Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

*** 3.TAKIM 266. ETAP ***

S_A ( 80,0 /83,6 / -3,6 / -4,5% )
Yakar76 (61,5/61,5 / 0,00 /0,00% ) kilosu aynı
Se_zen (52,0/52,5 / -0,5 / -0,96%)
Gölge_çiçeği (63,6/ 64,3 / -0,7 / -1,10%)
Suhan2 (50,5 /49 / 1,5 / 2,97%)
Ejje89 (81,5/ 80,2 / 1,3/1,60%)
Ozgey (71,2 / 71,6 / -0,4 /-0,56%)
Hezaran82 (77,1/ 76,2 /0,9/0,58%) 2.hafta bildirimde bulunmamıştı 2 ye bölündü
Gırgırına (77,0 / 77,0 / 0,0/ 0,00) izinde
Cerensesil (106,5 / 106,5 / 0,0/ 0,00% ) 3 kez bildirimde bulunmadı. Diskalifiye
cikolata01 ( 72,7 / 72,7 / 0,0 /0,00 ) ameliyat oldu. izinde
cedric20(68,0/63,9 / 4,1/ 6,03%)

3. TAKIM ORTALAMASI : 0,34%

Sezen ya ne desen haklısın ama inan elimde olan bir sebepten değildi ya ((

bugün annemle 2 kere daha ev sahibini aradık. buz dolabını sipariş ettiği yeri sorduk telefon numarasını versinki biz bi arayalım ne zaman gelecek diye. 1 haftadır buz dolabı yok eve alışveriş yapamıyoruz ya!!

ev sahibi ben size dönecem dedi bir türlü dönmedi. öğleden sonra elektrikci ve buz dolabını getiren adam geldi. burda bütün evlerde buz dolabı evde mevcut oluyor..

buz dolabını fişe bi taktılarki anaaaaaaam
sigortadan duman çıktı sigorta attı elektrik yok. bene adamlar burda diyerek bekleyim dedim hani yaparlar ya 2 adam halletsinler şu işi. ama nerdeee!! saatlerce uğraştılar. ve buz dolabından kaynaklandığını söylediler.

sonuç olarak buz dolabını alıp götürdüler ve ben gene buzdolapsız kaldım ve haftasonu zaten getirmeyecekler.

bir an çok korktum adamlar elektriğide yapamıyoruz deselerdi!!

Cerensesil diskalifiye oldu. kilo vermeyede çok ihtiyacı vardı... haftalarca paylaşım yapmadı

cikolata01 geçen haftanın ortasında ameliyat olacağım dedi. yeni üyeydi izinli yazdık ameliyat olduğu için. acaba ne zaman gelecekki. bir zamanda belirtmedi.

Gelelim bugüne.. dukan diyetinin atak evresinin 1. günü.

sabah: 2 haşlanmış yumurta , 1 dilim az yağlı beyaz peynir
arada: 1 bardak light süt
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü
arada: 1 bardak light süt
akşam: fırında balık ( birtek su koydum balığa biraz haşlanmış gibi oldu)

2 litre suyumu içtim.

annem gene dukana başladığımı duyunca bir sürü laf saydı bana resmen yaptığım diyetten emin olmamaya başladım. protein yemekten gene yüzünde kabarcıklar çıkacak dedi.

ama kabarcıklar protein yüzündenmiydi bilmiyorum. sürekli bu tür diyetlere inanma sen sağlıklı beslenmeye bak diyor. çok çok az yemeye dukana ne gerek var. sen herşeyin yağsızını ye şekerden uzak dur ekmek yeme kilo verirsin gene dedi.

dukana olan inancımı yitiriyordumki hayır dedim kendime hayır hayır!! dukana devam edilecek. bu dukandan tek bir şekilde vaz geçerim ooda yüzümde bir değişiklik olursa.

