Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim ciko icin bildirime hasta, bu hafta ameliyat oldu yazabilirsin bir sorun olmaz diye düsünüyorum.

Cedric icin bugünde gelmezse kilosunu ayni yazalim cünkü simdi gelmiyor diye diskalifiye yazarsak yarin gelecek ve burdayim dicek belki :)) püskütte her diskalifiye icin islem yapiyor..

Yardim eden biri olmazsa aynalar a yazarsan o sana yardim eder :))

Sabah sabah telefondan girip bi bakayim dedim ögleden sonra saat 2:30 - 3 arasi gidiyorum

inanamıyorum ya tam bir haftadır girmemişim en son bildirim yapmışım.ama gerçekten hiç zamanım olmadı.sabah 7de kalkıp babamla beraber evden çıkıp onun işyerine gittim.ordan da direksiyon hocamla yaklaşık 2,5-3 saat araba kullanıp öğlenleri eve geldim tekrar üzerimi değiştirip bir haftadır burda olan kuzenim ve yengemle hergün başka biyere gittik.eve geldiğimde saat 9-10 falan oluyodu yatağa zor atıyodum kendimi.gel gelelim bu düzensiz hayatta azimle diyetime sahip çıktım evet belki spora gidemedim tam diyet yemekleri yemedim ama normal yemekleri kısarak kilomu verdim.bu bir hafta içinde mangallar mı dersiniz börekler kısırlar wafflelar mı ne ararsanız vardı çevremde hepsinden tadımlık aldım sadece.eskiden olsa hepsine yumulurdum.neyse bildirimimi yapayım çıkayım birazdan kahvaltıya misafir gelecek sonra çarşı pazar

günaydın kızlar
geçen hafta 62,700
bu hafta 61,500
fark :1,2 çok mutluyum kızlar nihayet her hafta kilo vermeye başladım.
dün akşam kayın biraderim bize geldi . nerdeyse 1 yıldır görüşmüyorduk . baya kilo vermişsin dedi . valla çok iyi geldi moral oldu . akşam fazla bir şey yemedim köfte patates yapmıştım 3 tane köfte yedim. akşam onca şay yapmıştım sadece yarım top dondurma yedim. kızlar ramazana kadar 60 olmak istiyorum.acayip gaza geldim. hedefe kilitlendim . 6,5 kilo kaldı . diyete başladığım da aklıma bile gelmezdi 12,5 kilo vereceğim. 12 kiloyu veren 6 kiloyuda verir diyorum . bu iş ramazan sonunda bitecek inşallah.
hadi sezen kardeş sen şu sigaradan kurtul bende bu pis kilolardan.
sigaranın kokusundan benden daha çok nefret eden bir insan yoktur herhalde. nasıl bir şeydir eline üstüne içilen ortama okadar çok siniyor. o ciğerlere neler yapıyor siz düşünün. hayatımda hiç içmedim tadını hiç bilmem . kokusu beni delirtmeye yeter. gel görki eşim içer ve ben bundan acayip rahatsızım. yatağa asla dişlerini fırçalamadan ve elini yüzünü yıkamadan gelemez . uyuyamam yoksa. başka yerde yatarım yoksa.bu kokuyu hissetmiyormusun diye sorduğumda içene kokmaz o der. bence bi duysalar zaten hayatta ellerine almazlarda.
neyse sana rabbim güç kuvvet ve sabır versin . bu pis alışkanlıktan kurtulursun. mübarek cuma günü duamdır eşimde en kısa zamanda bırakır inşallah.
herkese kolay gelsin

Son düzenleme:
kilom da geçen hafta:82.7
bu hafta:81.5
giden:1.2 kilo

tbr ederim canım...

tbr ederim yakarcım...evet birilerinin zayıflamışsın demesi çok motive ediyo insanı...

Kızlar suhan izindemiydi hatırlayamadım. onu aynı yazdım.

