Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünki menümüde yazayım hemen
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
3 y.zeytin
1/2 domates-1 salatalık
1 küçük parça t.peyniri
ara:
1 dilim karpuz
öğlen:
1 dilim kepek ekmeği
3 y.zeytin
marul-1/2 domates-1 salatalık-4 yaprak marul-1 tutam maydanoz-1/2 kırmızı biber
(ne kadar yeşillik oldu bu gün bol bol lif alıcam )
ara:1 yeşil elma
akşam:
6 ızgara köfte
salata
2 lt su

yahu sezen sen nası bi kişiliksin aslında böle insanlara bayılıyorum her konuda bir fikri olanbu arada deniycem inşallah Rabbimin dua kapısının açık olduğu ana denk gelirimde benimde duamı kabul eder.

dün işe gelemeyince giremedim ee maşallah baya yazılmış geçmişi oku okuuu kaçırmışım sohbeti yaaa heleki benim esas konum meme :) ya ben çok dertliyim bu konudan yaaa benimki normal değil bi arkadaşım var iki kız kardeş ikisininde hiç göğüs namına et yok onların deyimiyle çıban gibi bi uç var o kadr derler neyse annesi demişki komşu arkadaşınızın bi ğöğsünü alın ikiye bölün ikinizede 80 beden meme çıkar kalanıylada arkadaşınız normal göğüz ebatlarına döner demiş üzülsemmi gülsemmi bilemedim daha dün akşam bi elbise denedim göğüsten kumaş gerilircesine duryoo hiç bi elbise alamaıyorum herşey karraındayken güzel oluyoo

1000 ya latif(cc) esma'sı okuduktan sonra 100 kere selavatı fatih okunursa ne muradınız varsa hayırlısıyla olur.

Sezen doğru hatıralmışsın ya latif miş

yahu sezen sen nası bi kişiliksin aslında böle insanlara bayılıyorum her konuda bir fikri olanbu arada deniycem inşallah Rabbimin dua kapısının açık olduğu ana denk gelirimde benimde duamı kabul eder.

Evet bacım haklısın valla. Bana zaten etrafımdakiler de google Se_zen der. Gereksiz şeyleri bilmekte üstüme yoktu diyebilirim. Ama bildiklerimin içinde çok az işe yarar şey var. Mesela bir kaç örnek "rus kadınlarının saçı havadaki nemi yüzde yüz tutarmış" nasıl bir işime yarayacaksa. Kim ne konuşursa onunla ilgili illaki değişik bir şey bilirim. Ama işte dediğim gibi ne işime yarayacaksa bunlar. Bi de çok seviyorum böyle şeyleri. Her konuda bir şey söylemeyi, bilmeyi falan. Hani otururum yerde gece yarısı patatesin içindeki bilmem neyin ne işe yardığını ya da patlıcan ın hangi aileden geldiğini araştırırım. YA da işte değişik bir mantar adı duyup onun nasıl yetiştirildiğine bakarım. Durduk yere eğzamaya ne iy gelirden tut ta. Peynir nasıl yapılır diye video izlerim. Hanii anlayacağın var bende bir manyaklık bacım. Normal değil benimkisi yani.
Bide böyle olunca insanın etrafındakilerde tembelleşiyor ve sana normalden daha fazla iş düşüyor. İnsanlar bir şeyi araştırmak yerine direk bana soruyor bende biliyorsam sorun yok ama bilmiyorsam da anammm oturup ne kadar uğraşırsam uğraşayım araştırıp onu çözücem. Bu da tabi insanı yoruyor. Birde yanımda birileri bir şey ileilgili öyle mi böylemi diye saatlerce konuşmasına tahammülüm yok. Direk ya kendim sessiz sessiz bakarım onlar konuşurken çözümü söylerim ve herkes pat diye susar ya da dayanamayıp ya bu kadar konuşacağınıza googla sorsanıza derim onlar yine bozulurlar.

1000 ya latif(cc) esma'sı okuduktan sonra 100 kere selavatı fatih okunursa ne muradınız varsa hayırlısıyla olur.

Sezen doğru hatıralmışsın ya latif miş

Evet valla dediğim gibi ben 1 kez denedim bunu. Tam bir işimiz vardı ogün sabah yaptım ve akşam oldu. Üstelik her şey tamı tamına istediğimiz gibi oldu kızlar. İnanç çok önemli.

Sezen evet haklısın insnaı bukadar dolulukta yorar
benim hep dediğim bişey vardır fazla maziyetli olursan böle her iş sana kalır diye ben hep bişey bilmiyorum ben hiç yapamdım der kaçarım işten evet ben temeblim aslında bende çok meraklıyımdır feciiiiii sorar sora sora duruum ama ben unutkanım işte bende çok okurum bakrım özelikle özel haytalra karşıı bi merakımvar bütün ünlülerin röpörtajalrını büütn arkadaaşlrımın özel hayatlrını hep bilirim bunun bana faydasıda oldu ama henüz bekarım ama bana 4 koca boşamış gibisin derler ... Ben hep konuşur dururum eşin sen böle yaptında böle davranmıştırda işte erke olduğu için böle düşünmüştürde falan filan aslında okadar benziyoki herkesin evlliğii sorunları ane kzı yada bab kzı ilşkileriiii illede bişeyleri yaşamadanda anlayabiliyor insan çevresinden gözlmeleyerek