--

Annemde bundan 1 yıl kadar önce diyet yapıp 1 ayda 7 kilo vermişti. yediklerine bir değişiklik yapmamıştı. peyniri sütü yağsız alıyordu sadece kahvaltıda kepek ekmek yiyordu. ne yemek pişiriyorsa en fazla 2- 3 yemek kaşığı yağ kullanıyordu. çayına kahvesine birtek esmer şeker atıyordu. birde metabolizmayı hızlandırsın diye bir çay yapıp içiyordu.

işte bu yöntemlerle baya zayıflamıştı. banada tutturdu bunları yap diye.

annen haklı bnce S.A cok saglıksız bır dıyet dukan dıyetı.unutkanlık fılan yapıyomus o dıyetı artık önermıyolar bncede yapma

Valla bende ceren için ne yazacağımı bilemedim ama 3 haftadır ortalıkta yok ve haber de vermedi. O yüzden mecburen disklifiye yazdım.
çikolata'yı da acaba geri dönmek üzere ayrıldı falan mı yazsak diye düşündüm sonuçta ne ameliyatı olduğunu bilmiyoruz ne kadar zamanda döner ya da dönebilirmi bilmiyoruz. Neyse bu haftada bekleyelim bakalım olmadı bu hafta geri dönmek üzere ayrıldı falan yazarız.

S.A bence de annen haklı. Sonuçta sen dukanı da yaptın ama hep bir şekilde bozuldu bir de böyle katı kuralları olan diyetler bence bir şekilde bozuluyor. Bak ejje yi örnek alabilirsin aslında hepimiz alabiliriz. Kız hiç öyle dukan bilmem ne yapmadan herşeyden neredeyse yiyerek hepimizden daha güzel kilo veriyor. Hem dukanda da iyice incelediğinde göreceksin haftada en fazla 1 kilo veriyorlar eee normal beslenerek de vereceksen bu kiloyu ne gerek var kendini o kadar kasmaya.

Benimki kızmak değildi de ben hep seni bekledim son ana kadar birde biliyorsun bankadayım ve işler bir gelmeye başladı mı üst üste oluyor. çok zor yetiştirebildim o yüzden stres oldum .

Cedric canim cayin tarifini annemden alip buraya yazarim.

Sezen evet iste aynen bu dediklwrini dün annende söyledi.
Haklisin bu diyet daha cabuk bozulacak gibi. Ve dun aksamdan beri basim felaket agiriyor o halde su anamin diyeti olayini arastirayim.

Kizlarrrrr dün sabah oldugu gibi bi sabahta tartildim

Ve gözlerime inanamadim!!!

Vee 82,4 kiloyummm !!!

Ne bu simdi dukanin etkisimi yoksa
Cok
Su mu attim?? Ama cok su ictim dün

Süper motive oldu bana böyle devam etmeli bu kilo kaybi

slm kızlar bugün çok susadım ben ya çok sıcak hava sabah kalktım temizlik yaptım birde biraz uyuyumda vakit geçsin bari...

ramazanın ilk günü iyi geçti benim için.annem az yemeye alıştığından acıkmamışsındır dedi bana da mantıklı geldi.ama dün ilk iftar olduğundan birazcık yedim.çok uzun zamandan sonra doya doya bir kase pilav yedim.ama benim için günün en iyi tarafı iftardan sonra parktaki spor aletleriyle bir saat spor yaptım geçekten çok iyi geldi.inşallah elimden geldiğince akşamları spor yapmaya çalışıcam.

Harika ya süper hayraniz senin su iradene ya ramazan ayinda spor yapiyorsun!!

muzo amcanın dıyetının 10.gundeyım 5 gun sonra btyor tawsıye edecegınız bır dıyet varmı kızlarr ben arastrdım ama tek beslenme tıpınden olmusmayan duzgun bır dıyet bulamadım

muzo amcanın dıyetının 10.gundeyım 5 gun sonra btyor tawsıye edecegınız bır dıyet varmı kızlarr ben arastrdım ama tek beslenme tıpınden olmusmayan duzgun bır dıyet bulamadım