S_A ( 80,0 /80,0 /0,00 / 0,00%)
Yakar76 ( 62,7 /61,5 / 1,2 / % )
Se_zen ( 51,5/52,0/ -0,50/ -0,97% )
Gölge_çiçeği (64,2 /63,6 / 0,6 / 0,93% )
Suhan2 (50,5 /50,5 / 0,5 / 0,98% )
Ejje89 ( 82,0 /81,5/0,5/ 0,61% )
Ozgey (71,2 / 71,2 / 0,0 / 0,00 % )izinde
Hezaran82 (77,1/ 77,1 / 0,0 / 0,00% )2.bildirimde bulunmadı
Gırgırına (77,0 / 77,0 / 0,0/ 0,00) izinde
Cerensesil (106,5 / 106,5 / 0,0/ 0,00% ) 3. bildirimde bulunmadı
cikolata01 ( 72,7 / 72,7 / 0,0 /0,00 ) ameliyat oldu. izinde
cedric20(68,0/68,0/ 0,0 /0,00)

Sonuç listelerini hazırlama sırası sizdeydi, saat 9 oldu listeler hazırlanmamış, acaba bir sıkıntı mı var:44:

kusura bakmayın yaw unıwersted eyaz okulu oldugu ıcın sınaw kagıtları okuyodum kac gundur gremıyorumkılo bıldırımıde yapamadım68 le baslamıstım 65.3 olmusum zaten kılo cetwelımdede gozukuyo:)

Selam kızlar.
dün liste hazırlama sırası bizdeymiş ama benim haberim yoktu. Karar defterine bakayım diye gündüz bir ara niyetlendim ama o kadar yoğundum ki dün sayfayı açtım ama bakamadım bile. Akşam da eve çok geç döndüm. Yeni kanunla ilgili eğitimimiz vardı dün. Başkan keşke bana söyleseydin, ben farkında değildim ne yazık ki.

selam kızlar,
wiston çıktımı yahu göremedim listelerde adını neyse ben yarışıma döndüm artık bu hafta tam gaz devam edicem ama akşamları bakmaya çalışırım işte hala eğitim sürecim devam ediyor çünkü öptüm szi pcmde gelmedi zaten henüz by

Günaydınlaaar (Evet Pazar akşamı saat 21 ama ben "günaydınlarr" girişine çok alışmışım bea )

Bana kalbiniz gibi temiz bu sayfayı ayırdığınız için teşekkür ederim.(Şu aptal hatıra defterlerine neden hep bu yazılırdı ki? Sanki röntgene sokup içine bakıyorsun be hey dangoz, belki kötü niyetli, belki sana gıcık hemen kalbin gibi temiz sayfa bıdıbıdısı niye yapardık ki ,peeh neyse)

Güncel haberlerimle başlayayım; pazar günü tatile gidiyorum babamlarla, 10 gün kalıp sonra geri geleceğim. (Lafa bak, heralde geri geleceğim, adı üstünde tatil, ömürlük değil işte) Neyse bu cümlelerimin üstün Türkçe başarısından da anlaşılacağı gibi Kpss sınavım pek parlak geçmedi.Gerçi bunda; beni ilkokul 4. sınıf sırasına bu cüsse ve bacaklarla sınava sokan komitenin de başarısı büyük.O sıranın daimi oturan veledinin de sırasının üzerine kafam kadar bir şekil çizip altına da kocaman "P.nis" yazmış olması da pek bir ironikti.Sorulardan bunaldıkça çizdiği şeye bakıp bakıp "bu bir işaret mi?" diye de düşünmedim değil. Neyse, zaten sınava tam 10 saat öncesinden çalışmaya başlamıştım, umudum yoktu,maksat sınava girmek, çıkışta ağız kulaklarda "Beyin bedava" diye şebeklik yapmaktı.Öyle de oldu.Ya ben tatil diyordum, saçmaladım gene.Neyse efenim ben bu ara kilo almama rağmen, inatla şu ara sapık gibi victoria secrets'ın beyaz straplez bikini modeline aç aç bakınıyordum.Dere tepe geze geze bugün bingo çakmasını pentiden aldım.Üstü straplez beyaz minik metalli, altı da hafif düşük bel, etekli diyeceğim o da değil de skirtkini shortkini gibi bir şey.Yani özetle; dobişliğim yol alıp giderken tam gaz, ben iyice kendimi şuursuz hale sokup beyaz bikini aldım
Eşime her yaz derim "ipli ve beyaz bikini alacağım" diye.Eşim de iplileri sevmez, malum açıklar diye.beyazdan da hoşlanmaz malum transparana yakın diye, ama onun haricinde her şeye fittir garibim.Neyse ben de yıllardır söylene söylene cidden hem beyaz ama hafif etek gibi kısmı olan, hem straplez olup ipi kuşağı olan yani hem onun, hem benim istediğimiz gibi bir şey buldum. Hatta arabaya ilk paketle bindiğimde ve eşim "ne renk, ne model?" dediğinde "ipli , beyaz" deyince ben, adamın kulak memeleri sinirden titredi ama eve gelince ve üzerimde görünce "ilk defa adam akıllı bir bikini almışsın" dedi hehe

