Evet evet yapalım. Salavat-ı fatih var. onu 100 kere okuyunca, ondan önce de 1000 kere YA LADİF okununca dileğin gerçekleiyor. Gerçekten bunu ben yaptım arkadaşlar bu arada. Aklıma gelmişken söyleyeyim de belki birinizin işine yarar. Çok vakit almıyor. Ve gerçekten oldu. Biz winston zayıflasın ama buradan gitmesin diye dua edelim. Hatta herkes zayıflasında burada form koruma topiği olarak takılalım. Dedikodu falan yaparız.
yahu sezen sen nası bi kişiliksin aslında böle insanlara bayılıyorum her konuda bir fikri olanbu arada deniycem inşallah Rabbimin dua kapısının açık olduğu ana denk gelirimde benimde duamı kabul eder.
1000 ya latif(cc) esma'sı okuduktan sonra 100 kere selavatı fatih okunursa ne muradınız varsa hayırlısıyla olur.
Sezen doğru hatıralmışsın ya latif miş
günaydın kızlar,
iznim bitti ve burdayım regli olduğumdan tabiki kiloda değişiklik yok gibi görünüyor ama ben tam gaz dietime devam ediyorum çok minik bir artım var
71,2
71,6 yım şuan
+400 gram
günaydın kızlar nasılsınız bakalım Ramazanın ilk gününde:)
kilomu büyük bi iftiharla yazıyorum evet yanılmamışım tam tamına 49.0 kiloyum ben kendimi hedefime ulaşmış kabul ediyorum ama mezun olmycam bu kiloyu korumak için burda kalmak istiyorum 48 e belki düşerim şimdilik kesiin emin değilim çok mutluyum ay yarışma gibi oldu yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim dermişim
Hoşgeldiiiin ben dukana 0 dan başlamaya karar verdim şimdi evreleri hesaplıyordum
ooo!! hedefine ulaşmaya 1 kilo kalmışyarışma gibimi oldu yarışma canım zaten biz burda arkadaşız ''bacıyız'' ama yani rekabet bence hep var ya
herkes farklı kiloda olduğu için ben kimseyi rakip olarak görmedim canımya bazılarının boyu uzun bazılarının kısa ne bileyim bazıları çok kilolu bazıları balık etli yani hepimiz farklı farklıyız benim 1 yılda zar zor verdiğim kiloyu bazıları 1 ayda veriyo o yüzden yarışma gibi değilde daha çok dayanışma gibi geliyo bana burası.hatta çoğu zman günah çıkarma yeri gibi geliyo
evet canım sende haklısın benim rakip olarak görebileceğim kişiler var bu takımda ama hiç rekabete giremiyorum desem yeridir ya. evet dayanışma doğru. günah çıkarma dahada doğru
tıka basa yedikten sonra buraya gelip yazmaya cesaret edemiyorum
evet bende bişey canım istiyo biredn burası aklıma geliyo ve çoğu zman elimden bırakıyorum bu yüzdende bağımlılık yaptı burası bana sanırm ben hiç mezun olamıycam yada yeni birileri gelirse yerimi onlara veririm ben misafirolarak takılırım:)
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar...
ben sabah beri kendime kızıyorum 15 günde verdiğim kiloyu çok rahat 5 günde geri aldım...haftasonu 62,90ı görmüştüm ama bu hafta sabah kahvaltı yaptım ara öğünde 1/3 simit hakkım varken ben 1 simit yedim ve ara öğün saatlerime hiç uymadım neskafe içtim bol bol üstüne akşam eve gittim yemek yerine cips yedim sonuç ortada kaç haftadır ilk kez geri adım attım çok mutsuzum...ramazan diyetime tam uyucam artık inş toparlarım kendimi....
geçen hafta : 63,60
bu hafta : 64,30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?