Elbette yaparım ama biri bana yardımcı olsun kızlar.
Winston olmayacak .
Yeni gelen 2 arkadaş ta ortalıkta yok onları nasıl yapıcaz. çikolata sanırım ameliyat oldu. ona geri dönmek üzere ayrıldı mı yazayım.
kilom da geçen hafta:82.7
bu hafta:81.5
giden:1.2 kilo
günaydın kızlar
geçen hafta 62,700
bu hafta 61,500
fark :1,2 çok mutluyum kızlar nihayet her hafta kilo vermeye başladım.
dün akşam kayın biraderim bize geldi . nerdeyse 1 yıldır görüşmüyorduk . baya kilo vermişsin dedi . valla çok iyi geldi moral oldu . akşam fazla bir şey yemedim köfte patates yapmıştım 3 tane köfte yedim. akşam onca şay yapmıştım sadece yarım top dondurma yedim. kızlar ramazana kadar 60 olmak istiyorum.acayip gaza geldim. hedefe kilitlendim . 6,5 kilo kaldı . diyete başladığım da aklıma bile gelmezdi 12,5 kilo vereceğim. 12 kiloyu veren 6 kiloyuda verir diyorum . bu iş ramazan sonunda bitecek inşallah.
hadi sezen kardeş sen şu sigaradan kurtul bende bu pis kilolardan.
sigaranın kokusundan benden daha çok nefret eden bir insan yoktur herhalde. nasıl bir şeydir eline üstüne içilen ortama okadar çok siniyor. o ciğerlere neler yapıyor siz düşünün. hayatımda hiç içmedim tadını hiç bilmem . kokusu beni delirtmeye yeter. gel görki eşim içer ve ben bundan acayip rahatsızım. yatağa asla dişlerini fırçalamadan ve elini yüzünü yıkamadan gelemez . uyuyamam yoksa. başka yerde yatarım yoksa.bu kokuyu hissetmiyormusun diye sorduğumda içene kokmaz o der. bence bi duysalar zaten hayatta ellerine almazlarda.
neyse sana rabbim güç kuvvet ve sabır versin . bu pis alışkanlıktan kurtulursun. mübarek cuma günü duamdır eşimde en kısa zamanda bırakır inşallah.
herkese kolay gelsin
benimde
geçen hafta : 64,20
bu hafta : 63,60
fark: 600 gr
Kız winston mani yazıp kaçmak varmıydı. Günlerdir seni bekliyorum ben burada. Belki gelir de sigara ile ilişkisizliğini anlatır diye. Nasıl gidiyor bir haber verir diye. Benim bugün ilacımın 17. günü bacım ama hala sigara ve ilaç bir arada gayet başarılı bir şekilde gidiyor. Ne bir isteksizlik , ne ilaca karşı bir reaksiyon, ne de sigaraya karşı bir reaksiyon oluşmadı. Hergün bırakmaya niyetlenip sabah kahvaltısından sonra içilen o sigaraya yenik düşüyorum. onu içmesem belki içmeyeceğim ama nafile. ilacın yanında sigara bırakmada oldukça etkili Allen Carr'ın sigara bırakma kitabını 2 günde yalaadım yuttum, ama o da fayda etmedi. Ne bağımlıymışım kardeşim. Görende sanki zorla bıraktırıyorlar bana sanacak. Kendim istedim ama şimdi sürekli kaçıyorum ya. Şimdiki hedefim de ramazanda bırakmak. Nasıl olsa oruçlu olurum ee kahvaltı da yok zaten diye bırakırım belki diyorum. Bakalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?