Evet...Kilo kısmında azimle alıyorum neden?Çünkü 22 haziranda sigarasız ilk güne uyanmışım ve haftaya sigara içmeyeli bir ayımı doldurmuş olacağım.İlaç kullandığımda verdiğim 3-4 kilo civarı kiloyu malesef almış durumdayım çünkü fıstıktan, dondurmaya, çekirdekten, Hüsmen Ağa gibi ekmeğe bile sardım diyebilirim.Ama bir yandan da kendimi telkinliyorum; ciğerlerini zehirleyeceğine 300 gram al olmadı 3 kilo al, onları verirsin bir hafta boğazını tutup ama bu kanserojen şeylerle yaptığın zarar daha beter diyorum.
Şimdi bugün alıp üzerimde denediğim Çakma Victoria bikinimle tam hayalimdeki görüntüye ulaşamamış olmanın da etkisiyle ciddi diyetlere başlayıp, artık sigara içmemeye de alıştığım için fıstıktı, fındıktı onları da hayatımdan çıkararak yoluma devam tam gaz devam edeceğim.

Neyse bacılar, heeepinizi kucak kucak kucaklıyorum, bana kalbiniz gibi bu beyaz sayfayı ayırdığınız için teşekkür ediyor sizlere bir mani ile veda ediyorum. (Len bir saçmalıkta buydu he, her hatıra defterinde "sen çok tatlısın, en iyi arkadaşımsın, mutlu ol bilmemne yazılır sonuna da mani yazılırdı, hep aynı, aynı gerizekalı maniler, sanki çok lazımmış gibi peeeh)

Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini
Nasıl anlatsam bilmem
İlk harflere baksana
**
Sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
Unutursan küserim
Bilmemneyi (?) keserim.

.... Şunu da yazmazsam çatlarım; saçmalığa gel;
Mini mini fareler
Rüyama girdiler
Daha yazacaktım ama
Bilmemneyimi (?) yediler.

Hepinize mutlu, sağlıklı, hafif, mini mini faresiz ve reçelsiz günler dilerim

Kız winston mani yazıp kaçmak varmıydı. Günlerdir seni bekliyorum ben burada. Belki gelir de sigara ile ilişkisizliğini anlatır diye. Nasıl gidiyor bir haber verir diye. Benim bugün ilacımın 17. günü bacım ama hala sigara ve ilaç bir arada gayet başarılı bir şekilde gidiyor. Ne bir isteksizlik , ne ilaca karşı bir reaksiyon, ne de sigaraya karşı bir reaksiyon oluşmadı. Hergün bırakmaya niyetlenip sabah kahvaltısından sonra içilen o sigaraya yenik düşüyorum. onu içmesem belki içmeyeceğim ama nafile. ilacın yanında sigara bırakmada oldukça etkili Allen Carr'ın sigara bırakma kitabını 2 günde yalaadım yuttum, ama o da fayda etmedi. Ne bağımlıymışım kardeşim. Görende sanki zorla bıraktırıyorlar bana sanacak. Kendim istedim ama şimdi sürekli kaçıyorum ya. Şimdiki hedefim de ramazanda bırakmak. Nasıl olsa oruçlu olurum ee kahvaltı da yok zaten diye bırakırım belki diyorum. Bakalım artık.

