken mekik aletinde ve bisiklette hatta dans edip evde tepinirken halim harap ama ah şu beyaz bikininin pörtlettiği yağlar olmasa ah ahh..
Neyse ben spora kaçar, hepinize hafif bir gün diliyorum.

suhan sen ne zaman tam olarak Ankaraya yerleşiyorsun. Bayaadır gidip geliyorsun çünkü. bir yerleşsende sen de rahat etsen hemde çocuklarda rahat etse böyle git gel çok zor ya. allah kolaylık versin bacım.

ay sorma sezencim dilekçemi geçen hafta verdim beklemedeyim şuan vallaha git gel bende çok sıkıldım ve yoruldum hayırlısı bakalım

mesaj konusunda yerden göğe kadar haklısın sezencim ben kendi adıma bundan böyle daha dikkatli olucam.
Bu günkü menümü yazayım
sabah:
2 kayısı
3-4 tane üzüm 1 bardak su
ara:
7-8 çubuk kraker(bu saçma oldu ne zamandır yemiyodum kurtuldum diyodum bu gün gene yidim ama bidaha olmıycak SÖÖÖÖZZZ)
öğlen:
türlü(etli)
3-4 çatal bulgur pilavı
3-4 parça karpuz
akşam:
çorba(hafif olsun dedim sadece çorba içicem)

9 otlu çayın paket olaıda var cnm paket olarak aldım kulanıyorum bnm aldıgım pakette 42 tane poşet çay seklınde var:)

Çıkmadan yazayım dedim hemen çubuk krakeri gördüm dayanamadım eve kadar. BİZ BURADA ÇUBUK KRAKER VE REÇEL VE ELLENMİŞ POĞACA YİYENLERİ SEVMEYİZ.

Sezencim mesajlar hakkında dediklerinde çok haklısın canım hepimizin daha aktif olması gerekiyor ve bak yazdıklarınla winston bile buraya daha çok yazmaya karar verdi bence winston tatilinden hemen sonra ben geri geldim diyecek yani inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!

ben açıkçası oruç tutmuyorum.. diyet konusundada bugün başladım yeniden sıfırdan sağlığıma dikkat etmeye başladım. bugün çok dikkat ettim suyuma ve yediklerime.

eve yumurta ve et alamyorum çünkü buz dolabı bozuk ve değişecek.. bu yüzdende şuan dukan yapamıyorum.. buzdolabı değişsin sıfırdan dukana başlayacağım onunla zayıflayacağıma inanıyorum

canım liste hazırlama konsuunda haklısın. biz sorumluluktan kaçmıyoruz. ama herkes diyorki bu tek kaptanın sorumluluğu değil..

kaptan kaptan yardımcısı.. kardeş takım kaptanı kardeş takım kaptan yardımcısı... kardeş takımda bizim listeleri hazırlamadığımızı farkedip birşey demedi.. bende çok üzgünüm unuttum (

ben bugüne kadar kardeş takımın tek bir listesini bile kontrol etmiş değilim çünkü böyle bir talep olmadı hiç bu yüzdende uzun zaman önce bende bizim takımın listesini kontrol ettirmeyi bıraktım..

diyorlarki bütün takım bildirim yapmayı öğrensin tamamda biz kaptan ve kaptan yardımcısı olarak sorumluluk alıp bu işi üstlenebileceğimizi gösterdik. şimdi bütün takıma bildirim yapmayı liste hazırlamayı hesaplamayı öğrettik diyelim. ozaman belkide bizde aman nasılsa birtanesi hazırlar mantığı yerleşir yada kaptan veya yardımcısı olmadığı zaman ortalık karışır.

neyse ya ben şu iphonuma yaptığım dünya kadar hatırlatmaya takımın hatırlatmalarınıda ekleyeyim

inşallah bundan sonra bayrama kadar yine hergün gelmeye yediklerimi yazmaya devam.
sabah:1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk lor peyniri
4 zeytin
domates,salatalık
öğle:4 dilim karpuz
1 kk beyaz peynir
ara öğün:1 bardak süt
akşam:4-5 yk taze fasulye
1 dilim kepekli ekmek
1 domates
ara öğün:1 şeftali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…