Bence en güzel iki diyetten biri montignac diğeri de Karatay diyeti. Bir bak istersen sana uyarmı

sezencım 10 gunde 2.5 kılo verdım muzo amcanın dıyetle ama hıc ac kalmadım arada dondurma kacamakları meyve kacamaklarıda yapıyorum yanı .dıyet arayanlara tavsye edıyorum .karatay dıyetını annem yapmıstı baya ıyı sonuc almıstı .meyve yasak onda hıc ekmekte yok oyuzden bana gore degıl o dıyet mutlka 1 dılımde olsa ekmek yemeden duramam bendger dedıgın dıyete bakıcam sımdı arastrayım bi

İyi geceler hatunlar,

Sabah 6da uçağım kalkıyor (heytt be kelimeye bak "uçağım", sanırsın uçak sahibiyim ) Anadolu yakasından Avrupa yakasındaki hava alanına gideceğimi ve İstanbul'un bitmeyen yol çalışmalarını da eklersek bir de check-in bıdıbıdıları neyse işte 4 gibi evden çıkacağız.

Tüm gün evi resmen bayram temizliği gibi temizledim.Normal insanlar düzenli temizlik yapar bense ya hiç ya hep.Şu an ellerim, tırnaklarım insanlıktan çıktılar.Eşime 10-15 günlük gömlek, pantolon, t-shirt yok bilmemne derken de bu sıcakta 2 saat ütü yaptım.Kedinin yemeği içmeği, karganın yemi püsürü, sokaktaki 4 yavru kedinin yemeği maması ve eşimin yiyecekleri derken bir fasıl da mutfakta etiketlemelerle geçti.Son kez bavulu açıp açıp kontrol etmeler, banyo faslı bilmemne derken anca totom yer gördü.
Daha da pedikür yapacağım ama 4e kadar vaktim var.

Bu arada geçen aldığım beyaz bikininin siyahını aldım.İlk internette siyahı görmüştüm, kafama koymuştum, gidip bakınca siyah kalmamış (tüm dobişler siyahı kapmış tabii ) ben de beyazını almıştım ama siyahı da aklımda kalmıştı neyse geçen başka şubesine gittim ve ordan siyahı aldım ama bu sefer de 40 bedeni yokmuş, 42 almak zorunda kaldım artık "ben yüzerim o yüzer, arkamda tıntın eder" diye arkamdan sarkan bikinimle şahane olurum kesin

Şimdilik yurttan haberler böyle.Diyet kısmına girmiyorum bile.Geçen annem telefonda bir şey dedi, ben de kilo aldığımı hissettiğimi söyledim.Annem hemen "aa niye ki, niye yiyorsun? neden geceleri atıştırıyorsun? "bilmemne diye telefonda çemkirdi, ben de "anne ben şişman olmayı hatta obez olmayı çok seviyorum, ondan yiyorum" dedim.Tövbe yarabbi ya, hem sigarayı bıraktım bir aydır içmiyorum diye tebrik ediyor, çok seviniyor hem de bu sürede elim oyalansın diye her sigara bırakanın yaptığı gibi biraz raydan çıktım ama hem sigarayı bırak, hem kilo alma hatta ver kısmını da bu süreçte çook az insan başarabiliyor.
O yüzden tatilden döner dönmez gruba ve yarışmaya devam edeceğim. ( Yeni üyelerle yerim dolabilir, ben misafir olarak da olsa se_zen bacıyla yarışmaya geleceğim -tabii o çoktan mezun olup gitmezse-)

Dönüş için de çok sıkılırsam 3-5 gün sonra , çok eğlenirsek 10-15 gün sonrayı düşünüyorum.
Laptopu götürmeyeceğim -aklım sizde kalacak-

Umarım ben gelene kadar güzel güzel kilolar verirsiniz, durun ya ben de vermiş olayım.(inşallah)
Herkese hafif, serin ve rahat bir hafta diliyorum.

Beyaz bikinili balina kaçar, adiyos kızçeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…