Bacım valla cumartesi dişçideydim.Orada mevzusu açıldı gene.2 tane 20lik diş çektirdim, 3 seans diş temizliği yapıldığı için ben bir aydır sürekli dişçideyim zaten neyse doktor ve ve asistanı da takipçim yani.Bir de doktor bana sigara ile tartarın daha da tetiklendiğini, diş etlerimin bile çekilebileceğini, 30 yaşında dişsiz kalabileceğimi anlattığında "derde derman olsa gene içmem ben bu mereti" demiştim ki zaten ilaç kullanıyordum ama bilmiyorum ya heralde dişçi koltuğunda kadın onları anlatınca ben kadına haykırıp o an "ben ilaçla sigarayı bırakmaya çalışıyorum, cumaya bırakmış olacağım ama isterseniz hemen şimdi de bırakabiliriiiiiim sigarayı, yeterki dişlerim dökülmesiiiin" diye haykırmıştım.Lafa bak Tırsmaya bak Sanırım ilaç beni çok hassas, tırsak ve şizofren yaptıydı ya ondan bu kadar tırsmıştım.Neyse bacım işte ben o cuma dediğim gibi yazdığım gibi bıraktım sigarayı.
Hatta biliyorsun hapa dayanamadım ve 2 gün sonrasında da hapı bıraktım ve hep eşe dosta dedim ki "ben hapa dayanamadım, bıraktım, hapı içemediğim için de sigaraya bugün yarın başlarım" sonra ne oldu? Öyle böyle derken haftaya bir ay dolmuş olacak.

Sana ne yazsam havada kalacak tabii ama 12 senedir falan hatta son 2 senede falan günde 1,5 pakete çıkmış biri olarak yani sigarayı asla bırakmaya kararlı ve istekli biri olmayarak yani kafada bile bitirmemişken ve de sigaradan adeta zevk alırken ben bıraktım bacım ve ben bıraktıysam sen de bırakırsın.

Hani alışkanlık, ihtiyaç bilmemne nasıl gidiyor dersen, sana yemin ederim sanki ben sigara hiç içmemişim.Ne Türk kahvesiyle, ne nescafeyle, ne yemek üstüne ne çay keyfiyle..Yok arkadaş ya...Ben sigarayla hiç tanışmamış, onu hiç içmemiş ve bağlanmamış gibiyim.Ne canım istiyor, ne elim gidiyor, ne "şimdi bir tane içsem" diyorum..Yok arkadaş
Hatta eşimin ağzı, saçı her yeri sigara kokuyor, benle konuşurken adam, ben kafamı çeviriyorum, sanırsın ben 12 senelik içici değilmişim gibi bir havalardayım, bir afra, bir tafra.
Kokusu berbat, içilen ortamda bile duramıyorum, tüm sigaralar maltepe, samsun gibi kokuyor ve en önemlisi alışkanlık diye bir şey kalmadı, baştan beri hissetmedim.

Son olarak içmemeyi bekleme derim çünkü ben perşembe son sigaramı içtiğimde o gece epey içmiş hatta cuma sabah ezanı okunuyorken son sigaramı söndürmüştüm yani sabaha kadar içmiştim.Öyle artık içemiyorum faslını, 2 dala indirdimi bekleme, son gün bile 1 paket içmiş insandım ben.Ama bir şey diyeyim mi?Perşembe ya da cuma sabahı işte son sigarayı söndürürken nasıl olacak bu iş, nasıl özlemeyeceğim, nasıl dayanacağım yokluğuna derken cuma o kadar rahat geçti ki.Bir eksiklik var gibi geldi ama hemen geçti zaten ertesi gün bir şey kalmadı.Yani zaten nikotin 2-3 günlük bir ızdıırap geri kalanalışkanlıkları terkedilişi ki bunu hiç ama hiç yaşamadım.