Bu arada sölmeden geçemeyeceğim bu kk nın bana fark ettirdiği bişey oldu yahu benim imla hatalrım cümle düşüklüklerim nası bi rezil yaaa beni geçiren hocanın benn ........ :) ellerinden öperim allah razı olsun

Juppiiii internetim dûzeldiii bugün buraya defarca mesaj atmak istedim ama cevapla buutonundan sonrasinolmuyordu 4 saatzir net yoktu cok ugrastim sonra biraktim nasil olsa kendi dûzelir dedim ama abim metti

Yarin mutlaka gecmisi okurum iyi geceler

günaydın kızlar,

iznim bitti ve burdayım regli olduğumdan tabiki kiloda değişiklik yok gibi görünüyor ama ben tam gaz dietime devam ediyorum çok minik bir artım var

71,2
71,6 yım şuan
+400 gram

günaydın kızlar nasılsınız bakalım Ramazanın ilk gününde:)

kilomu büyük bi iftiharla yazıyorum evet yanılmamışım tam tamına 49.0 kiloyum ben kendimi hedefime ulaşmış kabul ediyorum ama mezun olmycam bu kiloyu korumak için burda kalmak istiyorum 48 e belki düşerim şimdilik kesiin emin değilim çok mutluyum ay yarışma gibi oldu yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim

günaydın kızlar,

iznim bitti ve burdayım regli olduğumdan tabiki kiloda değişiklik yok gibi görünüyor ama ben tam gaz dietime devam ediyorum çok minik bir artım var

71,2
71,6 yım şuan
+400 gram

Hoşgeldiiiin ben dukana 0 dan başlamaya karar verdim şimdi evreleri hesaplıyordum

ooo!! hedefine ulaşmaya 1 kilo kalmış yarışma gibimi oldu yarışma canım zaten biz burda arkadaşız ''bacıyız'' ama yani rekabet bence hep var ya

herkes farklı kiloda olduğu için ben kimseyi rakip olarak görmedim canımya bazılarının boyu uzun bazılarının kısa ne bileyim bazıları çok kilolu bazıları balık etli yani hepimiz farklı farklıyız benim 1 yılda zar zor verdiğim kiloyu bazıları 1 ayda veriyo o yüzden yarışma gibi değilde daha çok dayanışma gibi geliyo bana burası.hatta çoğu zman günah çıkarma yeri gibi geliyo

Ramazanda aramızda mutlaka oruç tutanlar olacaktır. İsterseniz Cuma sabahı tartılmak yerine ramazan ayı boyunca Perşembe iftardan önce tartılabilirsiniz.

Çünkü cuma sabahı tartılmak sahurdan sonra tartılmak gibi olacak belkide tartı doğruyu gösteremeyecek. Sahurdan önce tartılırsanızda durum farklı değil iftar ve sahurun arasında çok uzun bir zaman yok.

Paylaşım alanındada okudum ve bana en mantıklısı perşembe akşamı tartılmakmış gibi geldi..

Tabii bu sadece bir öneri size ne zaman uygunsa ozaman tartılmanız daha önemli & bu öneriler sadece oruç tutanlar için geçerli - oruç tutmayanlar normal cuma günü bildirim yapsalar daha iyi olur..

evet canım sende haklısın benim rakip olarak görebileceğim kişiler var bu takımda ama hiç rekabete giremiyorum desem yeridir ya. evet dayanışma doğru. günah çıkarma dahada doğru

tıka basa yedikten sonra buraya gelip yazmaya cesaret edemiyorum

evet bende bişey canım istiyo biredn burası aklıma geliyo ve çoğu zman elimden bırakıyorum bu yüzdende bağımlılık yaptı burası bana sanırm ben hiç mezun olamıycam yada yeni birileri gelirse yerimi onlara veririm ben misafirolarak takılırım:)

yaa sorma ben burdan nasıl ayrılırım onu düşünüyorum yani zaten şuanda hedefime hala çoook uzakta olsamda olurda hedefime ulaşabilirsem kopamam ya burdan..

ne yapsak ozamana. forum yöneticilerine yazalım '' Biz birbirimizden kopamadık bize ayrı bir bölüm açında konuşalım, başlığıda cuma zayıflama yarışmasından ayrılamayanlar olsun

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar...
ben sabah beri kendime kızıyorum 15 günde verdiğim kiloyu çok rahat 5 günde geri aldım...haftasonu 62,90ı görmüştüm ama bu hafta sabah kahvaltı yaptım ara öğünde 1/3 simit hakkım varken ben 1 simit yedim ve ara öğün saatlerime hiç uymadım neskafe içtim bol bol üstüne akşam eve gittim yemek yerine cips yedim sonuç ortada kaç haftadır ilk kez geri adım attım çok mutsuzum...ramazan diyetime tam uyucam artık inş toparlarım kendimi....
geçen hafta : 63,60
bu hafta : 64,30

kızma kendine canımya hepimize oluyo arada öle yeme krizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…