Yani bacım özetle; beni az çok tanıdın.ben hırsları olmayan, rahat, gevşek ve disiplinsiz bir tipim.Zayıflamak için bile 90 kiloya çıkmayı bekleyen iradesiz, düzensiz ve sıkıya gelemeyen bir tipim.Benim gibi biri bile bunu hem de ilacı sadece 14-15 gün kullanıp sonrasında bırakarak başarıyorsa , senin gibi azimli, iradeli ve de hırslı bir kişinin başaramama imkanı yoktur diye düşünüyorum.

Ayrıca zaten biliyorsundur ama 14 günde olmuyorsa, ilacı kesmeyi söylüyorlar.14 günü aşıp hala sigara ve hap kullanlanların başına gelen bir iki hikayeyi okumuştum. (hastanelik olmuşlar evlerden uzak) Gerçi ramazana bir şey kalmadı ama yalan yok sigara ve hap fikri canımı sıktı, umarım iyi araştırmışsındır ve umarım en kısa sürede bu işi halledersin.Ara ara yaz durumunu,aklım sende kalacak.

He bu arada diş hekiminde sigara muhabbeti açıldı yazıp konudan konuya atlamışım.Kadın da baktı ben sevgi pıtırcığı gibiyim , sanırsın sigarayı değil uyuşturucuyu bırakmış gibi ağzım kulaklarımda dedi senin dişlerinin plaklarını ben kazıyayım,burayı da temizleyeyim, bilmemneyi de bilmemne edeyim derken ben 3 seans sırf temizliğe gittim.Artık eşim şüphelenmeye başlamıştı habire temizliğe diye dişçiye gidişimden Kadın da duman avcısı çıkınca hani madem sigarayı bırakmış, dişleri de onu iyice gaza getirsin diye sanırım hayrına sevabına beni haftalarca çağırdı para pul da ek talep etmeden.
O da asistanıyla falan işte etkilenip aferim falan faslına girdiler.En son cumartesi tebrik, alkış vardı yani sigarayı bırakışıma

Bir de şaka maka fiziksel sıkıntıları ben ilaçta sorun etmedim de, yazdığım gibi psikolojik olanlar beni yıktı geçirdi bacım ya.
Şimdi düşünüyorum da ben asla ama asla sigaraya tekrar başlamayacağım, bir tane dahi yakmayacağım(inşallah diyeyim kendimi çok ukala gördüm)
Çünkü ne öğrendim biliyor musun? Ben bunu iradeyle yok Allen Carr mıdır ney(ben videoları da kitapları da zamanında elinde sigara içerek okuyup seyrettim, bana hava civaydı yani) yok düşünce gücü yok terapi fosss, halledemezdim/halledemem yani.Yani beni anca bu hap paklar.Bu haptan ötesiyle ben asla bırakamam.Ve bu hapta bana hayatımın ızdırabını ve psikolojik çalkantısını yaşattığı için tövbe bir daha ağzıma atmam.Eee o zaman? Sırf bu hapa tekrar dönmemek ve de sağlıklı yaşam için asla ve asla sigara içmeyeceğim diyorum
Yapacağım tek yanlış hata, tek sigara yakışı beni tekrar şizofren yapacağı için asla o hatayı yapmamalıyım

He bu arada önceden yazdığım gibi istek, heves , alışkanlık yok.
Geçen annem dedi kızım sen 10 senedir içiyorsun, nasıl istek, heves, alışkanlık yok diye, ona da dedim aynısını ; Misal sen çamaşır suyu içmek hakkında ne düşünürsün?-manyak mıyım ben? Neden içeyim, ne alaka? Hayatımda öyle bir şey ne denedim ne istedim dersin değil mi? İşte çamaşır suyu içmek senin için ne kadar saçma, alakasız, özlenmeyecek hatta senin için bir anlam ifade etmeyen nötr bir şeyse ahanda sigara da benim için öyle.Ve de senin için de inşallah öyle olacak bacım.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız bakalım

şu 2 günde neler yaptığımı bir bilseniz.. cuma gecesi evime geldim ve emin olun hiç sevinmedim ...

dünüm bugünüm evi toplamakla temizlemekle ve çamaşır yıkayıp serip katlamakla ütülemekle geçti.. sağolsun babam elektrik faturasını tüm hatırlatmalarıma rağmen uzun süre gecikince 2 hafta önce elektriği kesmişler ve babamda bunu anca ertesi günün akşamı farketmiş.. sürekli dışardadırda kendisi.. buzdolabındaki ve buzluktaki gıdalar erimiş bozulmuş küflenmiş en güzelide buzluğun tüm suyu buzdolabının motorunu yakmış ve bu güzel gelişmelerden sonra evin yarısında buna benim odamda dahil elektrik yok

bugün annemde geldi türkiyeden saçlarını biraz uzatıp fönleyince çok güzel olmuştu havaalanında onları beklerken camdan bavulların alındığı bölüme bakabiliyordum ve istanbul uçağından gelen bavullar şansıma tamda görüş mesafemde olan banttan geleceklerdi burda hava 13 derece ve insanların kılıkları mini etek askılı tişörtten ibaretti hepsini eleştirdim be yahu buranın isviçre değide sibirya olduğunu bilmiyormusunuz sonra annemden önce kardeşimi gördüm camdan... şort giyinmişti içimdeki ses önce kardeşine bak dedi kardeşim 90 kilodurda azıcık.. zayıflamayı düşünen ama asla tek bir gün bile diyet yapmamış bir düşünce tarzına sahiptir.

ve gelelim günün diyet boyutlarına

1. olay:

bugün havaalanında abimle mcdonaldsa gittik... menülerimi yerken hoş fiziği güzel bir genç bayan dikkatimi çekti.. oda mc donaldsın önüne gelip menülere baktı sonrada arkasına döndü ve gitti..

yan taraftaki restorandan yemeğiini aldı ve o restoran sadece salata satıyordu ve bunu gören ben hayatımda ilk defa mc chickınımı bitiremedim ilk defa kızarmış patatesi kutusuyla birlikte yeme noktasına gelmedim

2. olay

2 sene önce kendime maviden kot aldım boyunun kısa olduğunu farkedince satıcıya küfür etmiştim ve kotu kısalığı dolayısıyla sanırım en fazla 5 kere giyindim... ve geçen haftada gene aynı yerden kot aldım boyunun uzun olmasına dikkat ettim hernekadar satıcı illede boyu iyi diyerek kısa olanı vermeye çalışsada

bugün dolabımı düzelttim ve 2 sene önceki kota baktım aman allahım!! kaç beden bu!! 30 beden ve geçen hafta aldığım 33 beden

olamaz ya ikisini üst üste koydum ve fil olduğumu anladım... 30 beden olanı evire çevire inceledim.. sonrada bu benim değil diye tutturdum ama benim eminim

şimdi hedefim o kota girip onu kapri yapmak ve giyinmek..

yarın diyete başlayabilirim hernekadar regl de olsam..

çok ve boş konuştuğumun pardon yazdığımın farkındayım..

ama o genc bayanın salata yemesi beni çok etkiledi.

evde buz dolabı olmadığı için doğru dürüst proteinde yokki dukanıma döneyim artık...

yarın güzel güzel diyetime başlayayım

diyet demiyorum çünkü tam 1 hafta boyunca şunları uygulayacağım:

şekerli içeçek içmeyeceğim
tatlı türü şeyler yemeyeceğim
yağdan uzak duracağım
un tuz danda uzak duracağım

otlu bir hafta beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…